Vuonna 2014 perustettu Simplex on EU-pohjainen fintech-yritys, joka haluaa antaa kauppiaille, markkinapaikoille ja kryptovaluutta-alustoille mahdollisuuden käsitellä verkkomaksuja täydellä takaisinperinnällä ja petostentorjunnalla.

Olemme yhteydessä Netanel Kabala, Perustaja & CAO / Yksinkertainen. Netanel on asiantuntija kaikilla petoksilla, ja ennen Simplexiä Netanel työskenteli PayPalilla petosanalyytikkona, joka käsitteli käyttäjiin kohdistuvia riskialustoja ja taustan automaatiota..

Mitkä ovat merkittävimmät kipukohdat, joita on käsiteltävä luottokorttitilassa?

Makrotasolla petokset ja byrokratia ovat suurimmat ongelmat.

Simplexillä petos ei ole ongelma – omistettu tekoälymme analysoi jokaisen tapahtuman täysin automatisoiduilla koneoppimisalgoritmeilla, jotka poistavat petokset tehokkaasti.

Sääntelyn tehottomuuden ja oikeudellisen epäjohdonmukaisuuden vuoksi byrokratia on kuitenkin edelleen haaste teollisuudelle. Paljon tästä johtuu digitaalisen liiketoiminnan harjoittamisesta maailmassa, jonka oikeusjärjestelmät ovat edelleen fyysisten rajojen alapuolella, ja se vaikuttaa kaikkiin globaaleihin yrityksiin, ei vain maksuprosessoreihin..

Siitä huolimatta kustannukset, jotka aiheutuvat vaatimustenmukaisuuden varmistamisesta useilla lainkäyttöalueilla ja alueilla, ovat merkittäviä ja estävät uusien tuotteiden markkinoille saattamista..

Kuinka Simplex eroaa perinteisestä luottokorttialasta?

Ensinnäkin keskitymme salaukseen, kun taas useimmat luottokorttiyhtiöt eivät halua mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa.

Toiseksi – ja tämä selittää, miksi voimme käsitellä salausta ja kilpailijamme eivät – petostestävä tekniikkamme suojaa kauppiaita takaisinperintäriskiltä.

Olemme myös tehneet paljon vaivaa varmistaaksemme, että vaatimustenmukaisuus on moitteetonta, ja tämän avulla voimme osoittaa, että salausteollisuutta voidaan tukea vastuullisella tavalla, samalla kun tyydytetään sääntelyviranomaisia ​​ja ylläpidetään korkeimmat due diligence -standardit.

Kuinka yritys ansaitsee rahaa?

Tulomme perustuu siihen, että Simplex-kumppanit pääsevät petostestävään maksuyhdyskäytäväämme ja muunnosmaksut vähittäiskaupan käyttäjille, jotka vaihtavat fiatin ja salauksen välillä tilipalvelumme kautta.

Kuka on ihanteellinen Simplex-asiakas?

Asiakaskuntamme on hyvin monipuolinen; kuluttajapuolella olemme saaneet yksityissijoittajia etsimään turvallista tapaa ostaa kryptovaluutta, kun taas yrityspuolella tuemme kaikkea pk-yrityksistä maailman suurimpiin kryptovaluuttapörsseihin, jotka integroivat maksuporttimme.

Yritykset, jotka etsivät turvallista tapaa hyväksyä korttimaksut – ilman riskiä – ja heidän asiakkaansa ovat Simplexin ensisijaisia ​​edunsaajia.

Salausvaluutan ostaminen luottokortilla on usein naurettavaa. Kuinka Simplexin ratkaisu on erilainen?

Jotta Simplex otettaisiin käyttöön suurissa maailmanlaajuisissa pörsseissä, tunnustimme, että meidän on tarjottava kilpailukykyisiä hintoja; Pelkkä kilpailu turvallisuuden ja maineen suhteen ei riitä.

Palkkojen pitäminen minimissä on myös se, miten kasvatamme markkinaosuuttamme, samalla kun salausmarkkinat houkuttelevat sijoittajia, jotka voivat vaihtaa fiat-valuuttaa sisään ja ulos ilman rangaistusta.

Voitteko koskettaa sitä, kuinka Simplex käyttää sAI: ta petosten poistamiseen ja lisää muuntamista? Mikä on todellinen kulissien takana oleva prosessi?

Tekoäly analysoi jokaisen tapahtuman ja määrittää tuhansien datapisteiden perusteella petoksen todennäköisyyden.

Koneoppimisalgoritmi tulee ajan myötä tehokkaammaksi, mikä mahdollistaa mahdollisten petollisten tapahtumien seulonnan. Tämä lisää tuloksia muun muassa estäen takaisinperinnät, jolloin yritykset voivat helpottaa fiat-crypto -maksuja ilman riskejä.

Simplexillä on melko laaja luettelo kumppanuuksista koko kryptovaluutta-alueella muun muassa Binancen, Bitpayn, Huobin ja monien muiden kanssa. Mikä on paras tapa luoda sopiva kumppanuus samankaltaisten yritysten kanssa yleisömme yrittäjille

Se on oikeastaan ​​kaksivaiheinen prosessi, yksi sisäinen ja toinen ulkoinen. Ennen kuin voit miettiä mahdollisten kumppaneiden lähestymistä, sinun on varmistettava, että tuotteesi on optimoitu täydellisesti ja että esittelemäsi ratkaisu on parempi kuin vakiintuneet.

Luettelo Simplexin kumppaneista

Luettelo Simplexin kumppaneista. Lähde: Simplex.com

Ei ole mitään syytä lähestyä suuryrityksiä, kun korjaat edelleen vikoja ja tarkennat UX: ää. Keskityimme Simplexin kanssa maksuportin kehittämiseen, jonka uskomme olevan luokkansa paras. Vasta sitten yritimme käydä vuoropuhelua yritysten kanssa, jotka voisivat hyötyä ratkaisustamme.

Israelin startup-yhteisö näyttää omaksuneen kryptovaluutan ja lohkoketjun. Voitteko koskettaa millaista on kansainvälisen maksuyrityksen perustaminen ja johtaminen Israelissa?

Israelin mainetta tekniikan huippuosaamisesta ei tarvitse toistaa. Olemme pieni maa, ja Tel Avivissa, jossa suuri osa käynnistysmaailmasta perustuu, kaikki tuntevat kaikki. Tämä on hieno lahjakkuuden hankkimiseen ja kumppanuuksien luomiseen, ikään kuin et pysty ratkaisemaan tiettyä ongelmaa, on suuri mahdollisuus, että tunnet verkostossasi jonkun, joka pystyy.

Samalla Israelin teknologiayhteisön saaristo on välttämätöntä kuljettaa huolellisesti ja työskennellä siltojen rakentamiseksi sen sijaan, että yritettäisiin aggressiivisesti markkinoiden kulmiin kaikkien muiden kustannuksella. Kun startupit tekevät yhteistyötä, he voivat saavuttaa suuremman lopputuloksen kuin mitä olisi voitu saavuttaa työskentelemällä yksipuolisesti.

Mitä? seuraava Simplexille? Mitä voimme odottaa näkevämme seuraavien 2-3 vuoden aikana?

Olemme juuri aloittaneet Simplex-tilin, verkkopankkitilin, jonka avulla kuluttajat voivat käyttää digitaalisia varojaan haluamallaan tavalla verkossa ja offline-tilassa. Pohjimmiltaan se antaa heille mahdollisuuden luoda yksi tili ja käyttää sitä sitten useilla Simplex-kumppanialustoilla, mukaan lukien vaihdot ja lompakot..

Tämän lisäksi olemme työskennelleet ahkerasti avaimet käteen -salausmaksuratkaisumme laajentamiseksi uusien tuotteiden kanssa. Lopuksi haluamme laajentaa luetteloa maista, joissa meillä on toimilupa, ja teemme tiivistä yhteistyötä useiden lainkäyttöalueiden sääntelyviranomaisten kanssa tämän saavuttamiseksi..

Kiitos, Netanel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me