Sosiaalinen verkostoituminen läpäisee suuren osan nykypäivän elämästämme. Niin paljon, että kokonaisia ​​teollisuudenaloja ja yrityksiä on syntynyt tyhjästä pyrkiessään rahoittamaan yhden ihmisen perustarpeista – yhteyden muodostamisen tarpeen. Mutta nyt, kun nämä verkot lähestyvät täyttä kypsyyttä, Internet-yhteisö kysyy vakavia kysymyksiä hyödyistä haittoihin nähden. Kuten me kaikki tiedämme, että jättiläiset, kuten Facebook ja Youtube, tulevat voittamaan ikuisesti, joten on turvallista sanoa, että verkkosivuston kuten themarketingheaven.com käyttäminen ne ovat yksi parhaista sivustoista, joista voi ostaa youtube-näkymiä on aina kannattavaa, koska useimmilla ihmisillä ympäri maailmaa on pääsy niihin ja useimmat jopa viettävät paljon ajastaan ​​näihin.

Olet epäilemättä perehtynyt Facebook-skandaaliin, joka vaikutti moniin sen käyttäjiin. Kuten tavallista, kehittyvä draama kaikki kiehui yhdeksi suureksi ongelmaksi – luottamuskysymykseksi. Luottamuksettomat järjestelmät ovat blockchain-pohjaisten ratkaisujen edessä ja keskellä. Miltä tulevaisuuden blockchain-sosiaalinen verkosto tarkalleen näyttää? Katsotaanpa, kuinka nykyiset verkot voisivat kehittyä.

Freemium – Se on ilmainen, mutta sinun on silti maksettava

Digitaalisen sosiaalisen verkoston kokemus on avannut uuden tyyppisen liiketoimintamallin, freemium-mallin. Lähes kaikki menestyvät teknologiapohjaiset sosiaalisen median alustat tarjoavat nykyään ilmaisen pääsyn niiden sisältöön. Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, nimeät sen, he kaikki tarjoavat sen.

Kaavio, joka esittää satoja sosiaalisen median alustoja

Sosiaalisen median nousu. Suojeluprisman ystävällisyys

Mutta rajoittamaton vapaa pääsy ei maksa laskuja. Kehitys, palvelininfrastruktuuri ja henkilöstö eivät ole pieniä kustannuksia sosiaalisen verkostoitumisen yrityksissä. Joten miten nämä yritykset tuovat käteistä? Lyhyesti sanottuna mainonta ja analytiikka.

Mainonta

Freemium-mallin ensisijainen tavoite on rakentaa laaja käyttäjäkunta. Kun olet saavuttanut tämän, kova osa todella alkaa: miten myydä tavaraa näille ihmisille. Valitettavasti verkkomainonta ei ole kovin innovatiivinen ala, ja se on pysynyt melko muuttumattomana jo jonkin aikaa. Tämän seurauksena useimmat verkot myyvät nykyään yksinkertaisesti verkkosivustojen tyhjää tilaa. Mitä enemmän silmämunia saat, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Vakava katsaus suosittuihin sosiaalisiin verkostoihin paljastaa huolestuttavan trendin; alustat ovat tehostamassa mainontatoimiaan. Katsotaanpa yksinkertaista vertausta rakastettuun kysymys- tai vastaussivustoon Quora. Vasemmalla puolella on nykyinen sivusto ja oikea, puhtaampi versio muutaman vuoden takaa:

Vanhan ja uuden Quoran vertailu rinnakkain

Quora – vain entisen kunniansa roskapostikuori

Quora-syötteessä on nyt täynnä mainoslinkkejä. Tämä on iso ei-ei online-markkinoinnin maailmassa. Markkinoijan tavoite on aina ollut saada ihmiset sivustolle luomalla arvokasta sisältöä, ei linkittämään käyttäjiä aggressiivisesti kuten yllä.

Yhä useammat aiemmat Quora-käyttäjät eivät enää käytä sivustoa, koska asiaankuuluvan sisällön löytämisestä kaivaa läpi kaikki roskat on tullut liikaa vaivaa.

Analytics

Vaikka suurin osa Facebookin tuloista syntyy kohdennetusta mainonnasta, se ansaitsee kiistanalaisesti rahaa myös myymällä käyttäjätietoja. Facebookilla on vahva asema nähdä kuluttajatrendit hyvissä ajoin ennen kaikkia muita yrityksiä planeetalla.

Ja voit olla varma, että kaikki nuo muut yritykset ovat valmiita maksamaan ja maksamaan hyvin tällaisista tiedoista. Tästä ei kuitenkaan ole virallisia tulonumeroita, koska Facebookin ja Googlen kaltaiset yritykset pitävät tyypillisesti mieluummin pitämään nämä numerot hiljaisena ilmeisistä syistä.

Estoketju pelastukseen?

Steem on yksi vanhimmista esimerkkeistä blockchain-sosiaalisesta verkostosta toiminnassa. Se antaa meille arvokasta tietoa tämän kentän varhaisesta tutkimuksesta. Avaruuden ensimmäiset pelaajat eivät aina hallitse, kuten näimme MySpacen ja joidenkin muiden varhaisen käyttöönottajien kanssa, jotka toisen sukupolven yritykset murskasivat.

Joitakin nykyisen aikuisen sosiaalisen verkoston perusongelmia ovat:

  • Valeuutiset (Facebook)
  • Liiallinen uistelu (Twitter)
  • Sensuuri ja demonetointi (Youtube)
  • Suorat huijaukset

Facebook-epäonnistuminen on varmasti tarjonnut mahdollisuuden aloittaville blockchain-yrittäjille hypätä sisään ja lupaa “Vallankumous, jos heität rahaa vain meille.” Mutta onko näillä blockchain-sosiaalisen verkoston aloittavilla yrityksillä varmuuskopioida nämä väitteet? On selvää, että heillä on kova tie edessä. Onneksi blockchainilla on paljon tarjottavaa.

1. Läpinäkyvyys & Hallinto

Oikein toteutettu estoketju antaisi tärkeiden tietojen ja tapahtumien todentamisen eri palvelimille, kehittäjille ja itse asiassa varsinaisen yhteisön käyttäjille. Blockchain-sosiaaliset verkostot, jotka toteuttavat avoimen demokraattisen prosessin verkon toiminnasta, hyväksyvät käyttäjät paljon nopeammin kuin ne, jotka eivät.

Aragonin kaltaiset projektit käsittelevät näitä lohkoketjun hallinnan ja digitaalisten lainkäyttöalueiden kysymyksiä. Aragonian painopiste on siinä, että kuka tahansa voi rakentaa hajautettuja organisaatioita, joilla on horisontaalisemmat yritysrakenteet. Lisäksi saat mahdollisuuden rakentaa oma digitaalinen tuomioistuinjärjestelmäsi ja antaa verkon päättää riitojen ratkaisemisesta ja yrityksen eteenpäin viemisestä.

Aragon-logo

2. Kaupallista sisältöäsi

Kokoaikaiset sisällöntuottajat tietävät aivan liian hyvin, että rahan ansaitseminen nykyisessä Internet-ympäristössä edellyttää vallan siirtämistä kolmannen osapuolen mainosverkostoille tai tilauspohjaisille palveluille. Vaikuttaa siltä, ​​että välimies on aivan joka kulman takana.

Kuitenkin blockchain-projektit, kuten Rohkea selain, käyttämällä salausvaluuttaansa Basic Attention Token (BAT) yrittävät poistaa nämä välittäjät kokonaan. Brave-ekosysteemissä kustantajat, käyttäjät ja mainostajat siirtävät arvoa keskenään, ja käyttäjät voivat osallistua suosikkikehittäjiinsä parhaalla mahdollisella tekniikalla.

Lisäksi voit halutessasi valita mainonnan ja saada siitä maksettua rahaa, jolloin mainostajien ei tarvitse pakottaa kampanjoitaan käyttäjille, jotka eivät yksinkertaisesti ole kiinnostuneita. Myös kustantajat voivat palkita uskollisia seuraajia kilpailujen, sosiaalisen median jakamisen ja niin edelleen. Kaikki tämä ilman kolmannen osapuolen tarvetta.

Basic Attention Token

3. Hallitse tietojasi

Tärkeä osa toiminnallisia lohkoketjuja on poistaa mahdollisuus kaksinkertaistaa kulut liiketoimiin. Jokaisen kirjanpidon merkinnän on oltava ainutlaatuinen. Tätä periaatetta voidaan käyttää suojaamaan käyttäjätunnuksia petoksilta ja käsittelemään bottien ja väärennettyjen tilien nykyistä epidemiaa.

Civic, itse kuvattu “Turvallinen identiteettiekosysteemi” pyrkii ratkaisemaan nämä ongelmat. Blockchain-sosiaalisessa verkostossa sinulla on vihdoin mahdollisuus omistaa omat tietosi ja päättää tarkalleen, kenellä muulla on pääsy niihin. Lisäksi, jos päätät poistaa osan tai kaikki tietosi, se poistetaan kaikkialta verkosta. Ei tarvitse huolehtia siitä, onko luvattomilla pelaajilla edelleen pääsy siihen ja voisivatko he siis ostaa tai myydä varjoilmoitusmarkkinoilla.

Civic-logo

Riskit Ahoy

Steem-alusta on mielenkiintoinen kokeilu, ja siinä korostetaan edelleen joitain ongelmia, jotka blockchain-sosiaalisten verkostojen on ratkaistava, kun näitä verkkoja rakennetaan.

1. Plagiointi

Plagiointi on edelleen erittäin suuri ongelma Steemin sisällöntuottajille. Huolimatta Googlen jatkuvasta demonetisoivasta kampanjasta YouTuben kautta, sen sisältöalgoritmit ovat erityisen tehokkaita kaksoissisällön käsittelyssä. Google ymmärsi jo varhaisessa vaiheessa, kun he rakensivat hakukonetta, että Internet, joka oli täynnä kopioitua sisältöä, voi tulla arvottomaksi hyvin nopeasti. Tämä on vakava ongelma, jota blockchain-sosiaaliset verkostot eivät tällä hetkellä käsittele.

2. Botit

Botteista on tullut todellinen uhka joidenkin sosiaalisten verkostojen elinkelpoisuudelle. Huijaavat kehittäjät kamppaavat koodiriviä etsimällä tapoja pelata järjestelmää. Esimerkiksi Facebookissa tykkäyksillä ja osakkeilla on suuri painoarvo, ja botteja käytetään satojen ja tuhansien väärennettyjen tilien luomiseen. Bottien käyttö voi johtaa sivujen nostamiseen rankingissa.

Twitterin tapauksessa botit ovat tiedossa väijytys tärkeät luvut ja suosittuja tilejä. Lisäksi huijauksia edistävät väärennetyt profiilit vaikeuttavat todellisten keskustelujen käymistä alustalla. Tämä ongelma on löytänyt tiensä myös Steemit-verkkoon. Aihealueen äskettäisen keskipitkän viestin kommentoijalla oli seuraava sanoa:

“Tarjousrobotit tuhoavat alustan, ja se on liian kaukana pelkään. Manuaalista hoitoa ei enää kannusteta. “

3. Token Economics

Huolimatta lupauksista taloudellisesta tasa-arvosta kryptovaluuttaekosysteemissä, näemme edelleen ongelmia, joita esiintyy perinteisessä järjestelmässä. Nimittäin, kun muutama pelaaja saa käsiinsä suuren määrän merkkejä, tämä johtaa väistämättä siihen, että nämä valaat ohjaavat verkon toimintaa. Demokratia ei ole vain pakattu jokaisen lohkoketjun mukana, vaan se on pantava täytäntöön asianmukaisesti.

Steem-token-hinta ei ole toistaiseksi pysynyt erityisen hyvin markkinoilla. Laadukkaiden sisällöntuottajien houkutteleminen verkostoon edellyttää yhteisöä, joka voi maksaa heille arvokkaalla tunnuksella. Ja tunnuksella, joka toivottavasti säilyttää arvonsa tulevaisuudessa.

4. Ensimmäisen liikkeen etu

Tosiasia on, että Facebookilla on yli kaksi miljardia aktiivista käyttäjää kuukausittain. Tämän saavuttaminen kesti 14 vuotta. Projektit X, Y ja Z eivät vain yksinkertaisesti rullaa ja lyö vanhempia, vakiintuneita projekteja ilman taistelua, estoketjua tai ei. Facebookilla on hyvin todellinen mahdollisuus lisätä yksinkertaisesti oma kryptovaluuttansa sekoitukseen. Heillä on valtava sotarinta myös kehityksen rahoittamiseen. Samoin heillä on toimivia tuotteita, joita ei tarvitse liittää ICO: n hieman huijauskuvaan.

Päätelmä: Blockchain-sosiaalisen verkoston tulevaisuus

Seuraavan blockchain Facebookin tai blockchain Twitterin tekeminen ei tule olemaan helppo tehtävä. Facebookin ja Twitterin tapauksessa päätökset tekevät organisaation tehokkaimmat ihmiset. Koska nämä yritykset ovat julkisen kaupankäynnin kohteena, päätökset perustuvat yleensä osakkeenomistajien voittojen maksimointiin eikä käyttäjien arvon maksimointiin.

Tulevaisuuden blockchain-sosiaalinen verkosto kääntää tämän mallin päähänsä ja pyrkii luomaan arvoa kaikille verkon käyttäjille: kehittäjille, tekijöille, sijoittajille ja käyttäjille. Vielä on alkuaikoja, ja epäonnistumisia on paljon. Ensi silmäyksellä monet projektit viittaavat siihen, että olemme valtavan vallankumouksellisen matkan edessä. Joten kiinnitä itsesi ja pysy kuulolla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me