NiceHash ja Minergate ovat kaksi suosituinta pilvikaivosvaihtoehtoa tänään. Kuinka he vertailevat? Tässä artikkelissa tarkastellaan kaikkea käyttäjän tilastoista turvallisuuden rahoittamiseen, palkkioiden maksamiseen ja muuhun.

Käyttäjätilastot

Minergate saa keskimäärin noin 2000 ilmoittautumista päivässä. Yli 500 000 kaivostyöläistä on kertonut hyötyneensä sivuston käytöstä. Tätä alustaa käyttää noin 3 700 000 kaivostyöläistä ympäri maailmaa. Samaan aikaan tammikuussa 2019 NiceHashilla on yli 303 000 päivittäistä aktiivista työntekijää, 101 000 kaivoskäyttäjää, 4168000 tilausta ja 195000 BTC-maksua.

Ominaisuuksien vertailu

Bother Minergate ja NiceHash mahdollistavat automaattisen algoritmikytkennän ottamisen käyttöön. Tämä tarjoaa sinulle ratkaisun kaikkein kannattavimman kolikon löytämiseen reaaliajassa.

Minergatella on useita eri vaihtoehtoja yhdistetylle kaivostoiminnalle. Kesäkuussa 2014 MinerGatesta tuli ensimmäinen CryptoNote-pooli, jossa on yhdistetty kaivos. Lokakuussa 2016 Minergate lisäsi tämän toiminnon XRM: n, XDN: n ja FCN: n louhintaan samanaikaisesti. Tämä johtuu siitä, että kaikki käyttävät CrytoNight-algoritmia. Tammikuusta 2019 lähtien NiceHash ei tarjoa yhdistettyjä kaivosvaihtoehtoja.

Näyttökuva Monero (XMR) yhdistetystä kaivosvaihtoehdosta Minergatelta

Minergate tarjoaa yhdistetyn kaivosvaihtoehdon useille algoritmeille / kolikoille.

Minergate: Yritysluottamus, käyttöajat ja rahaston turvallisuus

Vaikka ohjelmiston lataaminen ja käyttäminen on tarpeeksi helppoa, Minergatella on ollut muutama käyttäjä valittaa useista asioista. Jotkut ovat esimerkiksi väittäneet, etteivät ne kyenneet nostamaan varoja tai eivät näe tileillään käytettävissä olevia varoja. Lisäksi joukko online-arvosteluja liittää tytäryhtiölinkkejä Minergate-verkkosivustolle. Vaikka jälkimmäinen ei välttämättä vertaa sitä huijaukseen, se tekee siitä hieman vähemmän luotettavan.

Jotkut käyttäjät sanovat myös, että Minergate ei ole läpinäkyvä hajautusasteista. Esimerkiksi arvostelijat toteavat, että Minergate listaa laitteellesi matalamman hajautusnopeuden kuin mitä sen todella pitäisi olla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Minergate väittää ottavan potentiaaliset tulot huipulta. Näiden ongelmien olemassaolosta huolimatta jotkut käyttäjät ovat raportoineet myös alustan käytön menestystarinoita.

Minergaten käyttöaika on 99,97 prosenttia, mikä on varsin hyvä. Rahastojen turvaamiseksi se käyttää Googlen kaksivaiheista valtuutusta. Kaikki louhitut kolikot ovat puhtaita kolikoita, mikä tarkoittaa, että ne tulevat suoraan kaivetusta lohkosta. Tämä saattaa tehdä siitä paremman valinnan kuin muut vaihtoehdot, jotka ensin siirretään kolmannelle osapuolelle ennen siirtämistä lompakkoon.

NiceHash: Yhtiön luottamus, käyttöajat ja rahaston turvallisuus

Päivän lopussa NiceHash on kolmas osapuoli. Siksi käyttäjien keskuudessa on epäilyksiä siitä, voidaanko alustaan ​​luottaa. Tästä huolimatta useimmat online-arvostelut näyttävät olevan yhtä skeptisiä NiceHashista ja Minergatesta. Vaikka NiceHashilla onkin enemmän avoimuutta, joitain luottamuskysymyksiä on edelleen.

Suurin ongelma rahaston turvallisuudessa tapahtui joulukuussa 2017. Tuolloin NiceHash hakkeroitiin ja varastettiin yhteensä 4700 bitcoinia (BTC). Tuolloin varastettujen varojen arvo oli noin 65 miljoonaa dollaria. Tämän tapahtuman jälkeen NiceHashin toimitusjohtaja erosi. Tammikuun 2019 blogikirjoituksen mukaan NiceHash on palautti 71 prosenttia varastetuista varoista käyttäjille kahdentoista korvauskierroksen aikana. Tämä korvausprosessi on edelleen kesken. Hakkerointia koskeva tutkimus näyttää myös olevan käynnissä, jopa vuoden 2019 alussa. NiceHashille ei ole saatavilla alustan käyttöaika-tilastoja.

Saatavilla olevat kryptot ja kaivosalgoritmit

Minergate tukee Bitcoinia (BTC), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Zcash (ZEC), Bytecoin (BCN), Monero (XMR), Monero-Classic (XMC) , FantomCoin (FCN) ja Aeon (AEON).

Minergateen verrattuna NiceHashilla on huomattavasti suurempi määrä käytettävissä olevia kryptovaluuttoja. NiceHash listaa verkkosivustollaan 37 erilaista kaivosalgoritmivaihtoehtoa ja yli 70 kolikkoa. Pienin tilaushinta on 0,005 BTC jokaiselle algoritmille. Tätä voidaan pitää sekä positiivisena että negatiivisena. Voit esimerkiksi kaivaa enemmän kolikoita, mutta päättäminen valita vähemmän tunnettuja altcoineja saattaa olla riskialtista tai alkuinvestoinnin arvoinen.

Näyttökuva kaikista käytettävissä olevista algoritmivaihtoehdoista NiceHash-verkkosivustolta

NiceHash tarjoaa laajan valikoiman algoritmivaihtoehtoja eri kolikoille.

Minergate-maksut ja -maksut

Minergate antaa sinulle mahdollisuuden nostaa vain 0,01 kolikosta, jonka louhit alustallasi. Se käyttää kahta erillistä maksutapaa: pay per share (PPS) ja Pay per Last N Shares (PPLNS). PPS: n maksut ovat 1,5 prosenttia LTC: lle, BCN: lle, XMR: lle, XMC: lle ja AEON: lle. Kaikilla muilla kolikoilla ei ole maksuja. PPLNS: n osalta kaikilla kolikoilla on 1 prosentin maksu, lukuun ottamatta ZEC: tä, jolla ei ole maksuja.

Palkkioiden lisäksi mitkä ovat suurimmat erot näiden kahden maksuvaihtoehdon välillä?

Minergate-verkkosivuston mukaan, PPLNS sisältää onnekertoimen. PPLNS: n avulla osakekohtaisella voitolla on suuri vaihteluväli (30 prosenttia enemmän tai vähemmän maksettaessa). PPLNS ansaitsee kuitenkin keskimäärin yli PPS (noin 5 prosenttia) pitkällä aikavälillä (kuukausi tai enemmän).

Sitä vastoin PPS on suorempi menetelmä, jossa saat normaalin maksuprosentin jokaisesta suoritetusta osakkeesta. Tämä eliminoi onnea maksussa, mutta voi laskea osakekohtaista kokonaistuloa noin 5 prosenttia. PPS: n avulla saat määritetyn määrän kryptovaluuttoja ratkaisemaasi työtä kohti. Koska onnea ei ole mukana, voitot eivät vaihtele.

Pohjimmiltaan PPS on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat kaivaa nopeammin ja ansaita keskimäärin suurempia maksuja. PPLNS on tarkoitettu kaivostyöläisille, jotka haluavat käyttää tilastolähtöistä lähestymistapaa kaivostehon nostamiseen.

Minergate-nostovaihtoehdot

Minergate-palkkiot ovat kiinteitä prosenttiosuuksia, jotka perustuvat PPS: ään ja PPLNS: ään.

NiceHash-maksut ja palkkiot

Toisin kuin Minergate, NiceHash ei maksa todellisuudessa kaivetuista kolikoista. Esimerkiksi, jos haluat kaivaa Litecoin (LTC) tai Ethereum (ETH), voit maksaa vain Bitcoinissa (BTC). Ottaen huomioon vuoden 2017 NiceHash-hakkeroinnin jotkut käyttäjät eivät ehkä halua saada tätä vaihtoehtoa. Se on myös vähemmän hankalaa, jos haluat todella kaivaa kolikon ja pitää sitä suoraan, kuten Minergatella tai muilla kaivosvaihtoehdoilla. Voit tehdä tämän NiceHashin kanssa joudut käyttämään BTC-maksua ja siirtymään ulkoiseen vaihtoon. Joissakin tapauksissa (riippuen kaupankäynnin parien saatavuudesta, likviditeetistä ja muista tekijöistä), tämä voi tarkoittaa, että joudut tekemään kaksi kauppaa ja maksamaan korkeita maksuja vain pitämään tiettyä kolikkoa.

Vaikka maksuvaihtoehtojen puute on haitta NiceHashille, sillä on mahdollisesti suuri etu Minergateen verrattuna maksurakenteessa. NiceHash-maksut ovat monimutkaisempia, mutta näyttävät olevan paljon pienempiä kuin Minergate useimmissa tilanteissa. Nostot 0,001 (vähimmäismäärä) – 0,1 BTC mihin tahansa Bitcoin-lompakkoon, on maksu 0,0001 BTC. Jos nostosumma on suurempi kuin 0,1 BTC mille tahansa Bitcoin-lompakolle, maksu on 0,1 prosenttia nostetusta summasta. Ne, jotka haluavat vaihtaa varoja Coinbasen kautta, voivat tehdä tämän melko helposti. Tärkeintä on, että mitään maksua ei lähetetä 0,001 BTC: n kautta Coinbase-lompakkoon.

NiceHash, Coinbase

NiceHash tarjoaa vaihtoehdon nostaa Coinbase-lompakkoihin.

Johtopäätös

NiceHash vs. Minergate -keskustelussa on vaikea valita selvää voittajaa. Molemmilla on ainutlaatuisia etuja ja haittoja, jotka kannattaa harkita ennen rekisteröitymistä. Pilvikaivoksessa molemmat ovat huippukilpailijoita tässä tilassa ja niillä on valtava käyttäjäkunta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me