Kryptovaluutan louhinta voi olla erittäin kannattava hanke. Oikean kolikon valinta kaivokselle on tärkeä askel tässä prosessissa. Verge (XVG) on yksi kaivostoiminnan ainutlaatuisimmista kryptovaluutoista. Tämä johtuu siitä, että se antaa kaivostyöläisille mahdollisuuden valita viiden eri konsensusalgoritmin välillä. Runsas valikoima tarkoittaa kuitenkin myös enemmän valintoja kaivostyöläisille. Tämä pätee erityisesti niille, jotka haluavat liittyä Vergen kaivosalueeseen. Tässä artikkelissa tarkastelemme erilaisia ​​Vergen kaivosaltaavaihtoehtoja. Toivottavasti tämä antaa sinulle tarvittavat tiedot arvioidaksesi, mikä voisi olla paras vaihtoehto sinulle.

Pitäisikö minun kaivosreunani (XVG)?

Kun päätetään tietyn kryptovaluutan louhinnasta vai liittymisestä tiettyyn kaivospooliin, on otettava huomioon monet tekijät. Vergen (XVG) kanssa prosessi ei ole erilainen. Ennen kuin päätät liittyä Vergen kaivosalueeseen, tässä on joitain ajateltavia asioita.

Syyt:

Verge (XVG) on tunnettu yksityisyyden kolikko. Se on tehnyt itselleen nimen ja on usein yksi puhutuimmista kryptoista tällä kohdealueella. Muita ovat Monero, Dash ja PIVX.

Verge (XVG) on säilyttänyt korkean markkina-arvoluokituksen, vaikka markkinoille tulee yhä enemmän kryptovaluuttoja. Kyllä, se on pudonnut jonkin verran vuonna 2018. Esimerkiksi se sijoittui 23. sijalle markkina-arvossa 7. tammikuuta ja putosi 40 30. syyskuuta. Muut hankkeet ovat kuitenkin laskeneet samassa tahdissa tai jopa enemmän siinä ajassa.

Tämä kolikko on listattu suurimmalla osalla suosituista kryptovaluutanvaihdoista, mikä tarkoittaa, että sillä on yksi markkinoiden korkeimmista likviditeeteistä. Esimerkkejä ovat Binance, Bittrex, Indacoin ja monet muut.

Eri pörssien logot, joissa luetellaan Verge (XVG)

Verge (XVG) on listattu monissa suosituissa kryptovaluutan pörsseissä.

Syyt vastaan:

Verge (XVG) on kärsinyt lukuisista 51%: n hyökkäyksistä. Valitettavasti tätä tietoturva-aukkoa ei ole vielä korjattu täysin, ja projektin tämän näkökohdan parantamiseksi on tehtävä enemmän työtä.

Hanketta on myös kritisoitu Reddit ja muita suosittuja salaukseen liittyviä keskustelualustoja. Jotkut ovat arvostelleet sen roolia todellisena yksityisyyden kolikkona. Toiset ovat kyseenalaistaneet sen kumppanuudet ja muut yksityiskohdat.

Verge Consensus Algorithm ja parhaan Verge Mining Pool -alueen löytäminen

Vaikka valtaosa salausvaluutoista tarjoaa yhden konsensusprotokollan, Verge (XVG) tarjoaa viisi erilaista vaihtoehtoa. Koska Verge luottaa 100 prosentin työtodistukseen yksimielisyyden vuoksi, kaivostyöläisillä on olennainen rooli tämän kolikon tulevaisuudessa. Tässä on joitain Vergen kaivospoolin esimerkkejä, jotka perustuvat kaikkiin viiteen kaivosalgoritmiin. Lisätietoja kustakin tässä luettelossa mainitusta Vergen kaivosaltaasta löytyy projektin verkkosivusto. Lisäksi joihinkin Vergen luetteloimiin sivustoihin ei pääse. Jotkut virallisen Verge-sivuston linkit ohjaavat myös käyttäjät kaivosaltaasivustolle, jolla on eri nimi. Eri kaivospoolisivustoilla luetellut maksut voivat muuttua milloin tahansa tulevaisuudessa.

Scrypt

Vergen verkkosivustolla on kymmenen Scrypt-kaivosallasta. Estä mestarit tarjoaa hyvän esimerkin suositusta Scrypt-altaasta, joka lisää läpinäkyvyyttä kaivostoimintaan ja maksuihin. Esimerkiksi useita tärkeitä mittareita (ts. Hashrates, palkkiot, kaivostyöläisten määrä jne.) Scrypt-pohjaisista kolikoista, mukaan lukien Verge, sisältyvät Block Masters -sivustoon. Tällä sivustolla on myös Vergen kaivosallas X17: lle ja Lyra2rev2: lle. Tämän poolin palkkiot ovat vain 0,25% kaikista algoritmeista ja kolikoista. Joitakin muita suosittuja Scrypt-altaita ovat ZPool, Aikapool, ja BSOD.PW.

Kuva Scryptin kaivostilastoista Block Mastersissa

Scrypt on suosittu algoritmi Vergelle ja useille muille Block Masters -salauksille.

Myr-Groestl

Vergelle on vähintään seitsemän Myr-Groestl-allasta. Kaikille AMD-korttia käyttäville tämä algoritmi on luultavasti paras vaihtoehto Verge-kaivostoimintaan. IDCray on monien mielestä paras Vergen kaivospool Myr-Groestl-algoritmille. Joillekin käyttäjille se, että sen palvelimet sijaitsevat Kiinassa, voi olla lisä este, joka on otettava huomioon. IDCrayn palkkiot nousivat 1 prosenttiin heinäkuusta 2018 alkaen. Poolovich.pro tarjoaa vaihtoehdon myös Myr-Groestlille.

x17

Kaikista Vergen verkkosivustolla luetelluista kaivosaltaista X17: llä on eniten 12 erilaista vaihtoehtoa. Poolovich.pro tarjoaa x17-algoritmin Verge mining pool. Maksut suoritetaan automaattisesti kahden tunnin välein kaikista yli 0,001 tai 0,0001 saldoista sunnuntaisin. Palkkioiksi vahvistetaan 0,9%. HashFaster on toinen suosittu vaihtoehto; XVG: n ja muiden kolikoiden palkkiot ovat kuitenkin hieman korkeammat, 1,0%.

Kuva ilmoituksesta Poolovichin kaivosaltaan verkkosivuston kotisivulla

Poolovich tarjoaa melkoisen määrän vaihtoehtoja niille, jotka haluavat testata erilaisia ​​Vergen kaivosalgoritmeja.

Blake2s

Kaivostyöläisille, jotka haluavat kokeilla Blake2-laitteita, on käytettävissä kahdeksan allasta. AntMinePool tarjoaa suositun vaihtoehdon. On tärkeää huomata, että vaikka AntMinePool on myös lueteltu x17-algoritmikaivospoolina virallisella Verge-verkkosivustolla, Verge on lueteltu vain Blake2s-luokassa AntMinePool-verkkosivustolla. Lisäksi AntMinePool-verkkosivustolla ei ole tietoja X17: n käytöstä 1. lokakuuta 2018 lähtien.

Verge (XVG) näyttää olevan erittäin suosittu kolikko AntMinePool -palvelussa, koska käyttäjät voivat löytää ilmoituksia, kuten “XVG: n kaivostoimintaa varten, käytä xvg.antminepool.com:9008 tai 9009. Palvelin on omistettu vain XVG: n kaivokselle”. Ilmoituksessa lukee myös: “Suuren transaktiomäärän vuoksi VERGE: n vähimmäisvoitto on 5 XVG (0,5 sunnuntaina)”. Tästä Verge ming -altaasta veloitetaan 0,9%. Cryptocartel.one näyttää tarjoavan toisen lupaavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat liittyä Blake2s Vergen kaivosalueeseen. Tämä vaihtoehto sisältää automaattiset maksut ja maksut vain 0,5%.

Lyra2rev2

Kuten Myr-Groestl, Lyra2rev2: lla on ainakin seitsemän tunnettua allasta. Jälleen monet yllä mainituista pooleista muille algoritmeille tarjoavat hyvän ratkaisun niille, jotka haluavat käyttää Lyra2revia. Nämä sisältävät BSOD.PW, Estä mestarit, ja enemmän.

Kuvaaja mBTC / Mh / päivä Vergen Lyra2rev2-algoritmille

BSOD.PW tarjoaa ajantasaista tietoa, kuten hashrate ja kannattavuus Vergen kaivostoiminnalle.

Päätelmät ja muut huomioon otettavat tekijät

Tarkasteltaessa kutakin Vergen kaivospoolia on otettava huomioon useita tekijöitä. Kuten edellä mainittiin, maksuilla ja maksuaikoilla on ehdottomasti ilmeisiä eroja eri sivustojen välillä. On kuitenkin myös tärkeää tutkia kannattavuutta, yhteisö- / asiakastukea koskevia tilastoja sekä arvosteluja useista lähteistä.

Yhteenvetona on syytä pohtia ensin sekä Verge-projektin edut että haitat yleensä. Jos olet kiinnostunut tästä yksityisyyden kolikoista ja kryptovaluuttakaivoksista, liittyminen Vergen kaivosalueeseen voi olla erinomainen tapa osallistua ja jopa ansaita lisää XVG: tä prosessissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me