Odotettu Project Infinity siirtyi tässä kuussa kehitysvaiheeseen tyytymättömien entisten työntekijöiden valvonnan pilvessä. NEX-ryhmä lupasi, että Project Infinity johtaisi täydelliseen lohkoketjuintegraatioon ja kaupanjälkeisten palvelujen virtaviivaistamiseen yhdeksi yhteentoimivaksi lohkoketjuarkkitehtuuriksi. Salausyhteisö sai alkuvaiheen ilmoituksensa aikana kiitosta konseptista, mutta tuen aalto muuttui nopeasti happamaksi tulipalojen jälkeen.

Project Infinity pääsi ensimmäisen kerran otsikoihin toukokuussa 2017. Alustan kehittäjät pyrkivät luomaan turvallisemman ja tehokkaamman kaupankäyntialustan NEX-käyttäjille. NEXin johtajat mainitsivat blockchain-integraation kaupan kehityksenä. Ja hanketta ympäröivä hype oli valtava.

Nopea eteenpäin tänään, ja projekti on nyt 31 miljoonaa dollaria yli budjetin, ja siinä on vain vähän edistystä, lukuun ottamatta entisten työntekijöiden kohinaa. Jos huhut pitävät paikkansa, tämä asettaa Project Infinityn tähän mennessä kalleimpien blockchain-integraatioiden luettelon kärkeen.

Integrointikustannukset

Kuten niin monet ennen sitä toteutetut laajamittaiset hajautetut pääkirjaprojektit, uuden blockchain-järjestelmän integroinnin kokonaiskustannukset aliarvioitiin. Viimeaikaiset entisten työntekijöiden raportit väittävät, että suunnitelma ei ollut pelkästään katastrofi. Pelkästään projektista irtisanottujen kehittäjien määrä näyttää vahvistavan nämä raportit. Jenny Knott, projektin toiminnan aivot, oli joukossa päästettyjä. NEX-ryhmä irtisanoi 90 prosenttia kehitystiimistä.

Spekulaatiot päätöksestä ovat luoneet huhutehtaan teorioita. Yksi yleisimmistä näistä teorioista on, että potkut määrättiin vähentämään kustannuksia ennen yrityksen mahdollista myyntiä Pohjois-Amerikan pörssijätille CME: lle 5,5 miljardilla dollarilla. Uutiset NEX-konsernin mahdollisesta myynnistä CME: lle ilmeni ensimmäisen kerran maaliskuussa 2018 CNBC: n haastattelussa NEX: n johtajan Michael Spencerin kanssa. Projektin kustannusten alentaminen voi auttaa NEX Groupia näyttämään paperiltaan edullisemmalta potentiaalisille ostajilleen lisäämällä tuloja.

NEX NY: n toimisto Officelovinin kautta

NEX NY: n toimisto Officelovinin kautta

Traiana-divisioona

NEX: n jako, joka vastasi projektin menestyksestä, oli Traiana. Traianan toimitusjohtaja Andreas Choussy totesi äskettäisessä haastattelussa, että projekti oli edelleen elossa ja hyvin. Hän puhui projektin kehityksestä, ennen kuin käsitteli lyhyesti joukkotulipaloja. Choussy selitti, että projekti oli nyt live-ympäristön testausvaiheessa blockchain-yrityksen Axoni kanssa. Hän vahvisti myös huhut siitä, että kehitystiimille tapahtui merkittäviä leikkauksia.

Axoni

Axoni on New Yorkissa sijaitseva pääomamarkkinoiden teknologiayritys, joka tarjoaa yrityksille hajautettua pääkirjateknologian infrastruktuuria. NEX Group kuului äskettäin Axonin järjestämään B-sarjan rahoituskampanjaan. Vahvistus siitä, että Project Infinity oli nyt suorassa testausvaiheessa Axonin kanssa, oli yllätys monille entisille työntekijöille.

Axoni vahvisti projektin kehityksen. Blockchain-yrityksen insinöörit loivat yksityisyyden osion verkon sisällä sisäisesti rakennettuun pääkirjaan ja erilaisten verkkojen avulla. Toisin kuin Bitcoinin lohkoketju, joka toimii täydellä läpinäkyvyydellä, perinteiset pankkijärjestelmät edellyttävät sallittua pääsyä tiettyihin tietoihin.

Axonin kehittäjät totesivat, että projekti oli saavuttanut erittäin korkean suorituskyvyn, ennen kuin Infinityä ympäröivä “politiikka” muuttui dramaattisesti. Hän selitti, että yritys alkoi “valmistautua” CME-yritysostoon tekemällä asioista “hyvät”.

Leikkaukset tai peruutus?

Monet entiset työntekijät sanovat nyt, että termien leikkaaminen on karkea aliarviointi. Yhä useammat entiset työntekijät ovat sanoneet, että projekti peruutettiin hiljaa kuukausia sitten. Koko projektiin osallistunut osasto katosi. Sama raportti väitteet että NEX Group ampui noin 47 kehittäjää 50: stä.

Ongelmia syntyy

Project Infinityn puutteet paljastivat, kun konsepti sai tarpeeksi vauhtia tulla viralliseksi yritysprojektiksi. Tämä nimitys tarkoitti sitä, että foorumi tarvitsi lukuisia konsultteja, suunnittelijoita ja strategeja eteenpäin. Kaikki nämä henkilöt lisäsivät merkittäviä kustannuksia koko projektiin. Yrityksen virkamiehillä on nyt kohdennetumpi lähestymistapa NEX Groupin kaupankäyntialustan siirtämiseen blockchain-pohjaiseen malliin.

Project Infinity lupasi käyttäjille lopullisen blockchain-pohjaisen kaupankäyntialustakokemuksen. Käyttäjät aikovat saada yhdistelmän tehokkaita kaupankäyntityökaluja ja edistyneitä tietoja, joiden avulla he voivat maksimoida kaupankäynnin tuottoprosentin. Näiden toimintojen joukossa oli edistyneiden tekoälyalgoritmien käyttö riskien vähentämiseksi. Lisäksi blockchain-protokollat ​​vähentäisivät kokonaiskäyttökustannuksia.

Mikä on NEX?

NEX ei tarjonnut mitään virallista julkaisupäivää Project Infinitylle, mutta nyt kun konsepti on tullut live-testausvaiheisiin, sinun pitäisi odottaa alustan julkaisua vuoden loppuun mennessä. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö NEX muuttamaan tämän fiaskon voitoksi tulevina kuukausina. Yksi asia on varma: blockchain-pohjaisten koneoppimisalustojen kysyntä kasvaa nykyisillä markkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me