Kryptovaluuttakauppa vuonna 2019 on tullut melko pitkälle tiensä taistelevista villin lännen päivistä, jolloin valaat ja epäviralliset sijoituspoolit voisivat työntää satunnaisia ​​kolikoita kaksinumeroisiin prosenttiosuuksiin muutamassa tunnissa, joskus minuutissa.

Muutos kryptovaluuttakaupassa on johtunut suurimmaksi osaksi pitkittyneiden karhumarkkinoiden murskaavasta painosta (“salaustalvi” niille, joilla on järkeä draamalle). Kaupankäyntipoolit, näennäisesti epävirallinen muunnelma strukturoituneemmista sijoituspooleista, joka koostuu sijoittajayhteisöstä, joka sijoittaa kaupankäyntipääomansa yhden yksikön (yksilön tai ryhmän) luottamukseen.

Saattaa olla vaikeaa päättää, mitä tehdä kryptovaluuttakauppapoolista ja ovatko ne terveellisiä kryptoalateollisuudelle. Kun taustapeili vuonna 2017 oli levinnyt spekulointiin, kaupankäyntipoolit menettivät sijoittajille todennäköisesti tonnia rahaa. Ihmiset, joilla on rahaa, luottavat ihmisiin, joilla on rajallinen onnistunut kokemus, ja kaikki kärsivät hinnan nopeasta laskusta vuonna 2018. Sadat toimintahäiriöiset projektit keräsivät satoja miljoonia dollareita merkkimyynnin kautta ja huijaukset pakenivat miljoonien kanssa huolellisuuden puutteen vuoksi poolin operaattorin osa.

Suoliston vaistomme mukaan kaupankäynti poolilla haihtuvassa kryptovaluutateollisuudessa voi olla tappavaa ja sitä tulisi yleensä välttää, mutta ajatukseen saattaa sisältyä enemmän kuin mitä silmä näkee.

Kryptovaluuttakauppapoolit näyttävät juuriltaan olevan muodollisempi suhde vaikuttajan kanssa. Menneiden aikojen salausvaikuttajat pyrkivät toimimaan eheyden puuttuessa ja loukkaantuneita projekteja vasemmalle ja oikealle kiinteiden palkkioiden ja rahakkeiden prosenttiosuuksien puolesta, ja mielestäni (toivon) teollisuutena olemme oppineet siitä. Salaustalven verenvuodon puhdistus on saattanut muuttaa meidät parempaan suuntaan, ja kaupankäyntialtailla voi olla jälleen terve toiminnallinen rooli.

Täytyykö meidän lähestyä kryptovaluuttakaupan pooleja eri näkökulmasta?

Kryptovaluuttayhteisössä on luonnostaan ​​sosiaalinen näkökohta. Itse teollisuuden hajautettu luonne (siltä osin kuin sillä ei ole yhtä ainoaa Wall Streetin tyyppistä laitosta) sopii hyvin kaupankäyntipoolien käsitteeseen. Maisema koostuu tällä hetkellä lukemattomista Slack-, sähke-, signaali- jne. Kanavista, jotka vaihtelevat uskomattoman yksinoikeudesta kanavaan kaikille, joilla on linkki.

Sosiaalisen kaupankäynnin ongelmana on, että suurin osa kaupasta pelaa enimmäkseen vääriä positiivisia näkemyksiä teollisuudessa. Muodollisempi osa sosiaalista kauppaa antaisi toivottavasti kauppiaille mahdollisuuden tehdä älykkäämpiä päätöksiä siitä, mihin he päättävät sijoittaa rahansa.

Kuinka sijoittajia voidaan suojata kryptovaluuttakauppapooleissa?

Alkuperäinen lähestymistapa edellyttäisi, että poolin luojat asettavat omat rahansa samaan uima-altaaseen sijoittajien kanssa ja että heillä on “iho pelissä”, jotta estetään heitä toimimasta tietoisesti tavoilla, jotka voivat vahingoittaa sijoittajia.

Toiseksi, kaikki rahat tulisi lukita kaupankäyntisarjaan ja niitä voidaan käyttää vain kaupankäyntiin, jota hallinnoidaan älykkäillä sopimuksilla, joissa voiton on jaettava alustan itsensä. Poolin luojan pitäisi voida käydä kauppaa vain kyseisillä varoilla eikä millään muulla.

Riskejä on aina, kun jonkun rahat lähtevät pankkitililtään (tai kirjanpidostaan ​​patjan alla jne.), Ja kryptovaluutta-alan kaupankäyntialtaat sijoittuvat hieman korkeammalle Totem-riskialttiudella. Tästä huolimatta muodollisempi rakenne jo olemassa olevalle jollekin voisi mennä pitkälle kypsymällä kryptovaluutta-sijoitusmaisemaa.

Demokratisoidussa kryptovaluuttakaupan poolimaailmassa parhaat poolien johtajat (ja alustat, joissa on poolit) nousevat väistämättä huipulle. Sijoittajilla on rajallinen määrä pääomaa, ja todennäköisesti on satoja tai tuhansia pooleja. Avainkomponentti on rakentaa luottamuksen rakenne markkinoilla, joilla näyttää olevan syytöntä villiä heilahtelua, kuten satunnainen merkki, joka nousee 40% 60 minuutissa.

Tästä huolimatta suurella sijoituspoolilla on kaikki asiaankuuluva joukkueelle ja rakenteelle, jonka foorumi on listannut ja todennanut. Muutama mieleen tuleva kysymys: Mikä on heidän sijoitusfilosofiansa? Onko se todistettu perusteet vai suuri joukko riskialttiimpia hankkeita, kuten korkean riskin korkean palkkion varhaisen vaiheen riskipääoma? Kuinka raskaat investoinnit ovat sidottu tiettyyn ekosysteemiin? Kuinka se jakaa varansa tiettyjen kriteerien perusteella (esim. 50%: n protokolla, 10%: n sovelluksiin, 40%: n maksuratkaisuihin). Kuinka ja kuinka usein kaupankäyntipoolisijoittajille ilmoitetaan edistymisestä?

Lopulliset ajatukset

Konteksti on tärkeä. Sen avulla voit tietää missä olet ja kuinka hyvä suorituskykysi on. Tämän päivän kaupankäynnissä tätä on kuitenkin vaikea saada aikaan.

Jos olet äskettäin pääsemässä kryptovaluuttakauppatilaan, on erittäin suositeltavaa aloittaa a salausmarkkinoiden simulaattori tai jotain, joka ei vaaranna rahojasi. Ymmärrä markkinoiden virtaus. Ota yhteyttä ammatilliseen lisensoituun talousneuvojaan ennen kuin ryhdyt ratkaiseviin toimiin. Sitoudu olemaan koskaan vaarassa enempää kuin sinulla on varaa menettää. Vasta sitten sinun pitäisi aloittaa hölynpölyä esimerkiksi kaupankäyntialtaissa.

Kuitenkin, kun olet kaupankäynnin poolien valtakunnassa, varmista, että kysyt oikeita kysymyksiä ja teet asianmukaista huolellisuutta tutkimuspoolioperaattoreille, heidän sijoituskriteereilleen, ja nojaa sosiaaliseen näkökulmaan ymmärtämään, missä sadon kerma todella on.

Kyky verrata tuottojasi vertaisiisi on elintärkeää. Se kertoo sijaintisi ja ajaa kauppiaita parantamaan. Lisäksi se auttaa sukeltamaan kauppiaspsykologiaan ymmärtämään, kuinka parhaat kauppiaat menestyvät, ja lisäämään lähestymistapaa vastaavasti. Sosiaalisen kaupankäynnin poolien aikaansaama avoimuusaalto voi viedä pitkän matkan ymmärtääkseen teollisuuden hienompaa sisäistä toimintaa, jota on pitkään peittänyt mysteeri ja villi värähtelyt. Ei postittausta, ei väärennöksiä, vain todelliset tulokset.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me