1600-luvulta lähtien tarinoita Lentävä hollantilainen ovat olleet suosittuja maailmanlaajuisesti. Legendaarinen kummituslaiva ei koskaan päässyt laskeutumaan. Se oli tuomittu purjehtimaan merillä ikuisesti. Onko siis salamaailmassa hollantilaisella kolikolla samanlainen tuomittu kohtalo? Onko tällä projektilla kyky menestyä? Tässä artikkelissa tarkastelemme tekijöitä, kuten teknisiä tietoja, käyttötapauksia ja trendejä Alankomaiden kolikon hinnasta vastaamaan paremmin näihin kysymyksiin.

Mikä on hollantilainen kolikko (DUTCH)?

Hollantilainen kolikko (DUTCH) on salausvaluutta, joka on tarkoitettu käytettäväksi Alankomaissa. Esimerkiksi projektin verkkosivusto, Tavoitteisiin kuuluu “kerätä mahdollisimman monta hollantilaista verkkokauppaa yhteyden muodostamiseksi”. Projektilla on myös pyrkimyksiä saada käyttäjä omaksumaan kansainvälisesti. Siinä käytetään hybridi Proof-of-Work-, Proof-of-Stake-konsensusalgoritmia. Samoin kuin Litecoin, Hollannin kolikko käyttää Scrypt-hajautusalgoritmia.

Hollannin kolikkoprojekti

Projektin verkkosivuston mukaan “Hollannin kolikko on hollantilaisten ystävien tekemä altcoin. Toivomme tulla suurin hollantilainen altcoin koskaan tehty. ” Kyllä, projektin verkkosivustolla on paljon tällaisia ​​outoja kielioppivirheitä. Tästä ei ole selvää, aikooko Dutch Coin keskittyä käyttötapauksiin Alankomaiden rajojen ulkopuolella. Vaikka olemme nähneet melkoisen määrän erilaisia ​​kryptovaluuttoja käytettäväksi tietyissä maissa, ne ovat olleet suurimmaksi osaksi kiistanalaisia. Projektit, kuten Petro Venezuelassa ja Turcoin Turkissa, tarjoavat hyviä esimerkkejä. Viron Estcoin oli todennäköisesti lupaavin kansallinen kryptovaluuttahanke. Viron hallitus kuitenkin pienensi suunnitelmiaan kesäkuussa 2018.

Hollannin kolikon logo

Hollannin kolikon tarkoituksena on tuoda salaus Alankomaihin.

Hollannin kolikon ICO?

Varainhankinnassa on epäselvää, suorittiinko tämä projekti ICO: n vai ei. Tietoja varainhankinnasta ei ole luettelossa projektin Twitter-sivu tai verkkosivusto. On myös epäselvää, mikä hollantilaisen kolikon markkina-arvo todellisuudessa on. Esimerkiksi sivustoissa, kuten CoinMarketCap, tämä määrää ei ole luettelossa. Voimme kuitenkin nähdä, että Hollannin kolikko on edelleen kauppaa.

Tekniset ominaisuudet

Projektin verkkosivustoa tarkasteltaessa ei ole paljon teknisiä yksityiskohtia. Twitterin lisäksi ei ole valtakirjaa tai linkkejä suosittuihin sosiaalisen median alustoihin. On olemassa muutamia perustietoja, kuten suurin DUTCH-tarjonta (440 miljoonaa) ja lohkopalkinto (50 kolikkoa). Lisäksi 83,6 miljoonaa DUTCH-kaivosta esilouhittiin, mikä on noin 19% enimmäistarjonnasta. Hanke sai muutamia kohteliaisuuksia Bitcoin Garden -foorumi päätökseksi käyttää todisteita vaarnasta ja työn todisteita. Jotkut valittivat, että palkkio ei riittänyt kannustamaan kaivostoimintaa.

Kuva Dutch Coinin teknisistä tiedoista

Hollantilainen kolikko suoritti esikaivoksen ja siinä on hyprid PoW / PoS -konsensusalgoritmi.

Hollannin kolikon hinta

Kyllä, hollantilaisen kolikon hinta on alhaalla kuin melkein jokainen muu salaus kaikkialla. Meidän pitäisi odottaa tätä karhumarkkinoilla. Hollannin kolikoiden arvot ovat kuitenkin laskeneet huomattavasti enemmän kuin useimmat muut kryptot. Esimerkiksi nykyinen Hollannin kolikon hinta kärsi 59,6% viimeisten 60 päivän aikana (28. heinäkuuta – 28. syyskuuta). Vertailun vuoksi Bitcoin on laskenut vain 20,6% samalla ajanjaksolla. Samaan aikaan XRP on noussut 18,8%.

Kysymysmerkki markkina-arvolle Hollannin kolikon CoinMarketCap -sivulla

CoinMarketCapin mukaan hollantilaisen kolikon markkina-arvoa ei tunneta.

Tiimi- ja projektisuunnitelma

Yhtään tiimiä ei ole listattu projektin verkkosivustolla. On myös vaikea kertoa, missä vaiheessa tämä projekti on. Tämä johtuu siitä, että tavoitteet luetellaan kolmessa vaiheessa: alkuvaihe, toinen vaihe ja viimeinen vaihe. Näille vaiheille ei anneta päivämääriä, joten on mahdotonta tietää tarkalleen, milloin voimme odottaa eri vaiheiden alkavan tai päättyvän. Useimpiin blockchain-projekteihin verrattuna hollantilainen kolikko puuttuu huomattavasti keskittymästä teknisten ominaisuuksien päivityksiin, etenkin etenemissuunnitelman kahdessa jälkimmäisessä vaiheessa. Esimerkiksi varhaisvaiheen osan ulkopuolella mainittu tärkein tekninen päivitys on “yhdistää molemmat kaivoslähteet en blockexplorereihin”.

Suurimmaksi osaksi etenemissuunnitelma on markkinointikeskeinen tavoitteiden kanssa, kuten “aloittaa sosiaalisen median tietoisuuden kautta sosiaalisen ilmalennon kautta” ja “aloittaa pienestä paikallisesta markkinoinnista”. Kyllä, on tärkeää keskittyä markkinointiponnisteluihin, mutta voidaan olettaa, että tavoitteita on enemmän kuin mitä nykyisessä luettelossa on käytettävissä. Olisi myös hyödyllistä nähdä yksityiskohtaisemmat, aikakohtaiset suunnitelmat. Tämä voisi auttaa hollantilaista kolikkoa rakentamaan salauksen kannattajiensa yhteisön ja luomaan sen käyttöönoton kaikkialla Alankomaissa sekä muissa maissa ympäri maailmaa. Lisäksi viimeisin päivitys projektin Twitter-sivulta oli jo joulukuussa 2017.

Kuva Alankomaiden kolikoiden tiekartasta

Dutch Coin listaa markkinointitoimet pääasiassa projektisuunnitelman toisessa vaiheessa.

Pörssit

Mukaan KolikkoGecko, Coinexchange on ainoa kryptovaluutanvaihto, joka myy hollantilaista kolikkoa. Sillä on myös vain yksi kauppapari: DUTCH / BTC. Projektiryhmä toimitti hollantilaisen kolikon Yobitille joulukuussa 2017, mutta se ei ole onnistunut pääsemään pörssiin tai mihinkään muuhun merkittävään pörssiin. 24 tunnin kauppavolyymi on erittäin pieni. Esimerkiksi 28. syyskuuta tämä merkki oli 2,41 dollaria CoinGeckon mukaan. Tämä ei johdu vain karhumarkkinoista. Esimerkiksi on ollut useita päiviä, jolloin tämä merkki oli alle 10 dollaria. Tammikuussa 2018 suurin 24 tunnin kauppavolyymi oli vain 11 500 dollaria. Kuten edellä mainittiin, myös Alankomaiden kolikoiden arvot ovat laskeneet jatkuvasti koko vuoden 2018 ajan.

Projektin Bitcoin Garden Forum -sivulla, yksi käyttäjä kysyi jos projekti oli vielä elossa toukokuussa 2017. 1. lokakuuta 2018 lähtien kyseinen käyttäjä ei ole vieläkään saanut vastausta. Siksi projektin voidaan todennäköisesti katsoa olevan kuollut tässä vaiheessa. On mahdollista, että se voidaan elvyttää; Paljon parannuksia olisi kuitenkin tehtävä.

Mahdolliset käyttötapaukset ja päätelmät

Ajatus kansallisesti keskitetystä kryptovaluutasta tai jopa alueellisesti keskitetystä kryptovaluutasta ei ole uusi idea. Nämä projektit näyttävät teoriassa hyviltä käsitteiltä. Käytännössä näemme kuitenkin monia esteitä hyväksymiselle, jopa tapauksissa, joissa hanketta tukee kansallinen hallitus. Hollantilaisen kolikon tapauksessa emme näe tällaista tukea Alankomaiden kansallisilta tai edes paikallisilta viranomaisilta. Tämä tekee massan adoptiosta saamisen vielä vaikeammaksi.

Muut tekijät, kuten kaupankäyntimäärän puute ja vaihdon saatavuuden puute, ovat todennäköisesti johtaneet hollantilaisten kolikoiden arvojen merkittävään laskuun verrattuna muihin kryptovaluuttoihin vuonna 2018. Onko tuomittu hollantilaisesta kolikosta tulemaan lentäväksi hollantilaiseksi? Vuoden 2018 päivitysten (tai niiden puuttumisen) mukaan vastaus näyttää olevan kyllä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me