Jopa kaikkein ankarin Bitcoin-evankelista yrittää vastata tähän kysymykseen. OK, ehkä ei useimmat olla sitkeähenkinen. Mutta maailman ensimmäisessä kryptovaluutassa on paljon “uskovia”, jotka eivät hyväksyisi palkkojaan Bitcoinissa. Miksi ei?

No, verojen (puhumattakaan verojen) laskeminen Bitcoinista on melkein painajainen. Se on kielletty useissa paikoissa, eikä sitä ole yleisesti hyväksytty.

Jopa kryptovaluuttaluettelosivuston perustaja ja toimitusjohtaja KolikkoAikataulu, Alex Buelau sanoo: “Bitcoinia ei hyväksytä missään, kaikkea mitä haluat ostaa, toimistotarvikkeita, laitteita, tietokoneita, viiniä, et voi maksaa salauksella. ”

Ja sitten on epävakaus.

Hienoa päivää, katastrofaalinen seuraavana. Mutta hei, sinun täytyy saada jännityksesi jonnekin, oikein?

Mutta ellet asu maassa, jossa tarvitset matkalaukkuun menevän matkalaukun täynnä rahaa lompakon sijaan, Bitcoinin käyttäminen vakaana vaihtoehtona fiat-valuutalle voi olla todella riskialtista.

Joten hyväksyisitkö palkkasi Bitcoinissa? Ja jos on, mitä sinun on tiedettävä?

Miksi hyväksyä palkkasi Bitcoinissa

Jos sinun ei tarvitse käyttää tulojasi välittömästi, on hyvä tietää, että markkinat voivat nousta tai laskea hetken varoitusajalla, ja kuten olla varhainen käyttöönottaja, kannattaa hyväksyä palkkasi Bitcoinissa.

“Hyväksyin palkat Bitcoinissa vuonna 2013, ja se oli suurin asia mitä olen koskaan tehnyt!”, Innostaa koomikko Dan Nainan–Sanoi suorilla kasvoilla ja kaikki. Tietysti muutaman sadan dollarin arvoisen Bitcoinin maksaminen viisi vuotta sitten sen nykyiseen arvoon verrattuna ei ole naurettavaa. Tällaisten tilastojen edessä kuka tahansa ottaisi palkansa Bitcoinissa.

“Se osoittautuisi lopulta eniten palkatuksi näyttelyksi, jonka olen koskaan tehnyt, ylivoimaisesti”, hän uskoo. Todellakin. Vaikka valtava nousu lähes 20000 dollariin ja nopea romahtaminen heti sen jälkeen, Danilla on silti huomattava voitto.

Mutta se ei tarkoita sitä.

Huolimatta siitä, että Bitcoinin arvo on vähemmän ennustettavissa kuin englantilainen kesä, Chris Castiglione sanoo: “Olen professori Columbian yliopistossa, jossa opetan blockchainista. Opetan myös kurssin nimeltä Kuukauden Bitcoin & Ethereum. “Hyväksyn 100% palkkani Bitcoinissa. Olen vakaasti sitä mieltä, että kryptovaluutat ovat tulevaisuuden valuutta. ”

Entä sen hintojen volatiliteetti? “Jos joku on huolissaan salauksen volatiliteetista, hän voi löytää lohdun siitä, että hänellä on kyky muuntaa suoraan USD: ksi saatuaan”, hän vastaa.

Toinen Bitcoinin puolustaja on Matvey Dyadkov, verkkomainonta-alustan toimitusjohtaja Bitmedia.io, jotka hyväksyvät maksut vain digitaalisella valuutalla. Hän sanoo:

”Kryptovaluutta on yleistymässä, joten ihmisten antaminen maksamaan kryptovaluutalla on melko älykäs idea. Lisäksi se helpottaa kansainvälisiä maksuja. Yritä lähettää rahaa tilisiirrolla tai PayPalilla toiseen maahan. 80% tapauksista koet vaikeuksia. “

Mitä sinun pitäisi tietää oikeudellisesta näkökulmasta?

bitcoinin laillisuus

Victoria Griesdoorn, operatiivinen johtaja, Kryptokadit tarjoaa vankkoja neuvoja. “Jos haluaisin miettiä, haluaisinko saada palkkani kokonaan tai osittain salausvaluutassa, tutkisin, onko tämä laillisesti mahdollista asuinpaikassani.”

Se ei vaihtele vain maittain, vaan jopa osavaltioittain. National Law Review arvioi oikeudellinen tilanne Yhdysvalloissa ja havaitsi, että liittovaltion tasolla palkat voidaan maksaa osittain kryptovaluuttana. Tämä on kuitenkin niin kauan kuin vähimmäispalkka ja ylityökorvaukset maksetaan Yhdysvaltain dollareina.

“Joten mahdolliset palkat, jotka ylittävät vähimmäispalkan, voidaan maksaa muilla välineillä, mukaan lukien kryptovaluutta. Joillakin osavaltioilla, etenkin Marylandilla ja Pennsylvanialla, on kuitenkin omat perussäännönsä, jotka säätelevät, että palkat on maksettava Yhdysvaltain dollareina. Siksi riippuu siitä, missä asun ja mitä työlainsäädäntöä sovelletaan minuun, onko palkkojen saaminen kryptovaluutassa edes laillisesti mahdollista. “

Ian Kane, perustajajäsen Ternio blockchain-käynnistys sanoo: “Suurin haaste tällä hetkellä salauksen täydellisessä korvaamisessa on Yhdysvaltojen nykyiset lait. Yhdysvallat kohtelee kaikkia rahakkeita / kolikoita arvopapereina, toisin kuin Sveitsi, kuten Sveitsi, jossa on 3 luokkaa – hyödyllisyys, valuutta ja turvallisuus. Olen optimistinen siitä, että Yhdysvaltain lait tulevat lopulta kiinni. ” Kaikille hänen työntekijöilleen maksetaan korvaus fiat-valuuttana ja myös yrityksen TERN-rahakkeet.

Kuinka paljon rahaa olet valmis menettämään?

Bitcoin olisi melko kallis kryptovaluutta, joka maksetaan, jos aiot muuntaa sen fiat-valuutaksi säännöllisesti. Joten sinun on kysyttävä itseltäsi, kuinka paljon rahaa olet valmis menettämään ja kuinka nopeasti tarvitset pääsyn palkoihisi?

Griesdoorn kertoo: “Mietin, kuinka suuren osan palkoistani voisin myös menettää. Kryptovaluutat ovat suhteellisen uusi rahoitusväline, ja markkinoilla on ollut paljon volatiliteettia. Siksi kryptovaluuttoja tulisi pitää suuririskisinä (enemmän kuin vakiintuneita rahoitusvälineitä, kuten osakkeita, joukkovelkakirjoja ja arvopapereita). “

Ty Smith on perustajajäsen Crypico, freelance-foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ja saada maksuja missä tahansa kryptovaluutassa. Huolimatta siitä, että hän on uskovainen kryptovaluuttaan, hän kuitenkin kehottaa ihmisiä jatkamaan varovaisuutta.

“Yksi suurimmista asioista, jonka sanoisin ihmisten olevan varovaisia, on verolaskenta, kehitetään ratkaisuja, jotka helpottavat salausveroja, mutta mikään ei ole vielä täysin toteutunut, joten saatat tarvita erikoistunutta kirjanpitäjää.”

Ja kun häneltä kysytään Bitcoinin soveltuvuudesta palkkamaksuna, hän sanoo: “Salausvaihtelu on edelleen aivan liian korkea maksettavaksi asetetulla arvolla. Salausvaluutassa maksaminen on varmasti riski, mutta jos olet riittävän suvaitsevainen, se tarjoaa mahdollisen ylösalaisin, joka mielestäni on suurempi kuin haittapuoli. En kuitenkaan suosittele sitä ainoana tulomenetelmänä kenellekään tässä vaiheessa. ”

Älä laita kaikkia muniasi yhteen koriin

Munat yhdessä korissa

Tiedossa olevien ihmisten taustalla oleva viesti on, että älä laita kaikkia munasi yhteen koriin. Kuten missä tahansa sijoitus- tai rahoituspäätöksessä, älykäs liike ei koskaan pidä kaikkia tulolähteitäsi samassa paikassa. Pankit menevät vatsaan, Bitcoin-pörssit hakkeroidaan. Jopa patjan täyttäminen käteisellä on tuskin hyödyllistä, jos omakotitalo syttyy tuleen.

”Juon kasvua ja sisältöä KolikkoYmpyrä, salauksen käynnistyksen, sanoo Chance Abbott, “eikä halua saada Bitcoinia maksuna. Korkeat tapahtumamaksut, hidas estoaika ja veron painajaiset, jotka syntyvät jokaisesta myyntivoittoverojen käynnistävästä tapahtumasta, ovat riittävät estämään minua haluamasta maksua Bitcoinissa. Toistaiseksi mieluummin minulle maksetaan fiat ja päätän, kuinka paljon haluaisin sijoittaa kryptovaluuttaan. ”

Perustajaosasto OpenWater Tim Spell maksaa työntekijöille bonuksia Bitcoinissa, mutta neuvoo myös olemaan varovainen. “Vaikka saattaa tuntua idealistiselta, että työnantajasi maksaa sinulle Bitcoinilla, todellisuus on, että yksin Bitcoinista eläminen olisi suurta haittaa. Saattaa olla päivä, joka ei ole liian kaukana etäisyydellä, jolloin Bitcoinista tulee oletusarvoinen selvitysvaluutta, mutta työntekijöille tänään saattaa olla parempi idea käyttää vain jäljellä olevaa fiat-valuuttasi ostamaan Bitcoinia verojen maksamisen jälkeen. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me