Onko olemassa Bitcoin-salaliittoa? Joidenkin bitcoinereiden mukaan voimakkaat voimat ohjaavat BTC: n kehitystä maailmanlaajuisesti. Salausmarkkinaa ei ole säännelty. Siksi tapahtuu markkinoiden manipulointia. Nämä manipulaatiot ovat myös johtaneet BTC: n ympärille keskittyneiden laaja-alaisten salaliittoteorioiden kehittämiseen. Monet Bitcoin-salaliittoteoreetikot väittävät nyt, että heillä on uskottavia todisteita väitteidensä (ainakin osien) tueksi.

Bitcoinin luoja Satoshi Nakamoto pysyy nimettömänä hahmona kriittimarkkinoilla. Hänen (tai hänen) nimettömyytensä on herättänyt salaliittoteoreetikoiden ja bitcoinereiden liekkejä. Näissä olosuhteissa on helppo nähdä, miten mielikuvitus voi ihmetellä. Otetaan hetki tutkia seitsemän parasta Bitcoin-salaliittoa.

BTC ilmaisee lopetusajan

Tämä teoria pyörii Raamatun kirjan ympärillä Ilmoitukset, Luku 13. Tämä raamatunjae käsittelee maailman loppua ja selittää ”pedon merkin”. Tarinassa kaikilla ihmisillä on oltava pedon merkki selviytyäkseen. Nämä merkit ovat välttämättömiä ruoan ostamiseksi ja asumiseksi tässä käteisvastaisessa dystooppaisessa yhteiskunnassa.

Vaikka Bitcoin edustaa siirtymistä rahattomaan yhteiskuntaan, on erittäin epätodennäköistä, että se on paholaisen sotilas. Yksinkertainen Google-haku voi paljastaa monia tapauksia kun uskonnolliset fanaatikot vastustivat tieteen ja matematiikan edistymistä läpi historian. Esimerkiksi kuuluisa fyysikko Galileo oli tuomittu harhaoppi vuonna 1633 väittäen, että maapallo ei ollut maailmankaikkeuden kiinteä keskus.

Bilderberg Bitcoin

Tämä Bitcoin-salaliitto väittää, että Bilderberg-ryhmä, Yhdysvaltain keskuspankki, ja Mastercard salaliitot ottivat haltuunsa BTC-markkinat tytäryhtiöiden avulla. Bilderberg-ryhmä on yksityinen organisaatio, joka koostuu monista maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Teorian mukaan Bilderberg-konserni tytäryhtiönsä kautta, AXA Strategic Ventures, sijoittanut 55 miljoonaa dollaria Blockstream.

Bilderberg Lodge Vigilantcitizenin kautta

Bilderberg Lodge Vigilantcitizenin kautta

Blockstream on yksi Bitcoin-ytimen kehitystiimin ensisijaisista rahoittajista, ja Bilderberg-konserniin kuuluu maailman rikkaimpia ihmisiä. Tämä strategia investoida voimakkaasti BTC: n kehitykseen antaisi merkittävän kontrollin triadille, jos teoria osoittautuu oikeeksi. Se osoittautuisi myös huomattavaksi hyödykkeeksi Satoshis’n alkuperäiselle näkemykselle hajautetusta valuutasta.

NSA

NSA: n Bitcoin-salaliitto väittää, että kansallinen turvallisuusvirasto keksi SHA-256 algoritmi. SHA-256 on matemaattinen protokolla, jossa BTC: n Proof-of-Work -järjestelmä toimii. Teoria nousi esiin NSA: n vuoden 2013 paljastusten jälkeen vakooja, tai ainakin pystyy vakoilemaan kaiken mobiiliverkkotoiminnan sisäänrakennetun takaoven kautta. Tämän teorian uskovat väittävät, että NSA on saattanut asentaa samanlaisen takaoven algoritmin SHA-256 -protokollaan.

NSA-rakennus sähkökenttien kautta

NSA-rakennus sähkökenttien kautta

Tämä teoria ei pidä paikkaansa, kun otetaan huomioon, että SHA-256 on avoin algoritmi, jota maailman parhaat kryptografit ovat tutkineet yli viidentoista vuoden ajan löytämättä virheitä. Myös Kansallinen standardi- ja teknologiainstituutti luetteloi edelleen SHA-256: n turvallisena protokollana.

Kiina keksi Bitcoinin

Tämä Bitcoin-salaliitto pyörii Kiinan hallituksen toiminnan ympärillä. Teoria väittää, että Kiina on alkuperäinen kryptovaluutan kehittäjä. Vaikka konsepti näyttää kaukaiselta, Kiinassa on mahdollisesti suurin määrä BTC-kaivostyöläisiä maailmassa. Niissä asuu myös maailman suurin BTC-kaivoslaitevalmistaja Bitmain.

Viime vuonna Kiina kiristetty alas salausmarkkinoilla kieltämällä alkuperäiset kolikkotarjoukset (ICO) ja sulkemalla kaikki kiinalaiset pörssit. Samaan aikaan Kiina hallitsi kaivosalaa, ja hallitus tutki edelleen lohkoketjua. Tämä liike loi tilanteen, jossa Kiinan kansalaisille rajoitettiin salauksen käyttöä, kun taas maan hallitus jatkaa salaustoimintojensa lisäämistä. Voi olla, että maa tunnustaa BTC: n tulevaisuuden arvon, mutta nämä ristiriitaiset strategiat voivat saada sinut miettimään, mitkä ovat Kiinan todelliset motiivit?

AI Satoshi

Bitcoin sisältää 31 tuhatta riviä koodausta. Ammattikoodaajat kertovat, että tämä ei ole suuri määrä. BTC-protokollan koon tarkastelemiseksi Windowsilla on 50 miljoonaa koodiriviä. Silti tekniikan koodauksen laatu ja vaikutus ovat saaneet pienen joukon Bitcoinereita uskomaan, että tekoäly (AI) on kehittänyt BTC: n.

Bitcointalk keskustelut tämän teorian todennäköisyydestä ovat runsaat. Tähän mennessä ei ole tullut esiin mitään vahvaa näyttöä, ja on vaikea kuvitella, että joku voisi ohjelmoida tekoälyn niin edistyneeksi. Huolimatta todisteiden puutteesta tämän väitteen ympärillä, se voi edelleen esiintyä pienen ryhmän Bitcoiners mielissä, kunnes Satoshi Nakamoto tulee esiin, jos hän koskaan tekee.

Yksi kauppias orkestroi Mt. Gox Crash

Esittämät todisteet Bitcoin-markkinat Redditissä näyttää yhdistävän Mt. Gox romahtaa yhden kauppiaan liikkeisiin. Mt. Gox oli maailman suurin salausvaihto, kunnes se romahti helmikuussa 2014 useiden hakkerointien vuoksi. Pörssin romahdus aiheutti koko BTC-markkinoiden säiliön kuukausien ajan.

Tämän äskettäin löydetyn todistuksen mukaan edunvalvoja muutti 22. joulukuuta 2017 6000 BTC: tä, mikä aiheutti kolikon arvon pudotuksen hetkeksi 16 000 dollarista 10000 dollariin. Sama myyjä pudotti toisen 6000 BTC: n 31. tammikuuta ja vielä 6000 BTC: n 5. helmikuuta.

On mahdollista, että tämä yksittäinen kauppias oli ryhmä henkilöitä, jotka toimivat samalla BTC-osoitteella. Tiedot näyttävät osoittavan yhteisiä ponnisteluja markkinoiden säiliöimiseksi. Mt. Goxin aave näyttää siltä, ​​ettei se koskaan jätä salaustilaa liian kauan. Tämä viimeisin reinkarnaatio on vain osa pitkää surullisen Mt. Gox-tapaukset, mukaan lukien markkinoiden kaatuminen ja 80 vahingossa lähetetyn BTC: n saaminen.

Hallitukset ostavat kaiken Bitcoinin

Tätä viimeistä salaliittoteoriaa ei tarvitse kuvitella paljon. Tämän teorian uskovien mukaan hallitukset ympäri maailmaa ostavat salaa koko maailman BTC: n.

Vaikka voi olla vaikea todistaa tarkasti, kuinka paljon BTC-hallitukset omistavat, salauksen takavarikoinnissa on tapahtunut nousua. Nämä takavarikoinnit ovat johtaneet vakaviin rahoituksen lisäyksiin asianomaisille maille. On luettelo maista, mukaan lukien Yhdysvallat, jotka eivät virallisesti varastoi BTC: tä, mutta ovat ansainneet miljoonia takavarikoitujen kolikoiden myymisestä.

Bitcoin-salaliittomahdollisuudet

BTC: llä on ollut historiaa osallistumisesta laaja-alaisiin salaliittoteorioihin. Tämän salausvaluutan salaperäinen alkuperä herättää varmasti teoretikkien mielikuvituksen tulevina vuosina. Sinun pitäisi odottaa vielä enemmän Bitcoin-salaliittoja kehittyvän, kun blockchain-tekniikan vaikutukset leviävät edelleen maailmanlaajuisesti. Toistaiseksi on viisasta ottaa nämä käsitteet suolajuuren kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me