Ei ole mikään salaisuus, että kiinalaiset eivät ole Googlen suurimpia faneja. Itse asiassa on runsaasti Internet-jättiläisiä suljettu Kiinan markkinoilta tiukan sensuuripolitiikkansa nojalla. Utelias, että Googlen entisten työntekijöiden suurimmat tukijat blockchain-käynnistys Atlas-protokolla on kiinalainen – tarkemmin sanottuna Baidu. Miksi?

Tarjous Googlen alentamiseksi?

Jos olet ollut alalla riittävän kauan, olet kuullut, että nykyisiä infrastruktuureja ja liiketoimintamalleja kutsutaan “rikki”. Yksi suurimmista paikoista, jotka saavat säännöllisen bashingin, on Internet. Sen verkkomainontamalli on invasiivinen eikä tyydytä käyttäjiä tai mainostajia.

Tämä nelikirjaiminen sana DATA on työnnetty parrasvaloihin erittäin korkean profiilin vuotojen ja skandaalien kautta Equifaxista Facebookiin ja Cambridge Analyticaan. Ja koska Google ansaitsee rahansa myymällä tietojasi mainostajille, ihmiset alkavat olla tietoisia.

Itse asiassa se menee yhden askeleen pidemmälle. Sen lisäksi, että olemme alkaneet ymmärtää, kuinka paljon tapahtumia henkilökohtaisissa tiedoissamme tapahtuu selän takana, olemme alkaneet ymmärtää sen arvon. Ja opimme vanhan oppitunnin vaikeasti – ilmaista lounasta ei ole olemassa. Tai kuten Mainframen toimitusjohtaja Mick Hagen sanoi, “tavalliset kuluttajat alkavat herätä siihen, että jos he eivät maksa tuotteesta, he ovat tuote.”

Atlast Protocal: Keskuskoneen Mick Hagen.

Mainframen toimitusjohtaja Mick Hagen

GDPR: n kaltaisissa säädöksissä korostetaan edelleen tarvetta olla varovainen hyväksymiemme yksityiskohtien ja politiikkojen suhteen, joten yleisö koulutetaan paremmin. Ihmiset ovat parveilevat Facebookista joukkoina–Ja syyllä. Mutta voiko pieni blockchain-käynnistys David- ja Goliath-tyyppisessä tilanteessa todella ottaa Googlen käyttöön ja voittaa? Voiko Atlas-protokolla todella tarjota avoimuutta tietojen käytöstä?

Katsaus Atlas-pöytäkirjaan

Ryhmän johtajana Nebulas Labs ja entinen vanhempi ohjelmistosuunnittelija Google HQ: ssa, CTO-väline Google Play -laadun parantamisessa ja Play-kirjojen julkaisemisessa, ja insinöörijohtaja, joka työskenteli Euroopan ydintutkimusjärjestössä, tämä on yritys, jolla on kadehdittavat taidot.

Kiinassa toimiva, onko todella mahdollista, että Baidun ja Japanin monikansallisen holding-ryhmittymän SoftBankin tukema Atlas Protocol voi ottaa maailman suurimman hakukoneen käyttöön ja voittaa? Vaikka Kiina lisää investointejaan blockchainiin, se on varmasti korkea tavoite. Mutta Atlasin tiimi ei hämmenty. Ja heillä on aseistettu sisäpiiritietoja Googlen käytännöistä ja protokollista.

Atlas-protokolla: Näytönsäästäjä kotisivulta

Atlas-protokollan kotisivu

Mikä on Atlas Protocol Gripe Googlen kanssa?

Selvyyden vuoksi Atlas Protocol ei sano, että he eivät kerää käyttäjätietoja. Toisin kuin Google ja muut suuret Internet-yritykset, ne ovat avoimia siitä. Ja he käyttävät blockchain-tekniikkaa tekemään niin. Tämä tyydyttää käyttäjiä siinä mielessä, että he tietävät, kuinka heidän yksityisiä tietojaan käytetään. Lisäksi se antaa mainostajille mahdollisuuden markkinoida heille tehokkaammin.

Jos tämä kuulostaa samankaltaiselta kuin mitä jo tapahtuu – varsinkin Internetin käyttäjille Euroopassa, missä suoraan sanottuna GDPR näyttää olevan päänsärky yrityksille ja kuluttajille kaikkialla -, koska se on. Ja loppujen lopuksi kuluttajat eivät voi olla omia pahimpia vihollisiaan.

On jaloa, että hallitukset yrittävät suojella meitä tietojen väärinkäytöltä pyytämällä tarkistamaan kaikki avaamiemme uusien verkkosivustojen käytännöt. Mutta useimmilla meistä ei ole aikaa tai taipumusta ja napsautamme vain läpi. Joten miten se olisi erilainen blockchainissa? Ja voisiko itse asiassa olla vielä pahempaa, jos tietomme ovat muuttumattomia ja kaikkien nähtävissä?

Sallitaan käyttäjien hallita omia tietojaan

Antaa käyttäjien hallita omia tietojaan. Nyt on arvotarjous, jonka olemme kuulleet aiemmin. Atlas-protokolla ei todellakaan toimi tyhjiössä. Paljon muita yrityksiä on tarttunut tietojen arvoon ja blockchainin mahdollisuuksiin korjata verkkomainonta, sisällöntuotanto sekä Facebook ja YouTube. Yksinkertaisesti pois päältä AlphaNetworks, VideoCoin, Animo ja MetaX tulevat mieleen. Ja niitä on paljon enemmän.

Atlas Protol: AlphaNetworks, kuvakaappaus heidän tekniikansa toiminnasta.

AlphaNetworks-ratkaisu

Joten miten Atlas-protokolla eroaa toisistaan? Ei, se ei oikeastaan ​​ole. Käyttäjät hallitsevat tietojaan ja haluavat jakaa vain haluamansa tiedot. Tämä korjaa sen, mitä Atlas-pöytäkirja kuvailee “digitaalisten jättiläisten hallitseman teollisuusympäristön” aiheuttamaksi “mustaksi aukoksi”. Saat idean.

Käyttäjät saavat myös markkinoijilta kannustimia tietojen jakamiseen, kustantajat tuottavat parempaa, kohdennettua sisältöä, arvonvaihto markkinoijien, kustantajien, käyttäjien ja muiden ekosysteemin jäsenten välillä paranee jne..

Mutta onko Atlas Protocol edellä pelissä? No, tässä on muutamia tärkeitä etuja, joita tällä käynnistysohjelmalla on:

  • Huomattava rahoitus kiinalaisilta suuryrityksiltä
  • Sisäinen etu tuntea Googlen pelikirja hyvin
  • Tosiasia, että Nebulas inkuboi Atlasia (100 parhaan estoketjuprotokollan tietojen käyttökelpoisuuden ja löydettävyyden parantamiseksi)
  • Ja tappajaryhmä, jolla on huimaava luettelo tunnustuksista

Heillä on myös jotain muuta, mitä monilla muilla wannabeilla ei ole, ja se on valmis todiste konseptista rakentamalla Dapp Nebulus-lohkoketjuun.

Kääri se ylös

Usean hevosen kanssa tietojen läpinäkyvyyskilpailussa ei ole vielä selvää, tuleeko voittaja Googlen lopulliseksi haastajaksi. Vai näemmekö erilaisia ​​datapohjaisia ​​yrityksiä, jotka keskittyvät erillisiin alueisiin, kuten mainostajat, videosisältö, viihde tai yritykset.

Mutta yksi asia on varma, Atlas-protokollasta VideoCoiniin, et ole vielä kuullut viimeisintä siitä, että estoketjua käytetään tietojen väärinkäytön ratkaisemiseen. Ainoa kysymys on: “Milloin se alkaa?”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me