Seuraava on vieraileva viesti Tiana Laurence, johtaja, ABE Global & Kirjoittaja Lohkoketju nukkeille

Sijoitusyhteisössä merkkejä pidetään maagisena ratkaisuna likviditeettiin?

Tarkastellaan sitä ajatusta. Lohkoketjuun kiinnitetyt ICO-merkit edustivat uutta rajaa, jossa ohjelmisto leikkasi ärsyttävät välittäjät ja rajoittavat hallitukset. Voisit omistaa osan tulevaisuudesta ja saada erittäin varakas ilman fyysistä omaisuutta. Avoimesta pääsystä johtuen oli helppo ajatella, että rahakkeet olivat maaginen ratkaisu käynnistys- ja riskipääomarahoitteisiin likviditeettikysymyksiin.

On vain yksi ongelma: Ne eivät ole, eivätkä STO: t (säännellyt tokenitarjoukset, jotka tunnetaan myös nimellä security token tarjoukset).

Tunnuksen luominen lohkoketjuun saavuttaa monia asioita, etenkin kenen tahansa kyvyn hankkia se. Mutta saatavuus ei tarkoita markkinoiden kysyntää. Joku tarvitsee vielä ostaa sen. Mitä enemmän ihmisiä hyppää tälle vaunulle ja tekee tunnuksestasi dynaamisen hyödykkeen, sitä likvidimpi markkinoistasi tulee. Mutta varoille, jotka sopivat ns.pieni korkki”(300–2 miljardin vaihteluväli), on melkein mahdotonta koskaan saada tarpeeksi arvoa. Näissä tapauksissa monet salausmarkkinat voivat olla tuhosi yksi henkilö riittävästi käytettävissä olevia varoja suosiosta riippumatta. Yksi tunnetuimmista tapauksista tästä johtuu viimeaikainen massiivinen Bitcoin-kaatuminen johtuen suuresta Bitstamp-myynnistä, eurooppalaisesta kryptovaluutanvaihdosta.

Valmistajat ja ottajat

Todella sääntelemättömät markkinat avaavat oven maksimaaliseen joustavuuteen. Samaan aikaan luontainen joustavuus liittyy riskiin – mitä vähemmän säännöksiä, sitä suurempi riski. Toisaalta säännellyt markkinat ovat ratkaisseet tämän volatiliteettikysymyksen markkinatakaajiksi kutsuttujen ryhmien ansiosta.

Markkinatakaajat ovat tärkeitä terveiden pääomamarkkinoiden ekosysteemin ylläpitämisessä. He sopivat aina ostavansa ja myyvänsä varastot ja saada erityiskohtelua riskeille, joita he ottavat tarjoamalla likviditeettiä. Rahan ansaitsijat ansaitsevat rahaa myös tarjous-tarjoushinta.

Markkinatakaajat ovat erillään markkinatakaajista. Markkinatakaajat tarvitsevat likviditeettiä ja välitöntä toimintaa varmistaakseen kohtuullisten hintojen olemassaolon aina, kun heidän on aloitettava kauppa tai suljettava olemassa oleva positio. Heidän olemassaolonsa on kompromissi – tarjoamalla tätä palvelua tietyille salausmarkkinoille, he luopuvat edusta sijoittajamarkkinoilla. Tämä tarjoaa paremman vakauden ja – yleinen liikevaihto harvemmin kuin market makers. Tämän vuoksi he ovat yleensä vähemmän huolissaan kaupankäyntikustannuksista.

Totuuden merkki

Ajatuksena on, että koska kryptovaluutat ovat luonnostaan ​​kantajavälineitä, ne voivat olla vakaampia. Loppujen lopuksi voit lähettää tunnuksia suoraan toiselle henkilölle ilman minkäänlaista välittäjää, välittäjää tai edustajaa. Vaikka tämä onkin totta, neuvotteluosapuolten on silti päästävä sopimukseen hinnasta. He tarvitsevat markkinoita, jotta he voisivat tavata ja määrittää parhaimman hinnan tällä hetkellä. Ilman täysin toimivaa ekosysteemiä STO: t ja muut rahakkeet elävät monokulttuureissa, mikä johtaa joskus käänteisiin tapahtumiin, etenkin kun kyseessä ovat salauksen aloittelijat. Aikomus poistaa välittäjät sulkivat pois myös muut hyödylliset osapuolet, jotka auttavat saamaan markkinat toimimaan.

Siten salausvaihdot osallistuvat. Mutta ongelmana on, että vaihdot ovat hakkeroitavissa. Hakkeroitujen salausvaihtojen historia on oikeastaan ​​melkoista, mikä tarkoittaa, että yhtä luotettava kuin pääkirja, se ei ole erehtymätön. Sen lisäksi on kuitenkin todellinen listaus. Ja listautuminen yksinään ei tee sinusta likvidejä. Usein a salausvalas tukee projektia vain pitääkseen hinnan korkealla ostamalla salauksen aina, kun hinta laskee. Muina aikoina älykkäät toimijat lisäävät kauppojen määrää tai jopa tuottavat väärennettyjä kaupankäyntitietoja käymällä kauppaa useiden tilien välillä. Tämä vilpillinen toiminta tunnetaan nimellä phantom-kauppa ja se voi antaa likviditeetin vaikutelman, vaikka itse asiassa toimintaa pidättää korttitalo.

Polku likviditeettiin

Jos kaikki nämä polut johtavat epävakauteen, mitä vaihtoehtoja sinulla on? Vaihtoehto näyttää ohittavan salauksen perinteisen pörssin listautumiselle, mikä on kallista ja altistaa sinut suurtaajuuskaupalle. Otetaan huomioon kaikki listautumisannin suorittamiseen liittyvät kustannukset: merkintä-, laki-, kirjanpito-, tulostus-, SEC-rekisteröintimaksu ja markkinoiden listausmaksut. Ylivoimaisesti merkintäkustannukset muodostavat suurimman osan julkisen kaupankäynnin välittömistä kustannuksista. Perustuu 315 yrityksen julkisiin rekisteröintilausuntoihin, yrityksille aiheutuu keskimääräinen vakuutusmaksu, joka on 4-7% bruttotuotosta, ja lisäksi 3–5 miljoonan dollarin ylimääräiset tarjouskustannukset johtuu suoraan listautumisannista.


Tämä luo paljon korkeamman palkin sisäänpääsylle. Samalla se varmistaa turvallisuuden ja vakauden, ja kun on kyse taloudesta, se on tärkein tekijä. Jos salaustunnukset voisivat ottaa käyttöön osan perinteisten arvopapereiden hyödyntämistä markkinoista, samanlainen vakaus voidaan saavuttaa.

Tämä voi loppujen lopuksi olla ainoa tapa saavuttaa salausalan kaikkien haluama likviditeetti. Sääntelemätön digitaalinen valtameri on saattanut olla unelma, mutta kuten kaikki muutkin online-elämän muodot, muutamat huonot omenat ovat pilanneet sen meille kaikille. Siksi on aika saada teollisuus pois pilvistä ja alkaa ajatella todellisuutta.

Jos STO- ja token-markkinat voisivat ottaa käyttöön joitain perinteisten arvopapereiden käyttämiä markkinoiden suojauksia, voimme nähdä jonkin verran enemmän vakautta ja likviditeettiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me