Suosittu sosiaalisen median foorumi Facebook lisää edelleen kulmakarvoja salausyhteisön keskuudessa. Facebook on maailman suurin sosiaalisen median foorumi, jolla on yli miljardi rekisteröitynyttä käyttäjää. Ja monet analyytikot pitävät salausta Facebookia välttämättömänä askeleena kohti laajamittaista käyttöönottoa. Alustalla on äärimmäinen vaikutus digitaalialalla, ja niiden maailmanlaajuinen verkosto voi osoittautua olennaiseksi lisäykseksi hajautetulle taloudelle.

Yhtiön uusi salausta suosiva asenne voisi antaa hajautetulle taloudelle kaivatun lisäyksen. Sosiaalisen median jättiläinen on edelleen hiljaa kryptovaluutan kehityksestä, mutta he ovat avoimesti omaksuneet blockchain-tekniikan, mukaan lukien uuden blockchain-tutkimusryhmän luominen.

Facebook

Kaliforniassa toimiva Facebook tuli markkinoille vuonna 2004. Yritys kasvoi nopeasti pienestä muutaman työntekijän toiminnasta yhdeksi maailman suurimmista yrityksistä. Facebookissa työskentelee tällä hetkellä yli 27 000 ihmistä, ja sillä käydään julkista kauppaa Nasdaqissa (GS; FB). Viime aikoihin asti on ollut vaikea määrittää monien suurten teknologiayritysten salausasennetta, ja Facebook on aiemmin antanut sekalaisia ​​salauslausuntoja. Tarkastellaan hetki, miten Facebook meni kieltämällä kaikki salausmainokset tammikuussa ilmoittamaan suunnitelmista aloittaa blockchain-tutkimusryhmä aiemmin tällä viikolla.

Facebook-toimisto Businessbundit.comin kautta

Facebook-toimisto Businessbundit.comin kautta

Salaus Facebook

Salaus Facebook voisi tuoda miljardeja ihmisiä kryptovaluuttoihin tulevina kuukausina, kun yrityksen kiistanalainen toimitusjohtaja Mark Zuckerberg näyttää olevan vakavasti blockchain-tekniikan suhteen. Äskettäin raportti FOX business jakoi kyseisen Facebookin johtajan David Marcus oli lähdössä Facebook Messenger -sovellustiimistä aloittamaan uuden ryhmän, joka on sitoutunut tutkimaan blockchain-integraatiota alustaan.

Marcus vahvisti siirron Facebook-viestissä, jossa hän selittää, että messenger-sovellusohjelma oli erittäin palkitseva, mutta nyt hän on valmis siirtymään “uuteen haasteeseen”. Muutos on päinvastainen Facebookin helmikuun kannan kanssa, jossa johtaja totesi, että alustalla ei ollut aikomusta lisätä salausta milloin tahansa pian. Hän jopa selitti, että salausmaksut olivat liian kalliita ja hitaita käytettäväksi Facebookin kanssa tuolloin.

Kysyttäessä Facebookin blockchain-suunnitelmista, Marcus selitti, että Facebook ei yksinkertaisesti työskentele yhdellä salauksen kehittämisalueella. Alusta tunnistaa nyt blockchain-integraation mahdolliset edut useilla sektoreilla. Kysyttäessä, aikooko maailman suurin sosiaalisen median foorumi luoda oman kryptovaluuttansa tulevaisuudessa, Facebookin johtajat sanoivat yksinkertaisesti:

“Meillä ei ole tällä hetkellä mitään muuta jakaa.”

Varhaisena Bitcoin-sijoittajana Marcus ymmärtää salausmarkkinat ja on siksi täydellinen valinta Facebookin johtamiseksi digitaalitalouteen. Viime vuoden joulukuussa Marcuksesta tuli Coinbasen hallituksen jäsen. Coinbase on Pohjois-Amerikan suurin salausvaihto.

Monet pitivät Marcuksen päätöstä liittyä Coinbasen hallitukseen vahvana signaalina Facebookin tulevista blockchain-aikomuksista.

Salaus Facebook-spekulaatio

CNBC raportoitu toukokuussa, että yritysten uudelleenorganisointi oli avannut oven salakirjoitus Facebookille. Salausyhteisöltä on saatu vaihtelevia tuloksia asiasta, ja useimmat viestit näkevät liikkeen positiivinen.

Suosittu uutispiste Cheddar myös raportoitu 11. toukokuuta, että Facebook todellakin pyrkii tekemään natiivimerkin – Facecoin. Julkaisussa anonyymeihin lähteisiin vedoten löydettiin Facebook-lohkoketjututkimus vähintään vuoden takaa. Raportti paljasti myös sen Morgan Beller, Facebookin kehitystiimin jäsen, viimeisten kuukausien aikana salaa tutkinut mahdollisia integraatiotilanteita.

Salaus Facebook Ad Ban

Tammikuussa Facebook otti käyttöön kryptovaluutta-mainontakiellon, jonka Google myöhemmin hyväksyi. Molemmat yritykset mainitsivat markkinoiden sääntelemättömyyden ja spekulatiivisuuden luonteen kieltojen taustalla. Facebookin johtajat vastasivat käyttäjien ja valtion virkamiesten kasvavaan vastahyökkäykseen, jonka mukaan monet alkuperäiset kolikkotarjoukset ovat huijauksia.

Sekä yritys- että valtion virkamiehet ovat nostaneet ICO: iden lämpöä viime kuukausina sen jälkeen, kun joukko ICO-huijauksia vei sijoittajia miljardeja. Tutkimus vapautettu Statis Group LLC väittää, että 80 prosenttia ICO: ista oli huijauksia vuonna 2017.

Facebook-mainoskäytännön päivitys

Facebook-mainoskäytännön päivitys

Salaus Facebook-mainosten palauttaminen

Kesäkuussa Facebookin johtajat päättivät kumota mainoskiellon. Blockchain-yritykset voivat nyt mainostaa Facebookissa, mutta niiden on ensin haettava hyväksyntää. Kaikkien asianomaisten osapuolten on täytettävä sovellus joka sisältää lisenssitiedot, ja julkisesti noteerattujen yritysten on paljastettava asemansa. ICO-mainokset ovat edelleen kiellettyjä alustalta.

Salaus Facebook-muutokset

Facebookin tuotepäällikkö Rob Leathern teki tällä viikolla yritystenvälisen viestin, jossa hän kuvailee tarvetta tutkia näiden muutosten tuloksia ennen lisäasetusten tekemistä. Hän selitti, kuinka edellinen kielto estää tahattomasti monia laillisia yrityksiä mainostamasta Facebookissa, ja kuinka uuden protokollan pitäisi antaa näiden yritysten liittyä uudelleen Facebook-mainosverkostoon.

Mainonta on Facebookin suurin tulonlähde. Siksi kasvavan liiketoiminta-alueen rajoittamisella tällaisella estoketjulla ei ole paljon järkeä liiketoiminnan näkökulmasta. Nyt on olemassa tie, jota kiinnostuneet osapuolet voivat käyttää hyödyntääkseen Facebookin globaaleja markkinoita.

Facebook avautuu salaukseen, kun Google sanoo ei

Facebook näyttää lieventävän heidän kieltään samalla, kun Google perustaa heidän kokonaan. Ajoitukselle voi olla joitain syitä. Sekä Google että Facebook kilpailevat mainostuloista. Facebookin kääntäminen asettaa alustan nyt johtavaksi mainostilaksi blockchain-yhteisölle. Google ei ole vielä peruuttanut heidän mainontakieltoaan, mikä voisi kanavoida merkittäviä mainosvaroja Facebookin uuteen ohjelmaan.

Salattu Facebook-tulevaisuus

Salausanalyytikot ovat olettaneet, mitä tapahtuisi, kun suuri yritys, kuten Facebook tai Amazon, alkaa integroida kryptovaluuttoja alustalleen. Näillä megasivustoilla on miljardeja käyttäjiä, ja jos vain pieni prosenttiosuus niiden käyttäjäryhmästä liittyisi kryptomarkkinoihin, vaikutukset olisivat valtava lisäys avaruuteen. Näyttää siltä, ​​että nämä kysymykset vastaavat itseään, kun Facebook paljastaa täydet blockchain-toiveensa tulevina kuukausina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me