Jos luet tätä, on todennäköistä, että sinulla on kokemusta tai olet kiinnostunut salaustoiminnasta tai sijoittamisesta.

Mahdollisuudet ovat melko korkeat, että suurin osa lukijoistamme on sijoittanut lukumäärän 100-10 000 dollariin seokseen varoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Ripple ja NEO. Siellä on myös ohut vähemmistö, joka on kävellyt villillä puolella ja investoinut ICO: iin – jotkut ovat onnekkaita, suurin osa palaa.

Päätöksiäsi todennäköisesti ruokkivat uutiset ja impulssi, ja koska riskisi oli suhteellisen pieni, tilausten tekeminen ei kestänyt paljon vakuuttavaa

Mutta mitä tapahtuu, kun 100–10 000 dollarin luku kerrotaan 100x –1000x, joissakin tapauksissa 10000x. Ja se on kokopäiväinen työsi. Ja se ei ole sinun rahasi. Maisema muuttuu hieman.

Kryptovaluuttarahastoilla on edessään ainutlaatuinen tehtävä, johon kuuluu navigointi meluisassa ja hämmentävässä ympäristössä, jotta pääsy korkealaatuisiin kauppavirtoihin ja sijoituskohteisiin. Panokset ovat paljon suuremmat ja maine alkaa olla merkitystä.

CoinCentral on yhteydessä tiimiin, joka on yksi maailman johtavista blockchain-sijoituspalveluyrityksistä, NEO Global Capital, heidän avajaistapahtumassaan Bostonissa. Tapahtumassa esiintyi voimakkaita lyömishahmoja organisaatioilta, kuten Arrington XRP Capital, Pantera Capital, Block72 ja tietysti NGC.

NGC Fund I: llä on korkean oktaaniluvun monipuolinen valikoima blockchain-hankkeita, kuten Ontology, Bluzelle, Zilliqa, Trinity, Mainframe ja Top.

Seuraava haastattelu tarjoaa vakavia oivalluksia kansainvälisen blockchain-rahaston ylläpitämisen mekanismeista, etenkin vuoden 2018 karhumarkkinoilla, NGC: n perustajakumppanilta Roger Limiltä.

Nauttia!

Voitteko kertoa meille hieman enemmän siitä, mikä antaa sinulle hyvän sijoitusmahdollisuuden tunteen? Mitä erityispiirteitä etsit tiimissä, ideassa, tekniikassa?

NGC: n perustajaryhmä on ollut mukana blockchain-teollisuudessa sen alkuaikoista lähtien, joten olemme onnekkaita, että olemme työskennelleet joidenkin tekniikan ensimmäisten käyttöönottajien rinnalla. Ajan myötä ymmärretään paremmin, mitkä teollisuudenalat tarvitsevat eniten digitaalista uudistusta ja missä hajautetulla tekniikalla on suurin vaikutus, joten kokemuksemme on varmasti hyödyttänyt meitä.

Sellaisena olemme kehittäneet vahvan käsityksen siitä, mitkä sektorit hyötyvät eniten blockchainista; mikä erottuu projektien perustajaryhmästä; ja onko idea innovatiivinen ja häiritsevä verrattuna siihen, joka on samanlainen kuin jo olemassa oleva ja voi todella tarjota vain lisäparannuksia.

Tästä huolimatta NGC: llä on hyvin monipuolinen sijoitussalkku, ja toivomme voivamme jatkaa eri toimialojen, kuten identiteettiratkaisujen, tukemista; pelaaminen; online-sisällön suoratoisto; rahoituspalveluala (eli pankki, rahoitus, maksut ja vaihto); ja niin edelleen.

Jatkamme myös investointeja julkisiin ketjuihin sekä yksityisyys- ja turvallisuushankkeisiin, koska mielestämme ne ovat vahvoja esimerkkejä tietyn ongelman ratkaisemisesta. Kaiken kaikkiaan on tärkeää tarkastella, kuinka kilpailukykyiset markkinat ovat kaikelle, mitä projekti yrittää ratkaista.

Ehkä tärkeintä, painotamme voimakkaasti tiimin vahvuutta projektin ytimessä: Onko tällä projektilla vahva johtajuus? Mikä on heidän kokemuksensa? Onko heillä korkeat onnistumisasteet aikaisemmista hankkeista? Vahva joukkue on usein paras indikaattori projektin onnistumisesta.

Voisitteko kertoa meille hieman rahaston suhteesta NEO: han?

Liittymämme NEO: han on strateginen, jonka avulla NGC voi täyttää asemansa johtavana sijoituspalveluyrityksenä. Vaikka NGC on täysin itsenäinen kokonaisuus, olemme pitkäaikaisia ​​uskovia NEO: han ja olemme luoneet erillisen rahaston, jonka tarkoituksena on edistää NEO Smart Economy -ekosysteemin kasvua. Strategisen pääoman käyttöönoton, projektihautomon ja kaikkien käytettävissä olevien resurssien hyödyntämisen avulla uskomme, että voimme auttaa nopeuttamaan salausmarkkinoiden kokonaiskasvua, joten on mielenkiintoista, jos olet kiinnostunut investoinneista, voit myös oppia kaupankäyntiä sivustojen resursseilla kuten https://day-traders.net/.

NGC Fund I näyttää olevan uudempi rahasto verrattuna NEO Eco Fund -rahastoon. Voitteko selittää, mitkä ovat näiden kahden rahaston väliset erot tavoitteiden ja mahdollisten sijoituskohteiden suhteen??

NGC Fund I on voittoa tavoitteleva rahastomme, jossa investoimme lupaavimpiin ja innovatiivisimpiin blockchainiin liittyviin projekteihin. Laajempi kiinnostuksemme on teollisuuden edistäminen, joten investoimme projekteihin, joilla on vahvat käyttötapaukset ja jotka voivat auttaa ajaa blockchainin valtavirtaa.

Toinen rahastomme on NEO Eco Fund ja tavoitteenamme on edistää NEO Smart Economy -ekosysteemin kasvua. NEO-vakaumuksemme mukaisesti investoimme toisinaan hankkeisiin, jotka hyötyvät nimenomaan NEO: n infrastruktuurista.

Kaiken kaikkiaan molempien rahastojen tavoitteena on auttaa startup-yrityksiä luomaan kestäviä kilpailuetuja alalla, josta on tullut hyvin täynnä, hyvin nopeasti.

Millaisia ​​lyhytaikaisia ​​tavoitteita ja tavoitteita olet tyypillisesti sopinut startup-yrityksen kanssa, kun olet päättänyt sijoittaa? Kuinka voit sopia näistä tavoitteista?

Tavoitteet, tavoitteet ja tavoitteet vaihtelevat tuettavien hanketyyppien mukaan. Jos kyseessä on esimerkiksi julkinen ketju, toimisimme yhdessä projektin kanssa tunnistaaksemme aukot teknisessä tiimissä, etenemissuunnitelmassa ja virstanpylväissä ennen mainnetin käynnistämistä. Olemme anteliaita aikamme suhteen jokaiselle sijoituskohteellemme; haluamme heidän menestyvän, ja jos he haluavat hyödyntää kumppaneidemme kokemuksia tai tavoittaa verkostomme, heillä on yrityksen täysi tuki ja tuki.

On yleensä tyypillistä, että pääomasijoitusrahastot edellyttävät perustajaryhmältä pitkän aikavälin tavoitetta, jonka mukaan yritys pitäisi myydä määrätyn ajan kuluessa. Onko NGC: llä erilainen? Millaista aikataulua työskentelet pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi ja miten määrität pitkän aikavälin tavoitteet?

Yleensä symbolisijoitukset saavuttavat likviditeetin paljon nopeammin pörsseissä kuin osakesijoituksissa (kuukausien eikä vuosien sijaan). NGC: ssä haluamme kuitenkin, että kaikki sijoituskohteemme menestyvät riippumatta siitä, teemmekö merkki- vai osakesijoituksen. Meillä on edelleen merkkejä monista sijoituksistamme ja jatkamme niiden kanssa työskentelyä ja odotamme heidän jatkavan kasvua, kehitystään ja saavuttavansa liiketoiminnan keskeiset tavoitteet tulevina vuosina.

Onko cryptocurrency -rahaston toiminnalla karhumarkkinoilla mitään etuja?

Tavallaan bitcoinin dramaattinen nousu viime vuonna on vakiinnuttanut blockchain-teollisuuden: Nyt on kiinnostusta lohkoketjuun ja kryptovaluuttaan, joita ei ollut aiemmin. Kun siirrymme pois seuranneesta salausmaaniasta, salausrahaston toiminnasta karhumarkkinoilla on hyötyä siitä, että useimmilla projekteilla on nyt hyvät aikomukset.

Tämä ei tarkoita sitä, että olemme poistaneet kokonaan huonot toimijat, mutta oli varmasti enemmän projekteja ja toimijoita, jotka nousivat markkinoille huipullaan, kun oli suurempi mahdollisuus nopeisiin voittoihin. Samoin nykyiset markkinat antavat sijoittajille aikaa viettää aikaa tutkimaan, ymmärtämään uutta tekniikkaa tai ongelmaa, jonka projekti voi ratkaista – sonnimarkkinoilla sijoittajat voivat toimia pelkäämättä jäädä väliin.

Hyvien arvostusten lisäksi nykyiset markkinat ovat tuottaneet vahvempia projekteja kokeneiden johtoryhmien kanssa, pakottavia käyttötapauksia ja huipputeknologiaa. Uskomme, että markkinoiden kilpailukyky ei ole millään tavalla heikentynyt.

Mikä erottaa korkealaatuisen sijoitusrahaston huonolaatuisesta?

Laadukas sijoitusrahasto tekee koulutettuja ja harkittuja sijoituspäätöksiä. Yksi asia, josta olemme erittäin ylpeitä NGC: ssä, on se, että perustajatiimimme tulee vaihtelevasta salausinvestointien taustasta, perinteisistä rahoitusmarkkinoista, uusista tekniikoista sekä fuusioista ja yritysostoista.

Sanoisimme, että parhaat sijoitusrahastot ovat ne, jotka pystyvät naimisiin salausspesifisen tietonsa perinteisemmistä vertikaaleista saatujen kokemusten avulla, jolloin sijoitus on monipuolisempi ja harkitumpi..

Tärkein komponentti kaikille sijoittajille ICO-tilassa on pääsy kauppavirtaan. Mikä antaa NGC: lle etua tässä? Onko sinulla neuvoja pienemmille yksityissijoittajille?

Vahva maine hankkeiden auttamisessa investoinnin jälkeen on tärkeä ja houkuttelee myös useampia perustajia ja yrittäjiä haluamaan työskennellä kanssamme. Emme tee vain läheistä yhteistyötä, mutta toivotamme myös muut rahastot toimimaan kanssamme jakamaan sopimuksia, oivalluksia ja asiantuntemusta. Uskomme vahvasti yhteistyöhön ja siihen, että blockchain-sijoittajien moninaisuus (maantieteellinen asiantuntemus, tausta ja verkostot) tuo monipuolista kokemusta ja valtavia etuja projektille.

Yksityissijoittajien osalta, kuten Warren Buffet sanoi kerran, “älä koskaan sijoita mihinkään, mitä et ymmärrä”, joten tee ehdottomasti tutkimuksesi, ymmärrä mihin investoit; ja monipuolistaminen on tärkeää. Kryptot ovat erittäin epävakaita ja siksi riskialttiita, punnitsevat riskit ennen sukellusta.

Katse laajemmilta markkinoilta, jotka ovat tulleet hyvin tungosta. Niistä ICO: sta, jotka on saatu valmiiksi vuonna 2018, mitkä erottuvat sinulle ainutlaatuisina tai muuten mielenkiintoisina mahdollisuuksina?

Mielestämme kaikilla projekteilla, joihin olemme sijoittaneet, on innovatiivisia tiimejä ja ainutlaatuisia ratkaisuja alan nykyisiin ongelmiin. Esimerkiksi ontologia tarjoaa ratkaisun digitaaliseen identiteettiin; Certik ratkaisee blockchainin turvallisuusongelmat muodollisella tarkistuksella; Hadron auttaa NASA: n kaltaisia ​​yrityksiä ulkoistamaan laskentatehtävänsä suurella käyttäjä- ja laitepopulaatiolla, jotta nämä tehtävät suoritetaan tehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Kaikki valtavan kunnianhimoiset projektit edistyvät valtavasti, ja odotamme innokkaasti niitä tulevaisuudessa.

Kuinka NGC-tiimi pääsee sopimukseen mihin projekteihin investoida vai ei?

Vaikka ei ole kovia ja nopeita sääntöjä, vahva tuote, tehokas liiketoimintasuunnitelma ja kunnianhimoinen, tavoitteellinen perustajatiimi ovat varmasti kulmakivi sille, mitä pidämme lupaavana yrityksenä. Jokainen NGC: n kumppani ymmärtää, että sijoittajat ovat kiinnostuneita näkemään ja investoimaan projekteihin, jotka ovat sekä ainutlaatuisia että vaikuttavia, joten olemme usein yksimielisiä sijoittamisen suhteen vai ei..

Mikä on näkymäsi Bitcoinin ja kryptovaluuttojen kokonaishinnalle seuraavien 12 kuukauden aikana? Mitkä ovat kriisipisteet, jotka saattavat päätyä kääntämään markkinoita yhteen tai toiseen suuntaan?

Jos minun pitäisi vaarantaa arvaus – sanoisin, että bitcoin voisi nähdä uusia korkeuksia seuraavien 12-18 kuukauden aikana. Kun säännökset, standardit ja infrastruktuuri kypsyvät, odotan markkinoiden reagoivan myönteisesti.

Mikä olisi paras yksittäinen neuvosi kaikille ICO: n tai blockchain-käynnistyksen perustajille?

Kun blockchain-tilasta tulee yhä meluisempaa, suosittelemme perustajille ja yrittäjille aina harkitsemaan, tarvitsevatko he todella blockchainia. Keskity ongelmaan, jota yrität ratkaista, ja päättää, onko estoketju todella ratkaisu.

Mitkä ovat NGC: n näkymät siirtyessä vuoden 2018 loppuun ja sen jälkeen?

Ensisijainen kiinnostuksemme on blockchain-teollisuuden edistäminen kohti yleistä käyttöönottoa, joten kun siirrymme vuoden 2018 loppupuolelle, pyrimme jatkossakin kohti tätä tavoitetta investoimalla innovatiivisimpiin projekteihin; sponsoroida korkea-asteen koulutusta koskevia aloitteita ja helpottaa keskustelua alan johtajien ja liike-elämän ammattilaisten välillä, jossa käsitellään mitä teollisuus tarvitsee, missä markkinat tarkalleen ovat ja mitä toimia voidaan toteuttaa uudenvuoden aikana koko teollisuuden edistämiseksi.

Tämän mukaisesti olemme viime aikoina investoineet useisiin keskeisiin lohkoketjuun keskittyviin aloitteisiin korkeakouluopetuksessa: viimeksi Berkeleyssä ja Singaporen kansallisessa yliopistossa. Pidimme myös avajaistapaamisemme Bostonissa keskustellaksemme projektirahoituksesta ja -kehityksestä, parhaista sijoitusmenetelmistä ja nousevista teollisuuden trendeistä. Aiomme tehdä enemmän tästä, kun päätämme vuoden ja toivottavasti vuoteen 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me