NEO: n visio

NEO: n kehittäjät haluavat levittää estoketjuja kaikkialle Kiinaan. Heidän yrityksensä, Onchain, on kehittänyt hajautetun verkon arkkitehtuurin (DNA), joka mahdollistaa standardoitujen lohkoketjujen helpon toteuttamisen ja kehittämisen. He haluavat, että jokainen kiinnostunut kenttä pystyy helposti siirtämään tietonsa ja omaisuutensa yksityiseen tai julkiseen lohkoketjuun. Perustaja, Tohtori Da Hongfei sanoi, “Haluamme olla paikka, johon ihmiset menevät, kun he haluavat tehdä vakavia ja luotettavia liiketoimia.” Onchain ja NEO eivät vain onnistu näkemyksessään, vaan ne on perustettu menestymään Kiinan hallituksen asetusten mukaisesti.

Onchain

Kryptovaluutat Kiinassa

Pinnalta näyttää siltä, ​​että kryptovaluutat ja Kiina eivät aina tule toimeen. “Kaksi asiaa on ääretön: maailmankaikkeus ja kuinka monta kertaa Kiina voi kieltää Bitcoinin, enkä ole varma edellisestä.

Rahan siirtämiselle Kiinasta ilman erityistä lupaa on 50000 dollaria vuodessa. Ihmiset löysivät porsaanreiän tästä järjestelmästä ostamalla kryptovaluutta ja helposti siirtämällä varoja ja käyttämällä niitä kaikkialla maailmassa. Kiinan hallitus yritti sulkea tämän porsaanreiän kieltämällä verkkokaupan. Hallitus oli myös huolissaan keinottelun tasosta, ajatellen niitä takaisin viimeaikainen osakemarkkinoiden kaatuminen.

Kun Kiina kielsi vaihdot ja ICO: t, kiinnostus kryptovaluuttaan ei yksinkertaisesti kaatunut ja kuollut. Ihmiset siirtyivät p2p-malliin ja tekivät paikallisia tapahtumia, joita usein kutsutaan “over the counter -markkinoiksi”. Tässä on katsaus paikallisten bitcoinien määrän muutokseen kiellon ajankohtana.

Localbitcoin-määrä

Kolikoiden ostaminen Kiinassa tänään

Ihmiset järjestäisivät kauppoja myös WeChatissa, joka on Kiinan suosituin chat-palvelu. Tämä oli aluksi erityisen kätevää, koska käyttäjät voivat käyttää WeChat Paya lähettämään toisilleen fiat-valuuttaa. Hallituksen WeChat-seuranta johti salatun chat-palvelun Telegram suosioon. Kiina kielsi sitten sähkeen. On epäselvää, ovatko uudet p2p-mallit laillisia Kiinassa, mutta suoraa puuttumista ei ole vielä tehty. Realistisesti ei ole mahdollista lopettaa salaustoimintaa.

Kiinan asukkaat voivat myös hypätä junaan Hongkongiin saadakseen kryptovaluutta. Yli 100 000 kiinalaista turistia matkustaa Hongkongiin päivittäin. He voivat ostaa kolikoita mistä tahansa suuresta pörssistä tai käyttää yhtä monista BTC-pankkiautomaateista. Ei ole ihme, miksi Hongkongin BTC-pankkiautomaateilla on usein suuret linjat.

Kaikki tämä asetus voi kuulostaa masentavalta uutiselta NEO: lle ja kryptovaluutalle, mutta Hongfei näkee sen eri tavalla. Hän sanoi: “Sääntelyviranomaisten on aika astua sisään.”

Da Hong Fei

Onchain ja NEO Kiinassa

Kiinan hallituksella on ollut historia suojella paikallisia yrityksiä, jotka ovat halukkaita tekemään yhteistyötä säännösten kanssa. Kiinan sääntöjen noudattaminen on osoittautunut hedelmälliseksi useille teknologiayrityksille. Et löydä Googlea, Facebookia, Twitteriä, WhatsAppia, Uberia tai Amazonia Kiinasta. Sen sijaan näet Baidun, RenRenin, Weibon, WeChatin, Didin ja Alibaban menestyksen. Esimerkiksi WeChatilla on rekisteröity yli miljardi tiliä. NEO ja Onchain asettavat itsensä seuraavalle suurelle nimelle tässä luettelossa teknisiä jättiläisiä.

Vaikka Kiinan hallitus ei ole aivan ystävällinen Bitcoinille, se todella tukee lohkoketjujen kehittämistä. Kiinan kansantasavallan teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö (MIIT) tutki Onchainin ja muiden yritysten avulla useita alueita, joilla estoketjut voivat lisätä tehokkuutta ja estää petoksia. Hallitus uskoo toimitusketjut, varat, rahoitus, hyvinvointi ja identiteetin hallinta voivat kaikki mahdollisesti hyötyä Blockchain-tekniikan käytöstä. Hallitus on jopa kokeillut sen ideaa oma kansallinen kryptovaluutta. On selvää, että Hongfei ennakoi Kiinan hallituksen tulevia vaatimuksia ja vaatimuksia, koska nämä ovat kaikki alueet, joihin Onchain toivoo vastaavansa mukautetun ja joustavan hajautettujen verkkojen arkkitehtuurinsa avulla.

MIIT ehdotti myös, että lohkoketjujen välillä tulisi olla suurempi standardointi. Hongfei sanoi: “Visiomme on tehdä Onchainista todella universaali Blockchain-kehys. Eri plug-in-moduuleja hyödyntämällä kehystä voitaisiin soveltaa julkiseen ketjuun, konsortioketjuun tai jopa yksityiseen ketjuun. Tällä hetkellä kehitteillä oleva ketjujen välinen sovitinmoduulimme luo yhteentoimivuuden näiden eri ketjujen välille. ”

Onchain-tekniikka

Tämä on viimeinen tilaisuutesi. Tämän jälkeen ei ole paluuta takaisin. Otat sinisen pillerin – tarina loppuu, heräät sängyssäsi ja uskot mihin tahansa altcoiniin, johon haluat uskoa. Otat punaisen pillerin – pysyt Kiinassa ja näytän sinulle kuinka syvälle lohkoketju menee.

NEO on suunniteltu tekniikan näkökulmasta, jotta se pystyy noudattamaan säännöksiä ja työskentelemään järjestelmässä. Bitcoin suunniteltiin hajauttamalla. Vaikka hajauttamisella on etuja, se voi johtaa erimielisyyksiin kolikon suunnasta ja hidastaa uusien ideoiden toteuttamista. Hajauttaminen ei ole Onchainin ja NEO: n välitön tavoite. Hongfei uskoo, että keskittäminen on alussa sen arvoista, jotta ne voivat toteuttaa muutokset nopeasti.

NEO louhasi 50% rahakkeistaan ​​maksamaan kehittäjille ja edistämään kolikon kasvua. Tohtori Hongfei vertaa NEO: ta Itä-Aasian maihin sanoen, että se on “alussa arvovaltaisempi, mutta lopulta demokraattinen”. Hän uskoo, että NEO “lopulta täysin hajautetaan … kuten Bitcoin”.

NEO Mining

NEO-lohkoketju vahvistaa liiketoimet suhteellisen keskitetyllä, mutta ainutlaatuisella tavalla. Sen sijaan, että NEO käyttää todisteita työstä tai panosta, se käyttää delegoitua bysanttilaista vikatoleranssia, joka tunnetaan myös nimellä dBFT. Tässä järjestelmässä NEO: n haltijat valitsevat solmut vahvistamaan tapahtumia.

Jos haluat tulla solmuksi, sinulla on oltava tietokone, joka täyttää tietyt tekniset vaatimukset, panostettava 1000 GAS-kolikkoa ja sitten NEO-haltijoiden valitsema. Kaikki 12 aktiivista solmua tarjoavat tällä hetkellä ilmaisia ​​tapahtumia. NEO: n haltijat äänestävät varmasti todennäköisemmin ihmisiä, jotka lupaavat ilmaisia ​​tapahtumia. Kun sinut on valittu solmuksi, saatat valita satunnaisesti vahvistamaan tapahtumia lohkoketjussa. Jos yli 66% muista solmuista on samaa mieltä pääkirjasi kanssa, lohko vahvistetaan. Jos alle 66% on samaa mieltä, toinen solmu valitaan ehdottamaan tapahtumia, joiden pitäisi mennä lohkoon. Tämä prosessi jatkuu, kunnes päästään yksimielisyyteen. NEO-haltijat todennäköisesti äänestävät solmut, jotka jatkuvasti eivät ehdota oikeita tapahtumia.

Ei haarukoita

Delegoitu bysanttilainen vikasietoisuus tekee selväksi, mitkä tapahtumat vahvistetaan lohkoketjussa aina. Matriisissa opimme, ettei lusikkaa ole, mutta he unohtivat mainita, ettei myöskään ole haarukoita. Toisin kuin Bitcoin tai Ethereum, jotka haarautuvat usein konsensuksen saavuttamiseen, NEO-lohkoketju ei voi haarautua. Haarukoiden puute on olennaista Onchainin tavoitteelle digitalisoida omaisuutta, kuten osakkeita, joukkovelkakirjoja ja digitaalisia identiteettejä. Jos yritykset haluavat digitalisoida säännöllisesti kaupankäynnin kohteena olevia omaisuuseriä, on oltava selvää, kuka omaisuuden omistaa aina.

Neo-lusikka

Kiinan kumppanuudet

Onchain työskentelee ahkerasti levittääkseen blockchain-tekniikkaansa yksityisille ja valtion laitoksille. Tässä on kuva Hongfein äskettäisestä esityksestä.

Onchain-kumppanuudet

Identity Chain – Estoketjuun perustuva eheysjärjestelmä

Tämä projekti aloitti Guizhoun Far East Integrity Management Company -yritys ja se perustuu hajautettujen verkkojen arkkitehtuuriin. Onchain auttaa rakentamaan lohkoketjun tunnistamisen seuraamiseksi ja hallitsemiseksi.

Turvayhtiö – yritystason digitaalisen omaisuuden alusta

Onchain käyttää estoketjua rahoituslaitoksissa. Se työskentelee jo ketjussa Everbright Securitiesille, joka on suuri arvopaperivälitys Kiinassa.

Legal Chain – Digitaalinen todisteiden tallennusliitto

Onchain auttoi kehittämään estoketjun yrityksen sähköpostien digitaalista tallennusta varten todisteena. Kukaan ei voi poistaa tai peukaloida todisteita, kun ne ovat blockchainissa.

Alibaba

Onchain kehitti Alibaballe sähköpostivarastojärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa tärkeitä tietoja tai sähköposteja. Tällä on useita sovelluksia, kuten sähköpostien tallentaminen oikeudenkäyntien käyttöä varten.

Seuraava kaavio kuvaa monia hajautetun verkkoarkkitehtuurin eri käyttötapoja.

Onchain-DNA

Onchainin ja NEO: n tulevaisuus

Onchain haluaa jatkaa kumppanuuksien rakentamista Kiinassa, lopulta siirtämällä fiat ja identiteetit lohkoketjuihin. He aloittavat uuden Ontology-nimisen lohkoketjun, joka keskittyy erityisesti identiteetteihin. Hongfei haluaa liittää henkilötodistuksiin tietoja, kuten yliopistot ja työkokemuksen. Henkilöllisyystodistuksen myöntäminen olisi kyky valtuuttaa ihmiset katsomaan tietojasi, kuten taloutesi, kun haet lainaa.

Ontologian identiteetin hallinta

Nämä seuraavat kaaviot osoittavat, miten ontologia saavuttaisi tavoitteen todella levittää lohkoketjuja Kiinassa.

Ontologiakaaviot

Nämä digitaaliset identiteetit liittyvät myös Onchainin ja NEO: n haluun olla vaatimusten mukainen. Kiina ei voi seurata näitä alustoja tehokkaasti, elleivät he tiedä, kuka niitä käyttää.

Kaikki nämä Onchainin luomat julkiset ja yksityiset lohkoketjut, mukaan lukien ontologia, voivat lopulta muodostaa yhteyden NEO: han. Ontology-tunnuksen myynti hyväksyy NEO-tunnukset. “NEO on ensisijainen digitaalisten omaisuuden palvelujen tarjoaja ontologian selvityksessä.” Ontologia haluaa tulla hallituksen vaatimusten mukaiseksi yhteydeksi yritysten ja NEO: n välillä.

Ontologia ja NEO

Jotkut ovat huolissaan siitä, että ontologia kilpailee NEO: n kanssa, näyttää siltä, ​​että kehittäjillä on kaikki aikomukset luoda synergiaa näiden kahden välillä. Kun ontologiaverkosto haluaa pitää ICO: n, he voivat tehdä sen NEO-alustan kautta. Tällä hetkellä ICO maksaa sinulle 50000 USD: n arvoisen kaasun. Tämä tarkoittaa, että näemme vakavampia ja harvempia ICO: ita NEO-alustalla. Tämä on jyrkässä ristiriidassa äskettäisen vitsin kanssa, jonka Ethereum ICO kutsui Hyödytön Ethereum-tunnus (UET), joka lupasi varastaa rahasi ja antaa sinulle vastinetta arvoton merkki. Luoja kehotti ihmisiä olemaan ostamatta sitä ja vaati, että hän vain ottaisi rahansa ja ostaisi sen kanssa kalliita elektroniikoita. Tietenkin ihmiset käyttivät edelleen yli 300 000 dollaria UET: hen.

NEO: lla näyttää olevan niin kirkas tulevaisuus, että se on jopa kiinnittänyt Litecoinin perustajan Charlie Leen huomion.

On yksi kaveri, joka yrittää saada meidät kiinni. Olemme pudottaneet &# 128034; ja &# 127820 ;, mutta hän on väistellyt heitä käyttämällä luotiaikaa. Se on vain epäoikeudenmukaista! &# 128514; pic.twitter.com/bxVaiIytwF

– Charlie Lee [LTC] (@SatoshiLite) 19. tammikuuta 2018

Yhteenveto

Onchain toteuttaa selvästi kunnianhimoista suunnitelmaansa luoda koko standardoitujen ja yhdistettyjen lohkoketjujen ekosysteemi Kiinaan, jotka kaikki voivat muodostaa yhteyden jo menestyvään NEO-ekosysteemiin.

Voisimme sanoa, että NEO: n tulevaisuus muistuttaa keskustelua Matrix-elokuvasta.

Neo kysyi: “Mitä yrität kertoa minulle? Että voin väistää Kiinan sääntelyä? ”

Morpheus vastasi, “Ei NEO, yritän kertoa sinulle, että kun olet valmis, sinun ei tarvitse.”

Hong Fei Neo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me