Miksi Blockchain-tekniikka on vastaus maailman pankkijärjestelmän ongelmiin

Pankkijärjestelmä on tehoton nykyisessä tilassaan, koska se edellyttää useiden kolmansien osapuolten vahvistusten ja palvelujen siirtämisen käyttöä tapahtuman suorittamiseksi. Blockchain voi lievittää näiden organisaatioiden tarvetta ja tarjota maailmalle toimivan ratkaisun pankkiyhteisön joustaviin ongelmiin. Blockchain muuttaa liiketoiminnan tapaa globaalisti tarjoamalla meille mahdollisuuden suorittaa liiketoimia turvallisesti vertaisverkossa ilman kenenkään välittäjän tarvetta.

Maailmanlaajuisen pankkijärjestelmän nykytila ​​on parhaimmillaan nuhjuinen. Olemme jo todistaneet useita valtion pelastustoimia, ja juuri tämän tyyppinen loistava käyttäytyminen on synnyttänyt kryptovaluutat yhdeksän vuotta ennen. Satoshi, tuntematon Bitcoinin luoja, oli jopa ystävällinen ilmoittamaan meille, että tämä oli hänen motivaationsa jättämällä viittaus BTC: n geneettiseen lohkoon upotettuihin London Timesin pelastamisotsikoihin – The Times 03 / Jan / 2009 Chancellor on part of toinen pelastus pankeille.

Lyhyt historia pankkien tulosta

Jotta ymmärtäisit blockchainin edut nykyiseen pankkijärjestelmään nähden, sinun on ymmärrettävä pankkitoiminnan historia. Pankit kehittyivät tarpeesta varastoida kultaa turvallisesti. Ensimmäinen “pankkiiri” oli vain varakkaiden ihmisten kultasäilö.

Yksilöt pudottivat kultaa ja pankkiiri antoi heille sitten kuitin, jota voitiin käyttää tuotteiden ostamiseen ympäri kaupunkia. Lopulta pankkiiri tajusi, että ihmiset eivät koskaan tulleet kultaansa varten samanaikaisesti, joten hän päätti lainata muiden kultaa pienellä korolla tai korolla.

Pankin blockchain-edut

Scrooge Mcduck Disney Ducktales

Lopulta ihmiset epäilivät pankkiirin nopeasti kasvavaa varallisuutta, ja eräänä iltana raivoissaan väkijoukko syytti pankkiiria kultaansa kuluttamisesta. He pakottivat pankkiirin viemään heidät holviinsa ja osoittamaan, että hänellä oli kaikkien kulta. Hän velvoitti mielellään, koska hänellä ei ollut vain heidän kultaansa, mutta hänellä oli nyt myös kiinnostus voittoon.

Saatuaan selville, mitä pankkiiri oli tehnyt, varakkaat ihmiset vaativat toimintaa. Siksi pankkien on nyt maksettava sinulle pieni korko myös omistuksistasi. Sittemmin pankkien tarkoituksessa ei ole tapahtunut paljon muutoksia. Se on edelleen kolmannen osapuolen organisaatio, joka haluaa tuottaa voittoa varojen hallussapidosta.

Uusi päivä

Tänään mikään näistä vaiheista ei ole välttämätöntä blockchain-tekniikan ansiosta. Teknologia on edistynyt ja on aika tehdä pankkijärjestelmillemme sama. Maailma ei voi jatkaa petollisten pankkiirien pelastamista tai ajaa fiat-pohjaiseen rahoitusjärjestelmään. Otetaan hetki nähdäksemme, kuinka blockchain-tekniikka voisi poistaa suuren osan näistä pankkiongelmista tulevina vuosina.

Peer-to-Peer

Sanat peer-to-peer Sillä ei ole käyttöä nykyisessä keskuspankkijärjestelmässä, joka varmenteiden lähettämisen varmistamiseksi perustuu varmennusten ja seuranta-alustojen yhdistelmään. Aina kun pyyhkäiset maksukorttiasi, on noin kolmekymmentä erillistä kolmannen osapuolen organisaatiota, joiden on koordinoitava tapahtuman suorittaminen.


blockchain peer-to-peer

Vertaisoperaatio Blockchainissa

Pankkisi on ensin tarkistettava saldosi, varmistettava, että käytät tosiasiallisesti varoja, ilmoitettava tilille, jolla varat aikovat varmistaa, että se on oikein, olla vuorovaikutuksessa mukana olevien kauppiaiden käsittelyyritysten kanssa, olla vuorovaikutuksessa VISA: n tai MC: n kanssa ja luettelo jatkuu päällä. Siksi voit käyttää maksukorttisi varoja nopeasti, mutta hyvitysten käsittely voi viedä viikon tai pidempään.

Läpinäkyvyys

Salausvaluutat eliminoivat tämän tarpeen vahvistaa kolmannen osapuolen. Blockchain-tekniikan läpinäkyvyys tekee siitä täydellisen rahoituspalveluihin. Henkilö voi tarkistaa minkä tahansa blockchainin lompakon varmistaakseen, että varoja on läsnä, ja kun ne on lähetetty, he menevät suoraan toisen tapahtumaan osallistuvan henkilön luo.

Lähetä mikä tahansa summa heti

Oletko koskaan yrittänyt lähettää suuren määrän rahaa kansainvälisesti? Se on painajainen, jonka toteuttaminen voi kestää päiviä lähetettävän summan mukaan. Tämän uudelleenasennuksen aikana varojasi ei voi käyttää sekä sinulle että muulle tapahtumaan osallistuvalle osapuolelle. On tavallista odottaa yli viikko suuren tapahtuman suorittamiseen.

Blockchain-tekniikka eliminoi tarpeen odottaa, ja lähetysaika on sama riippumatta lähetettävän salauksen määrästä. Tämä on valtava etu, jonka salauksella on nykyiseen pankkijärjestelmään nähden.

Blockchain pankkien yli

Googlen päämaja

Kuvittele, että olet suuri kansainvälinen yritys, jonka on lähetettävä miljoonia dollareita pääomaa kansainvälisesti. Blockchain-tekniikan avulla voit suorittaa tämän tehtävän vertaansa vailla olevalla yksinkertaisuudella. Ei viivästyksiä ja varat olisivat turvallisempia kuin mikään muu tällä hetkellä käytettävissä oleva rahansiirtomuoto. Voit myös välttää tappioita vaihtamalla varojasi maiden välillä.

Kirjanpito

Lohkoketjuun tallennetut tietueet ovat muuttumattomia ja helposti jäljitettävissä. Kukaan ei voi hakkeroida näitä tietoja, ja yksittäisen tapahtuman haku on helppoa. Blockchain-pohjaisen järjestelmän integrointi antaisi pankeille mahdollisuuden käsitellä nopeasti yleisiä asioita, kuten henkilöllisyysvarkaus tai riidanalaiset tapahtumat. Jotkut pankit ovat alkaneet tutkia tätä vaihtoehtoa, ja voidaan odottaa, että monet muut noudattavat esimerkkiä tulevina kuukausina, kun tekniikka otetaan käyttöön.

Hei hei luottotietopalvelut

Lohkoketjun läpinäkyvä luonne eliminoi luottotoimistojen tarpeen. Lohkoketjuun perustuva järjestelmä antaisi kenellekään mahdollisuuden nähdä nopeasti historiansa ja todistaa kykynsä maksaa velka takaisin.

Blockchain pankkien yli

Luottoraportti

Tällä hetkellä luotto-yhtiöt ovat velvollisia toimittamaan sinulle vain yhden luottoraportin vuosittain ilmaiseksi. Nämä ovat miljardin dollarin organisaatioita, jotka menestyvät tekniikasta, jota ei enää tarvita. Merkittävä aika ja pääoma voitaisiin saavuttaa poistamalla nämä tuhlaavat laitokset pankkijärjestelmästä.

Parempi turvallisuus

Blockchain-tekniikka on valovuosien edellä nykyistä pankkijärjestelmää turvallisuuden kannalta. Protokollan turha luonne varmistaa, että varat ovat turvassa, ja antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa varojasi henkilökohtaisesti.

Blockchain-tulevaisuus

Blockchain-tekniikan edut ovat erehtymättömiä, ja globaali hajautettu talous on todellisuus ensimmäistä kertaa historiassa. Juuri tästä syystä keskuspankkijärjestelmä on ollut niin äänekkäästi vastustamassaan kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin. Voit odottaa tämän aggressiivisen retoriikan jatkuvan pankkijärjestelmän jatkaessa identiteettikriisinsä, mutta loppujen lopuksi sen pelkkä matematiikka ja tehokkuus voittavat aina.

Mitä te tyypit olette mieltä? Onko pankkien aika suhtautua tosissaan blockchainiin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja muista kirjautua uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista salausuutisista sen kehittyessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me