Bitcoin Cash (BCH) meni äskettäin absoluuttiseen kyyneleeseen.

Takaisin lokakuun lopulla se testasi ~ 320,00 dollarin tuen. Aikaisempina aikoina 12. marraskuuta se saavutti uusi kaikkien aikojen korkein arvo ~ 2400 dollaria. Samaan aikaan Bitcoin (BTC) on kärsinyt huomattavasta vetäytymisestä, muutama päivä sitten 7 700 dollarin korkeimmilta tasoilta alle eilen alle 6 000 dollariin.

Monille kryptoyhteisöissä alkaa näyttää siltä, ​​että BCH ja BTC pelaavat kukkulan kuningasta, ja tämä asevarustelukilpailu on kutsunut molemmilta osapuolilta spekulaatiota siitä, mitä tästä vaihtelusta tulee.

Bitcoin-fanit sanovat, että tämä on vain pumppu ja kaatopaikka, sillä aikaa Bitcoin Cashin kannattajat sanovat, että BCH: n on määrä ohittaa BTC todellisena Bitcoin-valuuttana.

Joten mikä puoli on oikea?

No, BCH: lla on ollut merkittävä korjaus sen yön kaikkien aikojen korkeimmasta hetkestä lähtien, kun hinnat laskivat eilen niin alhaiseksi kuin ~ 1050 dollaria. Mutta BCH: n 13. marraskuuta hashrate-vaikeuksien mukauttaminen ja BTC: n jatkuva heikkeneminen on uskonut, että tämä painiottelu ei ole vielä ohi

Ja vaikka emme ole salausprofeettoja, voimme antaa teille perustelut sille, miksi tämän kolikon molemmat osapuolet ajattelevat, että heidän valuuttansa lopulta vallitsee. Joten kiinnitä ja herätä ne analyyttiset ruokahalut – se tulee mausteiseksi.

Flippening

Tämän häiriön ymmärtämiseksi sinun on ymmärrettävä The Flippening ja sen asiayhteys (huomaa: tämä flippening ei liity Ethreumiin, mikä oli itsessään toinen salaliitto).

Takaisin elokuussa, huhut alkoivat kiertää Bitcoin-foorumeilla että BCH: lla oli tilaisuus voittaa BTC: n arvo ja markkina-arvo. Logiikka on, että koska BCH-kaivostoiminta on kannattavampaa, kaivostyöläiset aloittavat BCH-tapahtumien käsittelyn BTC: n kautta, mikä merkitsee muutosta hashpowerissa kolikosta toiseen.

Lisäksi BCH tarjoaa nopeammat transaktioajat 8 megatavun lohkojen skaalausratkaisulla toisin kuin BTC: n 1mb lohkokoko.

Yhdistä nämä kaksi tekijää yhteen ja sinulla on vahva argumentti BCH: n paremmuudesta.

Mutta hype ei merkinnyt mitään eikä Flippeningiä koskaan tapahtunut. Itse asiassa BCH kärsi lopulta enemmän kuin BTC. Saatuaan 300% muutamassa päivässä ja ylittäen 900,00 dollaria ylöspäin, BCH laski tasaisesti takaisin 300,00 dollariin.

Tämä lasku vain vahvisti BTC: n puolustajien epäilyksiä. Näytti siltä, ​​että Flippening-hype oli ilmeinen pumppu ja kaatopaikka korealaisille ja kiinalaisille kaivostyöläisille, joiden vaihto näki suurimman osan kolikoiden määrästä nousun aikana.

Mutta entä nyt?

Siellä on joukko Bitcoin Cash -tukijoita, jotka sanovat, että todellinen Flippening on meille.

Skeptikot ja Bitcoin-fanit mainitsevat elokuun pump and dumpin muistutukseksi siitä, että Bitcoin on kuningas, ja tämä on vain yksi turha hyökkäys kolikon ykköspaikalle. He ovat myös väittäneet, että sama rahavirta Itä-Aasiasta ajaa hintapiikkiä, ja huomattava osa kolikon määrästä käydään Korean Bithumb-pörssin kautta.

Tällä kierroksella on kuitenkin enemmän muuttujia, jotka ansaitsevat huomiomme ennen kuin teemme tietoisen päätöksen Bitcoinin tulevaisuudesta. Joten mikä tekee tämän Flippeningin uhan erilainen kuin viimeinen? Tässä ovat argumentit puolustaa BCH: n valtaistuinoikeutta:

Nimetön Augur

Viime aikoina linkit sivustoon pastebin.com-viesti Flippeningistä alkoi kiertää reddit-, 4chan- ja muilla salausfoorumeilla. Viesti juontaa juurensa 30. heinäkuuta ja on ennakoinninsa suhteen erittäin tarkka. Se ennustaa BCH: n pumpun elokuussa pienemmistä kaivospooleista, Segwit2x: n epäonnistumisesta ja keskeytyksestä sekä mahdollisesta BCH: n käyttöönotosta suurilla nimellisillä kaivosalueilla Kiinassa.

Sen lopullinen ennustus on kuitenkin BTC: lle eniten ja BCH: lle tärkein nähdä hallitseva hyväksyntä: nimittäin suurin osa kaivosvoimasta siirtyy BTC: stä BCH: han. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaisi sitä, että enemmän kaivostyöläisiä käsittelee BCH-tapahtumia kuin BTC, mikä antaisi BCH: lle suurimman osan kaivosvoimasta Bitcoin-lohkoketjussa.

Ja sunnuntaista lähtien tämä ennustus näyttää täyttyvän itsestään, kuten BCH: n hashrate on voittanut BTC: n omat. Nyt tämä ei tarkoita sitä, että Flippening on taattu tällä hetkellä – hashratit ovat jatkuvasti liikkeellä, ja nyt kun BCH: n hashrate-vaikeudet ovat lisääntyneet, BTC: n kannattajat väittävät kaivostyöläisten palaavan takaisin BTC: hen.

Mutta nämä olosuhteet osoittavat, että kaivostyöntekijöiden käyttöönotto on ratkaisevan tärkeää kummankin kolikon selviytymiselle tässä kilpailussa, ja tämän logiikan ymmärtäminen on välttämätöntä, jotta ymmärretään kaivosvoiman vaikutus markkinoiden arviointiin.

Bitcoin Classicin Bail ja Gavin Andersenin tuki

Viime perjantaina Bitcoin Classicin kehittäjät ilmoitti pudottavansa kooditukea Bitcoinille Segwit2x-vian seurauksena. Blogiviesti Bitcoin Classicin julkaisupäällikkö Tim Zander on kirjoittanut kaikki, jotka käyttävät Bitcoin Classicia, siirtymään vaihtoehtoiseen solmuun ennen kuin Bitcoin Classic sammuu. Hän kehottaa käyttäjiä saapumaan BCH: han ja toteaa: “Enintään kuuden kuukauden kuluttua pudotamme vain käteisen ja kutsumme sitä” Bitcoiniksi “.”

Bitcoin Classicia ei pidä sekoittaa Bitcoin Coreiin, referenssiohjelmaan, joka tällä hetkellä käyttää BTC: tä. Tästä huolimatta monet BCH: n kannattajat näkivät Bitcoin Classic -uutisten vahvistuksena siitä, että BCH on paremmin sopusoinnussa sen näkemyksen kanssa, jonka Satoshi Nakamoto näki Bitcoinille, kun hän keksi sen vuonna 2009..

Cue Gavin Andersen. Satoshi jätti Andersenin seuraajaksi pääkehittäjänä, kun hän jätti Bitcoin Core -sovelluksen vuonna 2017. Eilen, Andersen twiitti että Bitcoin Cash on mielessä aloittaessaan työnsä Bitcoin Core -yrityksessä vuonna 2010. Tällä ilmoituksella Andersen seuraa Bitcoin Classicin johtoasemaa hyväksymällä BCH: n entistä paremmin Satoshin vision kanssa Bitcoinin tulevaisuuden kannalta.

gavin twiitti

Kuten tarkkailuviestin ja Bitcoin Classicin blogikirjoituksen kohdalla, monet ovat pitäneet Andersenin tukea BCH: lle varmana merkkinä siitä, että The Flippening on tällä kertaa todellinen, mutta tämä ei ole estänyt naysayereita hylkäämästä näitä tapahtumia pelkkänä salaliittona.

Joten miksi he eivät vieläkään ole vakuuttuneita?

Perustasolla BTC: n puolustajat uskovat, että BTC on liian vakiintunut hallitsevana kryptovaluuttana. He väittävät, että se on ollut salausvaihdon kultastandardi, ja kunnes pörssit lisäävät kauppapaareja BCH: lle ja muille valuutoille, se pysyy markkinastandardina.

Tämän väitteen ydin on BTC: n ensimmäisessä muuttaja-etussa BCH: han nähden, mikä lähinnä sanoo, että koska BTC oli olemassa ensin, se on aina mielessä ensimmäinen.

BTC: n markkinoiden ennakkotapaus on sen puolustuksen kulmakivi, ja tämä ennakkotapaus edistää ajattelutapaa, että Korean pörssien tapahtumien tulo saa BCH: n nousuputken toistumaan elokuussa – vain yksi pumppu ja kaatopaikka. Monet näkevät myös BTC: n vetovoiman olevan terve korjaus aikaisempaan valtava härkäajo tämän vuoden maaliskuun jälkeen.

BTC-yhteisö on horjumaton uskollisuudessaan ja vahva lukumäärällään. Tähän asti he näkevät hashrate-vaihdon ja BCH-nousun olevan uusi hyökkäys kolikolleen ja sen eheydelle, koska heille vain se – toinen hyökkäys epäonnistuu ja vain vahvistaa BTC: tä.

Tästä päivästä lähtien suurin osa kryptimaailmasta uskoisi heidän logiikkaansa. Bithumbin valtavan myynnin jälkeen noin klo 2.00 CST, BCH on flirttaillut 1 300–1 400 dollarin tukitasolla. Voi olla liian aikaista laskea BCH kokonaan, varsinkin huhujen keskellä, että Tim Draperin kaltaiset markkinavalaat ovat jakaneet miljoonien arvojen Bitcoineja suosittuihin Yhdysvaltain pörsseihin.

Mistä tämä jättää meidät?

Marraskuu on ollut myrskyisä aika Bitcoinille ja suuremmalle kryptovaluutan maailmalle. Bitcoin Gold -haarukasta lokakuussa tulon ja Segwit2x: n peruuttamisuutisten välillä markkinat ovat erittäin epävakaat ja Bitcoinin tulevaisuus on epätasaisessa tasapainossa.

Mielestäni muutama tulos, joka on yhä mahdollista tästä tapahtumasta.

Ne ovat seuraavat:

1). BCH ylittää BTC: n markkina-arvossa ja kustannuksissa, mikä saa BTC: n murentumaan arvoonsa ja pakottaa pörssit ja markkinat tunnistamaan BCH: n todelliseksi Bitcoin.

2). Tämä on oikeastaan ​​vain pumppu ja kaatopaikka, ja kun markkinoita manipuloivat päättävät lopettaa sen, BCH-hinta kaatuu, raha kaadetaan takaisin BTC: hen ja BTC näkee tasaiset voitot jopa 10000 dollariin.

3). Jos yritys ohittaa BTC BCH: lla on tosissaan, mutta se lopulta epäonnistuu, näemme BCH-hintojen korjauksen, mutta ei samaa kaatumista, jonka näemme pumpun ja kaatopaikan kanssa. Tämän seurauksena BTC jatkaa nousua taas, kun taas BCH ylläpitää terveellistä tukea vetämisen jälkeen ja molemmat rinnakkain.

Vaikka uskon, että nämä kolme skenaariota ovat mahdollisia tapahtumien perusteella, en kannata yhtä lopputulosta toiseen – nämä ovat vain ennusteita. En myöskään tue BCH: ta BTC: n yli tai päinvastoin. Tämän artikkelin on tarkoitus analysoida ja selittää nykytilanne, eikä sitä pidä pitää taloudellisena / sijoitusneuvona.

Kaikki tämä on sanottu, tulevat viikot ovat mielenkiintoisia kryptovaluutalle, joten pistä maissia ja pääset katsomaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me