CryptoCompare on kryptovaluutta markkinatietojen tarjoaja jolla on maailmanlaajuinen jalanjälki. Vertailusivusto tarjoaa yli 5000 kolikon hintatiedot ja valtavan määrän vastaavia valuuttapareja. Perustajayritykset Charles Hayter ja Vlad Cealicu perustivat yrityksen vuonna 2014, ja sen kotipaikka on Lontoossa, Iso-Britanniassa. Se työllistää noin 40 henkilöä, lähinnä Lontoossa. Jotkut työntekijät työskentelevät myös Manner-Euroopassa.

Alusta ei tarjoa minkäänlaisia ​​kaupankäyntipalveluja, ja sitä käytetään puhtaasti metriikan, arvostelujen ja muun hyödyllisen tiedon näyttämiseen reaaliajassa. Paras osa? Useimmat palvelut ovat ilmaisia. Aiomme käsitellä joitain mielenkiintoisia työkaluja ja nähdä, miten voit hyötyä sivustosta. Mennään siihen.

Kumppanuudet

CryptoCompare on suurelta osin tuntematon toimija finanssitietomaailmassa, ja se on jo alkanut herättää huomiota mielenkiintoisilla kumppanuuksilla. Yhtiö on solminut tärkeimmät sopimukset vakiintuneiden raskaansarjojen kuten Yahoo! Finance, Thomson Reuters ja VanEck.

Nämä yritykset luottavat nyt CryptoCompareen reaaliaikaisten kryptovaluuttatietojen saamiseksi. Yahoo! käyttää tietoja yli 100 kryptovaluutan lainaussivulta, kun taas Reuters on integroinut tiedot taloudelliseen työpöytäympäristöönsä, joka tunnetaan nimellä Eikon. VanEckille CryptoCompare toimittaa kryptovaluuttaindeksejä institutionaaliselle sijoittajalle.

Trendit

Kaikkien näiden tietojen yhdistämisen etu antaa tiimille mahdollisuuden kerätä mielenkiintoisia oivalluksia siitä, miten kryptovaluuttateollisuus kehittyy. Esimerkiksi maat, joilla on liberaali salauspolitiikka, hallitsevat edelleen vaihtojen määrää ja keskimääräisiä päivittäisiä volyymiluokkia. Etelä-korealaiset käyvät kauppaa voimakkaasti Bitcoinilla ja muilla vakiintuneilla kolikoilla. Vaikka pienet saaret ovat Malta ja Seychellit, niiden kaupankäyntimäärä on edelleen suurempi kuin Yhdysvalloissa.

Keskimääräiset päivittäiset volyymitrendit maittain

Keskimääräiset päivittäiset volyymitrendit maittain

Näitä ja muita datatrendejä ja päivityksiä varten voit seurata niitä Keskisuuri sivu.

Arvostelut

CryptoCompare on kompastuskohde arvosteluille useilla alueilla, joilla kryptovaluutta-harrastajat tarvitsevat neuvoja. Suurin osa tästä palautteesta tulee todellisilta käyttäjiltä, ​​vaikka kumppanilinkin linkkejä on satunnaisesti. Haluat todennäköisesti yhdistää tämän muihin arvostelusivustoihin saadaksesi paremman kokonaiskuvan. Tärkeimmät huomionarvoiset osat ovat vaihdot, kaivosratkaisut ja lompakot. Pelkkä käytettävissä oleva tieto on melko vaikuttava.

Pörssit

Kryptovaluutanvaihto on laaja. Niin paljon, että kyllästyt todennäköisesti ennen vierittämistä alaspäin luettelon loppuun. Löydät kaikki tyypilliset tiedot, jotka liittyvät jokaiseen vaihtoon, kuten sijainnin, palkkiot ja käytettävissä olevat kolikot. Suurin osa käyttäjistä tarkistaa kuitenkin käyttäjäpohjaiset arvostelut saadakseen tuntemuksen muille kauppiaille tällä hetkellä kokemista eduista ja haitoista..

Kaivostoiminta

Jos olet kiinnostunut kryptovaluutan louhinnasta, tämä osio on sinulle. Kryptovaluutan louhinta on valtava kenttä, eikä se ole heikkohermoisille. Pelkästään tästä syystä monet uudet harrastajat ovat siirtyneet pilvikaivokseen keinona täydentää tulojaan. Täällä voit seurata yrityksen analyyseja, sopimusvaihtoehtoja, kaivosaltaita ja paljon muuta.

Varoitetaan kuitenkin, että Bitcoin-kaivoslaskuri korostaa vaikeita markkinaolosuhteita, jotka kaivostyöläiset kohtaavat tällä hintatasolla. Saatamme joutua näkemään, että Bitcoin-hinta palauttaa korkeammat tasot, ennen kuin vähittäiskauppias tuottaa terveellistä voittoa. Toisaalta, jos olet pitkäaikainen HODLer, saatat pystyä käsittelemään kipua. Muista, että nämä laskimet tarjoavat vain arvioita ja mittarilukema voi vaihdella.

Bitcoin-kaivoslaskuri

Bitcoin-kaivoslaskuri

Lompakot

Lompakot-osio on suunnilleen sama kuin vaihto-osa, vaikka näyttää siltä, ​​että se suosittelee ratkaisuja, joita tiimi käyttää henkilökohtaisesti ja / tai luottaa. Pöytätietokoneiden, matkapuhelinten ja laitteiden lompakkoarvostelut sisältyvät tähän luetteloon tuetuista kolikoista ja erilaisista turvaominaisuuksista.

Salkku

Jos olet ollut salassa jonkin aikaa, olet ehkä jo valinnut sovelluksen, joka auttaa sinua hallitsemaan salkkuasi. Jos ei, joukkue on tehnyt loistavan työn tarjotakseen rekisteröidyille käyttäjille melko seksikkään portfolion seurannan. Voi kuitenkin kestää jonkin aikaa, ennen kuin pystyt saamaan lambosi kuuhun!

CryptoComparen salkun seuranta

CryptoComparen salkun seuranta

CryptoCompare-sovellusliittymä

CryptoComparen API-tiedot ovat kiistatta yksi heidän parhaimmista ominaisuuksistaan. API tarkoittaa sovellusten ohjelmointirajapintaa ja antaa kehittäjien noutaa markkinatietoja yrityksen palvelimelta jonnekin verkossa. Voit tehdä tämän jo useimmilla kryptovaluutanvaihdoilla, mutta koska CryptoCompare kokoaa tietoja monenlaisille pörsseille ja markkinoille, tämä tarjoaa lisää mielenkiintoisia datapisteitä.

API-peruspalvelu on ilmainen, mikä on hieno kaikille, jotka haluavat napata tietoja ja yhdistää omat sovelluksensa. Sovellusliittymät eivät kuulu tämän artikkelin piiriin, ja tarvitset jonkin verran ohjelmointitaitoa voidaksesi hyödyntää niitä täysimääräisesti. Pidä silmäsi huolimatta seuraavan sukupolven sovelluksista ja käyttöliittymistä, koska niiden luomiseen käytetään tällaisia ​​sovellusliittymiä. Tämä tekee meille, ei niin teknisesti taipuvaiselle kansalle, paljon helpomman pitää yhteyttä uusimpiin salaustrendeihin.

API-puhelut vastaamaan yrityksesi tarpeita

API-puhelut vastaamaan yrityksesi tarpeita

Mitä yhteisö sanoo

Lyhyt katsaus sosiaaliseen mediaan ja luottamussivustoihin viittaa siihen, että käyttäjät yleensä pitävät CryptoComparen työkaluista ja ominaisuuksista. Jotkut käyttäjät valittavat monimutkaisesta käyttöliittymästä ja vaikeasta kielestä. Yleensä se näyttää kuitenkin olevan foorumi, johon useat käyttäjät kääntyvät neuvontaa, etenkin uudet käyttäjät.

Johtopäätös

CryptoComparella on varmasti vaikuttava yhteenveto vain noin viiden vuoden toiminnan jälkeen. Kun kryptovaluuttamarkkinat kehittyvät edelleen, kilpailu jatkuu tarjoamaan kattavimmat reaaliaikaiset tiedot sekä yksityissijoittajille että institutionaalisille sijoittajille.

Ottaen huomioon raskaiden uutisten, kuten Reuters ja Yahoo! Rahoitus, voimme vain toivoa, että todelliset institutionaaliset investoinnit ovat aivan kulman takana. CryptoComparen liiketoimintamalli on melko fiksu, koska se mahdollistaa käytännössä ilmaisen palvelun vähittäiskaupalle ja tuottaa riittävästi tuloja laitoksilta.

Kuten aiemmin mainittiin, käyttöliittymä voi olla hieman kiireinen, mikä vaikeuttaa uusien käyttäjien saavan kaiken irti alustasta. Se on kuitenkin pieni hinta maksutta ilmaisesta palvelusta. Jos data on pelisi ja etenkin jos olet ohjelmoija, CryptoCompare voi olla vain hyvä valinta sinulle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me