Häirintäjät, jotka ravistavat perinteisiä malleja, mahdollistavat mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja, vai vaipittu konna, joka on vastuussa kaikista kadun aukoista? Markkinapaikat ovat olleet käyttäjien rakastamia ja vakiintuneiden operaattoreiden inhoamia jo jonkin aikaa. Mutta blockchain-markkinapaikkojen noustessa se voi olla takaisinmaksuaika.

Verkkomarkkinoilla on paljon hyötyä blockchainista. Mutta heillä on myös paljon menetettävää, varsinkin jos he eivät saa ensimmäistä edunsaajaa. Sinulla voi olla uskollinen käyttäjäkunta, joka hyötyy käyttöjärjestelmästäsi yhä uudelleen. Miksi et antaisi heille luotettavaa vaihtoehtoa, joka ei jätä heitä 20 prosentilla vähemmän taskussa? Muuten katso kuinka nopeasti he lähtevät.

Kuinka Blockchain-markkinapaikat toimivat?

Kun ymmärrät blockchain-tekniikan luonteen, on melko helppoa selvittää, miten blockchain-markkinapaikat voivat toimia. Itsenäisesti käyttäessään he käyttävät todella vertaisverkkojärjestelmää (ei sellaista, jota sellaisena markkinoidaan), joka sallii luotettavien tapahtumien tapahtua Myyjältä A ostajalle B. Ilman välittäjiä.

Joten, se varahuone, jonka vuokraat Airbnb: n kautta? Tuo auto, jolla ajaa Uberille? Blockchain-markkinapaikkojen ja älykkään sopimustekniikan avulla voit nyt saada kaupan koko arvon. Ja sinun ei enää tarvitse työskennellä 20 prosenttia vähemmän. Voit saada koko palkanmaksun.

Älykkään sopimusjärjestelmän avulla kauppa tapahtuu, kun ehdot on sovittu. Yksinkertainen ja helppo, nopea ja tehokas, halvempi ja oikeudenmukaisempi.

Blockchain-markkinapaikka: graafinen esitys, jossa tietokoneet ja puhelimet on liitetty linjoilla, joka symboloi blockchain-lähestymistavan suoruutta.

Esitys blockchain-markkinapaikoista

Mikä on juju?

Mitä tapahtuu maksuriidassa? Jos blockchain-markkinapaikat toimivat itsenäisesti ja peer-to-peer, entä jos ostat tuotteen hyvässä uskossa ja saat jotain erilaista? Tai älä koskaan saa sitä ollenkaan?

Ensinnäkin, tapahtuman mahdollisuudet ovat luonnostaan ​​ohuempia käyttämällä blockchain-tekniikkaa. Myyjäluokitus on muuttumaton ja kaikkien nähtävissä. Saada huono kauppa? Sinun tarvitsee vain lisätä myyjä arvosteluun. Muutama huono arvostelu liian monta ja kyseinen myyjä suljetaan pois markkinoilta.

Silti tapahtuu edelleen maksuriitoja, jotka eivät ehkä ole ostajan tai myyjän hallinnassa. Entä jos maanjäristys tuhoaa kodin ennen turistin saapumista? Tai lähettämäsi antiikkikello vahingoittuu postissa?

Monissa näistä tapauksista blockchain-markkinapaikat, kuten OpenBazaar, käyttävät turvatalletusjärjestelmää luotettavan kolmannen osapuolen kanssa riidan ratkaisemiseksi. Varat lähetetään, mutta niitä ei luovuteta ennen kuin kaksi kolmesta osapuolesta on samaa mieltä siitä, että ehdot ovat hyväksyttäviä.

Skaalautuvuus on toinen asia, erityisesti Ethereum-verkossa. 15 tapahtumaa sekunnissa eivät yksinkertaisesti riitä joukkotarjontaan. Myöskään blockchain-markkinapaikkoja ei ole vielä täysin valmiina. Mutta ei tarvitse nero nähdä online-markkinapaikkojen suuntaan Web 3.0: n kanssa.

Listia verkkokauppaympäristö

Kahdeksan vuoden kokemuksella ja miljoonilla jo vaihdetuilla tavaroilla, jos pidät vanhasta hyvästä vaihtokaupasta, olet ehkä kuullut Listia jo. Tämän verkkokaupan idea on, että voit käydä kauppaa tavaroilla, joita et enää halua, tuotteille, joista myös muut ihmiset ovat kyllästyneet. Yhden miehen roskat ovat toisen miehen aarre. Tai jotain sellaista.

Joten jos pidät kiinni Xboxista, jota et koskaan käytä, tai valitettavasti ostat Gucci-kukkaron ja haluat vaihtaa sen samanarvoiseen, voit vaihtaa sen Listialla.

Listia Bartering Platform, heidän online-blockchain-markkinansa etusivu

Listia Bartering Platform

Miksi Listia käyttää Blockchain Techia?

Klassisessa ”häiritse itsesi ennen häiritsijöitä” -tyylissä Listia on käyttänyt omaa kryptovaluuttansa jo jonkin aikaa. Perustaja ja toimitusjohtaja Gee-Hwan Chuang selittää:

”Listia pääsi ensin blockchain-tekniikkaan yksinkertaisesta syystä: Listia oli käyttänyt keskitettyä digitaalista valuuttaa, Listia Creditsia, perustamisestaan ​​lähtien. Aluksi tutkimme Listia Creditsin muuttamista hajautetuksi kryptovaluutaksi. Useiden aivoriihien ja tuotekokousten jälkeen keksimme konseptin muuttaa tapaa, jolla kuluttajat käyvät kauppaa vertaisverkkomarkkinoilla. “

Huomaa, että hän sanoo “markkinapaikat” monikkomuodossa? Tämä johtuu siitä, että Listia ajattelee jo useita askelia eteenpäin. He kehittivät vertaisoperaatiojärjestelmän, Ink Protocol, jonka avulla kuluttajat voivat tehdä vaihtokauppaa keskenään millä tahansa markkinoilla – ei vain omalla omallaan..

“Otimme tietämyksemme markkinoiden ylläpidosta kahdeksan vuoden ajan ja muutimme siitä vankan tapahtumaprotokollan, joka tarjoaa hajautetun turvatalletuksen, riitojen ratkaisun ja julkisen, siirrettävän mainejärjestelmän … Käyttäjät voivat nyt ansaita mainetta markkinoilla ja käyttää sitä minkä tahansa alustan ”, Chuang selittää.

Ink Pay on markkinapaikkamaksusovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä XNK: ta, Listian ERC20-yhteensopivaa tunnusta, samalla kun ansaitsevat siirrettävän maineen. Ink Pay on myös selain, jossa käyttäjät voivat nähdä tapahtumahistoriaa ja palautetta muilta käyttäjiltä Ethereum-osoitteensa tai QR-koodinsa kautta.

Siirrettävä mainejärjestelmä

Listia käyttää blockchain-tekniikkaa luodakseen hajautetun, siirrettävän mainejärjestelmän, joka auttaa käyttäjiä lähettämään ja vastaanottamaan maksuja turvallisesti vertaisverkkokaupoissa. He ansaitsevat julkisen maineen jokaisesta suoritetusta tapahtumasta ja voivat viedä ansaitun maineensa kauppapaikalta torille tarjoamalla välittömän uskottavuuden ja todentamisen.

Ostajat voivat etsiä nopeasti myyjän tapahtumahistoriaa ja palautetta ennen kuin he päättävät tehdä kauppaa heidän kanssaan.

Blockchainin läpinäkyvyys on todellinen pelinvaihtaja

Listia ottaa pienen kauppamaksun, kun jotain ostetaan tai myydään. Ja Ink Protocolilla on koukkuja, joiden avulla kaikki markkinat, jotka ottavat sen käyttöön, ottavat myös transaktiomaksun. “Intiaprotokollan kanssa integroitumisen jälkeen Listian ydinliiketoimintamalli ei muuttunut paljoakaan”, Chuang myöntää. Blockchain-tekniikan läpinäkyvyys on todellinen pelinvaihtaja täällä.

Vaihda tavaroita Listiassa: Kuvakaappaus heidän markkinapaikoistaan ​​ja sovellusten arvosteluista.

Vaihda tavarat Listialla

“Blockchain-tekniikan käyttöönotto on välttämätöntä julkisen, muuttumattoman tapahtuma- ja palautetietueen luomiseksi. Tämä on ydinteknologian mahdollistaja, jonka avulla myyjät voivat ansaita mainetta markkinoilla täysin avoimella ja luotettavalla tavalla. Tällä hetkellä perinteiset verkkokaupan markkinapaikat omistavat myyjän maineen, eikä myyjillä ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa myyntiään tällä alustalla maineensa hyödyntämiseksi. Ilman blockchain-tekniikkaa myyjien tiedot olisivat edelleen yhden yksikön omistuksessa. ”

Listian visio on tuoda blockchain- ja Ethereum-tekniikat valtavirran kuluttajille auttamalla ihmisiä käyttämään niitä jokapäiväisissä tilanteissa.

Päätösajatukset

Näyttää siltä, ​​että Listia on älykäs liikkuja blockchain-markkinapaikkatiloissa, päästä alukseen tekniikan kanssa ennen kuin se syrjäyttää sen. Itse asiassa blockchain-tekniikka sopii Listia-malliin kuin käsine.

“Kun olemme pitäneet Listian peer-to-peer -markkinaa lähes vuosikymmenen ajan, huomasimme, että ongelmat, joita yritimme ratkaista, voidaan yleistää kaikilla markkinapaikoilla”, Chuang sanoo.

”Listia uskoo itsemääräämismaineen muuttavan täysin tapaa, jolla kuluttajat ostavat ja myyvät verkossa. Ostajat saavat mielenrauhan ja myyjät saavat siirrettävän maineen, joka lisää enemmän rahaa takaisin omaan taskuunsa. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me