Viimeisten yhdeksän vuoden aikana Bitcoin on käynyt läpi merkittäviä hintavaihteluita. Alle vuodessa Bitcoin onnistui saavuttamaan kaikkien aikojen korkeimman arvon, 19 500 dollaria, ennen kuin se korjasi takaisin nykyiseen hintaluokastaan ​​6 000–7 000 dollaria. Tämä merkittävä pudotus voi saada sinut miettimään, onko liian myöhäistä ostaa Bitcoinia? Vastaus on ei. Tarkastellaan joitain tärkeimpiä syitä, miksi Bitcoinin ostaminen vuonna 2018 on älykäs päätös.

Volatiliteetti vs. voitot

Ei tarvitse paljon tutkimusta sen määrittämiseksi, että Bitcoin on haihtuva omaisuus. Kaikkia omaisuuseriä, jotka voivat osoittaa 1000 prosentin voittoja alle vuodessa ja jotka myöhemmin menettävät nämä voitot, on pidettävä epävakaana. Vaikka volatiliteetti on valtava huolenaihe perinteisille sijoituspalveluyrityksille, on tärkeää mainita, että Bitcoin on edelleen yli 400 prosenttia toukokuun 2017 jälkeen.

Nämä voitot ovat huomattavasti suuremmat kuin perinteisten säästötilien, joukkovelkakirjojen tai osakemarkkinoiden tarjoamat voitot. Tällä tavoin Bitcoin voi olla parempi sijoitusväline niille, jotka ymmärtävät markkinoiden toiminnan epävakauden kautta.

Kaavio, joka näyttää Bitcoinin volatiliteetin CoinMarketCapin kautta

Kaavio, joka näyttää Bitcoinin volatiliteetin CoinMarketCapin kautta

Volatiliteetti voi olla haitallista sijoitusstrategiallesi, kun ostat Bitcoinin korkeimmalla arvollaan. Esimerkiksi, jos ostit yhden Bitcoinin (19500 dollaria) joulukuussa 2017 ja päätät pitää sen tänään, näytät merkittäviä yli 12 000 dollarin tappioita. Jos olisit myynyt Bitcoinisi sen jälkeen, kun markkinat ovat alkaneet haittapuolensa ja sijoittaneet uudelleen matalalle puolelle, istuisit nyt melkein kolmella täydellä Bitcoinilla.

Muuttamalla volatiliteetti voitoksi

Kokeneet sijoittajat ansaitsevat voittonsa äärimmäisen epävakaana aikana. Useimmissa tapauksissa taju salakirjoittaja vahvistaa asemaansa laskusuhdanteissa myymällä osuutensa korkeimmilta. Sitten, kun markkinakorjaukset ovat valmistuneet, he ostavat Bitcoinin alhaisemmalla korolla. Vaikka tämä strategia on erittäin tehokas, uusien sijoittajien voi olla vaikea hallita.

Perinteiset sijoitusrahastot

Lukuisia perinteiset rahoitusyhtiöt ovat tulleet salausmarkkinoille viimeisen vuoden aikana. Tuore raportti julkaistu Forbes korostaa, kuinka Bitcoinin kaupankäynnin kohteena olevat futuurit (ETF) voisivat auttaa Bitcoinia näkemään uusia korkeita tuleva vuosi. Raportissa selitetään, kuinka SEC: n tarjoama Bitcoin-futuurien jatkuva sääntely voisi sallia perinteisen sijoituspääoman tulvan markkinoille.

Niukkuus: Onko liian myöhäistä ostaa Bitcoinia?

Vaikka kukaan ei voi lopullisesti määrittää markkinoiden suuntaa, on välttämätöntä ottaa huomioon niukkuus, kun päätetään, kasvaako omaisuuden arvo. Ainoastaan ​​21 miljoonaa Bitcoinia on koskaan tuotettu. Aikataulun mukaan julkaistusta 21 miljoonasta Bitcoinista, jotka on tarkoitus julkaista, 17 323 362 on jo liikkeessä. Alle neljä miljoonaa Bitcoinia on jäljellä, jotka eivät ole vielä liikkeessä.

Bitcoin-tiedot CoinCentralin kautta

Bitcoin-tiedot CoinCentralin kautta

Lisäksi äskettäin tehty tutkimus paljastettu että jopa 36 prosenttia Bitcoinin kiertävästä tarjonnasta ei ehkä ole käytettävissä. Tämä prosenttiosuus vastaa noin 6,226 miljoonaa Bitcoinia, jotka ovat “kadonneet, todennäköisesti menetettyjä tai pilaamattomia”. Sama raportti osoitti, että peräti 22 prosenttia Bitcoinin nykyisestä tarjonnasta on keinottelijoiden valvonnassa. Nämä tiedot antavat sinun päätellä, että Bitcoin on itse asiassa niukka omaisuuserä, ja kun Bitcoinin kysyntä kasvaa tulevina vuosina, arvon pitäisi kasvaa vastaavasti.

Skaalautuvuuden edistysaskeleet

Bitcoinin lohkoketju pystyy käsittelemään jopa seitsemän tapahtumaa sekunnissa. Tämä rajoitettu tapahtumien käsittelynopeus vaikutti äskettäisiin ruuhkaongelmiin, joita sinulla saattaa olla kohdattu. Vertailun vuoksi Visa mahtuu noin 1667 tapahtumaan sekunnissa, mutta pystyy käsittely tutkijoiden mukaan jopa 56 000 tapahtumaa sekunnissa.

Jotta Bitcoin saavuttaisi jonain päivänä Satoshi Nakamoton alkuperäisen tavoitteen luoda “vertaisverkkoihin perustuva sähköinen kassajärjestelmä”, sen on käsiteltävä huomattavasti enemmän tapahtumia sekunnissa. Bitcoinistit tunnistivat tarpeen lisätä skaalautuvuutta salausverkossa, ja kehittäjät ovat luoneet pari ainutlaatuista ratkaisua näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Salamaverkko

Lightning Network on ketjun ulkopuolinen ratkaisu Bitcoinin skaalautuvuusongelmiin, joka käyttää yksityisiä maksukanavia estämään ketjujen ruuhkautumista. Käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa rajattomia maksuja näillä maksukanavilla. Kun tapahtumat on suoritettu, data rekisteröityy lohkoketjuun.

Salamaverkko on edelleen beta-testausvaiheessa. Protokolla on kuitenkin luonut ainutlaatuisen mahdollisuuden Bitcoin-käyttäjille. Jo Lightning Network Bitcoinin syntyminen myyntiautomaatit lupaa täysin uuden kokemuksen salauksen käyttäjille. Jos protokolla onnistuu ratkaisemaan Bitcoinin skaalautuvuusongelmat, laajan salauksen käyttöönotto voisi esiintyä paljon odotettua nopeammin.

Onko Bitcoinien ostaminen liian myöhäistä hallituksen asetusten takia?

Monet maat, kuten Japani, päättivät parhaiten laillistaa Bitcoin laillisen maksuvälineen keinona. Vaikka nämä maat lakkaavat kutsumasta Bitcoinia valuutaksi, johtuen siitä, että hallitus ei myönnä sitä, ne tunnustavat, että salaus on käyttökelpoinen tapa maksaa tavaroista ja palveluista.

Yhdysvalloissa SEC jatkaa pohdintaa parhaasta sääntelymenettelystä, jota on noudatettava käsiteltäessä kryptovaluuttoja ja niiden sivutuotteita. SEC kielletty useita Bitcoin ETF -lisenssejä viime vuoden aikana, mainitsemalla sääntelyn puuttumisen ensisijaisena syynä siihen.

Tästä päätöksestä huolimatta jotkut sääntelyelimen jäsenet, kuten SEC: n komission jäsen Hester Peirce, julistivat päätöksen julkisesti. Forbesissa haastatella, Peirce ilmaisi pettymyksensä päätöksessä. Peirce edustaa kasvavaa määrää virkamiehiä, jotka osoittavat tukea kryptovaluutoille, kuten Bitcoinille.

Perinteinen markkinoiden epävakaus

Sijoittajat katsovat kohti vaihtoehtoja kuten kultamarkkinat maailmanlaajuisen taloudellisen epävakauden aikoina. Perinteisesti kulta on ollut valittu sijoitus, mutta viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että monet ihmiset pitävät salausmarkkinoita toisena vaihtoehtona taloudellinen laskusuhdanteita. Tämä usko on johtanut siihen, että monet kutsuvat Bitcoinia digitaaliseksi kullaksi. Jos Bitcoin pystyy säilyttämään tämän otsikon, se voi auttaa nostamaan salauksen uusille korkeuksille.

Kuinka ostaa Bitcoinia

Toinen tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon keskusteltaessa siitä, onko Bitcoinin ostaminen liian myöhäistä vuonna 2018, on kasvava määrä fiat-to-Bitcoin-pörssejä, jotka tulevat markkinoille. Pörssit, kuten Coinbase, auttavat kaventamaan kuilua uusien sijoittajien ja salausmarkkinoiden välillä. Voit ostaa Bitcoinia suoraan mobiililaitteestasi näiden alustojen avulla.

Onko liian myöhäistä ostaa Bitcoinia vuonna 2018: Lopullinen Ei

Kuultuaan syyt, miksi Bitcoin on edelleen älykäs sijoitus vuonna 2018, ei ole yllätys, että salausmarkkinat näkevät edelleen a vakauttaminen vaikutus. Bitcoin tarjoaa maailmalle jonkinlaisen valuutan ja huolimatta siitä, että erityinen haavoittuvuudet on olemassa, sinun pitäisi odottaa Bitcoin-hintojen nousevan tulevina vuosina. Jos haluat oppia lisää paremmasta salaussijoittajasta, tutustu oppaasemme, kuinka voit lisätä salaussalkkua ammattilaisena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me