Tietokone on kulkenut pitkän matkan olemasta jättimäinen metalli- ja muoviosa, jota ympäröivät utelias miesten ja naisten ryhmät leikepöydillä. Muutaman vuosikymmenen eteenpäin eteenpäin henkilökohtaisista tietokoneista on tullut kaikkea yhteyden muodostamiseen muuhun maailmaan ja jopa koko vuoden tulojen tuottamiseen.

Salausvaluutan louhinnan nousu on vienyt käsitteen ansaita rahaa tietokoneella uudelle tasolle. Digitaalisen yrittäjyyden, kuten verkkokaupan, perinteisten reittien sijaan kryptovaluuttakaivostoiminta sallii sinun jättää koneesi käyntiin ja kerätä maksuja, kun ne maksetaan.

Kuulostaako tämä liian hyvältä ollakseen totta? Pieni tippa tervettä järkeä sanoo kyllä, mutta asiat ovat erilaiset kryptovaluutta-maailmassa. Usean miljardin dollarin blockchain-pohjaiset verkot, kuten Bitcoin, tarvitsevat kaivostyöläisiä pitääkseen ne toiminnassa, joten näennäisesti passiivinen korvaus. MinerGate pyrkii auttamaan käyttäjiä maksimoimaan kannattavuutensa 12 eri valuutalla, jotka voidaan kaivaa, eikä vain yksittäisten kolikoiden louhintaa..

Kuvakaappaus MinerGate-verkkosivustolta.

CoinCentral sai tilaisuuden yksinoikeudella haastatteluun Claude Lecomte, MinerGate, joka on yksi maailman suurimmista monivaluuttakaivosaltaista, toimitusjohtaja.

MinerGate perustettiin vuonna 2014, ja se on kasvanut yli kolmeen miljoonaan kaivostyöläiseen tammikuusta 2018 lähtien. MinerGate-sivuston mukaan yritys on maksanut kaivostyöläisilleen perustamisestaan ​​lähtien yli 20 miljoonaa dollaria (vastaava summa kryptovaluuttoja joulukuussa 2017)..

Kaivostoiminta keskimääräisillä tietokoneilla vaikeutuu kuitenkin eksponentiaalisesti, kun ASIC: t ja muut tehokkaammat kaivoslaitteet räjähtävät paikalle. Tänään keskimääräinen MacBook Pro voi pystyä tekemään missä tahansa muutaman sentin ja a: n välillä <100 dollaria viikossa kaivos. Jokaisella teollisuudella on omat haasteensa, ja on erittäin mielenkiintoista saada kurkistaa mihin pidetään yhden maailman suurimmista pilvikaivosaltaista.

Äskettäin MinerGate julkaisi BTC-poolin. Miksi luulet nyt olevan oikea aika julkaisulle?

Tiedät, on melko vaikea löytää oikea aika tällaiselle päätökselle. Tällä hetkellä MinerGate osuu rakenteelliseen muutokseen ja kasvuun. Viimeisten kahden kuukauden aikana olemme julkaisseet ketjun ulkopuolisia tapahtumia kumppaneidemme kanssa Freewalletista, käynnistäneet BTC-poolin, päivittäneet CLI- ja GUI-kaivostyöläisiä, lisäämällä hashrate- ja ohjelmistotukea sekä tehneet tietyt päivitykset täysin yhteensopiviksi NiceHash-ohjelmiston kanssa . Teknologia-alustamme on ollut 100% valmis käynnistämään BTC-poolin, eikä sitä ollut mitään syytä pidättää.

Yläreunassa olemme juuri nyt keskellä jotain – olemme aloittaneet suuren flashmobin #amaminer Twitterissä antaa kaivosyhteisön nostaa ääntä ja myös voittaa 1000 dollaria twiittiä varten.

Takaisin alkuun. Bitcoin-poolin käynnistäminen on tärkeä askel MinerGate-yleisen trendin yhteydessä vähittäiskaupan ja ammattimaisen kaivostoiminnan integroimiseksi..

Kuinka suosittua odotat uuden BTC-poolin tulleen kaivosyhteisöön?

Tämä kaivososa on erittäin kilpailukykyinen. Markkinat ovat ylikyllästettyjä Bitcoin-altailla, jotka kokoavat ympärilleen laajan yleisön. MinerGate BTC -poolilla on useita yksinkertaisia ​​ominaisuuksia, jotka vakuuttivat minut projektimme suuressa tulevaisuudessa. Erinomainen palvelutaso, 24/7 monikielinen tuki, itse altaan laatu ja luotettavuus sekä valtava MinerGate-yleisö antoivat meille varmuuden hyödyntää näitä markkinoita.

Ensisijainen tavoitteemme on päästä kymmenen parhaan joukkoon. Se ei ehkä tapahdu huomenna, mutta tavoitteet on asetettu saavutettaviksi?

Miksi MinerGate BTC -pooli on parempi kuin vaihtoehdot?

Edut ovat selvästi nähtävissä – korkein palvelutaso, kokopäiväinen tuki, itse Bitcoin-poolimme laatu, yrityksen luotettavuus ja läpinäkyvyys sekä tuoreita ideoita mahtavista parannuksista, kuten yhdistetyn kaivoksen lisääminen. On erittäin tärkeää saada suuri alkuyleisö, käynnistämällä kaivosallas. Meillä on se.

Olen iloinen, että mainitsitte yhdistetyn kaivostoiminnan. Mitkä kolikot yhdistetään BTC: hen?

Vaikka yhdistetty kaivostoiminta ei ole uima-altaan erottuva piirre heti käynnistämisen jälkeen, lisätään se sen jälkeen, kun olemme varmistaneet, että kaikki toimii oikein. Meillä on useita vaihtoehtoja kolikoiden yhdistämiseksi BTC: hen, mutta valitettavasti en voi paljastaa yksityiskohtia nyt, koska olen luvannut olla varastamatta uutislähetystä PR-osastoltamme.

Kuka on kohdeyleisösi? Ammattimaiset kaivostyöläiset tai nojatuolien soturit?

MinerGate on aina ollut tulokasystävällinen kaivosallas. Teemme parhaamme yksinkertaistaaksemme kaiken tasolle, jolloin jopa hamsterisi, jolla ei ole käytännön tietoa kaivostoiminnasta, voisi alkaa ansaita.

Suurin osa aloittelijoista on innostuneita ja täynnä ideoita, ja on ilo työskennellä heidän kanssaan. Pyrimme jatkuvasti parantamaan ohjelmistojemme käytettävyyttä. Äskettäin olemme julkaisseet merkittävän päivityksen MinerGaten kaivosohjelmiston kooditietokantaan – MinerGate xFast Miner. Se ansaitsee kuitenkin erityismaininnan vähän myöhemmin.

Bitcoin-poolimme avainyleisö on ammattimiehiä, joilla on vakavia ASIC-arvoja. Tämä yleisö on meille uusi. Mielestäni kiinalainen yleisö näyttää tällä hetkellä hyvin tulevaisuudennäkymältä, ja kehitämme tuotemerkkiämme useaan suuntaan kerralla. Salausmaailma on kansainvälinen, siksi rakastamme sitä niin paljon.

Voisitko kertoa Coincentralin lukijoille lisää uudesta kaivosmiehen avoimesta Betasta?

Lupasimme tänä elokuussa päästä eroon toissijaisista työnkulkuista kääntääksemme huomion uima-altaan kehittämiseen. MinerGate -kehittäjien tiimi loi täysin uuden kaivosmiehen. Olemme saavuttaneet useita tärkeitä tavoitteita, kuten vakaan toiminnan parantamisen ja merkittävän suorituskyvyn, jotka nousivat keskimäärin 20 prosenttiin pääkilpailijamme lukumäärään verrattuna. Enemmän kuin joissakin kokoonpanoissa olemme saavuttaneet 100% kasvun, ja siitä on syytä olla ylpeä.

Laajuus Bruce, Jane, Lesley – emme olisi koskaan tehneet niin paljon ilman sinua!

Palataan takaisin yhdistettyyn kaivostoimintaan. Laajennatko tuettujen yhdistettyjen kolikoiden luetteloa?

Tutkimme mahdollisuuksia hyödyntää parhaat niistä käytännössä. Lähitulevaisuudessa mahdollistamme uusien kolikkoparien yhdistetyn louhinnan, jotka perustuvat CryptoNight-algoritmiin. Kuten olen jo sanonut, yhdistämme BTC: n, mutta täällä tunnen Emman silmät (hän ​​on PR-osastomme pää) polttavat reikiä selässäni.

Voin vain sanoa, että seuraamme PoW XMR: n ja siihen yhdistettävien kolikoiden kehitystä.

Milloin näemme uudet kolikot MinerGatessa?

Olimme juuri julkaisseet BTC-poolimme ja olemme keskustelleet yhdistetyn kaivostoiminnan tuesta. Äskettäin olemme lanseeranneet ensimmäisen CryptoNight-poolin yhdistetylle kaivokselle CryptoNight ASIC -laitteille. Nyt käyttäjät voivat alkaa kaivaa Monero Originalia ja hankkia Bytecoinin menettämättä pääkolikon hashraattia. Olemme vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri Kiinassa ja Etelä-Amerikassa toimivien kumppaneidemme kanssa seuraamassa mahdollisia altcoineja. Katso vain uutiset ja pysy kanssamme!

Täällä ja siellä saatat nähdä ihmisiä lähettämässä mielipidettä siitä, että MinerGate on huijaus. Voitteko kommentoida sitä?

Eh, se on kateutta. Okei, vitsi sivuun – huijaussyytökset sopivat aina mihin tahansa suuryritykseen. Erityisesti liiketoiminta, joka vaikuttaa tavallisten ihmisten kaupallisiin etuihin. Varsinkin Internetissä. Varsinkin salausuniversumissa.

Olemme yksi maailman suurimmista kaivosaltaista. 3,5 miljoonaa käyttäjää ei yksinkertaisesti voi olla väärässä. Ilmeisesti kaivostoiminnan laatu ja sen ympärillä oleva infrastruktuuri pakottavat kilpailijamme työskentelemään kaksinkertaisesti saadakseen kiinni. Oletko koskaan nähnyt huijausta, joka kestää neljä vuotta ja pyrkii jatkuvasti parantamaan palvelunsa ja kasvavan vuosi vuodelta? Älä ajattele, että ihmiset ovat niin typeriä!

Tiimimme suhtautuu asiaan rennosti ja itsevarmasti, ikään kuin se olisi pitkään jatkunut vitsi, joka ei ole enää niin hauska. Ennakko: ei, emme ole huijaus.

Mitkä ovat MinerGate-suunnitelmat lähitulevaisuutta varten?

No, päivitämme jatkuvasti uima-allasta, lisäämme uusia kolikoita ja tarjoamme käyttäjillemme parasta palvelua. Meillä on ideoita yhdistetystä kaivostoiminnasta. Taistelemme jatkuvasti Googlen kanssa saadaksemme sovelluksemme takaisin Google Playhin. Tällä hetkellä voit ladata sen sivustoltamme. Olemme juuri aloittaneet flashmobin #iamaminer osoittamaan, että kaivostoiminnalla on edelleen merkitystä ja sillä on ääni. Meillä on paljon ideoita, ja esitämme ne yksi kerrallaan.

Vaikka MinerGate näyttää olevan suljettu yritys, olemme aina avoimia uusille ehdotuksille. Mielestäni työmme avain on kontakti käyttäjiin ja heidän suojansa. Olemme aina puolellasi – tämä on yrityksemme motto. Rakennetaan parempi salausmaailma yhdessä!

Kiitos, Claude Lecomte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me