ICO-tilastot

2017 oli kriittisten valuuttojen aloitusvuosi. Suosittujen kolikoiden hintojen nousu syrjään, ala houkutteli uusia sijoittajia. – tietojen mukaan ICOwatchlist.com, ICO: n joukkorahoituskampanjoista kerättiin vuodessa yhteensä 2,3 miljardia dollaria.

Projektin rahoittamista FileCoin on listan kärjessä keräten menestyksekkäästi 522 miljoonaa dollaria. Se on merkittävä määrä pääomaa, ja se heijastaa sijoittajien luottamusta markkinoihin.

Nopeasti eteenpäin 2018 ja 6,7 ​​miljardia dollaria on kerätty joukkorahoitusponnisteluista vuonna 2018. Telegram on houkutellut eniten rahoitusta 1,7 miljardilla dollarilla ICO-ennakkomyynnistään. Kuitenkin he peruuttivat paljon kiinnostuneen myyntinsä toukokuussa julkisten sijoittajien valitettavaksi. Sähke ei ilmoittanut syytä ICO: n peruuttamiseen. Keinottelu viittaa kuitenkin siihen, että tiukemmilla säännöksillä on voinut olla tärkeä rooli heidän päätöksessään.

Sähke ei ole yksin vetäytymässä ICO: sta. Tässä on kourallinen muita kolikoiden tarjouksia, jotka romahtivat varainhankinnan keskellä.

Sneak-Peek joistakin ICO-epäonnistumisista

Paikka N Paikka

Slot N Slot ei ollut huijaus, mutta se teki epäonnistuneiden ICO-luettelomme kyvyttömyydestä jatkaa kehitystä. Projektin oli tarkoitus tarjota erittäin edullinen itsenäinen rahapelialusta, joka on kaikkien saatavilla. Se aikoi käyttää Ethereumia palvelujensa tarjoamiseen.

SlotNSlot ICO

Joukkueen idea ei välttämättä ollut alkuperäinen. He kuitenkin ponnistelivat ICO: lla ja tuottivat pelattavan beta-version. Alustan suunnittelu- ja kehitysvaiheissa kehittäjät kohtasivat monia esteitä ja vaikeuksia. Tämän toteutumisen jälkeen he julkaisivat lehdistötiedotteen, joka osoitti epäonnistuneensa ja luopuneensa projektista kokonaan.

SlotNSlot ICO peruutettu

OneCoin

OneCoin oli toinen valtava ICO-floppi, jota monet asiantuntijat pitivät kansainvälisenä Ponzi-mallina alusta alkaen. Sivustolla oli täynnä teknisiä ongelmia ja kirjoitusvirheitä. Niiltä puuttui myös toimiva prototyyppi, mikä on olennaista ICO-projektille. OneCoin hyväksyi myös rahoituksen fiat-valuutassa, toisin kuin suurin osa ICO: ista, jotka käyttivät Bitcoinia tai Eetteriä pääoman saamiseen. Useat hallitukset olivat jo varoittaneet kansalaisiaan OneCoinista ja siitä, että se voi olla mahdollinen huijaus. Itse asiassa Italian hallitus keskeytti OneCoin-toiminnot maassa.

OneCoin ICO

Droplex

Droplex naamioitui alun perin lailliseksi ICO: ksi matkimalla toiselle yritykselle. Ilmeisesti Droplexin valkopaperi oli sana sanalle kopio Quantum Resistant Ledgerin omasta. Valitettavasti muutamat epäilemättömät sijoittajat putosivat ansaan ja Droplex huijasi niistä noin 25 000 dollaria. Sijoittajat, jotka olivat perehtyneet QRL: ään, nostivat punaisia ​​lippuja ja varoittivat muita sijoittajia, joten vahinko oli onneksi vähäinen.

Droplex ICO

Ongelma

Aiemmin tarkastelimme, miksi niin monet ICO: t epäonnistuvat. Teknologisten ongelmien, alueellisten erojen ja huonojen projektiideoiden lisäksi huomasimme myös, että suurimmalla osalla ICO: ista ei ole toimivaa prototyyppiä siitä, mitä he aikovat rakentaa pitkällä aikavälillä. Toiset ovat jopa täysin tyhjentäneet etenemissuunnitelman. Jotkut ICO: t käyttävät myös huomattavan paljon aikaa valkoisten lehtien, verkkosivustojen ja markkinointikampanjoiden parantamiseen. Tämä ei kuitenkaan oikeuta kolikoiden alkuannoksissa kerättyä törkeää määrää pääomaa.

Innovaattoreiden on mentävä askeleen pidemmälle kertomaan sijoittajille totuus tekniikastaan ​​ja siitä, mitä se voi tehdä mullistaakseen teollisuuden, ei mitä he toivovat sen saavuttavan jonain päivänä. Sijoittajille kylmän ja kovan totuuden antaminen voi olla katkera pilleri niellä, mutta se auttaa estämään ihmisiä sijoittamasta hankkeisiin, jotka saattavat epäonnistua.

Suurin osa sijoittajista ei nykyään myöskään tee tutkimushankkeita riittävän hyvin, ja he sijoittavat niihin vain siksi, että muut tekevät niin. Suurin osa ICO-sijoittajista arvioi ICO-projekteja sen perusteella, kuinka korkealle merkin arvo tulee. Tunnusarvon kasvu merkitsee samanaikaisesti ICO: n menestystä, mikä puolestaan ​​houkuttelee lisää sijoittajia.

Johtopäätös

Jotkut ICO: t luovat todella pysyvää muutosta maailmassa innovatiivisilla ideoillaan. On kuitenkin todennäköistä, että useimmat eivät täytä lupauksiaan tai odotuksiaan. Vain lupaavimmat ja innovatiivisimmat projektit jäävät. Loput häviävät todennäköisesti. Siksi on erittäin tärkeää, että sijoittajat erottavat toisistaan ​​järkevät ja harhaanjohtavat markkinointitoimet ja aidon tuotekehityksen. Selvän eron määrittäminen näiden kahden välillä auttaa sijoittajia valitsemaan ICO: t, joilla taataan menestyminen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me