Tämä on osa 3 osaa Steemistä ja Blockchain-maailmasta, keskustelu Steemitin sisältöjohtajan Andrew Levinen kanssa. Katso osa 1 ja osa 2, jos olet vain liittymässä meihin.

Tässä viimeisessä osassa käsittelemme, miksi Steem menestyi varhaisessa vaiheessa ja miksi Andy luottaa alustan tulevaisuuteen.

Aloitamme puolivälissä keskustelun tämän tappajalinjan kanssa todella:

James: [Ihmiset ovat] hyviä vain yhdessä asiassa, mikä on paskaa.

Andy: Joo. Ja mielestäni se on yksi Steem-tiimin todellisista vahvuuksista, että olemme olleet paska. Siellä tehdään tavaraa. Siellä tehdään todellisia juttuja. Ja niin monet muut ihmiset tässä tilassa ovat menossa: “Tätä aiomme tehdä ja näin aiomme tehdä sen.” Joo näemme siitä.

Kuten Mike Tyson tunnetusti sanoi: “Jokaisella on suunnitelma, kunnes heidät lyödään suuhun.”

Usein sanotaan: “Aiomme tallentaa joitain tietoja Ethereumiin jostain syystä, mikä on yleensä tyhmää, ja sitten näiden tietojen perusteella aiomme luoda tunnuksen ja sitten kyseinen merkki menee tärkeimpään juhlia siellä. “

Suunnittelen sen uudelleen järkeväksi kontekstissamme, mutta sen ytimessä he tekevät sitä. “Aiot tehdä ennusteita. Aiomme tallentaa nämä ennusteet Ethereumiin, ja sitten aiomme luoda tunnuksen, joka jaetaan kaikille ihmisille, jotka osallistuvat tähän peliin tavalla, joka varmistaa jatkuvan kasvun. “

Koska jos se ei kasva, kukaan ei ole kiinnostunut. Kukaan ei aio mennä uhkapelialustalle, joka on jumissa kymmenen käyttäjän kohdalla. Joten sitä he yrittävät tehdä, mutta silti ketään ei ole pakotettu selvittämään, mitä meidän on pitänyt selvittää, koska teimme hyvin varhaisessa vaiheessa yhden hyvin yksinkertaisen päätöksen, joka oli luoda todellinen sovellus. Tähän kaikki todella tulee.

En ollut siellä, mutta mielestäni tapahtui se, että he sanoivat: “Tällä blockchain-tietokannalla on valtava potentiaali. Olemme ottaneet DPoS: n käyttöön BitSharesissa, tiedämme, että se toimii hyväksyttävässä määrin, ja nyt jälkikäteen tiedämme, että se toimii hyvin. BitShares menee edelleen hyvin. Tarkoitan, etten käytä sitä, mutta se on siellä, se ei ole rikki.

“Mitä muuta voimme käyttää tätä tekemään?” Me kaikki olemme erittäin isoja lohkoketjun käyttöönoton ja kryptovaluutan käyttöönoton kannattajia. “Miksi et saa jotain ihmisten käsissä?” Ja lyön vetoa, että heidän mielestään miljoona sovellusta oli aivan kulman takana. Lyön vetoa, että ne olivat kuin ajan kysymys. Samaan aikaan on kulunut kaksi vuotta, mutta päätös oli valtava, koska se pakotti heidät vastaamaan näihin kysymyksiin.

Kun olet tehnyt päätöksen rakentaa sovellus, jota ihmiset todella käyttävät, sinun on ratkaistava tärkeimmät ongelmat. Jos haluat kannustaa käyttäjiä käyttämään kryptovaluutta, kuinka voit tehdä sen tulematta rahansiirtäjäksi tai työnantajaksi? Kuinka teet sen ilman pelattavaa? Näkymien määrä? Se on pelattavaa. Tilipohjainen äänestys? Pelattavaa. Ja sieltä tuli todiste aivoista. Ja aivotodistus on kapitalismin vallankumous. Se hajauttaa keskuspankit todella ihmisten keskuudessa, koska Steemiä käyttävät ihmiset päättävät, mihin 100% rahasta menee. Mieti sitä.

Ja käy ilmi, että ihmiset ovat itse asiassa melko hyviä päättämään arvokkaasta, koska STEEMin markkina-arvo on satoja miljoonia dollareita. Todella STEEM on ainoa merkki, joka todella tarjoaa alkuperäisen lupauksen kryptovaluutoista.

Sillä on lähes välittömiä siirtoja, maksuton liiketoimi eikä keskitettyjä viranomaisia ​​valvoa jakelua. Kun SMT: t käynnistävät, genie on todella poissa pullosta, koska kuka tahansa voi luoda oman version kyseisestä tunnuksesta vähän ilman kustannuksia.

Ja kaikki nämä muut avaruudessa olevat sovellukset eivät toimi. Joten voit ajatella, että aiot tehdä mitään siinä vaiheessa. Olemme mukautuneet ajan myötä. Asiat ovat varmasti muuttuneet, mutta se on enemmän kuin hoitoprosessi.

Pääset eroon tavaroista, jotka eivät toimineet, pidät toimivia juttuja ja parannat muiden asioiden ominaisuuksia. Ja DPoS on nyt osoittautunut mahdollistavan nopean iteroinnin muihin lohkoketjuihin verrattuna.

Steemillä on ollut 19 kovaa haaraa kahden vuoden aikana, joista yksikään ei johtanut sisarketjujen syntymiseen. Lohkoketju vain paranee ja paranee ja yhteisö vain kasvaa ja kasvaa. Se tosiasiassa kaksinkertaistuu noin 6 kuukauden välein.

Joo. Markkinat ovat ideakone. Hyvät jatkuvat, ja huonot huuhdellaan, ja näet, mikä toimii, ja asiat muodostuvat.

Joo. Yksi asioista, joka toi minut projektiin käyttäjänä, oli – mielestäni siinä, missä olemme niin hyviä, olemme hyviä valitsemaan yksinkertaisimmat, tyhmät asiat, joilla on niin valtava vaikutus, alkaen sosiaalisesta verkostosta. Sinulla on lukemattomia ihmisiä, jotka kertovat sinulle mitä haluavat sinulta.

Tiedämme, mitä ihmiset haluavat STEEMiltä. Tiedämme mihin he haluavat sen menevän. Tiedämme, että SMT: t ovat hieno idea, koska kaikki ovat samaa mieltä. He kirjoittavat siitä! Kaikki alustalla haluavat sitä, kaikki sidosryhmät haluavat sitä. Jopa ihmiset, jotka arvostelevat meitä joka päivä, he arvostelevat meitä nyt siitä, että SMT: itä ei käynnistetä!

On paljon ihmisiä, jotka yrittävät ratkaista vaikeita ongelmia, mutta on monia helppoja ongelmia, jotka voit ratkaista sen sijaan. Ja nämä ovat ne, jotka haluat käydä läpi. Näin minä sen näen. Kutsun sitä Musk-lähestymistapaa.

Boring Company oli loistava esimerkki. Hän esitti lähestymistavansa markkinoihin, jossa hän tunnistaa, okei, “Mitä ei ole korjattu 40 vuoden aikana, tai mikä on selvästi rikki ja perseestä ja voidaan todennäköisesti korjata melko helposti?” Mene siihen.

Boring Company oli ilmeisesti poraustekniikkaa. Hän sanoi: “Vau, käytämme edelleen samoja poroja, joita käytimme Chunnelin poraamiseen.” Kukaan ei ole innovoinut eikä kukaan ole korjannut tätä, ja asia on räikeä. Tietysti sitä me noudatamme. Eräänlainen Sinisen valtameren strategia. En tiedä onko sinulle tuttu termi.

Siellä on miljoonan dollarin idea, jonka kaikki ampuvat, ja sitten täällä on nämä laajat, avoimet markkinat yksinkertaiselle, parannukselle. Tähän liittyvä upea lainaus, jonka olen kuullut, oli. “On helppo olla numero yksi. Mene etsimään numero yksi ja ole yksi parempi. ”

Sinulla on upeita esimerkkejä erittäin suosituista ja laajalle levinneistä sosiaalisen median alustoista. Sinulla on Reddit. Katsot Redditiä ja menet, ”Hmm, Reddit. Mahtava. Monet ihmiset käyttävät sitä. Kuinka voimme parantaa yhdellä? ” Ja lisäät sen kannustinrakenteen, jonka Steemit teki, ja katsokaa mitä tapahtui. Loppu on historiaa.

Kuva Giga Khurtsilava Unsplashista

Mahdollisuuksien meri!

Joo, luulen, että se on todella järkevä havainto. Luulen, että useimmilla ihmisillä ei todellakaan näytä olevan hyvä käsitys siitä, miten teknologinen kehitys todella toimii. Hyvä esimerkki Nassim Talebilta, viimeisten kymmenen vuoden suurin innovaatio oli neljä pyörää matkalaukussa.

Kyllä, ne eivät ole visionäärisiä ideoita.

Se on yksinkertainen nollasta yhteen muutos, jonka kehittäjät, yrittäjät hakkeroivat sitten tuotteisiinsa ja palveluihinsa tartuttamaan heidät tavallaan kyseiseen innovaatioon. Kuten auto tai T-malli. Model T: n todellisia innovaatioita ei ollut – se ei ollut ensimmäinen auto. Se ei ollut kuin insinöörit viettivät 30 vuotta sanomalla: “Rakennamme täydellisen auton.”

Se oli kokoonpanolinja, kevyt teräs Ranskasta tai mitä tahansa, Dodge-moottorit ja sitten tasaisuus. Voit ostaa haluamasi värin, kunhan se on musta. Malli T on kiistatta vastuussa triljoonista dollareista varallisuuden luomisessa, kaikki sen rakentamisen jälkeen syntyneet teknologiset innovaatiot rakennettiin autojen yhdistämään maailmaan.

Ja sitten Internetillä oli samanlainen dynamiikka. Ilmeisesti Internet oli todennäköisesti melko monimutkainen. Mutta käytännössä se vain mahdollistaa kahden tietokoneen kommunikoinnin. Se on protokolla, jonka avulla tietokoneet voivat puhua keskenään. Tuo innovaatio suhteessa havaittuun innovaatioon, joka tuli sen jälkeen –

Kuten kun katsot Bitcoinia ja menet: “Voi, tämä on loistava muotoilu” ja kaikki muut sellaiset asiat, jotka mahdollistavat vain TCP / IP: n yksinkertaiset toteutukset. Tuon perustavanlaatuisen innovaation ihmiset rakentavat siihen. Se on kuin lisäisit pienen asian. Se on paljon enemmän kumulatiivista vaikutusta kuin ihmiset ajattelevat, tai ainakin se näyttää siltä.

Pelkään vain, että kun puhumme yksinkertaisista ratkaisuista tai lupaamme yksinkertaisia ​​ratkaisuja, ihmisten mielestä se on yhtä vaikeaa kuin mitä muut avaruudessa olevat ihmiset tekevät. Voisimme viettää aikamme keksimällä yhä monimutkaisempia protokollia, joita kukaan ei käytä. Kun sanomme yksinkertainen, saatamme vain sanoa käyttökelpoiseksi tässä vaiheessa. Yksinkertainen on myös skaalautuva.

Ihmiset eivät käytä juttuja, joita he eivät ymmärrä.

Ei, ja olen seurannut tätä tilaa ikuisesti. Menet sisään ja luet Tronin valkopaperin, ja osat, joita ei plagioida Steemiltä tai muualta, ovat monimutkainen porno. Jossain vaiheessa, kun olet syventynyt järjestelmään, saavut yleensä suhteellisen yksinkertaisen ehdotuksen jossain Bitcoinin kaltaisessa paikassa.

Se on peer to peer digitaalinen käteinen, sensuroimaton, hajautettu liiketoimi. Puomi. Kaikki muu on bonusta.

Kaikkien tietokoneissa on pääkirja.

Se siitä. Se on jaettu pääkirja, kaikki ovat samaa mieltä, sinun ei tarvitse luottaa ketään, puomi.

Tässä on monimutkainen koodi, joka meidän oli keksittävä, jotta tämä toiminto voidaan ottaa käyttöön. Vaikka he ovat menossa, “Tässä on monimutkainen protokolla, jonka uskomme ratkaisevan jonkin korkean tason ongelman.” Yleensä skaalautuvuus tai jotain. Minusta tuntuu siltä, ​​että se olisi epäreilua yksityisille lohkoketjuille tai muulle, ihmisille, jotka rakentavat yksityisiä lohkoketjuja, jotka on todella omistettu tietylle käyttötapaukselle, mutta jotka ovat yksityisiä. Kuka välittää niistä?

Mielestäni pk-yrityksissä on niin erikoista, että ne ovat räätälöitäviä, valmiita kannustinjärjestelmiä hajautetulle itsenäiselle organisaatiolle. Olet kyseinen sovellus. Haluat rakentaa Pinterestin ja kannustaa kaikkia järjestelmän jäseniä ihanteellisesti.

Joten jokainen käyttäjä on osakkeenomistaja?

Paremmin. Sidosryhmä. Osakkeet ovat oikeudellinen suhde, jota tukevat asianajajat ja tuomioistuimet. Panoksen koko asia on, että vaikutusvaltaasi protokollaan leimataan protokollatasolla, joten sinun ei tarvitse olla paisunut, kallis, korruptoitunut oikeudellinen laite. Se on koko lupaus hajauttamisesta. Ja haluat voittaa Pinterestin kuten sanoit. Haluat tehdä yhden paremmin kuin Pinterest. Sinun on tarjottava jotain erityistä. Ja oikeastaan ​​sinun on selvitettävä, miten toimia tehokkaammin kuin Pinterest. Välittäjien leikkaaminen on yleensä hyvä paikka aloittaa.

Mitä Pinterest teki, olen varma, että Pinterestissä oli jonkinlainen lehti tai jotain. He ottivat siihen todennäköisesti satoja muita ihmisiä, ja Pinterest aloitti todennäköisesti kymmenen ihmisen kanssa.

Joten, mitä DAC tarjoaa sinulle, on kyky, kuten Steemitin kanssa. Steem on maksanut noin 40 miljoonaa dollaria sisällöntuottajille ympäri maailmaa. Tiedätkö, kuinka monta ihmistä se tekisi? Kun näet muiden alustojen olevan: “Aiomme jakaa nämä palkkiot.” Kuinka monta ihmistä? Steem tekee sen täysin itsenäisesti.

Nyt mielenkiintoinen osa on, että kiltoja ja asioita syntyy, missä käyttäjät itse kokoontuvat ja muodostavat nämä alaryhmät. Mutta et kannusta sitä. Steem on. Tämä on seurausta siitä itsenäisestä kannustusmekanismista.

Ja mikä tahansa johtaa siihen, on hienoa, kunhan se on suunniteltu kestäväksi ja skaalattavaksi. Joten olemme rakentaneet monien muiden kanssa kilpailevan sisällönjakoalustan, joka kasvaa räjähdysmäisesti ja jolla on ainutlaatuinen arvoehdotus maksaa käyttäjilleen.

Ja se ei vain tee niin, mutta teemme sen suuruusluokalla vähemmän työntekijöitä kuin vastaava organisaatio tarvitsisi aivotodistuksen takia, hajautetun jakelumenetelmän takia, koska olemme itse asiassa osa suurempaa hajautettua autonomista organisaatiota nimeltään Steem.

Joten, mitä SMT: t tarjoavat sinulle, on kyky perustaa oma hajautettu itsenäinen organisaatiosi. Annat itsellesi joukon alussa ja nyt sinua kannustetaan tekemään siitä arvokkaampaa ajan myötä, vaikka sinulla ei ole hallintaa siitä.

Se on itse asiassa leijonanosa työstä. Joten SMT: n kanssa haluat käynnistää Pinterestisi, eikö? Mutta et halua käsitellä painajaista, kun keksit kuinka kannustaa kaikkia näitä ihmisiä.

Joten käynnistät PinterestCoinin ja annat itsellesi joukon. Ja nyt sinun vastuullasi on markkinointi, alkeellisen käyttöliittymän rakentaminen ja sanominen ihmisille: “Käynnistimme tämän kolikon. Emme hallitse sitä. Steem-lohkoketju tuottaa sen, mutta voit ansaita sen alustamme kautta. Tässä on meidän alustamme. Me emme anna rahaa. “

Ihmiset haluavat sitä, koska mitä he saavat, on vaikutus. Tiedämme, että ihmiset haluavat vaikutusvaltaa käyttämissään sosiaalisissa verkostoissa, käyttämissään sisältöalustoissa. Tällä vaikutuksella on arvoa, ja juuri nämä merkit merkitsevät osittain. Sanoisin, että se on tunnuksen perusta.

Olemme siirtymässä maineen raskaaseen aikakauteen.

Se on. Se on enemmän vaikutusvaltaa, ja luulen, että Steemin kanssa todennäköisesti tapahtuu, että joku käynnistää SMT: n ja käyttää sitä maineen tunnuksena. Voit luoda SMT: n ja jakaa sen kaikille Steemissä oleville. Mutta Oracleen kanssa voit sanoa: “Aion nimittää viisi Oracle’ta. Oracle luo sallittujen tilien luettelon, ja sallittujen luetteloiden on sovittava keskenään. “

Ja niin, vain jos viisi viidestä Oracleista on samaa mieltä siitä, että tämä henkilö on hyvä, heillä on oikeus ansaita näitä rahakkeita. Se on yksi tapa, jolla voit toteuttaa maineen tunnuksen. Loput eivät ole todella skaalautuvia. Olen nähnyt ehdotuksia muista ratkaisuista, niillä ei ole järkeä.

Ja onko kyse todellisesta mainemerkistä, sinulla on silti maine identiteettinä ihmisiltä, ​​jotka tuntevat sinut, mikä on luultavasti lähempänä vaikutusvaltaa kuin maine teknisessä mainetunnuksessa.

Kyllä, siinä on varmasti maine, koska sinua kannustetaan luovuttamaan tietoja itsestäsi. Olen pitkään uskonut, että Steemin peli, perustavanlaatuisimmalla kerroksella, osoittaa, että olet vain todellinen. Kyse on todistamisesta, että olet todellinen henkilö.

Jos ihmiset eivät luota sinuun, he eivät välitä jakamistasi tiedoista.

Mutta myös, mitä teet, kun jaat tietoja? Se nousee melko filosofiselle tasolle. Mutta hyvin yksinkertaisella tasolla, kun puhun jonkun kanssa ja kun puhun sinulle juuri nyt, mitä yritän todella oppia sinulta?

Kyllä, voimme kutsua sitä luottamukseksi. Kyllä, voin sanoa, että yritän oppia tietoja sinulta. Mutta todella, yritän selvittää, oletko todellinen, jos olet vain todellinen kanssani juuri nyt. “Oletko varsinainen asia? Oletko illuusio? Teeskenteletkö jotain? ” Kun puhumme luottamuksesta, puhumme todellisuudesta. Puhumme maineesta. Kaikki riippuu aitoudesta.

Teknisellä tasolla se on joka tapauksessa vaikutusvalta, koska mitä enemmän SMT: tä sinulla on, sitä enemmän vaikutusvaltaa sinulla on kyseisen älykkään mediatunnuksen palkkioihin. Steemillä se on Steem-palkintopotti.

Mutta aina kun joku käynnistää SMT: n, niin kauan kuin he määrittelevät symbolisen inflaatioasteen, elleivät he halua tehdä sitä, missä he vain luovat tunnuksen ja antavat kaiken itselleen tai haluamilleen ihmisille, jos määrität inflaation , joka täyttää palkintopoolin, joka jaetaan väkijoukkoon ostetun, panospainotetun nousun perusteella.

Joten näin saat vaikutusvaltaa ekosysteemissä, ja sitten sovelluskehittäjä voi päättää käyttää tätä vaikutusta vaikuttamaan siihen, miten näytät tietoja sivustollasi.

Näetkö tulevaisuudessa DTube: lla valuutan, Steemitin valuutan, DLivellä valuutan, DSoundilla valuutan? Vai luuletko, että SMT: llä on vielä tilaa rinnakkain alustojen kanssa, jotka ovat yksinkertaisesti Steem-powered?

Luulen, että molemmille on tilaa, ja luulen myös. Se on tavallaan yllättävää. Se on eräänlainen kiehtova kehitys, jonka ekosysteemi on toteuttanut, missä vuosi sitten yritimme selittää ihmisille, miksi heidän pitäisi integroitua Steemiin. Se on upea protokolla. Voit tehdä asioita, kuten mainitsit.

Vasta kun aloimme puhua SMT: stä, ihmiset alkoivat todella arvostaa arvoa, jonka STEEM-tunnus voi antaa sovelluksilleen. Mielestäni sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että pystymme visualisoimaan ja todella mukauttamaan tämän asian. Kaikki haluavat omat rahansa. Tämä on omistusta. Sen avulla voit miettiä, miten omistat sovelluksesi.

Esimerkkejä SMT-pohjaisista sovelluksista SMT Whitepaperilta

Esimerkkejä SMT-pohjaisista sovelluksista SMT Whitepaperilta

Paradoksaalisesti tämä on nyt johtanut tilanteeseen, jossa monet ihmiset ovat menossa, “Miksi emme vain rakenna sitä STEEM-tunnuksella?” Ja olemme kuin: “Rakastamme sitä ideaa!” Siitä tulee palkkioiden jakamisen ominaisuus. Ja mielestäni toinen mielenkiintoinen elementti on se, että olen nyt nähnyt pari ihmistä, jotka katsovat STEEMiä, koska he eivät halua ottaa riskiä käynnistää oma kryptovaluuttansa.

Luulen, että vaikka jotkut ihmiset edelleen väistämättä pelkäävät pääsyä kryptovaluuttaan tai lohkoketjuun, ajanjakso, olemme heille todella turvallinen vaihtoehto, koska STEEM on ollut olemassa ikuisesti, se on oikeastaan ​​ainoa todella hajautettu tunnus, eikä se koskaan ole ICOed. Yhä useammat ihmiset alkavat arvostaa sitä. Todellisuudessa käytät edelleen STEEMia jopa SMT: n kanssa.

STEEM tulee olemaan olemassa oleva hajautettu jakelumekanismi, jota kehittäjät voivat käyttää heti, mutta se siirtyy myös olemaan Steem-lohkoketjun resurssien allokointitunnus. Joten, luot sovelluksen, se hyödyntää SMT: tä, sinulla on tietty määrä kaistanleveyttä.

Kaistanleveys on se, mikä tekee Steemistä freemium-lohkoketjun, joka on osa sitä, mikä tekee Steemistä niin tehokkaan sovelluskehitysprotokollan: se antaa kehittäjille mahdollisuuden hyötyä ilmaisten sovellusten tarjoamista verkkoefekteistä ja samalla hyötyä hyper skaalautuvan lohkoketjun integroinnista. ja reaaliaikaisen maksuttoman tunnuksen.

Joten tällä hetkellä, kun käynnistät SMT: n, se ei maksa sinulle mitään. Vasta kun sovelluksesi alkaa saada todellista pitoa ja alkaa tuottaa tonnia tapahtumia, tarvitset lisää kaistanleveyttä, jolloin kohtaat päätöksen ostaa STEEM ja kytkeä se Steem Poweriin investoimalla protokollaan, joka lisää selvästi tonnia arvoa sovelluksellesi tai käytä jotain muuta protokollaa.

Mutta se ei todellakaan ole kustannus, koska voit aina nostaa rahaa. Joten SMT: t ovat todella riskitön, maksuton tapa käynnistää oma tunnuksesi ja STEEM on merkki, joka varmistaa, että tämä yhä arvokkaampi ekosysteemi pysyy taloudellisesti kestävänä ja skaalautuvana.

Ainoat todelliset kustannukset kehittäjille ovat vaihtoehtoiskustannukset, jotka aiheutuvat protokollan integroimattomuudesta, ja tämä pätee todellisuudessa STEEMiin.

Ja niin, sovellukset, joilla on paljon menestystä STEEM: ssä, pakotetaan investoimaan Steem-lohkoketjuun ottamalla STEEM pois markkinoilta. Se ei ole rahaa, jonka annat meille. Rahat eivät mene pois. Raha, jonka sijoitat tähän protokollaan, josta saat paljon arvoa.

Joten mekanismin avulla, jos SMT: tä käytetään paljon, todellisuudessa tapahtuu, että STEEM on tottumassa paljon. Tämä on ylimääräinen kerros STEEM: n päällä, jonka avulla voit muokata tunnusten jakelua tarpeidesi mukaan ja varmistaa samalla, että perusprotokolla on edelleen mahdollisimman turvallinen, skaalautuva ja turvallinen.

LOPPU STEEM: stä

Andy ja minä lopetimme (perusteellisen) keskustelumme täällä. Toivottavasti nautitte tästä ulkoasusta Steemin kulissien takana!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me