Näin ICO: t kasvavat

ICO. Kolme pientä kirjainta. Paljon vaikutuksia (ja ei kaikkia hyviä). Itse asiassa monet yhdistyksistämme ICO: n kanssa ovat nykyään negatiivisia. Huijaukset, hakkeroinnit, mielenkiintoiset ideat, jotka eivät pääse koodin ensimmäiselle riville. Lohkoketju on vastuussa uskomattomista löydöistä, mutta se on pilaantunut muutamien häikäilemättömien toimista (sellaisista, joita et viettäisi kotiin äidille).

On aika vilpittöminä lupauksina, suorina valheina ja huonoina toimijoina lopettaa vesien mudaus. Itse asiassa ICO: n on aika alkaa kasvaa.

Kyse ei ole epäonnistumisista

Epäonnistumismahdollisuus ei tee ICO: iin sijoittamisesta niin riskialtista. Sijoittaminen uuteen hankkeeseen on riskialtista. Vaikka Vitalikin lausunto että 90 prosenttia ICO: ista epäonnistuu, järkytti kryptovaluuttayhteisöä, hän ei todellakaan sano mitään uutta.

90 prosenttia kaikista startupit epäonnistuvat, ICO rahoittaa tai muuten. Se on vain tosiasia liiketoiminnan maailmasta. Blockchain-käynnistysyritykset eivät ole olleet tarpeeksi kauan sanomaan, tapahtuvatko heidän epäonnistumiset nopeammin kuin tavanomaisin keinoin. Palautetaanko he takaisin epäonnistumisistaan ​​ja kääntävät ideoitaan, on vielä nähtävissä.

Silti se, että ICO: t ovat avoimia kaikille, altistavat heidät tiukalle valvonnalle ja uudentyyppisille sijoittajille, jotka odottavat yön yli onnistumisia. Joukkueet ovat usein kokemattomia eivätkä yksinkertaisesti osaa tehdä tarkkoja ennusteita.

Pahojen näyttelijöiden on mentävä

Kaikesta huolimatta on totta, että ICO-huijauksia ei voida ottaa kevyesti eikä korkean profiilin hakkerointeja minimoida. Vähintään 10 prosenttia kaikista vuoden 2017 ICO-varoista menetettiin tai varastettiin, ja jopa SEC on käynnistänyt oman huijauksen kouluttaakseen ja varoittaakseen sijoittajia.

Yhdysvaltalaiset yritykset, joilla on ICO: ta, ovat saaneet haastekutsuja. Kysymyksiä herätetään, ja sidosryhmät ovat kaikkialla hermostuneet.

Loppujen lopuksi se on pieni vähemmistö, joka aikoo todella huijata sijoittajia rahoistaan ​​alusta alkaen. Paljon suurempi on vilpittömien blockchain-yhtiöiden määrä, jotka käyttävät tätä ajoneuvoa todellisten varojen keräämiseksi. He eivät todellakaan etsi vankeusrangaistusta noudattamatta jättämisestä.

Suleyman Duyarin perustaja & Päästrategisti RenGen Labs sanoo: “Yhdysvalloissa mielestäni on melko selvää, että sääntelyviranomaisten lausunnot ovat olleet riittävän varovaisia. Minulle, jos olisin startup, en tekisi perinteistä ICO: ta Yhdysvalloissa. Käytän varmasti Reg D: tä tai Reg CF: tä. “

Jos 2017 oli vuoden mittainen juhla. 2018 on sääntelyn vuosi. Ja pidät siitä tai ei, ICO: t kasvavat näin.

Yhteensopivat ICO: t (tunnetaan myös nimellä säännellyt ICO: t tai STO: t)

KodakCoin on yksi ensimmäisistä yrityksistä Yhdysvalloissa, jolla onyhteensopiva ICO.“Ja kun otetaan huomioon tuotemerkin pitkäikäisyys ja maine, ei ole yllättävää, että he haluaisivat tehdä asioita kirjan mukaan.

Mutta säännellyn ICO: n pitämisessä on muutamia ylä- ja alamäkiä, mukaan lukien byrokratia, rajoitukset, kustannukset ja viivästykset. Itse asiassa, kun KodakCoin ilmoitti ICO: n olevan tammikuussa ja joutui viivästyttämään sitä 21. toukokuuta, huhut huijauksesta alkoivat levitä. Mitä KodakCoin yritti silti tehdä? Oliko se vain yksi viimeinen ojayritys ikääntyvästä kamerayrityksestä, joka sekoittui pysyäkseen merkityksellisenä?

“Verenlaskun edelläkävijät (sääntelyssä) maksavat hinnan”, sanoo Darren Marble toimitusjohtaja CrowdfundX, KodakCoinia edustava markkinointiyritys. Kirjan tekeminen vie aikaa. Se edellyttää rekisteröitymistä SEC: ään ja valmistautumista merkittäviin edestakaisin – se on paljon monimutkaisempi kuin verkkosivusto ja eetterilompakko.

“Sen jälkeen kun SEC julkaisi kesäkuussa 2017 TheDaoa koskevan Sääntö 21 -raportin, jossa todettiin selvästi, että useimpia rahakkeiden myyntiä Yhdysvalloissa säätelisi voimassa oleva arvopaperilaki, rahakkeiden tarjoaminen Yhdysvalloissa on muuttunut huomattavasti monimutkaisemmaksi. Vaikka liikkeeseenlaskijat yrittäisivät noudattaa arvopaperilakeja, monet ratkaisemattomat emissiot vaikeuttavat liikkeeseenlaskua “, kertoo Andrew Hinkes, Esq. Athena Blockchain.

Vaatimustenmukaiset ICO: t ovat todennäköisesti uuden mallin lohkoketjuyrityksiä, joita seurataan, varsinkin kun Kodakin kaltaiset noutavat ohjat.

Asioiden tekeminen oikein

ICO-joukkueille, jotka haluavat pysyä lain oikealla puolella, on muutama vaihtoehto.

Vaikka sääntelystä on keskusteltu etenkin viime kuukausina, on varmasti mahdollista olla käytännöllinen.

RenGen Labsissa he käyttivät ennakoivaa lähestymistapaa, Duyar huomauttaa: “Miksi kuvitella tulevaisuuden sääntelystä, kun nykyinen sääntely on nyt olemassa ja se ei todellakaan ole niin erilainen kuin monet ICO: t? Käytimme juuri nykyistä oikeudellista kehystä rakentaaksemme foorumin ihmisille, jotta he voisivat tehdä enemmän valitustarjouksia. “

Syventämättä liian syvällisesti takana olevaan oikeudelliseen kehykseen on olemassa arvopapereita koskevia poikkeuksia, joita ICO-tiimi voi käyttää käynnistämään projektinsa, ja neljä mahdollista polkua, joita he voivat noudattaa, jos he haluavat noudattaa SEC: tä.

  1. Rekisteröi ja pidä IPO. Ei vaihtoehto useimmille startup-yrityksille, koska listautumisannin pitäminen edellyttää taloudellisten, kirjanpito-, vero-, muiden yritystietojen ja merkittävien kustannusten ja ajan julkistamista. Startup-yrityksillä ei välttämättä ole rekistereitä pätevöitymiseen, ja täydellinen listautumisanti on todennäköisesti kustannuksiltaan kohtuullinen startup-yrityksille.
  1. Reg D 506 (c). Tämä on nopea ja suhteellisen helppo tapa kerätä rahaa, eikä sinulle ole rajoitettua korotuksen määrää tai pyyntöjen laajuutta. Tämä vapautus antaa kuitenkin mahdollisuuden hankkia varoja tarkastetut akkreditoidut sijoittajat vain. Se on pikemminkin demokraattisen sijoittamisen edessä, eikä se ehkä ole houkutteleva monille yrityksille.
  1. Reg A +. Reg A +: lla voit kerätä jopa 50 miljoonaa dollaria 18 kuukaudessa, ja kuka tahansa yli 18-vuotias voi sijoittaa. Koska sitä säännellään, voit laillisesti mainostaa ja markkinoida tarjontaasi missä tahansa (mukaan lukien Twitter ja Google). Mutta se on aikaa vievää, koska SEC: n on tarkistettava ja hyväksyttävä tarjousasiakirjat. Se ei myöskään ole vaihtoehto startup-tiimille, koska tarvitset vähintään kahden vuoden tilintarkastuksen.
  1. Reg CF. Asetuksen joukkorahoitus. Tämä on halvin ja helpoin tapa saada yritys käyntiin. Kuka tahansa yli 18-vuotias voi sijoittaa, ja voit markkinoida ja pyytää kauppaa. Olet kuitenkin rajoittunut siihen, kuinka paljon keräät – itse asiassa merkittävästi. Yläraja on 1,07 miljoonaa dollaria 12 kuukauden jaksolla.

“Vaikka poikkeuksia onkin käytettävissä”, Hinkes selittää, “tarjoajilla on edelleen” kullanlukko-ongelma “, koska täydellistä sopivuutta ei ole. Kukin poikkeus sisältää merkittäviä kompromisseja kerättävän määrän suhteen, keneltä varoja voidaan kerätä, ja muita rajoituksia. Liikkeeseenlaskijoiden tulisi etsiä neuvoja oikean tarjousstrategian löytämiseksi, joka vastaa heidän projektinsa tarpeita. “

Lopulliset ajatukset

Oikeiden asioiden tekeminen ei ole aina helpoin asia. Ei ole epäilystäkään siitä, että ICO: n myöntäminen ja eetterin vastaanottaminen julkiseen lompakkoon on paljon vähemmän vaivaa kuin rekisteröityminen SEC: ään. Se on myös hankalaa sijoittajille, joiden on sijoituksen aikana käytävä läpi KYC ja AML.

Sääntelyn ei kuitenkaan ole tarkoitus tukahduttaa innovaatioita tai monimutkaista asioita blockchain-yrityksille. Se suojelee sijoittajia ja myös uskollisia blockchain-joukkueita.

Tai Hinkesin sanoin: “SEC: n politiikalla pyritään suojaamaan sijoittajia ja helpottamaan pääoman muodostumista. Epäilemättä SEC on jo ilmaissut haluavansa sallia merkintätarjousten jatkumisen eikä käyttää sääntelyä voittajien ja häviäjien valitsemiseen rahakkeiden liikkeeseenlaskijoiden joukosta. Suuria ratkaistavia kysymyksiä ovat muun muassa se, kuinka asianmukaisesti liikkeeseen laskettuja rahakkeita käsitellään toissijaisessa kaupankäynnissä, ja liikkeeseenlaskijoiden jatkuvat velvoitteet varainhankinnan jälkeen. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me