Hyvä sääntelemätön ICO,

Se on ollut hauskaa. Meillä oli hyviä aikoja yhdessä, mutta on aika erota. Minusta tuntuu, että olen kasvanut yli tämän suhteen.

Sinun,

Säännelty STO

Jos ICO: t voisivat puhua, saatat löytää vain muutaman tällaisen hajoamisen. Koska no, jos joku joskus kertoi sinulle, onko se liian hyvä ollakseen totta, se johtuu siitä, että se todennäköisesti on; tässä tapauksessa he saattavat olla oikeassa.

ICO: lla on ollut hyvä juoksu. Itse asiassa tänä vuonna varat yhteensä parin ensimmäisen kuukauden aikana nostettu ylitti koko vuoden 2017. Mutta se on melkein kuin haavoittuneen, köyhdytetyn armeijan viimeinen ojan taisteluhuuto. ICO: t laskevat. Tarkemmin sanottuna sääntelemätön tunnusten myynti on laskussa.

Siirry pois ICO: lta

Hajoaminen ICO: n kanssa

Miljoonien dollareiden kerääminen verkossa ilman sääntelyä, sääntöjä tai merkkijonoja oli varmasti hauskaa (ellet hakkeroitu kuten Casino, Swarm City tai Edgeless tai et ole oikeudenkäynnissä kuten Tezos). Ja tietysti ICO: n takana on tullut esiin uskomattomia projekteja. Ajattele vain Ethereumia, NEO: ta, QTUMia ja lukemattomia muita.

Mutta on aika pitää hetken hiljaisuus ICO: ille, koska tunnemme heidät nyt, kun maailman sääntelyviranomaiset ovat kiinni. Se on melkein kuin vanhempasi esiintyvät juhlissa. Nyt valot on kytketty raa’asti päälle, ja kauniit ihmiset, joiden kanssa tanssit, näyttävät hieman luonnoksilta.

Koska kaikenkokoiset ja -kokoiset blockchain-startupit pyrkivät noudattamaan lainsäätäjien asetuksia, tässä on viisi asiaa, jotka sinun pitäisi tietää siirtymisestä ICO: sta.

1. Sääntöjen ohittaminen tokenien myynnissä on todella huono idea

Varsinkin Yhdysvalloissa. “SEC: n lainvalvontatoimien, DAO: ta koskevan Rule 21 -raportin, kongressin todistusten ja kommenttien avulla on selvää, että useimpiin Yhdysvaltain tarjouksiin sovelletaan voimassa olevaa arvopaperilakia ja niitä pidetään arvopapereina. Tämä tarkoittaa, että uusien merkintätarjousten on joko noudatettava muodollisia tarjoamisvelvoitteita tai niiden on oltava vapautettu niistä ”, sanoo lakiasiainjohtaja Andrew Hinkes ja toinen perustajista. Athena Blockchain.

Hälytyskellot soivat kovalla äänellä, kun on annettu lukuisia haasteita ja kysymyksiä tiettyjen ICO: n vaatimustenmukaisuudesta. Tietoturvalainsäädännön rikkominen voi johtaa sakkoihin, jäädyttämiseen tai todella pitkään viivytykseen.

2. Mutta virallinen rekisteröity tarjous voi olla pahempi

No, ei pahempaa. Sinua ei lähetetä slammerille. Mutta et ehkä koskaan pääse ulos aitauksesta. Tarjouksen virallinen rekisteröinti ja lukuisien monimutkaisten sääntöjen noudattaminen voivat menettää kaikki säästösi, ystäväsi ja kärsivällisyytesi ennen kuin tarjouksesi edes saavuttaa julkista tilaa.

“Virallinen, rekisteröity tarjous ei välttämättä ole järkevää joillekin salaustyyppisille yrityksille, jotka muuten käyttäisivät aiempaa sääntelemättömän ICO-mallia”, Hinkes sanoo. Harvoilla blockchain-toiveikkailla on kahden vuoden arvoinen tilintarkastus tai riittävän vankka kokemus IPO: n saamiseksi. Se olisi varmasti kustannuksia kohtuuttomia suurimmalle osalle startup-yrityksiä.

3. Sinun on valittava oikea tietoturvapoikkeus

ICO: n kasvaessa on olemassa muutama polku, joita he voivat seurata varmistaakseen SEC: n määräysten noudattamisen. Jokaisella on hyvät ja huonot puolensa. Valitsemasi vaihtoehto riippuu siitä, kuinka paljon rahaa yrität kerätä, kuinka vakaa dokumentaatio on ja rajoitatko tarjoustasi vain akkreditoiduille sijoittajille.

Poikkeukset, kuten Reg D 506 (c), rajoittavat investointeja Yhdysvaltain akkreditoituihin sijoittajiin. Reg A + on joustavampi sen suhteen, kuka voi sijoittaa, mutta kattaa korotettavan summan. “Se edellyttää myös muodollisempien asiakirjojen ja valtuutusten valmistelua, jotta SEC pätisi tarjousasiakirjat ennen kuin liikkeeseenlaskija voi myydä arvopapereitaan”, Hinkes neuvoo. Kaikissa tapauksissa liikkeeseenlaskijoiden on myös kerättävä tietoja tunnuksen ostajista, mukaan lukien heidän henkilöllisyytensä tarkistaminen.

4. Sijoittajat eivät ehkä pidä siitä

Vaikka SEC on sijoittajien suojelemiseksi, niin kuin GDPR on kuluttajille, sijoittajat eivät välttämättä nauti ylimääräisten vaiheiden suorittamisesta ja henkilökohtaisten tietojen antamisesta ennen liikkeeseenlaskijoiden varojen lähettämistä. Liiallisten tietojen paljastaminen ja opt-in-suostumus voi pelottaa muutaman sijoittajan pois.

Eetterin lähettäminen julkiseen lompakkoon muutaman rahakkeen vastineeksi on melko helppoa. Pitkän KYC- ja AML-protokollan läpi käyminen ja akkreditointitietojen antaminen vaikeuttaa asiaa.

Suleyman Duyar, perustaja & Päästrategisti RenGen Labs sanoo: “Näemme, että monet liikkeeseenlaskijat etsivät säänneltyjä ratkaisuja ICO: ille. Heidän kohtaamansa kysymykset, erityisesti julkiset yritykset, eivät ole vain Yhdysvaltojen arvopaperilakeja koskevia kysymyksiä; he huolehtivat myös KYC: stä ja AML: stä sekä akkreditointilakeista ympäri maailmaa. ”

5. Se, että tarjouksesi on säännelty, ei tarkoita, että voit rentoutua

Silloinkin kun olet laittanut jalkatyön sisään, saat paperit järjestyksessä, otat aikaa vuoropuheluun SEC: n kanssa ja saatat menettää joitain sijoittajia, et ole vieläkään merkinnyt kaikkia ruutuja.

“Se, että rahakkeesi on annettu arvopaperilakien mukaisesti, ei tarkoita sitä, että olet poissa metsästä”, Hinkes sanoo. On vielä paljon kysymyksiä ja prosesseja, joita on seurattava. “Missä merkintä, joka on myönnetty vapautuksen nojalla (mutta ei nimenomaisesti velkaa tai pääomaa), sijaitsee yrityksen taseessa?” esimerkiksi “Miten tuotetarjous verotetaan?” jne.

Yritykset, jotka haluavat varmistaa vaatimusten noudattamisen jokaisessa vaiheessa, tarvitsevat vankan oikeudellisen neuvonantajan ja avoimen kirjan asenteen. Ja ehkä muutama tylenoli käsillä, kun heidän päänsä alkaa lyödä.

ICO: n tulevaisuus ei ole vielä varma

ICO: ista siirtyminen ei tapahdu yhdessä yössä. Mutta se on tulossa, ainakin Yhdysvalloissa. Ja on todennäköistä, että EU seuraa mallia samoin kuin muutkin tärkeimmät globaalit lainkäyttöalueet. Toistaiseksi se on kuitenkin edelleen monimutkainen ja selvästi harmaa alue, jolle tarvitaan selkeämpiä ohjeita.

Hinkes sanoo: “Jopa vapautettujen tarjousten kohdalla on useita kysymyksiä vastaamatta jäävien salaussijoitustuotteiden tarjoamisesta, kuten huoltajuus, uskonnolliset tehtävät, kauppamekaniikka, selvitys ja selvitys. Vaikka SEC on ilmoittanut teollisuudelle, että sen nykyisiä säännöksiä sovelletaan, teollisuus tarvitsee selkeyttä ja ohjeita siitä, kuinka sen tulisi panna täytäntöön nykyiset lait tälle uudelle liikkeeseenlaskemallille. Tämä on monimutkaista ja näyttää lähettävän pääomanmuodostusta offshoreen. “

Joten näyttää siltä, ​​että kaikki maksavat sääntelyn hinnan, myös sääntelyviranomaiset itse. Mutta ennen kuin me kaikki opimme navigoimaan näillä tuntemattomilla vesillä ja luomaan ennakkotapauksia siellä, missä niitä ei ole, kannattaa valmistautua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me