Mikä on silmukka?

Loopring on hajautettu vaihtoprotokolla ja Ethereumille rakennettu “automatisoitu toteutusjärjestelmä”, jonka avulla sen käyttäjät voivat käydä kauppaa omaisuudella pörssien sisällä. Se ei ole hajautettu vaihto. Pikemminkin se helpottaa hajautettua vaihtoa renkaiden jakamisen ja tilausten sovittamisen avulla.

Paljon uusia buzz-sanoja siellä hioa, mutta leikkaamme buzzin hieman myöhemmin. Tällä hetkellä on tärkeää ymmärtää, että Loopring yhdistää kaikki verkkoonsa lähetetyt tilaukset ja täyttää nämä tilaukset useiden pörssien tilauskannan kautta. Sekä hajautetut että keskitetyt pörssit pystyvät toteuttamaan Loopringin, antamalla pörsseille pääsyn rajat ylittävään ketjuun ja ristiinvaihdettavaan likviditeettiin ja antamalla sijoittajille pääsyn markkinoiden parhaisiin hintoihin. Lisäksi Loopring on blockchain-agnostinen, mikä tarkoittaa, että kaikki älykkäitä sopimuksia käyttävät alustat (esim. NEO, Ethereum, Qtum) voivat integroitua Loopringiin.

Nyt kun olemme käyneet läpi perusasiat, rakentakaamme tästä, jotta ymmärrys olisi yksityiskohtaisempi.

Kuinka se toimii

Loopringia käytettäessä kauppiaiden ei tarvitse koskaan tallettaa varoja pörssiin aloittaakseen kaupankäyntiään. Jopa hajautettujen pörssien, kuten Ether Delta, IDex tai Bitshares, kanssa sinun on talletettava rahasi alustalle, yleensä Ethereumin älykkään sopimuksen kautta. Mutta Loopringin avulla varat pysyvät aina käyttäjän lompakossa eikä niitä koskaan lukita tilauksilla. Tämä antaa sinulle täydellisen itsenäisyyden varoihisi kaupankäynnin aikana, jolloin voit peruuttaa, leikata tai lisätä tilausta ennen sen toteuttamista. Voit jopa siirtää varoja lompakostasi kokonaan tilauksen tekemisen jälkeen, vaikka se vaikuttaisi lopulliseen tilaukseesi, koska pöytäkirjan rengaskaivurit ilmoitetaan lompakon saldosta ennen tilausten vastaamista.

Puhuttaessa rengaskaivosmiehistä, katsotaanpa Loopringin protokollan vaihdon anatomia.lrcprosessi

Tilauksen tekeminen

Kun olet valmis tekemään kaupan, lähetä tilaus loopring.io lompakkoon kirjautumalla sisään yksityisellä avaimellasi. Tämä tilaus lähetetään sitten sekä Loopring-verkon älykkäisiin sopimuksiin että sarjaan ketjun ulkopuolisia välityssolmuja. Älykkäät sopimukset varmistavat, että kun tilauksesi täsmää, lompakkosi varat vaihdetaan vaihdetuille kolikoille ja ketjun ulkopuoliset releet ovat vastuussa tilauskannan ylläpidosta ja näiden tilausten lähettämisestä kaivosmiehille.

Ring-kaivostyöläiset

Kaivosmiehet varmistavat, että tilaukset voidaan täyttää (tai osittain täyttää) tilausrenkaiden kautta, kunnes halutut kaupat on suoritettu kaikille osapuolille. Korvauksena tästä palvelusta rengaskaivostyöläiset voivat saada palkkion LRC: nä (Loopringin tunnus) tai jaetun marginaalin tilauksen lopullisesta ostomäärästä. Esimerkiksi, jos halusit vaihtaa 1 ETH: n 10 NEO: lla, mutta rengaskaivosyritys löysi kaupan 11 NEO: lle, hän voisi jakaa osan tästä marginaalista kanssasi tai päättää ottaa tilauksen lähettämisen yhteydessä määritetyn LRC-maksun. Tämä varmistaa, että kaivostyöläisille maksetaan oikeudenmukainen hinta parhaiden valuuttakurssien löytämisestä kauppiaille, ja se antaa kauppiaille mahdollisuuden saada suurimman paukutuksen – teoreettisesti tämä myös vähentäisi arbitraasimahdollisuuksia, koska paras kaupan arvo tarjotaan luonnostaan ​​protokollan kautta.

palkkiot

Kaupan selvittäminen

Kun tilausrengas on valmis, Loopringin älykkäät sopimukset arvioivat tilaukset varmistaakseen, että ne voidaan täyttää. Jos kaikki onnistuu, älykkäät sopimukset siirtävät kolikoita vastaanottajilleen. Tämä prosessi on atominen ja tapahtuu lompakosta lompakkoon.

Tilausrenkaat ja tilausten jakaminen

Molemmat toiminnot erottavat Loopringin muista hajautetuista vaihtoalustoista. Tilausrengas sallii renkaan sovittamisen, prosessin, jolla sarja kauppoja sovitetaan yhteen toistensa tilausten täyttämiseksi. Lisäksi, jos tilausta ei voida suorittaa yhdellä kaupalla, tilausten jakaminen antaa tämän tilauksen jakaa ositilauksiksi, kunnes alkuperäinen tilauksen määrä on täysin täytetty.

Jotkut hypoteettisten vapaaehtoisten apu voivat paremmin osoittaa nämä käytännöt toiminnassa. Molly, Angela ja Carl haluavat kaikki käydä kauppaa Loopring-verkossa. Molly haluaa käydä kauppaa 2 OMG: lla 10 ARK: lla, Angela haluaa käydä kauppaa 21 EOS: lla 1,5 OMG: lla ja Carl haluaa käydä kauppaa 20 ARK: lla 40 EOS: lla. Sormusten sovittamisen avulla rengaskaivostyöläiset muodostavat nämä sijoiltaan saadut tilaukset yhdeksi tilausrenkaaksi, jolloin Molly käy kauppaa OMG: nsä kanssa Angelalle, Angela kauppaa EOS: nsa Carlille ja Carl kauppaa ARK: nsa Mollylle. Kun tämä rengastilaus on hyväksytty Loopringin älykkäillä sopimuksilla, jokainen saa halutut kolikot ja kaikki ovat onnellisia.

Vain yksi ongelma: Kaikkien tilausta ei ole saatu valmiiksi. Molly sai 10 ARK: n, mutta silti on jäljellä 0,5 OMG: tä, ja Carl tarvitsee vielä käydä kauppaa 10 ARK: lla 19 EOS: lle – vain Angela käveli pois tilauksensa täynnä. Loopringin tilausten jakamisen ansiosta tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Jäljellä olevat aineet käsiteltäisiin sitten toiseen tilausrenkaaseen, kunnes jokainen osittainen tilaus summautui valmiiksi.

Loopring’s Team ja mitä on tulossa

Sen johtajana toiminut Loopringin perustaja Daniel Wang käytti keskitettyä kolikkoporttia vuonna 2014. “Tuolloin”, hän kertoi Coin Centralille haastattelussa, “[yritin] ratkaista keskitetyn vaihdon ongelmia, ja sitten tajusin, että se ei ole mahdollista. Nämä ongelmat ovat luontaisia ​​keskitetyssä vaihtomallissa. ” Niinpä hän alkoi käsitteellistää, mistä tulee Loopring. Aiemmin hän on toiminut myös Google Tech Lead -toiminnolla ja ollut Yunrang Technologyn perustaja ja varapuheenjohtaja..

Loopringin CMO, Jay Zhou, työskenteli aiemmin Ernst and Youngin palveluksessa, auttoi perustamaan SJ Consultingin ja työskenteli aiemmin PayPalin Risk Operations -yksikössä.

Johnston Chen, projektin varatoimitusjohtaja, on työskennellyt 3NOD: n pääjohtajana.

lctcteam

Loopringin etenemissuunnitelman osalta vuosi 2018 on valmistautumassa aktiiviseksi vuodeksi protokollan käyttöönotossa ja laajentamisessa. Muiden etenemissuunnitelman virstanpylväiden joukossa Loopring-tiimi on seuraava heidän työtasollaan vuodelle 2018:

  • ERC223-tuki ja hybridikauppa näillä ja ERC20-tunnuksilla
  • Mobiililompakoiden julkaisu iOS- ja Android-laitteille
  • Hajautetun hallinnon toteuttaminen
  • Toteuttaminen lisäketjuilla (NEO ja Qtum)

Viimeinen luetelmakohta on olennainen siirto Loopringille tullakseen todella ristirajoitusprotokollaksi. Integrointi NEO: n ja Qtumin kanssa mahdollistaa ketjunvälisen kaupankäynnin, mutta tämän saavuttamiseksi tarvitaan kaksi uutta tunnusta (LRN NEO: lle, LRQ Qtumille)..

Kilpailu

On selvää, että Loopring on siirtymässä keskitetyn ja hajautetun vaihdon kentälle, ja pinnaltaan tämä saa Loopringin näyttämään siltä, ​​että sillä on vahva kilpailu. Mutta itse asiassa Loopring haluaa toteuttaa nämä pörssit tarjotakseen heille ja vaihdoille kaivattua likviditeettiä.

Hajautettujen vaihtoalustojen valtakunnassa samaan kohteeseen ampuu muutama krypta. 0x tulee mieleen, mutta sen ero on siinä, että sen avulla kuka tahansa voi suorittaa solmua hajautettuna vaihtoa. Kuten Loopring, myös tilaukset käsitellään ketjun ulkopuolella ja kaikki kaupat maksetaan ketjussa, mutta toisin kuin Loopring, se ei tuota useita pörssejä, koska kaikki likviditeetti tulee 0x: n alustalle perustetuista pörsseistä.

Muita kilpailijoita ovat Bancor, Blocknet ja Kyber Network. Bancor ja Kyber Network tarjoavat tilausten täsmäytys- ja maksuvalmiuspooleja varmistaakseen, että kaupat täyttyvät blockchain-älykkäiden sopimusten välillä, kun taas Blocknet tarjoaa samat palvelut vain tilausten sovittamisen avulla. Mikään näistä ei kuitenkaan tarjoa soittoääniä, jotka renkaan sovitus luo Loopringin protokollalle.

Kaupankäynnin historia

Kirjoitushetkellä kaikki potkaisee housuihin, eikä Loopring ole poikkeus.

lrcchart

Takaisin 9. tammikuuta se oli kaikkien aikojen korkein $ 2.19, ja tällä hetkellä se on 52. sijalla kolikkomarkkinoilla.

Mistä ostaa, missä säilyttää

Silmukka on listattu kourallinen vaihtoa, mutta suurin osa sen tilavuudesta tulee Binancen, OKExin ja Gate.io: n kautta. Kaikki kolme tarjoavat BTC- ja ETH-pareja, kun taas OKEx ja Gate.io tarjoavat myös USDT-pareja.

Kun olet ostanut itsellesi LRC: n – jos haluat, eli – voit joko siirtyä loopring.io-palveluun käyttämään virallista lompakkoa ja alkaa vaihtaa, tai voit pitää sen ERC20-yhteensopivassa lompakossa..

Lopulliset ajatukset

Loopringilta on muutama keskeinen takeaway, jotka erottavat sen hajautetusta vaihdosta ja muista hajautetuista vaihtoprotokollista. Ensinnäkin se ei yritä päihittää DEX: itä ja keskitettyjä keskuksia – se yrittää muodostaa yhteyden niihin. Tämä voi lisätä likviditeettiä kaikilla markkinoilla, jotka toteuttavat Loopringia, ja se voisi mahdollisesti neutraloida arbitraasin alhaisimpien tilausten sovittamisen ansiosta.

Lisäksi rengastilaukset erottavat silmukan muista hajautetuista vaihtoprotokollista. Sormusten sovitus voi lisätä likviditeettiä entisestään, koska se tarkoittaa, että kolme tai useampia tilauksia voidaan yhdistää toistensa kanssa lukuisten kauppojen suorittamiseksi kerralla. Tilausten jakaminen tarjoaa myös etuja perinteisiin tilausten vastaavuusmalleihin verrattuna, mikä mahdollistaa joustavamman kaupankäynnin.

Joustavuus näyttää olevan Loopringin MO. Se on blockchain-agnostinen (niin kauan kuin blockchain mahtuu älykkäisiin sopimuksiin), sitä voidaan käyttää hajautetussa ja keskitetyssä vaihdossa ja se voi täyttää yhden tilauksen useilla tavoilla. Hajautetusta vaihdosta tulee todennäköisesti yhä suositumpi eteenpäin, kun ne parantavat käyttökokemustaan. Jos näin käy, toivomme, että tämä opas (ja muut sen kaltaiset) pitävät sinut silmällä näiden hajautettujen ratkaisujen kanssa, kun soitamme uudella kryptovaluuttakaupan aikakaudella..

Lisäresurssit:

Verkkosivusto

Keskitasoinen blogi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me