Viimeisen puolentoista vuoden aikana ICO-joukkorahoitus on kasvanut valtavasti. Ei ole epäilystäkään siitä, että valtava määrä blockchain-pohjaisia ​​projekteja itää merkittävästi päivittäin.

Kilpailun tullessa julmasti kurkkuun, jotkut ICO: t hankkivat julkkisapua auttaakseen heitä pysymään edellä. Samanaikaisesti julkkikset kasvavat salauksen innostusta, eikä ole mikään yllätys, että monet julkkisten salausmerkinnät tekevät otsikoita.

Julkisuuden kiinnostus kryptovaluutta-alaan ei ole uusi. Itse asiassa melko monille julkkiksille on tullut Näytä tuki heidän suosikkikryptoilleen eri tavoin. Vuoden alussa laulaja Katy Perry ylisti Instagram-manikyyriään omistautumalla kryptovaluutoille. Räppäri 50 senttiä hyväksyi bitcoin-maksut hänen vuoden 2014 Animal Ambition -albumistaan, kun taas Nas palkitsi faneja Bitcoinilla Nas-trivia-kilpailussaan Rap-testisivustolla.

Katy Perry Crypto-Claws

Kuva: Katy Perry Instagram

Joten, miksi sekoittaa julkkiksia ja kryptovaluuttoja?

Siirtyminen salausmerkintöihin on ala-alalle sekä uutta että odottamatonta. ICO-yritykset olivat kuitenkin yllättäen symbioottisia suhteita näiden julkkisten kanssa yhdestä ensisijaisesta syystä – julkkikset ovat suuria vaikuttajia. Heillä on ylivoimainen vaikutus moniin yleisöihin sekä sosiaalisessa mediassa että offline-tilassa. Lisäksi he voivat levittää sanaa ICO-varainhankintatapahtumasta vaivattomasti yleisölle.

Lisäksi ihmisillä on tapana epäjumalata julkkiksia. Siksi, jos julkkis mainostaa tuotetta, on todennäköistä, että heidän faninsa ostavat tuotteen. Kaikki teollisuuden toimijat eivät ole samaa mieltä julkkisten hyväksyntä Teoriassa altistuminen ilmeisesti toimii joillekin ICO: ille. Kaikki julkkisten salausmerkinnät eivät kuitenkaan toimi, koska jotkut hyped ICO: t kokevat merkittäviä epäonnistumisia. Tässä on katsaus joihinkin näistä epäonnistumisista sekä julkkikset, jotka tukivat heitä.

Epäonnistuneet Celebrity Crypto -merkinnät

Steven Seagal

Steven Seagal

Kuva Twitteristä

Ensimmäisenä listalla on kuuluisa toimintatähti Steven Seagal. Hän teki otsikoita tänä vuonna, kun hän oli hyväksynyt ICO: n, joka tunnetaan nimellä Bitcoiin2Gen, joka tunnetaan yleisesti nimellä Bitcoiin. Hän toimi ICO: n brändilähettiläänä ja jopa hyppi kolikon Twitter-tililleen useita kertoja. Yhdessä vaiheessa hän jopa ehdotti, että kolikko olisi saatavana joillekin maailman suurimmista salauspörsseistä.

Onneksi New Jerseyn osavaltio tarttui epäilyttävän hankkeen tuuleen ja antoi lopettamis- ja lopettamismääräyksen Bitcoiinin perustajille. Väitetään, että Bitcoiinia ei ollut rekisteröity arvopaperina valtiossa ja että yhtiö myi lainvastaisesti rekisteröimättömiä arvopapereita. Ei ole yllättävää, että Seagal ja projektin perustajat erosivat keränneet hieman yli 75 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien Seagalin Twitter-tili on pysynyt pääosin passiivisena.


Paris Hilton

Paris Hilton

Kuva: Paris Hilton Twitter

Seagal ei ollut ainoa julkkis, joka kannatti kiistanalaista ICO-projektia. Televisiotähti ja hotelliperillinen Paris Hilton houkuteltiin myös hyppyyn. Hän hyväksyi LydianCoinin, joka on Singaporessa toimivan yrityksen mainoskampanja, joka pyrkii luomaan edistyneen digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan alustan. Hän lähetti tweetin seuraajilleen uudesta LydianCoinista – teko, joka herätti kovaa kritiikkiä kryptovaluuttayhteisön asiantuntijoilta.

Pian sen jälkeen SEC havaitsi, että LydianCoinin toimitusjohtaja Gurbaksh Chahal oli osallisena perheväkivaltatapauksessa ja oli syyllinen tyttöystävänsä väärinkäyttöön. Chalalilla oli edessään mahdollinen vankeusrangaistus hänen ehdonalaiseen rikkomiseensa ja toisen naisen hyväksikäyttöön. Tämän löydön jälkeen Pariisi poisti twiittinsä LydianCoinista eikä ole sittenkään puhunut mistään kryptovaluutasta. Välittömästi tämän jälkeen SEC alkoi varoittaa sijoittajia riskeistä päästä mukaan ICO: iin, erityisesti julkkisten mainostamiin.

DJ Khaled ja Floyd Mayweather

Floyd Mayweather

Kuva: Floyd Mayweather Twitter

Sekä DJ Khaled että Floyd Mayweather osallistuivat salakirjoitukseen, kun he sopivat mainostavansa Centraa. Centra Tech väitti olevansa yhteistyössä Visa ja MasterCardin kanssa käynnistääkseen kryptovaluutan maksukortit. Näiden korttien oli annettava Centran asiakkaille mahdollisuus tehdä myymälöistä ostoksia salausrahastojensa avulla. Valitettavasti SEC havaitsi, että Centra Techillä ei ollut tällaisia ​​kumppanuuksia Visa tai MasterCardin kanssa, ja oli muodostanut joidenkin heidän työntekijöidensä nimet.

Tämän löydön jälkeen Centra Techin perustajat pidätettiin, heitä syytettiin ja syytettiin petoksista. Molempien julkkisten onneksi heidän nimensä eivät ilmestyneet oikeudenkäynnissä. SEC on kuitenkin sittemmin antanut useita varoituksia muille julkkisten kannattajille, jopa ehdottaen, että julkkikset voivat uhata syytöksiä. Tämän tapahtuman jälkeen sekä Mayweather että DJ Khaled ovat pysyneet selvillä salausmerkinnöistä ja pitäneet kiinni muista turvallisemmista julkkismerkinnöistä.

Mitä SEC ajattelee salausmerkinnöistä

Securities and Exchange Commission (SEC) on aidosti huolissaan julkkisten salausmerkintöjen lisääntyvästä määrästä. Lisäksi yllä olevan sisällön perusteella julkkisten salakirjoitukset eivät onnistu. Siksi SEC kannustaa sijoittajia tekemään tutkimusta ennen sijoittamista julkkisten hyväksymiin kryptovaluuttoihin. SEC haluaa myös, että julkkikset tietävät, että ne saattavat rikkoa liittovaltion arvopaperilakien petostentorjuntasääntöjä toimiessaan rekisteröimättöminä välittäjinä ICO: ille.

Julkkisten salakirjoitukset voidaan luokitella laittomiksi, varsinkin jos julkkis ei paljasta ICO-yhtiöltä merkinnästä saamansa korvauksen määrää. SEC: n toiminta Centra Techia kohtaan on osa heidän pyrkimyksiään poistaa petokset sääntelemättömässä salausympäristössä. He aikovat jatkaa keskittymistään tämäntyyppisiin merkintöihin suojellakseen sijoittajia ja varmistaakseen, että yritykset noudattavat arvopaperilakeja, mikä on ratkaisevan tärkeää jatkuvasti muuttuvan kryptovaluuttamaiseman kannalta..

Lopulliset ajatukset

Salausmerkinnät sekoittavat julkkisten fanit yleensä, koska he eivät ole varmoja siitä, ovatko julkkikset aidosti salauksessa vai vain mainostavatko niitä. Joidenkin yllä olevien tulosten perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että julkkikset vievät harvoin aikaa tuntemaan sellaiset ICO: t, joita he tukevat läheisesti. Kaikki julkkikset eivät kuitenkaan ole avuttomia. Jotkut ovat uskomattoman asiantuntevia ja haluavat aidosti luoda eron salauksen maassa. Yksi asia on totta – salausympäristö on villi länsi, ja kannattaa pitää itsesi poissa pistokkeesta. Suorita huolellisuus ja pysy kaukana hypeistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me