Bitcoin-pankkiautomaatti on lämpenemässä useiden tekijöiden ansiosta, mukaan lukien parempi tekniikka, enemmän toimintoja ja lisääntynyt kysyntä. Lisääntynyt kysyntä on tärkein syy siihen, miksi useammat sijoittajat etsivät tätä automatisoitua liiketoimintamallia älykkäänä lähtökohtana Bitcoin-liiketoiminta-alueelle.

Bitcoin-pankkiautomaatit ovat nousemassa uusiin paikkoihin kasvaa korko. Näiden erillisten salauskeskittimien avulla käyttäjät pääsevät salausmarkkinoille tarvitsematta teknistä tietoa. Pohjimmiltaan Bitcoin-pankkiautomaatin käyttäjän ei tarvitse tietää mitään salausmarkkinoista. Monet pitävät Bitcoin-pankkiautomaatteja puuttuvana linkkinä salausmarkkinoiden ja jokapäiväisten kuluttajien välillä. Näitä koneita on helppo käyttää, ja ne tarjoavat sala-sijoittajille luotettavan vaihtoehdon fiat-to-crypto -vaihdoille, kuten Coinbase. Tarkastellaan hetki tämän orastavan salausliiketoiminnan edut ja haitat.

Kasvava suosio

Salausmarkkinat laajenevat. Joka päivä uudet sijoittajat oppivat blockchain-tekniikan eduista. Tämä kysyntä luo ainutlaatuisen mahdollisuuden taitaville yrittäjille, jotka haluavat sijoittua markkinoille ennen yleistä käyttöönottoa. Bitcoin-pankkiautomaatit tuovat salaustasolle uuden mukavuusasteen antamalla kenen tahansa ostaa suoraan salauksen.

Bitcoin-pankkiautomaatti Beyond Your Daily News -sivuston kautta

Bitcoin-pankkiautomaatti Beyond Your Daily News -sivuston kautta

Kustannustehokas

Bitcoin-pankkiautomaatit ovat yksi kustannustehokkaimmista BTC-yrityksistä, jotka voit aloittaa. Nämä yksiköt maksavat noin 10000 dollaria kukin. Bitcoin-pankkiautomaatit eivät vaadi paljon sähköä toimiakseen, eikä investointisi seuraamiseen tarvita lisälaitteita. Nämä alentuneet käyttökustannukset houkuttelevat mahdollisia kaivostyöläisiä ATM-alalle.

Varastointikustannukset on otettava huomioon, kun otetaan huomioon pankkiautomaatin käyttökustannukset. Suurin osa yksiköistä vaatii, että liität laitteen kuumaan lompakkoon, joka on omistettu pankkiautomaatillesi. Sinun on seurattava tätä lompakkoa varmistaaksesi, että asiakkaasi voivat ostaa bitcoinia. Jos annat lompakon tyhjentyä, asiakkaasi eivät voi ostaa bitcoinia.

Jotkut yksiköt on esiohjelmoitu pörssiin. Nämä yksiköt eivät vaadi sinua varastamaan kuumaa lompakkoa. Sen sijaan Bitcoin ostetaan suoraan pörssistä ja siirretään Bitcoinin pankkiautomaatin käyttäjälle. Tämä vaihtoehto voi säästää käynnistyskustannuksissa, mutta sinun on siirrettävä vaihtopalkkiot asiakkaillesi, jotta vältät voittosi leikkaamisen.

Sinun on varastoitava pankkiautomaatti käteisellä, jos asut alueella, jolla asiakkaat voivat myydä Bitcoininsa laitteessa. Salausmaat, kuten Japani ja Etelä-Korea, tarjoavat kansalaisilleen tämän vaihtoehdon. Yhdysvallat on rajoittanut tämän vaihtoehdon sallimista fiat-valuutanvaihdon ympärillä olevien sääntöjen vuoksi.

Lisätty toiminnallisuus

Bitcoin-pankkiautomaattien valmistajat lisäävät yksiköihinsä uusia toimintoja huimaavalla nopeudella. Saatat huomata, että jotkut näistä uusista ominaisuuksista ovat yhtä arvokkaita kyvylle ostaa Bitcoin. Useimmat Bitcoin-pankkiautomaatit sallivat käyttäjän ostaa erilaisia ​​altcoineja. Litecoin, Ethereum ja Bitcoin Cash ovat suosituimpia näihin pankkiautomaateihin lisättyjä altcoineja. Jotkut yksiköt tarjoavat paljon laajemman valikoiman.

Valinnainen KYC – Anonyymit tapahtumat


Yksi Bitcoin-pankkiautomaatin suurimmista eduista on nimettömyys, josta käyttäjä voi nauttia. Kun tiedät asiakkaasi (KYC) -laitat piiloutuvat salaustilaan, ne, jotka haluavat suojata yksityisyyttään, voivat tehdä niin käyttämällä jotain näistä hyödyllisistä laitteista.

Parhaat Bitcoin-pankkiautomaatit antavat sinun valita KYC-lait, jos niitä tarvitaan alueellasi toimittaessa. Tämän ominaisuuden avulla voit myös säätää Bitcoin-pankkiautomaattisi toimintoja vastaamaan paikallisia lakejasi. Salausalueella on kasvava sääntely, ja valitsemalla tällä kyvyllä pankkiautomaatin, varmistat koneesi täyttävän paikalliset lakivaatimukset.

Suora pääsy ICO: hin

Jotkut Bitcoin-pankkiautomaatit tarjoavat asiakkailleen suoran pääsyn hyväksyttyihin alkuperäisiin kolikoihin (ICO). Trilliantin uusimman linjan avulla voit ostaa altcoineja ICO: lta BTC: llä, ETH: lla, LTC: llä tai fiat-valuutalla. Projektin takana olevat kehittäjät tunnistivat tarpeen avata salausmarkkinat avoimemmin, ja tämä uusin ominaisuus tekee pääsystä salaustilaan helpompaa kuin koskaan.

Murtolukuiset omistusohjelmat

Murtolukuinen omistus Bitcoin-pankkiautomaattien avulla voit ostaa yksikköön vain 100 dollaria. Nämä ohjelmat käyttävät laillisesti sitovia blockchain-pohjaisia ​​tulojen jakamista koskevia älykkäitä sopimuksia voittoprosentin takaamiseksi. Blockchain-tekniikka tarjoaa käyttäjille 100 prosentin läpinäkyvyyden.

Bitcoin ATM -ongelmat

Joitakin luontaisia ​​ongelmia on Bitcoin-pankkiautomaattien markkinoilla. Erityisesti ei ole liittovaltion lakeja näiden yksiköiden sijoittamisesta useimmille maailman alueille. Tämän avoimuuden puutteen vuoksi on vaikea taata, että paikalliset viranomaiset eivät sekoita Bitcoin-pankkiautomaattiasi. Vermontin osavaltio tunnetusti sammuttaa varhainen Bitcoin-pankkiautomaatti vuonna 2015 näiden koneiden oikeudellisen aseman erilaisen tulkinnan vuoksi.

Markkinoiden epävarmuuden lisäksi sinun on käsiteltävä myös Bitcoinin hintavaihteluita. Viime joulukuussa Bitcoin oli vajaa 20000 dollaria kappaleelta. Nykyään Bitcoin on hieman yli 6000 dollaria. Olisit ottanut merkittävän tappion, jos varastoisit kuumaan lompakkoon 19 000 dollaria BTC: tä ja myisit ne alle puoleen alkuperäisestä ostohinnasta. Markkinoiden volatiliteetilla on suora vaikutus voittoihin.

Pörssiin liitetyillä Bitcoin-pankkiautomaateilla on erilaisia ​​asioita. Näiden yksiköiden on luotettava pörsseihin asiakkaan tilauksen loppuunsaattamiseksi. Yksilöt ovat tehneet lukuisia valituksia, joiden mukaan nämä yksiköt toimivat jatkuvasti toimintahäiriössä.

Bitcoin-pankkiautomaatti rahoitusmagneettien kautta

Bitcoin-pankkiautomaatti rahoitusmagneettien kautta

Yksi tähän mennessä eniten julkistettuja tapauksia tapahtui, kun Business Insider -analyytikot Matt Weinberger yritti käyttää Bitcoin-pankkiautomaattia Las Vegasissa. Pankkiautomaatti hylkäsi 11 dollarin ostoksensa, koska se ei saavuttanut vaadittua vähimmäismäärää. Yksikön vähimmäisostosummaa ei kuitenkaan mainittu.

Näin ollen yksikkö päätyi pitämään 11 ​​dollaria eikä antanut hänelle mitään BTC: tä. Kun hän on ottanut yhteyttä Kolikkopilvi, yritys selitti, että yksikkö ei voinut luovuttaa BTC: tä tuolloin kaivosmaksujen vuoksi. Yritys tarjoutui lähettämään BTC: n suoraan. Tämä tapaus korostaa tämän uuden tekniikan edelleen puutteita.

Loppujen lopuksi pankkiautomaatti toimi oikein, mutta markkinoilla oli ruuhkia, mikä johti pilkkaamismaksuihin. Voit kuvitella, kuinka tulevat asiakkaasi järkyttyisivät tässä tilanteessa.

Bitcoin-pankkiautomaatit – päätät

Vain sinä voit päättää, onko Bitcoin-pankkiautomaatti liiketoiminta oikea sijoitus. Saatat löytää tämän kannattavaksi sijoitukseksi, jos asut alueella, jolla on vahva salaus. BTC-yritysten odotetaan tulevan käyttöön tulevina kuukausina. Se ei ole mikään yllätys. Ihmiset etsivät aina yksinkertaisempaa tapaa päästä salausmarkkinoille. Bitcoin-pankkiautomaatit voivat olla kyseinen reitti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me