Ole hiljaa ja ota rahani

Joka päivä yhä useammat ihmiset ymmärtävät blockchain-tekniikan tuoman arvon. Siellä on kuitenkin edelleen yksi, vaikkakin pätevä argumentti kryptovaluutan yleistä käyttöönottoa vastaan ​​- useimmat kaupat eivät hyväksy sitä. Vertaisvaluuttana salaus on paras. Mutta mitä hyötyä on valuutasta, jos et voi käyttää sitä missään?

Siellä salakortit tulevat pelaamaan. Näillä korteilla pidät lempikolikoistasi ja voit käyttää niitä millä tahansa kauppiaalla, vaikka he eivät hyväksy kryptovaluutta. Korttien takana oleva tekniikka tekee muunnoksen fiatiksi myynnin yhteydessä. Vaikka jokainen kortti käyttää erilaista lähestymistapaa tämän tarjoamiseksi, tulos on sama:

Vietät salauksen. Kauppa saa fiatin. Kaikki ovat onnellisia.

Tässä artikkelissa aiomme jakaa tärkeimmät projektit, jotka pyrkivät saamaan kortit käteesi ja kulutettavan salauksen taskuihin.

TenX

tenx-kortti

Teknologia

TenX johtaa pakkausta salauskorttina, jolla on suurin markkina-arvo, sekä ensimmäisenä, joka tuo tuotteen markkinoille. Kortti on rakennettu COMIT-verkko, yrityksen luoma reititysprotokolla, joka yhdistää eri lohkoketjut.

Palkkiot

Fyysisen kortin tilaaminen maksaa 15 dollaria, kun taas virtuaalikortin (ei vielä saatavilla) aktivoiminen maksaa 1,50 dollaria. Sen jälkeen jokaisesta korttityypistä veloitetaan 10 dollarin vuosimaksu, mutta tästä luovutaan, jos kulutat yli 1000 dollaria vuoden aikana. Lisäksi jokaisesta suorittamastasi ATM-tapahtumasta veloitetaan 2,50 dollarin maksu.

TenX ei veloita muuntokursseja, kun käytät korttia.

Palkinnot

TenX-julkaisun mukaan saat 1% palkkion jokaisesta ostoksesta PAY-tunnuksina. Lisäksi saat PAY-tunnuksen haltijana osan 0,5% koko verkon tapahtumamäärästä. Vaikka tämä perustuu kaikkiin verkon valuuttoihin, saat palkkiosi Ethereumissa.

Edellä on nykyinen palkitsemisjärjestelmä; TenX-tiimi on kuitenkin ilmoittanut, että tämä muuttuu pian. He eivät kuitenkaan ole toimittaneet mitään yksityiskohtia.

Saatavuus

Voit käyttää TenX-korttiasi missä tahansa, missä VISA hyväksytään Yhdysvaltojen ulkopuolella. Koska tiimi on menettänyt äskettäin maksuratkaisupartnerinsa WaveCrestin, joukkue on väliaikaisesti lopettanut uusien korttien myöntämisen. He ilmoittavat aloittavansa uudelleen vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

Tällä hetkellä TenX tukee vain Bitcoin- ja Ethereum-maksuja, mutta tiimi työskentelee myös Dashin ja joidenkin ERC20-rahakkeiden integroimiseksi. Niiden on määrä tulla saataville tämän vuoden toisella vuosineljänneksellä.

Monaco

monacokortit

Teknologia

Monaco on TenX: n takana markkina-arvoltaan, mutta on nopeasti kiinni. Suuri osa Monacon tekniikasta on omaa, mutta projekti käyttää Mastercard- ja Visa-akkreditoitua maksuprosessoria ja on rakennettu Ethereumille. Monaco tarjoaa muutakin kuin pankkikorttia, mutta tarjoaa myös luottopalveluja ja automaattisia sijoitusominaisuuksia.

Monaco tarjoaa neljän tyyppisiä kortteja, joilla on erilaiset ominaisuudet, palkkiot ja palkkiot. Kunkin kortin saamiseksi sinulla on oltava seuraava määrä MCO-rahakkeita 6 kuukauden ajan:

  • Keskiyön sininen: 0 MCO
  • Rubiiniteräs: 50 MCO
  • Jalometalli: 500 MCO
  • Obsidian Musta: 50000 MCO

Monaco tuottaa vain 999 Obsidian Black -korttia.

Palkkiot

Kuten jo aiemmin mainittiin, maksut vaihtelevat jokaisesta korttityypistä, mutta kaikilla on ei kuukausi- ja / tai vuosimaksuja. Jokaisella kortilla on 2%: n pankkiautomaatti, kun ylität kuukausirajan, joka vaihtelee 200 dollaria keskiyön sinisestä 1000 dollariin Obsidian mustasta.

Monaco veloittaa 1%: n maksun jokaisesta tekemäsi kryptovaluuttaostoksesta.

Palkinnot

Jälleen kerran palkkiot vaihtelevat käytetyn kortin mukaan. Keskiyöllä ei ole palkintoja, kun taas Ruby Steel- ja Precious Metal -korteilla on vastaavasti 1% ja Cashback-palkoilla 1,5%. Obsidian Blackilla on 2% cashback. Kaikki palkinnot ovat MCO-rahakkeina.

Lisäksi Precious Metal- ja Obsidian Black -kortit sisältävät LoungeKey Airport Lounge Accessin.

Saatavuus

Monacon kortteja ei tällä hetkellä ole saatavana. Joukkue ottaa kortin käyttöön vaiheittain alkaen Aasiasta, sitten Euroopasta ja lopuksi Pohjois-Amerikasta.

Kortit tukevat alun perin Bitcoin-, Ethereum- ja Monaco-rahakkeita.

Centra

Teknologia

Markkinakapasiteetin jyrkän pudotuksen jälkeen löydämme Centra. Kortti käyttää patentissa olevaa CCE-moduulia (Currency Conversion Engine), joka helpottaa valuutanvaihtoa. Projektin Centrachainin avulla voit myös luoda älykkäitä sopimuksia, hajautettuja sovelluksia (dapps) ja tunnuksia, joita Centra-kortti tukee automaattisesti.

centra-kortit

Samoin kuin Monacossa, Centra tarjoaa kolme korttia, joilla on vaihtelevat maksut, rajoitukset ja palkkiot. Kunkin kortin saamiseksi sinun on ostettava seuraavat määrät CTR-tunnuksia:

  • Centra Blue: 50 CTR
  • Centra Gold: 10000 napsautussuhde
  • Centra Black: 100 000 napsautussuhde

Palkkiot

Kortin aktivoiminen maksaa 20 dollaria. Kunkin kortin vuosimaksut vaihtelevat 50 dollaria sinisen CTR: stä 500 dollariin mustan napsautussuhteessa.

Yhdysvaltain dollareilta veloitetaan myös 2,50 dollarin pankkiautomaatti ja 1,00% + 3,00 dollarin pankkiautomaattikorvaus dollarin ulkopuolisista nostoista..

Kaikilla kolmella kortilla on 0% kulutus- ja vaihtopalkkioita.

Palkinnot

Jokaisen kortin päivityksen yhteydessä saat lisäpalkintoja. Centra Blue antaa 0,2% cashbackiä, Centra Gold 0,5%, ja Centra Black saa 2,0% cashback-palkkioita. Musta tarjoaa myös “jäsenten yksinoikeuspalkintoja”, mutta Centra ei täsmennä mitä ne ovat.

Saatavuus

Tällä hetkellä vain ICO-avustajilla on pääsy Centra-kortteihin. Asiakastuki kertoo kuitenkin, että he ovat toteuttamassa uusia korttikampanjoita lähikuukausina.

Ensimmäiset korttijulkaisut tukevat Bitcoinia, Ethereumia, Centraa, Dashia, Litecoinia, Zcashia ja Moneroa.

Tunnuskortti

rahakortti

Teknologia

Viimeinen luettelossamme on Tunnuskortti. Ethereum-verkkoa hyödyntämällä TokenCard antaa sinulle täydellisen hallinnan varoihisi. Yhdistämällä lompakkosovelluksen korttiin voit valita, miten kukin ostos jaetaan kolikoidesi kesken.

Palkkiot

Tiimi ei ole päättänyt, mikä on vuosimaksurakenne kortin pitämisestä tai veloitetaanko sinulta korttisi saamista. Tuolla on 1% lisenssimaksu kustakin tapahtumasta että joukkue maksaa TKN: n haltijoille.

Palkinnot

Sivustolla tai valkopaperissa ei mainita mitään rahojen palautuspalkkioita.

Saatavuus

TokenCard ei ole vielä saatavilla. Hanke julkinen tiekartta osoittaa, että 3–6 kuukauden kuluessa se on saatavilla julkisesti lyhyemmällä aikataululla päätekijöille. TokenCard tukee Ethereum- ja ERC20-tunnuksia.

Voi olla vain yksi

No eipä oikeastaan. Aivan kuten perinteiset pankki- ja luottokortit, on todennäköistä, että suurin osa, elleivät kaikki kortit selviä. Kun he erottavat palkkionsa edelleen, saatat löytää itsesi käyttävän esimerkiksi sanoa TenX matkustamiseen ja Monacoa ruokailuun.

Nämä eivät myöskään ole ainoita hankkeita, jotka ratkaisevat menoongelman. Yritykset kuten Siirtää ja Bitpay ovat tarjoaneet Bitcoin-maksukortteja jonkin aikaa. Toisaalta Omisego käsittelee kauppojen kauppiaspuolta maksujen käsittelyporttina.

Riippumatta siitä, mitkä projektit voittavat, viesti on selkeä – salaus tulee pian transaktiovaluutaksi, jonka se on aina tarkoitus olla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me