Miksi Blockchain-tekniikka on välttämätöntä luottamustaloudelle

Blockchain-tekniikka antaa meille mahdollisuuden toimia hajautetulla taloussektorilla, joka käyttää vertaisverkkoprotokollaa, joka on sekä turvallisempi että tehokkaampi kuin nykyinen maailmantalouden rakenne. Tämän vallankumouksellisen tekniikan muuttumaton ja muuttumaton luonne tekee siitä täydellisen sopivan taloudelliseen käyttöön tänä digitaalisena aikana.

Maailman taloustilanne muuttuu dramaattisesti. Ihmiset ovat kyllästyneitä nykyisen pankkijärjestelmän tehottomuuteen, josta on tullut niin voimakas ja keskitetty, että näitä organisaatioita ei enää huomioida millään lailla. Nämä järjestöt laajenevat edelleen hallitsemattomasti ja hallituksen siunauksilla.

Lyhyt katsaus Blockchainiin

Onneksi blockchain-tekniikka tarjoaa käyttökelpoisen taloudellisen ratkaisun näihin huolenaiheisiin. Lohkoketjuverkot käyttävät laajaa joukkoa tietokoneita tietojen tallentamiseen redundanssissa. Tätä dataa kutsutaan “lohkoiksi” ja kun ne yhdistetään toisiinsa, ne muodostavat “lohkoketjun”. Jokaisella lohkolla on koodi edellisestä lohkosta sen varmistamiseksi, että kaikki lohkot ovat tarkassa järjestyksessä eikä tietoja voida muuttaa verkossa, ennen kuin ennalta määrätty solmujen määrä hyväksyy tapahtuman kelvollisena.

blockchain-verkko

Tarkempi katsaus lohkoon Blockgeeksin kautta

Luottotalous

Blockchain-tekniikan tulevaisuus näyttää valoisalta. Teollisuudenalat ympäri maailmaa ovat alkaneet käyttää tätä innovatiivista tekniikkaa edistääkseen nykyisiä liiketoimintamallejaan vaikuttavilla tuloksilla. Kolmansien osapuolien varmennusjärjestelmien tarpeen poistaminen on kriittistä, jotta saavutetaan korkeampi tehokkuus maailmantaloudessa, ja vain blockchain-tekniikka voi tarjota tämän ratkaisun markkinoille.

Muuttamaton ja muuttumaton

Blockchain-tekniikan ytimessä on sen muuttumattomat ominaisuudet. Kukaan ei voi muuttaa blockchain-tietueitasi hakkeroimatta samanaikaisesti tuhansia tietokoneita. Blockchain-tekniikka tarjoaa sinulle muuttumattoman digitaalisen kirjanpitojärjestelmän, joka on sekä nopeampi että halvempi kuin nykyiset ratkaisut.

Nämä kirjanpidot voivat mullistaa tavan, jolla siirrämme omaisuutemme omaisuuteen. Kuvittele, olisiko kodin omistustietosi tallennettu lohkoketjuun, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia riidasta tulevaisuudessa. Tämä näyttää tulevaisuudelta, mutta se on jo täällä, koska useita blockchain-kiinteistöalustoja on jo olemassa.

Blockchain-tekniikka on täydellinen sekä fyysisen että digitaalisen omaisuuden suojaamiseen. Kuvittele esimerkiksi, että taiteilijan tai valokuvaajan työ nauhoitetaan lohkoketjuun. Tämän avulla sisällön omistaja voi helposti todistaa olevansa todellinen omistaja ja että esine on alkuperäinen kappale.

100-vuotias kamerayhtiö Kodak lanseerasi niiden KodakCoin ICO aiemmin tänä vuonna luomaan alustan, joka käyttää tätä tarkkaa tekniikkaa suojaamaan valokuvaajia sisällön luvattomalta käytöltä. Sisällön varastaminen on ollut valtava ongelma valokuvaajille tällä digitaalikaudella, ja Kodak toivoo saavansa jonkin verran lopputulosta projektissaan.

Alusta tutkii Internetiä ja sijoittaa tiedot käyttäjän sisältöön varmistaakseen, että mainittua sisältöä ei ole käytetty luvattomasti. Jos sellainen havaitaan, alusta ilmoittaa sisällöntuottajalle automaattisesti rikkomuksesta ja lähettää tekijälle tarjouksen ostaa oikeuksia sisältöön, jos luoja haluaa.

Läpinäkyvyys

On turvallista sanoa, että nykyisen talouden rakenteeseen ei ole juurikaan mitään luottamusta. Yhden tapahtuman on läpikäytävä vähintään kolmekymmentä kolmannen osapuolen tarkastusjärjestelmää ennen sen käsittelyä. Tämän lisäksi on olemassa suuria luottolaitoksia, jotka ansaitsevat miljardeja näiden tietojen toimittamisesta kiinnostuneille osapuolille.

Blockchain-tekniikan läpinäkyvyys mahdollistaisi näiden laitosten heittämisen avoimemmalle ja avoimemmalle liiketoimintamallille, jossa kuka tahansa voisi todistaa luottokelpoisuutensa huolehtimatta pilkkamaksuista.

Ottaen huomioon näiden luottoyritysten keskitetyn roolin markkinoilla, olisi valtava päivitys nykyiseen talousjärjestelmään näiden tuhlaavien organisaatioiden eliminoimiseksi automatisoidun blockchain-pohjaisen järjestelmän perustamiseksi.

Toimitusketjun lohkoketjut

Päivä on lähestymässä nopeasti, jolloin voit nähdä tuotteesi kehitysvaiheet laadun varmistamiseksi. Kuvittele, että voisit skannata yhden appelsiinin ja saada tietoja, kuten päivä, jona se istutettiin, korjattiin, mitä syötettiin ja kuinka kauan se lähetettiin. Kaikki tämä voidaan helposti koodata toimitusketjun lohkoketjuun.

Toimitusketjun lohkoketjut ovat välttämättömiä, jotta korkealaatuiset tuotteet voivat loistaa markkinoilla. Kyky todistaa tuotteiden aitous ja ammattitaito on tärkeää, ja vain blockchain-tekniikka antaa meille mahdollisuuden tehdä tämä tehokkaalla ja automatisoidulla tavalla.

Älykkäät sopimukset

Älykkäät sopimukset ovat yksi suurimmista lisäyksistä blockchain-tekniikkaan. Fabian Vogelsteller on hyvitetty sekä tekniikan kehittämisestä että lauseen “älykkäät sopimukset” luomisesta. Näiden kätevien protokollien avulla voit upottaa toimintokohtaiset parametrit lohkoketjuun, mikä on välttämätöntä kukoistavan luottamustalouden saamiseksi.

älykäs sopimus

Älykkäät sopimukset tarjoavat vertaansa vailla olevan tehokkuuden

Älykkäät sopimukset mahdollistavat usean henkilön sijoittamisen yhteen omaisuuserään luottavaisin mielin. Älykäs sopimus voitaisiin ohjelmoida seuraamaan investointia, kunnes tietty toimenpide on saatu päätökseen. Kun laukaisutoiminto on aktivoitu, sopimus täyttää automaattisesti ennalta ohjelmoidut tehtävänsä, mukaan lukien varojen laskeminen ja jakaminen kaikille sijoitusosapuolille.

Älykkäät sopimukset ovat entistä älykkäämpiä, kun päivittäin kehitetään enemmän toimintoja. Nykypäivän kolmannen sukupolven älykkäät sopimukset pystyvät suorittamaan hyvin monimutkaiset menettelyt. Tämä joustavuus lisää edelleen hajautetun talouden kasvua ja on välttämätöntä luottamuksen rakentamiseksi tähän tekniikkaan.

Luottotalous toimii Blockchainissa

Teknologia on olemassa nykyään edeltäjäänsä turvallisemman ja tehokkaamman talouden kehittämiseksi. Blockchain-tekniikasta on nopeasti tulossa älykäs valinta talouden tärkeimmille tehtäville, ja integraation jatkuessa ei ole epäilystäkään siitä, että tämä hämmästyttävä tekniikka näkee varmasti tulevan käyttöönoton markkinoilla.

Mitä te tyypit olette mieltä? Voitteko nähdä luottamustalouden kilpailevan nykypäivän järjestelmissämme? Kerro meille Viserrys ja muista ilmoittautua uutiskirjeeseemme, jotta pysyt ajan tasalla kaikista tärkeimmistä päivityksistä salaustorilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me