Siirry, Malta. Niin kauan, Sveitsi. Liechtensteinin ruhtinaskunta on missä se on, siltä osin kuin on kyse blockchainista ja salauksesta Euroopassa. Lukuisten viimeaikaisten tapahtumien mukaan maan sääntelyviranomaiset ja pankit ovat alkaneet omaksua digitaaliset valuutat. Siksi yhdestä maailman pienimmistä maista on virallisesti tulossa salakartan kuumin paikka.

Tässä kerromme kaikki syyt siihen, miksi Liechtenstein on yksi parhaista nousevista paikoista blockchain-yrittäjille.

Mitä tarkoitat, et ole koskaan kuullut Liechtensteinista?

No, se ei ehkä ole täysin yllättävää. Se on loppujen lopuksi maailman kuudenneksi pienin maa. Maarajojen välillä on vain kahdeksan mailia ja maa-alueella vain 62 neliökilometriä.

Itse asiassa voit kävellä sen yli yhdellä iltapäivällä, ja runsaasti aikaa on jäljellä oluelle ennen auringonlaskua. Tee se, jos sinulla on koskaan mahdollisuus. Liechtensteinin ruhtinaskunta sijaitsee upealla paikalla Alpeilla Sveitsin ja Itävallan välissä, joten vuoristomaisemat tarjoavat melko upeat näkymät.

Näkymät Liechtensteiniin

Näetkö? Ihastuttavat Alppien näkymät Pixabayn avulla

Naapurimaiden Sveitsin tavoin se ei ole EU: ssa, mutta Euroopan talousalueen ja Schengen-viisumialueen jäsen. Myös naapurimaiden Sveitsin tavoin se on taloudellisesti melko kova: sen BKT asukasta kohti on yksi maailman korkeimmista. Sen kansallinen valuutta on Sveitsin frangi, joka on yksi vakaimmista historiassa.

Joten nyt sinulla on perusasiat, katsotaanpa kaikki toimenpiteet, joita Liechtenstein toteuttaa erottautuakseen blockchain-keskuksena.

Se julkaisi äskettäin luonnoksen kansallisesta blockchain-lakistaan

Vaikka Yhdysvaltain keskuspankki kamppailee siitä, mitä tehdä kryptovaluutoille, Liechtenstein on jo ryhtymässä toimiin luomaan oikeudellisia puitteita lohkoketjutekniikoiden ja kryptovaluuttojen toiminnalle ja käytölle maassa..

Alustavaa raporttia käsitellään edelleen hallituksessa marraskuuhun asti. kuitenkin, kuten PwC on ilmoittanut, lakiluonnoksilla pyritään “edistämään edelleen” symbolisen talouden “myönteistä kehitystä Liechtensteinissa ja samalla suojelemaan maan mainetta.”

Asiakirjan laajuus käsittelee pitkän aikavälin lähestymistapaa merkkitalouden perustamiseen. Se kattaa oikeudet kaupan rahakkeisiin, ICO: hin, blockchain-tekniikan kehittämiseen ja moniin muihin aloihin.

Jos saksalaiset oikeudelliset taitosi vastaavat sitä, koko raportin on ladattavissa.

Liechtensteinin hallituksen rakennus

Halluzin kotipaikka Vaduzissa, Liechtenstein Kuvan lähde: Pixabay

Liechtensteinin pankki lanseeraa ensimmäisenä oman kryptovaluuttansa

Union Bank AG ilmoitettiin elokuussa että se olisi maailman ensimmäinen säännelty pankki, joka laskee liikkeeseen oman turvallisuustunnuksensa. Tämän jälkeen pankki aikoo myös laskea markkinoille digitaalisen maksukolikon, jonka tukena on Sveitsin frangi. Tällainen kolikko voi päätyä kilpailemaan olemassa olevien krypto-maksukolikoiden, kuten Ripplen XRP: n, kanssa.

Muutto on osa unionin tavoitetta sijoittaa itsensä täyden palvelun blockchain-investointipankiksi. Hallituksen puheenjohtaja sanoi, että Union Bank ”investoi tulevaisuuteen ja siitä tulee maailman merkittävin blockchain-investointipankki”.

Toinen Liechtensteinin pankki sallii ensimmäiset investoinnit salaukseen

Tämän vuoden helmikuusta lähtien Bank Frick on antanut institutionaalisille ja ammattimaisille sijoittajille mahdollisuuden sijoita viiteen johtavaan kryptovaluuttaan – BTC, ETH, XRP, BCH ja LTC. Investoinnit pidetään offline-kylmävarastossa. Lisäksi kaikkien sijoittajien on läpäistävä tavanomaiset tiukat KYC- ja AML-tarkastukset, joita pankki vaatii tavallisille sijoittajilleen. Sijoitetun käteisen alkuperä tarkistetaan myös.

Bank Frick tarjoaa myös pankki- ja neuvontapalveluja ICO: ille. Vaikka se ei sijoita itse rahakkeisiin, hallitun pankin pitäminen aluksella auttaa oikeuttamaan aitoja projekteja.

Liechtensteinin salausvarojen vaihto on tehnyt yhteistyötä Binancen kanssa

Liechtensteinin salausvarojen vaihto (LCX) ja Binance ilmoitti kumppanuudestaan elokuussa ja toi kansallisen fiat-to-crypto -vaihdon ruhtinaskunnalle. LCX oli aiemmin ollut kaupankäyntialusta ammattimaisille sijoittajille. Kumppanuudessa LCX hallinnoi valtion yhteyshenkilöitä, asiakastukea ja KYC / AML-tarkastuksia, kun taas Binance tuo heidän skaalautuvan vaihtoalustansa.

Pörssi tarjoaa aluksi kauppaa euroina ja Sveitsin frangeina suurimpia kryptovaluuttoja vastaan. Se toivoo kuitenkin tuovan uusia kauppapareja ajan myötä edellyttäen, että viranomaiset hyväksyvät sen. Kun otetaan huomioon, että Binancea ei edes ollut olemassa vasta hieman yli vuosi sitten, se tosiasia, että yritys toimii jo kansallisten määräysten mukaisesti maatasolla, on osoitus siitä, kuinka pitkälle pörssi (ja salaustoiminta kokonaisuudessaan) on edennyt.

Siinä on talo Blockchain

Kyllä, vain 40 000 ihmisen kansakunta ja he saavat House of Blockchainin.

Se on itse asiassa yhteistyötila, joka käynnistettiin tukemaan blockchain-startup-yrityksiä. House of Blockchain on DAet-alustan, Aeternityn, takana olevan tiimin idea.

Se avasi ovensa toukokuussa. Aluksi siinä on kymmenen blockchain-startupia, mukaan lukien WeOwn (aiemmin Chainium), yritysten pääomasijoitusverkosto.

Pääministeri tukee täysin salausta ja lohkoketjua

Liechtensteinin pääministeri Adrian Hasler on joko ajautunut tai tukenut kaikkia edellä mainittuja. Toisin kuin monet valtion virkamiehet, hän on vahva blockchain-tekniikan ja sen jatkuvan käyttöönoton kannattaja.

Vuonna haastattelu Cointelegraphin kanssa, Hasler totesi olevansa vakuuttunut siitä, että: “Blockchain voi toimia tärkeänä perustana erilaisille taloudellisille sovelluksille, joka kattaa paitsi maksutapahtumat, myös laajemmat taloudelliset ratkaisut, teollisuuden käyttötapaukset ja yleiset sovellukset.”

Liechtensteinin pääministeri Adrian Hasler

Liechtensteinin pääministeri Adrian Hasler. Kuvahyvitys: Regierung Liechtenstein

Hän uskoo, että Liechtensteinista on tulossa niin suosittu kuin blockchain-keskitin osittain sen pienen koon vuoksi. Tämä tarkoittaa, että on suhteellisen nopea ja helppo järjestää henkilökohtainen tapaaminen maan finanssialan sääntelyviranomaisten kanssa.

Voimme kuitenkin verrata Haslerin avointa ajattelutapaa Yhdysvaltain SEC: n jatkuvaan pidättyvyyteen myöntää viralliset hyväksynnät Bitcoin ETF: lle. Varmasti se, että hänen hallituksensa suhtautuu myönteisesti blockchainin kehitykseen avosylin, auttaa myös houkuttelemaan innovaattoreita.

Lopulliset ajatukset

Joten siinä se on. Liechtensteinilla on paljon potentiaalia salauskeskuksena, huolimatta sen pienestä maantieteellisestä koosta. Sen koko luo kuitenkin haasteen Liechtensteinin tehokkaalle markkinoinnille blockchain-yrittäjien mahdollisena sijaintina. Varsinkin Euroopan ulkopuolella, monet ihmiset eivät ole koskaan kuulleet maasta. Siksi sillä on paljon työtä päästäksesi salauksen aloittavien yritysten tutkalle, jotka etsivät parasta sijaintia seuraavalle projektilleen.

Menestyvä markkinointi ei kuitenkaan estä houkuttelevan perustan rakentamista blockchain-aloittelijoille ja innovaattoreille. Lisäksi se on todella kaunis, rauhallinen ja vakaa maa, joka tarjoaa korkeaa elämänlaatua asukkaille. Vaikka seuraavaan isoon salakeskukseen on vielä paljon kilpailijoita, pieni Liechtenstein voisi jonain päivänä pimennyttä ne kaikki.

Esitelty kuva Pixabaystä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me