Salausjuristit ohjaavat meitä sääntelemättömän viidakon läpi

Lakimiehet ovat erikoistuneet monille aloille, eläinlaista aikaosuuksien lakiin. Ja kun salausvaluutan suosio kasvaa, niin salausasianajajien tarve kasvaa. Salausvaluutta ympäröivät lait voivat olla epämääräisiä ja vaihdella paikasta toiseen. Näiden hämmentyneiden säännösten ohella kryptovaluutta on tuonut esiin oman tuotemerkkinsä. Vaikka nämä oikeusjutut voivat näyttää samanlaisilta kuin rahoitusmaailmassa, monet tarvitsevat edelleen salauksen asiantuntijan auttamaan oikeudenkäynneissä.

salauksen asianajajien liittyvä kuva

Salausjuristit ovat blockchain-tekniikan ja kryptovaluutta-asetusten asiantuntijoita, jos sinun on palkattava sellainen, älä epäröi vierailla El Monten asianajotoimisto. Ne auttavat jakamaan tekniikan oikeuteen oikeudenkäyntien aikana. Ne auttavat myös rikkomaan kryptovaluutan kehittäjiä, vaihtoa ja startupeja koskevia lakeja. Nämä lakimiehet ovat nimetty yhteys salausmaailman ja lainsäätäjien välillä. Kaksi suurinta aluetta, joilla kryptovaluutta-asianajajat ovat tärkeitä, ovat ICO: t ja pörssit.

ICO Blunders

On helppo pudota väärennettyyn salakirjoitukseen, katso vain HoweyCoins. Sijoittajat pyrkivät myös selaamaan paperit ja sijoittamaan kryptovaluuttaan puhtaasti sen ympärillä olevan hypeän vuoksi. Tai vaikka valkopaperi on vankka ja hype todellinen, kehittäjät eivät joskus pysty vain toimittamaan. Ei ole helppoa selvittää, onko ICO huijaus vai ei. Kun valitsemme väärän, on kuitenkin aika kutsua salausasianajaja.

Yksi esimerkki ICO: sta, joka ei vastaa odotuksia, on Centra Tech. Yhtiön perustajille on asetettu syytteitä kerätessään 32 miljoonaa dollaria ICO: lta ja DJ Khaledin ja Floyd Mayweatherin hyväksynnöiltä. Tämä ICO-järjestelmä houkutteli sijoittajia vaatimuksiin merkittävistä luottokorttiyhteistyökumppaneista, väärennetyistä perustajien elämäkerroista ja Centra-rahakkeidensa manipuloinnista (CTR).

Yllä olevan kaltaisissa tapauksissa salausasianajaja on välttämätön. Sijoittajat tietävät joutuneensa petosten uhreiksi, mutta petosten osoittaminen salaamattomassa laillisessa maailmassa vie kokemusta. Yhdysvalloissa yksi tärkeä tekijä, joka yhdistää petollisen ICO: n oikeusjärjestelmään, on SEC: n määritelmä arvopaperista. Mutta jopa SEC: n määritelmän mukaan salausasianajajan on vakuutettava tuomioistuin, onko ICO vakuus. Centra Techin lailliset salausasiantuntijat pystyivät määrittelemään CTR-rahakkeet arvopaperiksi ja käsittelemään arvopaperipetoksia yhdessä muiden yhtiötä vastaan ​​nostettujen syytteiden kanssa..

Salausasianajajat ovat myös tärkeitä estämään ICO: sta johtuvia oikeusjuttuja. Jopa lailliset yritykset, jotka luovat salausvaluutan hyvillä aikomuksilla, voidaan joutua oikeustoimiin. Jokaisella maalla on omat tiukat sääntönsä. Yhdysvalloissa jokaisessa osavaltiossa on erilaiset lait sekä SEC: n päätös, jonka mukaan arvopaperit on rekisteröitävä. Salausaloitteet, jotka yrittävät selvittää lait yksin, joutuvat kohtaamaan ongelmia tulevaisuudessa.

Vaihdot: hakkerointi ja hyökkäys

Salaussijoittajat luottavat voimakkaasti pörsseihin. Uskomme vaihtoon siinä toivossa, että ne toimivat täydellisesti joka kerta. Valitettavasti mikään vaihto ei ole täydellinen. Vaikka monet ongelmat voidaan ratkaista nopeasti lähettämällä sähköpostia tukihenkilöstölle, joskus tarvitaan hieman enemmän asiantuntemusta. Tämä koskee erityisesti miljoonia dollareita.

Tällä hetkellä hakkerointi on yksi suurimmista vaihdon kohtaamista ongelmista. Crypto Aware -raportit että juuri tänä vuonna salattuja varoja on varastettu yli 670 miljoonaa dollaria. Salaushakussa ei ole voittajia. Sillä on kielteinen vaikutus sekä pörsseihin että sijoittajiin. Aina kun tapahtuu hakkerointi, oikeudellista draamaa varmasti seuraa.

Pörssit hakkeroitu

Live-laukaus joku saa.

Viime aikojen merkittävin hakkerointi liittyy japanilaiseen salauksenvaihtoon Coincheck. Yli 400 miljoonaa dollaria NEM-kolikko varastettiin, minkä jälkeen seurasi lukuisia oikeudellisia draamat. Sadat sijoittajat ovat haastaneet vaihdon noin 2 miljoonan dollarin vahingoista. Kantajat uskovat, että Coincheck ei suojannut heidän sijoitustaan, ja sen olisi pitänyt olla vastuussa.

Kun tämä hakkerointi tapahtuu suuressa määrin, salausasianajajien tehtävänä on eritellä tuomioistuimen tapahtumat. Heidän on vaadittava vahingonkorvausta Coincheckia vastaan ​​ja todistettava, että vaihto on osittain syyllinen menetykseen. Asianajajien tehtävänä on myös vakuuttaa tuomioistuimelle, kuinka paljon kantajille on vahingonkorvauksia. Molemmat näistä tehtävistä käyttävät salausasiantuntemusta yksinkertaistamaan kaiken oikeudellisiksi termeiksi, jotka tuomioistuin voi helposti ymmärtää.

Tapaus herättää vakavia keskusteluja sääntelyä koskevista vaihdoista kaikkialla. Mutta kunnes lisää säännöksiä on laadittu, käymme edelleen vain näitä keskusteluja. Kokeneilla pörsseillä on yleensä juristiryhmä, joka auttaa heitä navigoimaan kryptovaluutta ympäröivissä sekalaeissa. Vain erikoistuneet salausasianajajat voivat auttaa suojaamaan heitä virheiltä ja saamasta lämpöä sijoittajilta tai heidän paikallishallinnolta.

Lopulliset ajatukset

Vaikka on parasta lyödä pois oikeusjutuista (ellet ole asianajaja), se ei ole aina niin helppoa. Pörssit hakkeroidaan, ICO: t kaatuvat ja rahaa menetetään. Muista vain tehdä huolellisuus ja olla varovainen investointiesi suhteen. Jos ongelmia ilmenee, salausjuristit auttavat navigoimaan salaustilan jatkuvasti muuttuvassa laissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me