Cryptocurrency Mining Scene Kanadassa

Kiina. Kun useimmat ihmiset ajattelevat kryptovaluutan louhintaa, heidän ajatuksensa kääntyvät taloudelliseen voimalaitokseen, jolla on noin 60 prosenttia maailman hash-voimasta. Tämä johtuu siitä, että he ovat todistaneet olevansa erityisen tuotteliaita tekemään asioita. Ja Bitcoin ei ole poikkeus.

Aasian jättiläinen, joka on koti suurimmille kryptovaluuttakaivosyrityksille, kuten BW, BTCC ja F2Pool, johtaa tietä avaruudessa. Mutta se ei tarkoita, että muut lainkäyttöalueet eivät ole alkaneet suhtautua kryptovaluuttakaivoksiin vakavasti. Ja kohtaamiselle on vielä paljon tilaa. Kanada on yksi monista hyödyntävistä maista.

Cryptocurrency Mining Kanadassa

Cryptocurrency Mining Facility Lähde: HyperBlock

Mitä tarvitset kryptovaluutan louhintaan?

Teho. Ja ämpäriin sitä. Joten jos joudut maksamaan sähkölaskusi jo kuukauden lopussa, kaivostoiminta ei ole sinua varten. Kryptovaluuttakaivostoiminta on tyypillisesti lainannut itsensä halvan voiman omaaville paikoille, kuten Kiinaan ja Itä-Eurooppaan. Itse asiassa Georgia, BitFuryn koti, on toiseksi aktiivisin maa Bitcoin-kaivostilassa.

Silti, kun siirrymme tulevaisuuteen, ja kryptovaluutta alkaa tulla valtavirran omantuntoon, maailman rajallisten resurssien polttaminen ei aio leikata sitä. Jotta laaja käyttöönotto tapahtuisi (huijausten kitkemisen ja skaalautuvuuden parantamisen lisäksi), kryptovaluuttakaivosten on oltava ympäristön kannalta kestäviä.

Ja koska kaivostoiminta tuottaa myös paljon lämpöä, kylmempi ilmasto tekee järkevistä kohteista. Islanti, Ruotsi ja muut paikat, jotka voivat absorboida kaivostyöläisten ylimääräisen lämmön, ovat osoittautuneet suosituiksi paikoiksi. Islannissa on myös runsaasti geotermistä energiaa, joka on täydellinen kaivostoimintaan uusiutuvia energialähteitä käyttämällä.

Mitä tapahtuu rajan pohjoispuolella?

Rajan pohjoispuolella Kanada suhtautuu salausvaluutan kaivostilanteeseen vakavasti. Erityisesti Quebec on aina ollut merkittävä halpojen voimiensa vuoksi. Tämä on johtanut lukuisiin yrityksiin, jotka ovat keskittyneet tilojen rakentamiseen siellä. Ja parempi kuin se? Se on uusiutuvia energialähteitä vesivoimana, joka on elintärkeää kestävälle kaivostoiminnalle.

Ensimmäinen julkinen digitaalinen valuuttayhtiö maailmassa

Kanadalainen kaivosyhtiö Pesä teki historiaa, kun he julkistettiin Toronto Venture -pörssissä viime vuoden syyskuussa. He toivat varoja julkisille markkinoille antamaan heille alttiuden digitaaliselle valuuttavaruudelle.

Yhteistyössä Genesis Miningin kanssa (yksi maailman suurimmista kryptovaluutan kaivosyhtiöistä), he näkivät välittömästi osakekurssin hyppyjä jopa 220 prosenttia.

Varasto nousi 1 dollarista yli 6 dollariin lokakuusta joulukuuhun. Tämä herätti kiinnostusta uusiin julkisiin yrityksiin, jotka keskittyivät kryptovaluuttakaivokseen Kanadassa. Siitä lähtien, Mökki 8 tuli julkiseksi, Crypto Global julkistettiin, ja useita muita sopimuksia on valmisteilla.

Vesivoima

Hydro-Quebec on runsaasti vihreää, uusiutuvaa energiaa edulliseen hintaan. Tämä tekee siitä luonnollisesti houkuttelevan kryptovaluutan louhinnalle, koska yritysten (erityisesti julkisten) on toimittava vastuullisesti valittaessa voimaansa.

“Sinun on paljastettava melkein kaikki yrityksesi tiedot, kun olet julkinen”, sanoo Cole Diamond, Kanadan kryptovaluutanvaihdon Coinsquare toimitusjohtaja. “Kryptovaluutan louhintaan tarvittava valta ja sen vaikutus ympäristöön ovat olleet niin huolestuneita, että yritysten on etsittävä kestäviä lähteitä.”

Vesivoima

Coinsquare kastaa varpaitaan kryptovaluuttakaivokseen Kanadassa yhteistyössä kaivoslaitosten ja MaaS (Mining as a Service) -yrityksen kanssa Hyperlohko. Itse asiassa varpaiden sijasta voit todennäköisesti sanoa, että ne ovat jo polvillaan.

Georgia ja Kiina saattavat hallita kaivostilaa, mutta Kanada on alkamassa nousta johtavaksi toimijaksi. “Kanada on valtava maa, jossa ei ole paljon ihmisiä”, sanoo Diamond, “meillä on valtaa hukkaan, jos emme käytä sitä.”

Vakaa poliittinen ympäristö

Kaivostoiminta Georgiassa ja Kiinassa voi silti olla halvempaa kuin Quebec, mutta poliittinen vakaus on Kanadan tärkein myyntiominaisuus. Paljon ihmisiä houkuttelee Kanadan tarjoama suhteellinen vakaus, varsinkin epävarmalla sääntelyllä markkinoilla.

Kanadan salausystävällinen ympäristö tekee siitä turvallisemman vedon kuin Kiina ja muut Itä-Euroopan kaltaiset maat, joissa pankit kieltäytyvät käsittelemästä kryptovaluutan vaihtoa (tai käsketään olemaan tekemättä niin).

Mutta se ei ole pelkkää purjehdusta

Aivan kuten kaikki, mitä tulee salaustilaan, karhumarkkinat ovat vaikuttaneet kryptovaluutan kaivostoimintaan. Hut 8: n ja muiden yhtiöiden julkistamisen jälkeen lukemattomat muut, jotka sijoittivat rahaa kaivostyöläisiin ja laitoksiin, löysivät jarrut.

Kiinnostus kaivostilaan oli suuri. Ihmiset näkivät kuinka kannattavaa se voisi olla, ja sitten Hive-osakkeet laskivat alle dollariin ja kaivosmarkkinat pysähtyivät.

Hydro-Quebec sai jälleen iskut kanadalaisille kaivosyhtiöille liiallisen kysynnän jäädyttäminen kryptovaluutan louhintaan. Riittävän tehon varmistamiseksi maakunnalle talvella hallitus laatii uuden kehyksen tämäntyyppiselle sähkönkulutukselle. Tämä voi johtaa hintojen nousuun tai tarjonnan vähenemiseen.

“Kanadassa on muitakin edullisen voiman lähteitä”, Diamond sanoo, “Ihmiset etsivät voimaa Alberta ja BC: ssä [Brittiläinen Kolumbia]. On tietysti joitain lyhytaikaisia ​​haasteita, mutta olemme pitkiä ja nousevia, ja olemme innoissamme siitä, mitä rakennamme. “

Kun Bitcoin-hinnat kiertävät tynnyrin pohjaa ja karhut kieltäytyvät antamasta maata, kehitys Kanadan kryptovaluutan kaivostilassa voi olla odotettua hitaampaa. Mutta infrastruktuuri on olemassa, investointi on olemassa. Ja sää on varmasti kylmä. Näyttää siltä, ​​että pohjoiset naapurimme odottavat seuraavaa härkätaistelua vielä suuremmalla odotuksella kuin useimmat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me