Mikä ontologia on?

Kiinalaisen Onchain-yrityksen vuonna 2017 käynnistämä Ontology on julkinen alusta kaiken muotoisille ja kokoisille projekteille, ja se on valtava askel kohti esteiden poistamista lohkoketjun ja liike-elämän välillä.

Ontologia on vallankumouksellinen siinä mielessä, että se antaa yrityksille, joilla ei ole aikaisempaa tietoa hajautetuista verkoista, käyttää lohkoketjutekniikkaa. Tällä hetkellä yrityksillä ei ole mitään tapaa integroida blockchainia infrastruktuuriinsa ilman laajaa tietoa blockchainista.

Nykyiset luottamusverkostot kohtaavat myös monia asioita. Huono yksityisyyden suoja, käyttämätön data-arvo, tiedonhallinnan monopolisaatio ja tehoton henkilöllisyyden todennus ovat kaikki mahdollisuuksia lohkoketjuun. Ontologia näyttää ratkaisevan nämä ongelmat vankalla luottamusekosysteemillä.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6X4JXHXyCJ4]

Ontologian luomien työkalujen avulla yritykset voivat toteuttaa luottamusmekanismeja ja räätälöidä ne liiketoimintatarpeisiinsa. Pohjimmiltaan sen blockchain-protokolla avaa oven blockchain-tekniikan globaalille käyttöönotolle yrityksissä. Se eliminoi oppimiskäyrän ja tarjoaa massan räätälöinnin.

Ontologian sanoin:

Ontology on lohkoketju / hajautettu pääkirjaverkko, joka yhdistää hajautetun identiteettijärjestelmän, hajautetun tiedonvaihdon, hajautetun datayhteistyön, hajautetut menettelyprotokollat, hajautetut yhteisöt, hajautetut todistukset ja erilaiset toimialakohtaiset moduulit. Yhdessä tämä rakentaa infrastruktuurin vertaisverkko-luottamusverkostolle, joka on ketjujen, järjestelmien, toimialojen, sovellusten ja laitteiden välinen.

Ontologia ja NEO ovat täydellisiä kumppaneita nälkäisessä kilpailussa maailman digitalisoimiseksi. Katsomalla yllä olevaa videota saat melko hyvän yleiskuvan projektista.

Tietoja NEO / ontologisesta suhteesta

Viime marraskuussa joukko blockchain-harrastajia ja sijoittajia kokoontui New Yorkiin. He tulivat kuulemaan blockchain-järjestelmien kehittämiseen omistautuneen yrityksen Onchainin ilmoittamaan uraauurtavan Ontology-alustan käynnistämisestä.

“Me ei vain tuonut alan parhaat mielet yhteen, vaan ontologian julkaisu toi projektimme maailman näyttämölle”, sanoi Onchainin toimitusjohtaja ja NEO: n perustaja Da Hongfei tapahtumassa. “Ontologia ja NEO rakentavat laajan ekosysteemin, joka käyttää lohkoketjua ja muita uusia tekniikoita reaalitalouden palvelemiseen. ”

Ontologian virallisilla verkkosivustoilla Jun Jun on lueteltu ontologian perustajaksi ja hänen LinkedIn listaa hänet Onchainin perustajaksi / pääarkkitehdiksi.

Salausyhteisö on kuitenkin usein sekoittanut projektien roolit keskenään. On selvennettävä, että NEO ei omista Onchainia eikä Onchain omaa NEO: ta. Jonkin sisällä Youtube haastattelussa Da Hongfei selvittää sekaannuksen yritysten rooleista.

“Ensin minun on selvitettävä, että NEO ja Onchain ovat erillisiä kokonaisuuksia, joten Onchain ei omista NEO: ta tai NEO: ta, Onchainia. Ne rahoitetaan erikseen – yhteisö rahoittaa NEO: ta ja Onchainia rahoittaa hyvin kuuluisa finanssiryhmä Kiinassa Fosun. He ostivat paljon vakuutusyhtiöitä ja pankkeja Euroopasta. Joten ne ovat erillisiä. Toiseksi Onchain hyötyy NEO-ekosysteemistä. DNA-niminen tuote on hyvin samanlainen kuin NEO, mutta se on kirjoitettu Go-kielellä. OnChain auttaa muita lohkoketjuja ja rahoituslaitoksia rakentamaan estoketjujaan DNA: lla. Se on pohjimmiltaan hyvin samanlainen kuin NEO, ja tulevaisuudessa NEOx: n (ketjun ylittävä protokolla) avulla kaikki voidaan yhdistää toisiinsa. ” – Hongfei

Ontologian luottamusverkko

ontologia

  • Ketju 1: ihmisten, varallisuuden, asioiden ja organisaatioiden todentaminen.
  • Ketju 2: Tarkista sovellukset ja linkitä ne yhteen
  • Ketju 3: Tarkista ja linkitä moduulit, protokollat, SDK: t ja sovellusliittymät
  • Ketju 4: Kaikki eri verkkoketjut. Tämä kerros toimii linkittämällä kaikki ketjut yhteen.

Kuten julkaisussa todetaan, “joustava suunnittelurakenne on modulaarinen, liitettävissä ja helposti laajennettavissa eri teollisuudenalojen tarpeiden tyydyttämiseksi”.

Tämä tarkoittaa sitä, että ontologia yrittää olla yleisesti sopeutuva monenlaisiin toimintoihin. He toivovat voivansa olla lähde lähteenä henkilöllisyyden tai omistusoikeuden kaltaisten asioiden tarkkuuden ja aitouden tarkistamiseksi. Yritykset, kuten Facebook, voivat helposti liittyä Ontologiaan luottamuksen vuoksi.

ONT-tunnuksen rakenne

ONT pudotettiin NEO: n haltijoille maaliskuussa 2018. Tästä maapallosta NEO-neuvosto jakoi yhteisölle 20 miljoonaa ONT: tä..

Enintään 1 miljardia ONT-tunnusta, jotka ovat jakamattomia, saat Ontology GAS (ONG) pitämällä ONT: ta (samanlainen kuin NEO GAS toimii). Ontology oli aiemmin myöntänyt 1000 ONT-tunnusta kaikille, jotka ovat allekirjoittaneet uutiskirjeen (joka on nyt suljettu).

Lisää erittely tunnussarjasta:

  • 12% menee ontologiayhteisöön
  • 28% institutionaalisille kumppaneille
  • 10% NEO-neuvostolle
  • 25% ontologian ekosysteemin kehittämiseen
  • 10% ontologian teknisen yhteisön palkintoihin
  • 15% ontologian ydinryhmälle.

Mistä voi ostaa ja tallentaa ontologiaa?

ONT: n mielenkiintoinen on, että sillä ei koskaan ollut julkista ICO-myyntiä. Ainoa tapa saada NEO tässä vaiheessa on saada se pudotetuksi pitämällä NEO: ta pörsseissä tai yksityisissä lompakoissa (on oltava NEO: lla 1. maaliskuuta mennessä). Jokaisesta omistamastasi NEO-kolikosta saat 0,2 ONT kahdessa vaiheessa (50% on heti vaihdettavissa, muut 50% on lukittu).

Voit tallentaa ONT: n käytännössä kaikkiin lompakkoihin heti, kun saat ne, mukaan lukien laitteistolompakot, kuten Ledger Nano S ja Trezor. On todennäköisesti parasta ladata lompakko, kuten Neon-lompakko joka näyttää ONT, koska jotkut eivät välttämättä näytä ONT pudotuksen jälkeen. Voit kuitenkin edelleen hakea ONT: n lentoputkesta integroimalla lompakon lompakkoihin, jotka tukevat ONT: n näyttöä.

Johtopäätös

Julkaisun mukaan “sosiologit asettavat luotettavien ihmisten määrän alle sata”, mikä osoittaa, että useimmille ihmisille tarvitaan aikaa ja vaivaa luottaa johonkin ja tutustua heihin. Ontologia pyrkii korvaamaan nykyiset pitkät tavat, joilla saamme luottamusta ja tuomme meidät eteenpäin luottamuksen lohkoketjuautomaatiolla.

Ontologia toimii myös yhdessä NEO: n kanssa kuilun kaventamiseksi lohkoketjutekniikan ja todellisen maailman välillä. Vaikka NEO: lla ja ontologialla on samanlaiset tavoitteet, NEO keskittyy digitaalisiin omaisuuseriin ja globaaliin älykkääseen talouteen, kun taas ontologia keskittyy luottamukseen, identiteettiin sekä tiedonvaihtoon ja valtuutukseen. Ajattele NEO: ta ja ontologiaa, kuten maapähkinävoita ja hyytelöä. Ne ovat molempia osapuolia hyödyttäviä ja koottuja, he tekevät maukkaan voileivän.

Lopuksi, Ontologian takana oleva tiimi koostuu arvostetuista kryptovaluutta-alan johtajista, joilla on jo vakiintunut menestyshistoria. Ja toisin kuin monet muut blockchain-projektit, Ontology-tiimi ei ole kohdistettu vain finanssialalle. He keskittyvät kasvunsa aikana vakuutuksiin, hallitukseen, lääketieteeseen, esineiden internetiin ja muuhun teollisuuteen, mikä tekee siitä laaja-alaisen projektin, jolla on paljon potentiaalia. Suhteellisen pitkäaikainen läsnäolo blockchain-teollisuudessa ja selkeä visio projektista ei olisi yllätys nähdä Ontologian työskennellessä käsi kädessä NEO: n kanssa mullistamaan liiketoimintatapamme..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me