Monet harrastajat ajattelevat välittömästi Sveitsiä, kun he tutkivat salausystävällisiä paikkoja. Pieni Singaporen saarivaltio on kuitenkin tekemässä omia liikkeitään ylöspäin. Tällaista virallista ranking-järjestelmää ei tietenkään ole, mutta se ei ole estänyt useiden mielipideluetteloiden näkymistä verkossa viime kuukausina. Oletetaan, että “blockchain Singapore” on kaksi sanaa, jotka kuulet useammin, kun maa haluaa tehdä merkkinsä johtajana kryptovaluutta-kentässä.

Kryptovaluutan käynnistyskulttuuri

Koostaan ​​huolimatta Singaporessa kunnioitetaan progressiivisia arvojaan monilla alueilla. Se on erityisen korkealla pankki- ja teknologia-aloilla. Mutta ehkä tärkeämpää on, että se on edelleen avoin uusille toimintatavoille.

Alueella, jolla muut suuret taloudet, kuten Yhdysvallat ja Kiina, ovat jääneet jälkeen pääasiassa ylisääntelyn takia, ei ole mikään yllätys, että suuri määrä blockchain-startup-yrityksiä tekee kotinsa Aasian eteläosissa.

Poistu vaiheesta oikealle

Vaikka Yhdysvallat ei ole mennyt niin pitkälle, että se on poistanut kryptovaluuttainvestoinnit suoraan, Kiina otti tämän askeleen viime vuoden lopulla kieltämällä ikolikkotarjoukset (ICO). Pekingin johtajien mukaan ICO: t määritellään nyt laittomiksi varainhankintatyökaluiksi, koska kryptovaluutta petokset lisääntyvät. Tämän havainnollistamiseksi ICO: n neuvoa-antavan yrityksen Satis Groupin äskettäin tekemässä tutkimuksessa todettiin, että jopa 80 prosenttia kaikista ICO: n vuonna 2017 voidaan tunnistaa huijauksiksi.

Kuka tahansa arvaa, onko luku oikea vai ei. Teollisuus on niin nuori, että on järkevää tehdä kaikki tutkimukset suolalla. Mutta yksi asia on varma, selvä trendi on tulossa. Salausystävällisiin paikkoihin siirtyvien blockchain-aloittajien määrä on kasvussa. Sekä Hong Kong että Singapore ovat jo imeytäneet monia käynnistysyrityksiä ja lisää on todennäköisesti matkalla.

Singaporen läheisyys mantereen, kulttuurin yhtäläisyyksien ja entistä avoimemman muutosvalmiuden vuoksi Singapore on edelleen digitaalisen valuutan kykyjen kuuma paikka. Jotkut blockchainin tunnetuimmista nimistä kutsuvat nyt Singaporea kotiinsa ja sisältävät esimerkiksi TenX: n, Qtumin, Kyber Networkin, Wanchainin ja Zilliqan muutamia..

Piiri

Suosittuja teollisuuden TV-ohjelmia, kuten CNBC: n Crypto Trader, kehittää melko mainetta matkustaa ympäri maailmaa ja tavata paikallisia blockchain-lahjakkuuksia. Konferenssien määrän kasvaessa medianäkyvyys vahvistaa entisestään Singaporen mainetta globaalina toimijana.

Blockchain Summit Singaporea pidetään Aasian suurimpana blockchain-tapahtumana. Konferenssi päättyi liian kauan sitten (elokuussa 2018), ja se on vuosittainen tapahtuma. Se kokoaa yli 700 yrittäjää, sijoittajaa, alan johtajaa, ohjelmoijaa ja teknologiainnovaattoria intensiiviseen yhden päivän huippukokoukseen.

Lisäksi Coindeskin uskomattoman onnistuneella vuosittaisella konsensustapahtumalla on nyt Aasian sivuliike. Arvasit sen, että Singapore on sen isäntä. Kryptovaluuttapiiri on edelleen tehokas arvontakortti, kun uudet ja vakiintuneet projektit haluavat tehdä yhteistyötä ja viedä ideoita sijoittajille ympäri maailmaa..

Projekti Ubin

ICO: t tuovat selvästi uuden luokan sijoittajia käynnistysrahoituspeliin. Ja vaikka Singapore on vakiinnuttamassa asemansa tämän teknologian yrityksenä, älä lyö vetoa viranomaisten takapenkiltä.

Singaporen rahaviranomaisella on kaikki aikomukset osallistua. Vuonna 2016 Maailman talousfoorumi julkaisi raportin, jonka mukaan jopa 80 prosenttia pankeista kehittää jonkinlaista hajautettua kirjanpitotekniikkaa (DLT) seuraavina vuosina.

Blockchain Singapore. Hajautetun pääkirjatekniikan maailmanlaajuinen veto

Hajautetun pääkirjatekniikan maailmanlaajuinen veto

DLT on kiistanalainen aihe, koska pankkisektori on nopeasti hylännyt Bitcoinin, mutta omaksunut ns. Taustalla olevan kirjanpitotekniikan. Project Ubin on hallituksen vetämä aloite DLT: n tuomiseksi Singaporen kansalliseksi valuutaksi. Keskuspankki on yhteistyössä kolmen erilaisten teknologiatoimittajien kanssa kehittääkseen toimitus vastaan ​​maksu (DvP) -alustan. Sen päätavoitteena on luoda Singaporen dollarin (SGD) tunnuslomake.

Singaporen digitaalinen valuutta ei kuitenkaan ole yllätys monille lukijoille. Siellä on jo työnnä maailmanlaajuisesti rahattomille yhteisöille. Ruotsin kaltaiset maat ovat jo panostaneet voimakkaasti tähän ajatukseen siihen pisteeseen asti, että monet yritykset yksinkertaisesti kieltäytyvät hyväksymästä käteismaksuja. Ubin saattaa olla vain projekti, joka tuo todellisuuden kotiin kaupunkivaltiolle.

Viranomaiset ja yritykset maailmanlaajuisesti edistävät DLT-ajatusta liiketoimintakäytännöissä. Mutta missä kuluttaja on tässä kaikessa? Skeptikoilla on keskusteluhatut, vaikka yhtä monta kryptovaluuttayhteisössä kysyy kuinka jakautuneet nämä projektit todella ovat.

Blockchain Singapore

Kilpailu on käynnissä. Täysin uusi tapa hoitaa rahoitusta on valittavana, ja kaupungit pyrkivät olemaan johtajia tällä nousevalla alalla. Mikä sijainti on blockchain-tekniikan pääkaupunki? Sveitsi? Singapore? Malta? Jos 2000-luvun alun teknologiayritysten puomi on menossa, varhaisilla pelaajilla on melkein varmasti suuri etu.

Voi olla mielenkiintoista pelata paholaisen puolestapuhujaa ja kysyä, onko kaupungeilla todellakin niin tärkeä rooli tulevaisuudessa. Meillä on jo monia lahjakkaita yrityksiä, joiden joukkueet ovat hajallaan ympäri maailmaa. Sekä Internet että Bitcoin ovat olleet edelläkävijöitä hajauttamisajattelussa, ja tämä käsite on matkalla muille elämämme alueille. Ei ole liian kauheaa kuvitella ohjelmoijaa keksimään uraauurtavaa ratkaisua jostain kaukaiselta alueelta, kuten Grönlanti.

Vaikka tällainen skenaario on jännittävä, se ei ole mitä me näemme tällä hetkellä. Ainakin toistaiseksi Singaporen kaltaiset solmukohdat houkuttelevat edelleen investointeja, yrittäjiä ja unelmoijia, jotka haluavat tehdä itsestään nimeä mielenkiintoisimmalla alalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me