Salausvalvojat toimivat sääntely-tsaareina salausvaluuttasääntöjen laatimiseksi, ja tämä johtuu tarpeesta suojata sijoittajia.

Asetus määrittelee lainvoiman viranomaisen määräämän järjestyssäännön.

Kaikki järjestäytyneet sosiaalilaitokset – hallitukset, yritykset, koulut ja perheet mukaan luettuina – antavat luonnollisesti säännöt asianmukaisten käytännesääntöjen laatimiseksi. Sääntely edistää yleistä etua, tarjoaa riitojen ratkaisemisen ja määrittelee rangaistukset väärästä toiminnasta.

Vilpilliset ICO: t

Kansallisella tasolla Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) keskittää tällä hetkellä energiansa petollisen ICO: n torjuntaan. Näihin järjestelmiin liittyy usein huijareita, jotka vakuuttavat sijoittajat sijoittamaan rahaa hankkeisiin, joilla ei ole arvoa.

Centra Tech, Inc..

Huhtikuussa 2018, SEC keskeytti Centra Techin toiminnan. Inc. Tämä ICO keräsi yli 32 miljoonaa dollaria tuhansilta sijoittajilta. Yritys väitti rakentavansa joukon rahoitustuotteita, mukaan lukien Visa- ja MasterCard-tukemat pankkikortit, jotka muuntaisivat kryptovaluutat fiat-valuuttoiksi. SEC totesi, ettei todellisuudessa ollut mitään suhdetta Visa- tai MasterCard-kortteihin. Lisäksi SEC väittää, että yritys loi kuvitteelliset johtajat vaikuttavilla ansioluetteloilla sijoittajien pettämiseksi. Yksi perustajista teki lentovarauksen poistua maasta, mutta viranomaiset pidättivät hänet ennen lentoa.

Recoin ja Diamond Reserve Club

Syyskuussa 2017, SEC sulki kaksi saman henkilön hallinnoimaa ICO: ta. REcoin Group Foundation väitti olevansa salausvaluutta, jota tukee kiinteistö. Samoin Diamond Reserve Club (tai Kongon demokraattinen tasavalta) väitti olevansa tuettu timanteilla. REcoinin salaus maksaa kiinteistösijoituksista ja DRC World -salaus maksaa timanttisijoituksista. SEC: n mukaan kummankin yrityksen takana ei ollut organisaatiota.

Nouse pankki

Texasissa tammikuussa 2018, SEC jäädytti AriseBankin ja sen perustajien varat, sai oikeuden määräyksen ICO: n pysäyttämisestä ja nimitti AriseBankin vastaanottajan. SEC väitti, että ICO oli “laitonta, petollista ja rekisteröimätöntä arvopapereiden tarjoamista, joka rikkoo useita liittovaltion arvopaperilakeja”.

salaus valvoo kuvaa

Salausmonitorit pysäytä minut ennen ICO: n uudelleen aloittamista

Vaikka liikemiehet vastustavat usein sääntelyn rajoittavia rajoituksia, kriittisten valuuttojen maailmassa vakavat pelaajat suhtautuvat usein tervetulleisiin salauksenvalvontalaitteisiin tarjoamaan hyödyllisiä säännöksiä. Huonot näyttelijät saastuttavat koko teollisuuden. Ja joukko kryptovaluutta-asetuksia auttaa selventämään liiketoimintasuunnitelman ja ICO: n jäsentämistä.

Kun Overstock siirtyy toimimasta vähittäiskauppiaana toimimaan kryptovaluuttayhtiönä, Ylivaraston toimitusjohtaja Patrick Byrne ilmoittaa tukevansa sääntelyä:

“Olen itse asiassa varsin tukeva SEC: n murtumiselle. Tämä ICO-villitys tänä vuonna on johtanut siihen, että monet ihmiset ovat pakeneet. Monet ihmiset ovat saattaneet kolikoita julkisiksi ilman todellista liiketoimintasuunnitelmaa. Mielestäni suuri osa tästä on ongelmallista. Joten SEC on ollut oikea astumaan sisään ja sanomaan, että meidän on alettava tutkia tätä. ” CNN Money, “Overstock CEO: bitcoin a ‘form of sound money” “, 14. joulukuuta 2017

Olen verkkokehittäjä, joka sanoi hämähäkin lennolle

Osavaltioiden hallitukset poimivat löysän tilanteen, jossa liittovaltion hallitus ei astu sisään. Florida päätti äskettäin luoda salausvalvojan aseman suojellakseen sijoittajia petoksilta.

Floridassa on aina aurinkoista (paitsi öisin)

Floridassa esiintyy keskimääräistä enemmän vilpillistä toimintaa. Federal Trade Commissionin tietojen mukaan Florida johtaa kaikkia muita osavaltioita kuluttajapetosvalituksissa. Noin 1000 valitusta saa tiedostoa 100 000 asukasta kohti. Identiteettivarkauksien osalta Florida kirjasi 186,3 valitusta 100 000 ihmistä kohti, suurin määrä kaikista osavaltioista.

Yksi syy huijareiden kohdistamiseen Floridaan johtuu valtion suuri eläkeläiskanta. Yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä oli lähes 19 prosenttia vuonna 2013, mikä on suurin väestön ikääntyneiden asukkaiden osuus.

Huijarit kohdistavat vanhuksia monista syistä. Ensinnäkin, vanhemmilla ihmisillä on tyypillisesti enemmän rahaa kuin lapsilla. Lisäksi vanhuksille on olemassa tunnistetietoja monista järjestelmistä, joita petokset voivat kerätä ja käyttää.

Ja on olemassa käsitys, että vanhusten henkiset kyvyt heikkenevät siten, että heidän on helpompi hölynpölyä. Mutta itse asiassa, tietojen mukaan nuoremmat aikuiset joutuvat huijauksiin enemmän kuin vanhukset. Elämänkokemukset antavat 65–75-vuotiaille enemmän tietoa ja suojaa petoksilta kuin 18–25-vuotiaat.

Tästä syystä hyvät syyt motivoivat Floridaa tutkimaan asukkaiden suojaamista salausvalvojilla, jotka säätelevät lohkoketjua.

salaus valvoo kuvaa

Arizona

Eri näkökulmasta 29. maaliskuuta 2017 Arizona muutti perussääntöään tunnustaa, että blockchain-tekniikalla suojattu allekirjoitus on kelvollinen kelvollinen sähköinen tietue. Kaikki omistukset tai muut valtioiden väliset tai ulkomaiset oikeudet pysyivät voimassa blockchain-tekniikan turvallisuuden vuoksi. Toisin sanoen tämä perussääntö vahvistaa estoketjun muuttumattoman totuuden.

Suorita rajalle

Kansainvälisellä tasolla kansalliset kilpailut tulevat esiin. Jos yksi maa tukahduttaa blockchain-innovaatiot ahdistavilla salausvalvojilla, jotka soveltavat raskaita määräyksiä, toinen maa tarjoaa kannustimia uuden teknologian kehittämisen ja siitä syntyvien työpaikkojen luomiseksi..

Sveitsin talousministeri Johann Schneider-Ammann julisti 18. tammikuuta 2018 hän haluaa, että Sveitsistä tulee “salakunta”. Tämä seuraa perinnettä, jonka maa on ottanut pankkialalle.

Kanada

Kanada suhtautuu salausvaluutan sääntelyyn vakavasti ja tutkii aihetta perusteellisesti löytää oikea tapa edetä.

8. lokakuuta 2014, Andreas Antonopoulos todisti Kanadan senaatin pankki-, kauppa- ja kauppavaliokunnassa. Tämä puhe tarjoaa yhden parhaista esittelyistä Bitcoinille ja kryptovaluutalle. Kokonaisuudessaan senaattorit pyrkivät esittämään vakavia kysymyksiä ymmärtääkseen aiheen, ja kuten tavallista, Andreas antaa selkeää, täydellistä, oivaltavaa tietoa.

Lopuksi, kuinka erotuomari, kun et tiedä peliä?

Kanadan parlamentin järjestämät kuulemistilaisuudet hyväksyivät lakiehdotuksen C-31 19. kesäkuuta 2014. Ja tämä oli ensimmäinen salakirjoja koskeva kansallinen laki kaikkialla maailmassa.

Vaihtoehtoisesti Kanadan keskuspankin päällikkö Stephen Poloz totesi 25. tammikuuta 2018: “Vastustan termiä kryptovaluutat, koska ne ovat salausta, mutta ne eivät ole valuuttoja …”

Siinä piilee salausnäyttöjen hieronta lohkoketjun säätelyssä. Kuinka sääntelette jotain, kun ei ole ymmärrystä tai sopimusta siitä, mikä määrittelee säänneltävän asian? Tarjoaako Bitcoin arvovarastoa vai vaihtovälineen? Toimiiko se rahana vai yrityksen arvopaperina, kuten kalusto? Koska Bitcoin ei kuulu kansakuntaan, miten kansakunta verottaa sitä? Määrittääkö blockchain kryptovaluutta? Vai hajauttaminen? Riittävätkö voimassa olevat lait väärinkäytösten, kuten rahanpesun, käsittelemiseen?

Kryptovaluutta elää tänään kehittyvänä teknologiana kehityksen alkuvaiheessa. Teknologian kypsyessä kryptovaluutan sääntelyviranomaiset ymmärtävät paremmin, kuinka suojata sijoittajia vilpilliseltä toiminnalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me