Muutaman viime vuoden aikana on tapahtunut räjähdys musiikkikryptovaluutta-projekteista. Ujo, Musicoin, Voise, Muse, Opus, Choon. Vaihda vain suositun sanan ja preston kirjain, sinulla on upouusi projekti, johon voit kiinnittää blockchainin. Vitsit lukuun ottamatta, markkinat ovat uskomattoman tyydyttyneitä, ja monien ICO: iden on kaikista lupauksista huolimatta vielä annettava mitään merkittävää arvoa.

Yksi yritys lähestyy kohtausta aivan eri näkökulmasta. Musiikkifestivaalimme on projekti, joka on rakennettu musiikkitapahtumaliiketoiminnan purkamisen ympärille. Ja toisin kuin ICO, se ei kerää julkista rahaa villien vallankumouksellisten lupausten takana. Ainakin ei vielä.

Kuka on meidän musiikkifestivaali?

OMF luotiin yhteistyössä tunnetun DJ 3LAU: n (Justin Blau), blockchain-viihdeverkon SingularDTV ja konsertti- ja tapahtumayrityksen Prime Social Groupin kanssa. SingularDTV on ConsenSysin tukema yritys, joka rahoittaa Ethereumin päälle rakennettuja hajautettuja sovelluksia. Lisäksi Origin Protocolin perustajat neuvovat myös OMF: n miehistöä.

Blau hyvittää Winklevoss-kaksoset siitä, että he esittivät salakirjoituksen aikana, kun he rakensivat Gemini-vaihtoa. Musiikkifestivaalimme pilotoi parhaillaan Kaliforniassa, Berkeleyssä. Heillä on kuitenkin kunnianhimoiset toiveet laajentumisesta maailmanlaajuisesti kolmessa vuodessa, tuoden idean kauemmas esimerkiksi Barcelonaan, Souliin ja Tokioon.

Mitä ongelmia yritetään ratkaista?

Musiikkitapahtumateollisuus kärsii samanlaisista monopolistisista ja vuokria tavoittelevista käytännöistä kuin melkein kaikki muutkin. Lippumonopoli, Erityisesti on pahentunut viime vuosina suurten yritysostojen ja kilpailijoiden vähenemisen ansiosta. OMF uskoo, että kaikki muuttuu, kun taiteilijat voivat antaa faneille paremman hallinnan lippujen ostamisesta ja heidän yleisestä festivaalikokemuksestaan.

Näiden komponenttien tuominen lohkoketjuun estää ihanteellisesti lipun inflaation kaltaiset kysymykset. Lippujen inflaatio johtuu hyvin usein ohjelmoijista, jotka käyttävät botteja joukkolippujen ostamiseen, kun ne vapautetaan. Valitettavasti suuri yleisö häviää ja nämä skalperit myyvät sitten lippuja paisutettuihin hintoihin jälkimarkkinoilla.

Haastattelussa Hackernoon, 3LAU kertoo, että taiteilijat haluaisivat myös ihanteellisemman hallinnan markkinointiprosessista. Esittäjiin verrattuna promoottorit eivät ole niin yhteydessä faneihin. Blockchain voisi myös teoriassa antaa taiteilijoille mahdollisuuden palauttaa esityksiinsä liittyvät tiedot ja analyysit.

OMF-malli

OMF-malli

Promoottoreilla, joilla yleensä on nämä tiedot, on lisäetuna myydä ne uudeksi tulolähteeksi. OMF-mallissa fanit voivat halutessaan luovuttaa kyseisen tiedon ja vastaanottaa kryptovaluutta vastineeksi. Sen sijaan, että otettaisiin arvoa faneilta, Blau toivoo uuden mallin osallistuvan arvon luomisprosessiin ja palkitsevan fanit palautteesta ja viittauksista.

Sen toteuttaminen käytännössä

Onneksi OMF ei vain puhu tästä ajatuksesta, kuten niin monet heidän ICO-kollegansa. Viime vuonna he pitivät ensimmäisen musiikin kryptovaluuttafestivaalinsa Berkeleyn kreikkalaisessa teatterissa. Juhlissa esiintyivät Mati, Kim, itse 3LAU ja Grammy-palkittu taiteilija Zedd. Noin 8000 ihmisen joukko ilmestyi juhliin, johon kuului jopa joitain salauksen julkkiksia, kuten Fred Ehrsam (Coinbasen perustaja) ja Adam Ludwin (Interstellarin toimitusjohtaja). On sanomattakin selvää, että 3LAU teki osansa blockchainin edistämiseksi aina kun hänellä oli siihen mahdollisuus.

OMF-rahakkeita voitiin ostaa tapahtumasta, mikä mahdollisti juhlien kävijöiden ostaa lippuja ja saada alennuksia tuotteista ja ruoista. Yhteensä kirjattiin 2 000 plus kryptovaluutta -maksuja, mikä on melko huomattavaa, kun otetaan huomioon väkijoukon koko. Tämä osittain korostaa, kuinka nuorempi sukupolvi lämpenee salaukseksi vaihtoehtona yksinomaisille fiat-järjestelmille. Se osoittaa myös, kuinka tärkeää on, että tunnuksilla on todella jonkin verran apuohjelmaa verkossa.

Näytä tämä viesti Instagramissa

Kaikkien aikojen ensimmäinen @ourmusicfestival on kirjoissa! Kiitos kaikille, jotka tulivat ulos viime yönä! # OurMusicFestival2018

Jakama viesti OMF (@ourmusicfestival) 21. lokakuuta 2018 klo 13.20 PDT

Fyysisen yhdistäminen virtuaaliseen

3LAU: n sarjan loppupuolella tukihenkilöstö ampui valtavia määriä konfettia väkijoukkoon. Se, joka alun perin näytti olevan tavallinen yleisölle miellyttävä temppu, osoittautui todella uudeksi tilaisuudeksi edistää salausta: tuhannet paperiset salauslompakot QR-koodien muodossa. Savvy-fanit voisivat myöhemmin lunastaa salauksensa erivärisille ystävyysrannekkeille.

Tämä kaikki tehtiin OMF-sovelluksen kautta, jonka kehittäjät olivat luoneet nimenomaan tapahtumaa varten. Valitettavasti monet harrastajat kertoivat, että käyttökokemus ei vain riittänyt. Se ei kuitenkaan näyttänyt heikentävän puolueen tunnelmaa, ja ongelmista huolimatta sinua olisi ollut vaikea kutsua oikeudenkäynniksi vain menestykseksi.

Siirtyminen kohti musiikin kryptovaluutta tulevaisuutta

On virkistävää nähdä, että projekti tosiasiallisesti laittaa rahansa suuhunsa. Teollisuudessa, joka on täynnä käteistä ja täynnä lupauksia, ei ehkä ole niin monia kannustimia, että projektit menevät täyden matkan visioihinsa. Yksi festivaali ei kuitenkaan vielä riitä kutsumaan OMF-hanketta menestykseksi. Ensinnäkin, sovelluksessa on tehtävä paljon enemmän työtä. Kukaan ei halua käpertyä puhelimillaan koko yön konsertissa. On turvallista sanoa, että tapahtuma oli enemmän onnistunut kokeilu kuin kiillotettu esittely. Ja se on ok. Aivan kuten blockchain, OMF on alkuvaiheessa ja tarvitsee aikaa kypsyä.

OMF-tunnusta ei tällä hetkellä voi ostaa varsinaisten festivaalien ulkopuolella. Se voi osoittautua hyväksi, koska niin monet ihmiset keskittyvät tällä hetkellä kryptovaluutan spekulatiiviseen luonteeseen sen todellisen hyödyllisyyden sijaan. Ironista on, että kun projektit rakennetaan ensin apuohjelmalle, ne päätyvät luomaan valtavia kysyntämerkkejä. Onko OMF projekti, joka vie musiikkitapahtumat eteenpäin? Kuka tietää. Jos ensimmäisen musiikkifestivaalin menestys kreikkalaisessa oli meneillään, tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me