Nyt on olemassa kryptovaluuttoja myös eläkeläisille

Ensinnäkin meidän piti tottua siihen, että isoäidillä on matkapuhelin. Ja me kaikki tiedämme, että ainoa asia on pahempi kuin kukaan, joka ei pidä Facebook-viestistäsi, saa peukkua mummoilta. Älä kuitenkaan ole liian nopea hylätä vanhempaa sukupolvea tekniikan suhteen. Itse asiassa nyt on olemassa kryptovaluuttoja myös eläkeläisille.

Voi olla vaikea kuvitella eläkkeellä olevia ihmisiä hoitokodissa keskustelemalla HODL: n vai käteisvarojen käytöstä dominoa pelatessa. Mutta a raportti WorldPayn mukaan ikäluokan sukupolvi muuttaa globaalia verkkomaksuteollisuutta. He ostavat lisää tavaroita verkosta, ja eläkkeensaajien kryptovaluutta voi olla seuraava looginen askel.

Myyjät jättävät usein huomiotta tämän väestörakenteen, epätoivoisesti voittamaan tuhatvuotiset. Näillä “hopeasurffaajilla” on kuitenkin parempi terveys kuin edeltävillä sukupolvilla – ja huomattava kulutusvoima. Itse asiassa yli 60-vuotiaiden kuluttajien online-menojen odotetaan saavuttavan 15 biljoonaa dollaria vuoteen 2020 mennessä (kaksi kertaa niin paljon kuin vuonna 2010)..

He parantavat iPhonensa hallintaa. He ovat alkaneet ostaa Alexaa. Ja he ovat hitaasti avaamassa Bitcoin-konseptia. Ei ole kauan, ennen kuin vanhukset rahoittavat myös eläkkeensä kryptovaluutalla.

Tutustu uusimpiin ideoihin blockchainista ja kryptovaluutoista eläkeläisille.

Seniorille rakennettu ekosysteemi

Väestö ikääntyy. Mukaan a raportti Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan vuonna 2015 joka kahdeksas ihminen oli 60-vuotias tai sitä vanhempi. Vuoteen 2030 mennessä tämä suhde nousee kuuteen ja vuoteen 2050 mennessä vähintään joka viides henkilö on 60-vuotiaita tai sitä vanhempia.

On hienoa, että voimme odottaa pidempää elämää. Enemmän aikaa pelata golfia, suuntaa Floridaan, ehkä jopa pelata Bingoa. Olen kuullut, että bingopelejä voi nyt pelata verkossa osoitteessa bingobuddha. Tämä on ensimmäinen asia, jonka minun pitäisi tehdä muiden joukossa. Mutta kun syntyvyys on alhaisempi ja taakkaa kantaa vähemmän nuoria, se rasittaa voimavaroja huomattavasti. On selvää, että kasvavalle ikääntyneelle väestölle tarvitaan tehokas tukijärjestelmä.

GladAge on ekosysteemi, joka on rakennettu vanhuksille tarjoamaan henkilökohtaista hoitoa ja täysin tarkastettuja vanhusten koteja. Toimitusjohtaja Sunny Kapoor sanoo: “GladAge-alustalla ohjaus luovutetaan senioreille, kun he valitsevat tarvittavan hoidon tyypin, ostavat laitteita tai palveluja ja jopa tarkastavat talonmiehiä, joita he voivat vuokrata tarvittaessa.”

GladAge pyrkii ratkaisemaan alan suurimmat ongelmat, joita perinteiset järjestelmät eivät ole onnistuneet ratkaisemaan. “Vanhuskotien puute, vakava pula koulutetuista työntekijöistä, järjestämätön markkinarakenne ja kaoottiset prosessit ovat muutamia mainitakseni”, Kapoor sanoo.

GladAge Infographic

Nykyiset ongelmat vanhusten terveydenhuollossa.

“Saatavilla olevien hoitokotien ja tarvittavien hoitokotien välillä on valtava ero”, Kapoor selittää. “Jopa käytettävissä olevat eivät ole sopivia tähän tarkoitukseen, ja usein heiltä puuttuu haluttu taso kodikkaan ilmapiirin aikaansaamiseksi.”

Jos olet koskaan astunut valtion hoitamaan vanhustenhoitolaitokseen, tiedät, mistä hän puhuu.

Useimpien maiden kansalliset resurssit ovat laajoja ja valtiosta riippumattomat instituutiot työskentelevät rajallisin resurssein. Monissa tapauksissa palvelujen laadun arvioimiseksi ei yksinkertaisesti ole mekanismia. “Tämä tarkoittaa henkistä ja fyysistä surua vanhuksillemme”, hän sanoo.

Loukkaantumisen lisäämiseksi useimpia hoitajia ei tarkasteta asianmukaisesti. Pinnallinen tarkistus voi paljastaa entisen sukupuolirikollisen tai varas. Mutta entä heidän maineensa ja soveltuvuutensa hoitajana? Loppujen lopuksi kuka haluaa, että häntä käsittelee hapan kasvot tai turhautunut kersantti majuri?

“Talonmiehien profiloimatta jättäminen johtaa” kaikki on hyvin “-markkinoiden ilmiöön”, Kapoor sanoo. “Pisteytysjärjestelmä tuo terveellistä kilpailua sidosryhmien kesken – jotta heidän vaurautensa ja toimeentulonsa säilyisivät, heidän on suoritettava hyvin työpaikoillaan. “GladAgen menestymisen tarkoitus on suunnitella hajautettu vanhustenhoitoala, joka on varustettu kehittymään dynaamisesti. Se tekee niin tuomalla futuristisimman tekniikan perinteiselle teollisuudelle, joka on yli vuosisata vanha. “

Älykäs, sopimuksella toimiva eläkesuunnittelualusta

Kun Bitcoin tuli yleisön omatuntoon, oli melko vaikea kuvitella, että muutamassa lyhyessä vuodessa kryptovaluutta ratkaisee suuria sanatehtäviä. Tai että eläkkeensaajille olisi olemassa kryptovaluutta.

Mutta pelkästään Yhdysvaltain eläketeollisuus on arvoista 27 biljoonaa dollaria. Joten on järkevää, että blockchain-yritykset etsivät enemmän kohti tätä tilaa.

Me kaikki tiedämme, että meidän on säästettävä eläkkeellemme, mutta monet vuosituhannen ikäiset kamppailevat edelleen opiskelijavelkojen kanssa – ja monet nousukausi-ikäiset kamppailevat myös lastensa opiskelijavelan kanssa. Useimmat amerikkalaiset älä säästä tarpeeksi eläkkeelle, mikä asettaa heidät vähemmän houkuttelevaan tulevaisuuteen.

Lisäksi nykyiset eläkejärjestelyt ovat keskushallinnon omistamia, avoimuuden puuttuessa ja epäselvät maksuista ja siitä, milloin voit odottaa niiden saamista.

Actus pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat ja helpottamaan eläkesäästämistä käyttämällä älykkäitä sopimuksia välittämään välittäjiä ja luomaan avoimuutta. Säästäjillä voi olla sijoitussalkku, joka on nimetty heidän eläkkeelle, säännellyistä 401k / IRA-suunnitelmista kryptovaluuttainvestointeihin.

Actus-alusta

Tavoitteena on antaa päätöksenteko takaisin säästäjälle sen sijaan, että joku kasvoton rahastonhoitaja olisi suuressa yhtiössä. Se kannustaa myös nuoria säästämään tulevaisuutta varten.

Osta Bitcoin 401k: n tai IRA: n avulla

Salaussijoittajille, jotka uskovat kovasti sen tulevaisuuden arvoon, Bitcoin IRA antaa heidän käyttää varoja 401 000 tai IRA-suunnitelmastaan ​​ostaa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja.

Vaatimalla varmistaa, että eläkerahasi siirretään turvallisesti Bitcoinin, Ethereumin, Bitcoin Cashin ja useiden muiden suurten kryptovaluuttojen tilille, tämä antaa uusien digitaalisten sijoittajien ottaa aktiivisemman roolin eläkesäästöissä.

Se tekee myös vanhuuteen säästämisen houkuttelevammaksi, koska tunnustetaan tosiasia, että mahdollisuus vanhainkotiin, kuulolaitteisiin ja vääriin hampaisiin ei ole aivan seksikäs.

Kuten kaikkien sijoitusten kohdalla, ei ehkä ole viisasta ajatusta käyttää kaikkia säästösi tähän. Kultaisten vuosien kohtalon asettaminen nousevan tai laskevan markkinan armoihin voi olla hieman stressaavaa, kun siirryt eläkkeelle.

Salausvaluutat eläkeläisille

GladAge on australialainen blockchain-yritys, joka haluaa torjua väestön ikääntymistä tuossa maailman kolkassa. Jos se kuitenkin osoittautuu onnistuneeksi, se on malli, joka voidaan ottaa käyttöön ympäri maailmaa.

“On myös hyödyllistä rakentaa mikrotaloutta, jossa kaikkia liiketoimia voidaan seurata tehokkaammin. Tämä auttaa seuraamaan vaikutuksia tarkemmin ja ohjaamaan investoinnit toimintoihin, joilla on suurin mahdollinen vaikutus ”, Kapoor toteaa.

Kukaan ei halua päätyä hoivakotiin, mutta meillä ei ole aina hallintaa elämämme kulusta. Joten on lohdullista tietää, että voimme ehkä ainakin sanoa – ja panostaa – hoitomme laatuun eläkeläisten kryptovaluutoilla, monipuolisilla sijoitussalkkuilla ja mahdollisuudella tehdä enemmän 401ks: llä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me