Paljon on muuttunut kryptomarkkinoilla sen jälkeen, kun Satoshi Nakamoto julkaisi ensimmäisen kerran vallankumouksellisen Bitcoinin valkoinen paperi yhdeksän vuotta sitten. Nykyään Bitcoin ei ole yksin salaustilassa. Sijoittajien käytettävissä on tällä hetkellä yli neljä tuhatta altcoinia. Tämä kasvava lajike voi vaikeuttaa erottamista, mikä on paras Bitcoin-vaihtoehto.

Altcoins – Paras Bitcoin-vaihtoehto tyhjyyden täyttämiseksi

Bitcoinilla on monia tarkoituksia, ja ennen kuin voit määrittää parhaan Bitcoin-vaihtoehdon, sinun on päätettävä, mitä ominaisuuksia haluat eniten kryptovaluutassasi. Bitcoin suunniteltiin alun perin elektronisen käteisen muodossa. Valitettavasti blockchain-ruuhkat ovat lisänneet Bitcoin-tapahtumien aikoja ja maksuja.

Lisätyt kustannukset ovat rajoittaneet Bitcoinin kykyä toimia elektronisena käteisenä nykyisessä tilassa. Nämä skaalautuvuusongelmat ovat pakottaneet Bitcoinin toistaiseksi arvoskenaarion varastoon. Salamaverkon kehittäjät toivovat helpottavansa Bitcoinin estoketjun ruuhkia käyttämällä ketjun ulkopuolista protokollaa, mutta projekti on edelleen beetatestausvaiheessa.

Salamaverkoston kehittämisen jatkuessa monet etsivät Bitcoin-vaihtoehtoja tyhjyyden täyttämiseksi. Otetaan hetki aikaa tutkia joitain muita kriittimarkkinoiden merkittävimpiä toimijoita ja nähdä, mitä ainutlaatuisia ominaisuuksia he tarjoavat käyttäjille.

Ethereum

Yhä useampi analyytikko ennustaa Ethereumin olevan ylittää Bitcoin eräänä päivänä markkina-arvon suhteen. Roger Ver aka Bitcoin Jesus on yksi kasvavasta joukosta salausta ammattilaisia, jotka ennustavat muutoksen. Ethereum tuli markkinoille vuonna 2015 ensimmäisenä kryptovaluuttana, joka tarjosi älykkäitä sopimuksia.

Älykkäät sopimukset ovat itse aloitettuja protokollia, jotka elävät lohkoketjussa. Älykkäät sopimukset ovat nykyään vakio kryptovaluutoissa, mutta näin ei aina ollut. Ethereum oli ensimmäinen toisen sukupolven kryptovaluutta älykkäiden sopimusominaisuuksien käyttöönoton vuoksi.

Ethereumia voidaan suurelta osin hyvittää myös alkuperäisten kolikoiden (ICO) nykyisestä noususta. Altcoinin ERC-20-token-protokolla on ylivoimaisesti eniten käytetty tunnuksen luomisalusta salaustilassa. Ironista kyllä, ERC-20-suunnittelijat tarkoittivat protokollaa yritysten väliseen käyttöön, mutta tunnistettuaan voimakkaan julkisen kysynnän tällaiselle protokollalle Ethereumin johtajat päättivät julkistaa sen.

Kaikki nämä tekijät johtivat Ethereumin nousuun kryptomarkkinoilla ja sen nykyiseen asemaan yhtenä parhaimmista bitcoin-vaihtoehdoista.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash (BCH) tuli markkinoille 1.8.2017. Bitcoin Cash oli ensimmäinen Bitcoin-haarukka. Salausvaluutta on monilta osin samanlainen kuin Bitcoin, ja suurin ero on se, että BCH: lla oli 8 Mt: n lohkokoko verrattuna Bitcoinin 1 Mt: n lohkoihin. Kolikkolohkon koko kasvoi jälleen tämän vuoden toukokuussa 32 megatavuun.

Bitcoin Cash on yksi toimittajien yleisimmin hyväksymistä kryptovaluutoista. Altcoin on onnistunut pysymään markkina-arvon suhteen viiden parhaan kryptovaluutan alussa, kun se tuli markkinoille. Jotkut vaikutusvaltaisimmista salausalan ammattilaisista kannattavat tätä altcoinia, ja monet uskovat, että BCH todella täyttää Satoshi Nakamoton vision “sähköisestä vertaisverkkokassajärjestelmästä”.

Kaikki salausyhteisön jäsenet eivät ole samaa mieltä tästä näkökulmasta. BCH: n ja Bitcoinin kannattajat ovat usein taistelleet keskustelupalstoilla ja sosiaalisen median alustoilla. Tämän salausvaluutan kiistanalaisista alkuista huolimatta Bitcoin Cash onnistui pysymään salamarkkinoiden päällä. Nykyään monet salaussijoittajat näkevät BCH: n yhtenä parhaista käytettävissä olevista Bitcoin-vaihtoehdoista.

EOS

EOS tuli markkinoille isännöityään vuoden mittaisen ICO: n, joka keräsi onnistuneesti yli neljä miljardia USD. Toisin kuin Bitcoin, EOS-tunnukset eivät toimi. Sen sijaan EOS-alusta toimii käyttöjärjestelmänä, joka mahdollistaa kaupallisen mittakaavan hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämisen, suorittamisen ja isännöinnin..

Blockone on EOS: n takana oleva kehitystiimi. Hankkeen perustaja, Dan Larimer, on myös yrityksen perustaja Steemit ja Bitshares. Kehittäjät pitävät EOS-tunnuksiaan kelvollisina käyttämään EOS-alustan resursseja, mukaan lukien lisääntynyt skaalautuvuus, käytettävyys ja joustavuus verrattuna aiemmin suunniteltuihin salauksiin, kuten Ethereum.

EOS käyttää Proof-of-Stake-kaivosjärjestelmää, joka on ympäristöystävällisempi kuin Bitcoinin käyttämä Proof-of-Work -protokolla. Panostodistuskolikot eivät vaadi intensiivistä laskentatehoa. Monet uskovat, että todistuskolikot ovat kriittimarkkinoiden tulevaisuus. Kolikoiden aktiivisen louhinnan sijasta kolikoiden haltijat saavat palkkion salauksensa säilyttämisestä lompakossaan. Nämä huippuluokan edistykset ovat tehneet EOS: sta yhden markkinoiden parhaista Bitcoin-vaihtoehdoista.

Tähtien lumenet

Stellar Lumens (XLM) tuli markkinoille 31. heinäkuuta 2014. Stellar on avoimen lähteen hajautettu kryptovaluutta, joka keskittyy avoimen globaalin finanssiverkoston luomiseen. Stellar soveltuu erityisen hyvin miljardin dollarin rahalähetystoimialalle. Stellar sisältää myös luoton ankkureiden käytön helpottaakseen saumattomasti rahastojen vaihtoa joutumatta odottamaan kolmannen osapuolen hyväksyntää. PayPal käyttää samanlaista järjestelmää varainsiirtojensa nopeuttamiseksi.

Maailman rahalähetystilastot Via Statista

Maailman rahalähetystilastot Via Statista

Tähtien kehitystiimi, jota johtaa Jed McCaleb ja Joyce Kim, jatkaa tunkeutumista kryptomarkkinoilla. Molemmat näistä henkilöistä ovat tunnettuja salausyhteisössä, ja he ovat käyttäneet kokemustaan ​​ainutlaatuisen Bitcoin-vaihtoehdon luomiseen. Ennen Stellarin virallista julkaisua tiimi loi verkkosivuston nimeltä “Secret Bitcoin Project” löytääkseen kiinnostuneita, jotka haluavat testata Stellarin ominaisuuksia.

Stellar hyväksyy yhä enemmän. Jo nyt jotkut voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, kuten Praekeltin säätiö ovat kirjautuneet projektiin. Tällä hetkellä Stellarilla on strategisia kumppanuuksia Filippiinien, Intian ja Länsi-Afrikan yritysten kanssa. Viime vuonna Stellar laajensi strategista kumppanuuttaan myös IBM ja KlickEX. Kaikki nämä tekijät ovat tehneet Stellar Lumensista houkuttelevan Bitcoin-vaihtoehdon.

Parhaat Bitcoin-vaihtoehdot ovat täällä

Salamarkkinat tuottavat edelleen uusia ja yhä innovatiivisempia konsepteja. Nämä altcoiinit työntävät salausyhteisön rajoja ja avaavat uuden hajauttamisen aikakauden. Pian saatat nähdä päivän, jolloin yksi näistä Bitcoin-vaihtoehdoista työntää Bitcoinin ylhäältä. Toistaiseksi sinun tulisi pitää silmäsi näissä projekteissa, koska niiden on varma näkevän jatkuvaa kehitystä tulevina kuukausina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me