Kryptovaluuttalaki kehittyy edelleen markkinoiden laajenemisen mukaisesti. Viime vuoden aikana kryptovaluutta-ala koki tulvan uutta lainsäädäntöä. Hallitukset pyrkivät nyt kiistelemään Villi länsi salausilmapiiri erilaisilla uusilla säännöksillä.

Salausvaluutta-asetus

Vuoden 2017 salamarkkinarallin aikana monet hallitukset päättivät, että on aika tutkia Bitcoinin sääntelyä. Bitcoin osui kaikkien aikojen korkeimpiin kohtiin vuoden aikana, ja salausmarkkinat ylittivät 800 miljardin dollarin kaupankäyntimäärät. Kuten voit odottaa, tämä uuden Bitcoin-pääoman tulo kiinnitti valtion virkamiesten huomion, joista jotkut näkivät Bitcoinin uhkana nykyiselle rahoitusjärjestelmälle.

Pelkoistaan ​​huolimatta monet näistä hallituksista omaksuivat tekniikan, ja nykyään salausyrityksille ja kauppiaille on jatkuvasti kasvava määrä blockchain-ystävällisiä maita. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa päästä blockchain-sektorille.

Alueelliset Bitcoin-lait

Kryptovaluuttilaki on suurelta osin alueellista. Paikallishallinnon tehtävänä on päättää, miten he suhtautuvat kryptoihin, kuten Bitcoiniin, Ethereumiin ja Litecoiniin. Tämä lähestymistapa on luonut skenaarion, jossa Bitcoins ovat laillisia maksuvälineitä joissakin maissa, kuten Japanissa, mutta kielletty toisissa, kuten naapurimaassa Kiinassa. Tässä on katsaus joihinkin voimassa oleviin säädöksiin ja strategioihin.

USA: n kryptovaluuttalaki

Yhdysvallat on ottanut enimmäkseen hands-off-lähestymistavan salaustilaan. Kesäkuussa 2018 Yhdysvaltain edustaja Warren Davidson (R-OH) julkisesti puhui teollisuuden sääntelyn lisäämisestä. Hän selitti, että ilman “sääntelyvarmuutta” markkinat eivät voi saavuttaa optimaalista kehitystä. Hän otti hetken myös esiin, kuinka sääntelykehyksen tulisi olla riittävän joustava, jotta se ei tukahduttaisi alan kasvua.

Yhdysvaltain tasavalta Warren Davidson C-SPANin kautta

Yhdysvaltain tasavalta Warren Davidson C-SPANin kautta

Huolimatta yksilöiden määrän kasvusta salakäytävän molemmin puolin, Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset arvioivat edelleen vaihtoehtojaan. Keskustelua vaikeuttaa edelleen se tosiasia, että useampi valtio lämpenee kryptovaluutan käsitteelle. Viime marraskuussa Ohiosta tuli ensimmäinen valtion hyväksymään veromaksut Bitcoinissa. Juuri tässä kuussa Wyoming kului lainsäädännössä tunnustaa kryptovaluutta virallisesti rahaksi.

Paikallishallinnon kasvava Bitcoin-hyväksyntä yhdistettynä haluun olla johtava lohkoketjutilassa asettaa Yhdysvaltain lainsäätäjät erityisen arkaluontoiseen asemaan. Nykytilanteessa SEC on alkanut torjua ICO: ita, jotka heidän mukaansa ovat todellisuudessa arvopapereita. SEC julkaisi jopa ICO-opas auttaa yrityksiä selvittämään, pitävätkö he ICO: ta vai STO: ta. Jälkimmäinen vaihtoehto vaatii tiukkaa turvallisuuslainsäädännön noudattamista.

EU: n nykyinen lainsäädäntö

Atlantin toisella puolella EU: ssa on edelleen joukko uutta salauslainsäädäntöä. Aivan kuten muualla maailmassa, EU: n säädökset ovat alueellisia. Yksi harvoista EU: n laajuisista kryptovaluuttalaeista on, että yksikään jäsenvaltio ei pysty laskemaan liikkeeseen omaa kryptovaluuttaansa. EU panee nyt täytäntöön laajan valikoiman Bitcoin-lakeja.

Heinäkuussa 2018 an EU: n raportti neuvoi sääntelyviranomaisia ​​olemaan kieltämästä tai jättämättä huomiotta kehittyvää salaussektoria. Saman vuoden syyskuuhun EU: n valtiovarainministerit alkoivat keskustella mahdollisuus yhteiseen lähestymistapaan avaruuteen. Tämä on epätodennäköistä tällä hetkellä, koska kaikilla jäsenillä ei ole samaa innostusta digitalisoituneesta taloudesta.

Sveitsin kryptovaluutta-lait

Sveitsiä pidetään johtajana kryptovaluuttamääräysten kehittämisessä. Viime vuonna Sveitsin liittovaltion verohallinto (SFTA) ilmoitti, että salausvaluutat käsitettäisiin varoina. FINMA julkaisi myös joukon suuntaviivat ICO: lle helmikuussa 2018. Tämä salausta tukeva sääntely-ympäristö on vauhdittanut kasvua Sveitsin blockchain-sektorissa. Tämä kasvu on levinnyt myös Sveitsin pörssiin (SIX), joka äskettäin ilmoitti aikoo järjestää STO: n vuoden 2019 toisella puoliskolla.

Bitcoinin hallituksen määräykset: Kryptovaluutan vastaiset lait

Kaikki eivät ole nousussa Bitcoinissa. Viime vuonna entinen Maailmanpankin pääekonomisti Joseph Stiglitz, ennustettu että Bitcoin tukahdutetaan tiukkojen sääntelyjen avulla markkinoiden kehittyessä. Hän ei ole yksin tämän näkemyksen parissa, ja jotkut maat ovat edenneet tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Bitcoin-kielto

Kiina on yksi esimerkki tällaisesta salauksen vastaisesta toiminnasta, joka vaikuttaa markkinoihin. Kiinan virkamiehet ovat olleet niin tehokkaita hidastamassa salaussektoriaan, että heidän keskuspankinsa on hiljattain julkisesti kehui melkein kaiken Bitcoin-kaupan tappamisesta maassa. Vaikka Kiinan Bitcoin-kielto vaikuttaa kohtuuttomalta, he eivät ole yksin yrittäneet murtaa syntyviä salamarkkinoita Bitcoin-vastaisten lakien kautta. Itse asiassa monet maat ovat aiemmin kieltäneet Bitcoinin.

Täydellinen esimerkki on Taiwan. Maa kielsi Bitcoinin takaisin marraskuussa 2015 miljardööri pidettiin Bitcoin-lunnaita varten. Vuonna 2018 hallitus muutti lainsäädäntöä anonyymin salaustoiminnan kieltämiseksi. Toinen esimerkki on Columbia. Kolumbia melkein kielsi Bitcoinin tammikuussa 2017. Onneksi virkamiehet selventivät kantaansa saman vuoden kesäkuussa, kun se julkisesti julkaistiin. ilmoitti että lainsäädäntö rajoitti Kolumbian pankkeja käyttämästä salausta.

Bitcoin-laki

Emme voi koskaan nähdä päivää, jolloin universaali globaali Bitcoin-laki on olemassa. Tällä hetkellä sinulla on sekoitus maita, joilla on vaihteleva blockchain-ymmärrys. Ironista kyllä, blockchain-tekniikan avulla saavutettu turvallisuus ja tehokkuus luovat varmasti skenaarion, jossa blockchain-kehitystä tukahduttavat maat kärsivät vakavasti tulevaisuudessa.

Juuri tämä kilpaileva luonne pitää salausvaluutat sääntelyelinten mielessä eturintamassa. Markkinat ovat nyt aktiivisempia kuin koskaan ennen, ja joka päivä useammat maat pyrkivät olemaan tämän digitaalisen taloudellisen vallankumouksen seuraava kohta. Salausalue on nyt liian aktiivinen sivuuttamiseksi ja kun useampi alue siirtyy salauksen puolesta, muiden on noudatettava esimerkkiä pysyäkseen kilpailukykyisinä.

FinTech-vallankumous

Ne maat, jotka ovat ensimmäisiä muuttajia salausalalla, voivat odottaa saavansa valtavia taloudellisia etuja. Jo nyt Japanin kaltaiset maat näkevät edelleen uuden blockchain-sijoituspääoman tulvan talouteensa. On vaikea kuvitella tilannetta, jossa muut hallitukset eivät halua samaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me