Stephane De Baets visualisoi tulevaisuuden, jossa jokainen omaisuus, olipa kyseessä pienyritys tai kiinteistö, voidaan merkitä ja myydä lohkoketjussa – ja hän laittaa rahakkeensa suuhunsa.

Stephane on Belgiassa syntynyt kiinteistö-, ravintola- ja sijoitusyrittäjä, jolla on taipumus erottua kullakin toimialalla. Kansainvälisen varainhoitoyrityksen Elevated Returns perustajana ja presidenttinä Stephane käynnisti ensimmäisen merkittävän kaupallisen kiinteistöhuutokaupan myydä osan omistusosuudestaan ​​yhdessä kiinteistöistään – idyllisessä Aspen St. Regis Resortissa Aspenissa Coloradossa. . Stephane on myös Chefs Club -ravintolaryhmän perustaja ja omistaja, jolla on vuorotellen maailmanluokan kokkien asuinpaikka Aspenissa ja New Yorkissa..

Stephane De Baets altaassa, https://twitter.com/stephanedebaets

Stephane uskoo, että St.Regiksen merkintä johtaa kiinteistökehittäjien ja valtavirran sijoittajien kiinnostuksen lumivyöryyn blockchain-teollisuuteen. Itsekuvattuna “ultrakonservatiivisena vanhana miehenä pääomamarkkinoilla” Stephane väittää, että hänen kollegoidensa on vain nähtävä konkreettinen todiste tokenisoiduista varoista toiminnassa nähdäkseen pääoman kohdentamisen arvo blockchain-pohjaisiin sijoituksiin.

“Blockchainin tarkoituksena on antaa ihmisille työkalut tehdä jotain, joka rajoitettiin muutamalle valitulle henkilölle”, Stephane sanoo. “Blockchain on samanlainen kehitys kuin siirtyminen faksista sähköpostiin – oli viestintää varten. Se teki siitä helpompaa ja tehokkaampaa. Ihmiset alkoivat löytää uusia sovelluksia viestintään sähköpostitse ja sitten tekstiviestillä. “

Stephanen vuosikymmenen mittainen matka blockchainiin ei ole pelkästään ansaita enemmän rahaa – hänen sijoitusfilosofiaan sisältyy kapinallinen elementti. Jumalilta tulen varastaminen ja massojen pääsyn demokratisoiminen on tunne, joka ei ole tuntematon kryptoalateollisuuden työntekijöille. Stephanen tapauksessa tämä tuhlaajapelto on kyky sijoittaa projekteihin, jotka eivät yleensä kuulu tavallisen sijoittajan toimivaltaan. Stephanen keskeisen viestin ydin on rahoitusalan irtautuminen ja luomalla suora tie arvon luomiseen ja jakamiseen yritysten ja asiakkaiden välillä.

“Elevated Returns -sivustolla mielestämme nykyinen maailma on liian elitistinen”, Stephane sanoo. ”Pääoman saatavuus on rajoitettu vain harvoille etuoikeutetuille henkilöille. Pääsy tähän investointien ylempään vaiheeseen demokraattisella pohjalla, a la tokenisaatio, menisi pitkälle kohti tasa-arvon edistämistä. Ei ole normaalia, että viisi yritystä hallitsee omaisuuden määrää, joka on suurempi kuin muu NASDAQ 100: n kokonaismäärä. Mielestäni tokenisaatio on vähän roikkuvia hedelmiä. Minulla on suuri luottamus ja vakaumus siitä, että ennemmin tai myöhemmin tapahtuu suuri keskinäinen sovittelu, joka tapahtuu riippumatta siitä, minkä ihmisten pitäisi olla edellä. “

Regis Aspen, hotelli, jonka AspenDigital-rahakkeet edustavat osittaista omistusta.

Toimittajan huomautus: Seuraava artikkeli on kirjoitettu koulutus- ja informaatiotarkoituksessa, eikä sitä pidä tulkita minkään sisällä käsiteltyjen tahojen suositukseksi, sponsoroinniksi tai sijoitusneuvonnaksi. Kryptovaluutta on luonnostaan ​​erittäin riskialtista omaisuusluokkaa, ja tee aina oma tutkimus ja ota yhteyttä lisensoituun talousneuvojaan ennen sijoittamista tai ostamista.

Ylellinen kiinteistö 101: Kävely Stephane De Baetsin kanssa

Stephane opastaa meitä perinteisen kiinteistöyrittäjyysprosessin läpi.

“Jos haluat omistaa hotellin, sinun on realistisesti liitettävä erittäin valikoivaan ihmisverkostoon, joka voi näyttää sinulle mitä on myynnissä”, Stephane sanoo. “Sitten sinun on kerättävä pääoma – tyypillisesti osa velasta ja osa omasta pääomasta. Sitten sinun on tehtävä huolellisuus, tehtävä tarjous omaisuudesta, neuvotella sopimus, toteuttaa sopimus, ja jos onnistut, omistat kiinteistön. Ansaita tuloja tältä kiinteistöltä tarkoittaa, että sinun on myös hyvä hallita omaisuutta tehokkaasti voiton tuottamiseksi, mikä on kassavirran ylitys velanhoitoon ja muihin kuluihin. Kun käännät omaisuutta, saat pääoman voittoa. ”

Tämä on korkealaatuisten kaupallisten kiinteistöjen vanha tapa, ja Stephanen mukaan pieni, insesti-maailma, jossa on rajoitettu määrä pelaajia.

Kuvakaappaus The AspenCoinin elokuussa 2020 julkaistusta lausunnosta tZERO: sta

“Kassavirran tehottomuuden ratkaisemisen lisäksi ei ole paljon lisäarvoa”, Stephane sanoo. ”Tokenisaatio muuttaa pelin kokonaan. Yksityissijoittajana voit mennä torille ja valita kiinteistöä vastaavan tunnuksen. Voit esimerkiksi jatkaa tZEROa ja katsoa AspenCoinia, St.Regisin digitaalista tunnusta. On julkistamislausunto, ja voit nähdä omaisuuden suorituskyky.”

tZero on Overstockin käynnistämä projekti, joka toimii alustana omaisuuden omistajille omaisuuden merkitsemiseen. Tämä järjestelmä antaa keskimääräisille sijoittajille mahdollisuuden säästää Stephanen kaltaista työtä, joka tehdään yleensä yksityisesti.

Joten mikä kannustaa Stephanen kaltaista, on annettava yleisölle mahdollisuus kerätä työnsä hedelmiä?

Stephane kuvailee kokemusta luksusomaisuuden omistamisesta ihmeelliseksi kerskumisoikeuksien kannalta, mutta lyhytaikaiseksi.

Stephanen kaltaiset omistajat voivat nauttia omaisuutensa kauneudesta, mutta tämä romantiikka vaimennetaan pian ymmärtämällä, että he eivät pääse omaan pääomaansa ilman valtavia komplikaatioita, jotka aiheutuvat kiinteistön myynnistä.

“Kiinteistön omistaminen tarkoittaa periaatteessa sitä, että sinulla on tase, joka kertoo kuinka paljon olet velkaa pankille ja oman pääoman arvon”, Stephane sanoo vähentäen ylellisyystoiminnan loistoa kirjanpitäjälle. ”Hintatietoa ei ole, eikä sinulla ole muuta tapaa ansaita osakepääomaa kuin hotellin myyminen. Kun merkitset omaisuutesi omaisuuden haltijaksi, sinulla on hintatietoja ja tiedät oman pääoman koko arvon. Vielä parempi, sinulla on likviditeettiä. Oletetaan, että menette naimisiin ja perustat perheen. Voit myydä muutaman tunnuksen omaisuudestasi. Jos mielestäsi merkkihinta on liian halpa, voit ostaa ne takaisin. ”

Rahan lukitseminen omaisuuserään palvelee harvoin elämän laskua ja suhdetta; kuten tokenoidun omaisuuden omistaja, Stephane ehdottaa, sinulla on joustavuutta lisätä tai vähentää asemaa ja tietää oman pääoman nykyinen käyntikorko. Tätä varten omaisuuden omistajille ylellisyyden tarjoaminen likviditeetistä tekee myös omaisuuserästä niin houkuttelevamman hallussa.

Mikä on AspenDigital?

AspenDigital on merkki, joka liittyy Stephane De Baetin St. Regiksen merkitsemiseen Aspenissa, Colorado – arvostettu pakopaikka yhteiskunnan vaaleanpunaiselle yläkerrokselle, joka on piilotettu Kalliovuorille..

Kuinka varojen tokenointia on käytetty tähän mennessä?

“Olemme luoneet digitaalisen turvallisuuden osana omistusoikeusohjelmaa”, Stephane sanoo. “Meille se on hienoa, koska pystymme palkitsemaan merkkien haltijat kuin todellinen omistaja. Säästämme markkinointikustannuksissa, matkatoimistokustannuksissa ja niin edelleen. Kustannukset meille, kiinteistönomistajalle, ovat vähäiset ja hyödyt kuluttajalle mahdollisimman suuret. ”

Stephanen kuvauksen mukaan AspenDigitalin tokenomiikasta,

  • Jos omistat 10000 rahaketta vähintään 30 päiväksi, sinulla on oikeus 20% käteisalennukseen loman aikana käytetyistä kuluista.
  • Jos omistat 100 000 rahaketta: 35% käteisalennus.
  • Jos sinulla on puoli miljoonaa rahaketta: 50% käteisalennus.

Stephane kehottaa meitä ajattelemaan suojelijaa, joka viettää joulun tai uudenvuoden St.Regisissä: Keskimääräinen huone maksaa noin 2000 dollaria päivässä tänä aikana, ja jos tulet yöpymään seitsemän päivää perheen kanssa, joka vaatii kaksi huonetta, voit Tarkastelen 28 000 dollarin seteliä. Jos yhden näistä tunnuksista nykyinen hinta tZERO: ssa on 1,31 dollaria, 10000 merkkiä vie sinulle noin 13100 dollaria.

AspenDigital on tZero

AspenDigital on tZERO

Tämä kertakäyttöinen rahakkeiden summa oikeuttaa sinut 20% käteispalautukseen oleskelustasi tai noin 5600 dollarin takaisinmaksuun, mikä on hiukan yli 42%: n tuotto rahakkeiden arvosta yhdelle vierailulle.

Haaveilen maailmasta, jossa minulla ei ole pankkilainoja, ja lähetän vain alennuksia ihmisille, jotka ostavat ennalta maksettuja majoituksia hotellissani. Todistan, että tämä on halvempi tapa omistajalle rahoittaa kiinteistö kuin perinteinen kiinnitys.

Toisin sanoen, Stephane haluaa leikata pankkilainat vieraanvaraisuudesta ja rakentaa infrastruktuurin yritysten omistajille pääoman saamiseksi huippuasiakkailtaan.

“Haluamme löytää tavan maksaa sata prosenttia velkastamme ja tuottaa kuluttajalle kassavirran säästöjen edut”, sanoo Stephane. – Pankki tekee vain kassavirtojen epäsuhtaa, kun yrittäjät rakentavat yrityksiä tarjoamaan palveluita asiakkaille. Kuluttajasi on itse asiassa osapuoli, joka antaa sinulle käteistä maksaa työntekijöillesi, maksaa pankkilainasi ja tuottaa voittoa. Hajauttamisen lopullinen rivi on saada rahoitus suoraan kuluttajalta. “

Suora varainhankinta kuluttajilta ei ole uusi konsertti. Esimerkiksi Elon Musk teki sen äskettäin Teslan kanssa myymällä Roadsterin korkealla hinnalla pääoman saamiseksi. Tulevan tuotteen myyminen on yleensä halvin pääoman lähde.

Kuinka omaisuuden haltija voi hyödyntää merkintöjen etuja?

Nykyisen järjestelmän ongelmana on, että arvo, joka muuten omistettaisiin yritysten ja kuluttajien välisen suhteen parantamiselle, vuotaa kolmansien osapuolten välittäjäpankkien kassaan.

“Jos hankit pääomaa pankeilta ja yksityisiltä sijoittajilta, sinun on sisällytettävä lainasitoumukset ja korot yhtälöön”, Stephane sanoo. “Pankki sanoo, Stephane, tarvitsen 6% korkomaksuni. Ja sitten sinulla on yksityisiä sijoittajia ja kumppaneita, jotka pyytävät 15 prosentin tuottoa rahoiltaan. Varainhoitajana minua kannustetaan siis ensisijaisesti maksamaan ensin velkani, ja tämä ei useinkaan ole yhdenmukaista ehdottoman parhaan kokemuksen tarjoamisen kanssa kuluttajalle. “

Sinun on varmistettava, että voit maksaa omistajille ja sijoittajille, tai muuten olet kuumalla paikalla.

Palvelun tarjoaja ja kuluttajat ovat pilaantuneet pahasta pankkitoiminnasta. Jos voimme poistaa pankin yhtälöstä ja saada kuluttajat rahoittamaan meidät suoraan, voimme keskittää ponnistelumme parempien suhteiden rakentamiseen palveluntarjoajan ja kuluttajiemme välille.

Kuinka turvakoodit tai apuohjelmakoodit voivat muuttaa kiinteistöjen maailmaa? Kun yrityksiä rahoittavat asiakkaat suoraan, Stephane väittää, että koko omaisuusluokkaa voidaan muuttaa:

  1. Omaisuuserän arvostus muuttuu merkityksettömäksi. Joku ostaa omaisuuden, koska haluaa käyttää sitä tulevaisuudessa edullisempaan hintaan. He haluavat paljon. He eivät halua omistaa omaisuutta, vaan haluavat käyttää palvelua tulevaisuudessa houkuttelevammalla hinnalla.
  2. Tokenisaatio yksinkertaistaa palveluntarjoajan ja kuluttajan välistä suhdetta. Esimerkiksi hotellipalvelujen tarjoajana tai hotellin ylläpitäjänä sinun tehtäväsi on tarjota parasta palvelua kuluttajalle. Haluat heidän olevan erittäin tyytyväisiä kokemukseen, jonka hän saa yrityksessäsi. Jos keräät rahaa asiakkailtasi, joista nyt tulee omaisuutesi osittaisia ​​omistajia, sinua kannustetaan paremmin investoimaan edelleen asiakaskokemukseen. Vastaavasti asiakkaasi kannustetaan tukemaan yritystäsi.

“Etujen tarjoamiseksi sinun on omistettava omaisuus”, Stephane sanoo. “Jos joku lupaa etuja jonkun toisen omaisuudesta, olen levoton. Menestyäkseen kehittämässämallissa sinun on oltava valmis omistamaan omaisuus, johon tarjoat etuja. ”

Siksi, Stephane myöntää, perinteisillä pankkisuhteilla on aina paikka liiketoiminnassa. Varataksesi omaisuutta ilman omaa pääomaa tarvitset jonkun lainaan sinulle rahaa. Luotonannon on kuitenkin kehittyttävä maailman kanssa, ei sitä vastakkain.“Luen, että luotonantomarkkinat muuttuvat merkittävästi seuraavan vuosikymmenen aikana”, Stephane sanoo. “Ajattele sitä; jos ostat Aspen Digitalia, sinulla on vipuvaikutus, joka on pohjimmiltaan omaisuuden kiinnitys. Oletetaan, että maksan asuntolainan huomenna ja annan lisää rahakkeita. Sinun pitäisi pystyä näyttämään omistamasi luotonantajalle rahakkeita, jotka edustavat hotellin harjoittamatonta omistusta, ja pyydä lisäämään lompakkosi vipuvaikutusta.. Luulen, että lopulta alat nähdä omaisuuspohjaisen vipuvaikutuksen siirtyvän kuluttajapohjaiseen vipuvaikutukseen. “

Kuvakaappaus AspenDigitalin kauppahistoriasta tZERO: lla.

Stephane näkee tulevaisuuden, jossa digitaalisen omaisuuden haltijat, olipa kyse sitten Bitcoinista tai ylellistä vuoristohotellia edustavasta kolikosta, voivat saumattomasti ottaa lainoja yleisistä pankeista.

* Huomaa: On olemassa muutamia salauslainan tarjoajia, kuten BlockFi ja Celsius, jotka tarjoavat salausvakuudellisia lainoja kryptovaluuttatalletuksille. *

Näistä tunnuksista, Stephane posits, on myös huomattava hyöty, jota ei pidä unohtaa.

“Hyödyllisyys tarkoittaa sitä, että ihmiset käyttävät sitä, mikä luo luonnollista likviditeettiä omaisuusluokkaan”, Stephane sanoo. “Tunnuksistasi saamiesi etuuksien avulla merkkien haltijoille voidaan antaa arvo, joka on paljon suurempi kuin mahdolliset myyntivoitot.”

Vahva filosofinen, Stephane kuvailee käteistä vain välineeksi ostaa tavaroita ja palveluja tulevaisuudessa.

“Käteinen on väline valuutanvaihdon luomiseksi”, Stephane sanoo. “Jos et tarvitse kyseistä instrumenttia, koska sinulla on pääsy palveluihin yksinkertaisesti pitämällä omaisuutta ja käyttämättä sitä, muutat ihmisten ja rahan suhdetta.”

Toisin sanoen sen sijaan, että arvo liukastuisi yritys-asiakassuhteesta ulkopuolisten välittäjien käsiin, asiakkaat voivat saavuttaa täysin uusia etuja, jotka yleensä myönnetään vain korkean liikkuvuuden omaaville omistajille.

Sääntely ja innovaatiot: historiallisesti myrkyllinen suhde

Stephanen matka lohkoketjuun etsii vaihtoehtoa hyvin ikääntyville pääomamarkkinoille ja pankkijärjestelmälle.

“Se, että luotamme edelleen vuoden 1933 arvopaperilakiin, käsittelemme paperisia arvopapereita ja käytämme selvitysagenttia, on huvittavaa, koska se on lähes sata vuotta vanha. Koko finanssiala ja rahoitusjohdannainen olivat todella valmiita vallankumoukseen, ja uskon, että kyky merkitä omaisuuseriä lohkoketjussa on räikeä huuto. ”

Stephane kannustaa tulevaisuuteen, jossa sääntely kasvaa innovaation rinnalla sen sijaan, että estäisi sitä.

Stephane De Baets VALOKUVAUS: BENJAMIN LOZOVSKY

“Yrittäjinä meidän on kunnioitettava viranomaisia ​​ja sääntelyviranomaisia, koska vaikka innovaatio voi avata uusia ovia, se voi myös mahdollistaa huijauksen, petokset ja väärinkäytökset”, Stephane sanoo. “Yhteistyösääntely varmistaa, että emme sulje koko yritystä vain suojellaksemme massoja hyvin pieniltä muutamilta negatiivisilta toimijoilta.”

Maiseman kehityksen todella stimuloimiseksi tarvitset terveellisen sääntely-ympäristön, infrastruktuurin uusien käyttäjien käyttöön ja markkinajohtajat.

“Jos pidät vuotta 2017 ensimmäisenä valtavirta-aallona, ​​katsomme nyt toista”, sanoo Stephane. “Meillä on ollut suhteellisen vakaan talouden täydellinen elementti, jotta innovaatiot voisivat vakautua ennen tätä toista aaltoa, ja nyt tämä epävakaampi taloudellinen ympäristö pakottaa taloudellisen tuen toimittamisen suoraan ihmisten käsiin. Se saa meidät miettimään, mitkä ovat vanhan pankkiympäristön todelliset vahvuudet ja kuinka hyvin se sopii ihmisten etujen mukaiseksi? “

Pääomamarkkinoilta tuleva Stephane väittää, että tämä vallankumous ei ole asia jos; on kysymys siitä, milloin, kuka ja miten.

“Voin sanoa viiden vuoden sisällä, että kaikki tulee olemaan digitaalista, mukaan lukien dollari ja euro”, Stephane sanoo. “Meillä on digitaalinen lompakko käsissämme ja voimme hallita omaisuuttamme joutumatta menemään pankkiin tai pankkiautomaattiin nostamaan rahaa tai tallettamaan rahaa.”

Lopulliset ajatukset

Pääoman saanti ei ole tasaisesti jakautunut kaikkialle maailmaan, ja kuten Stephane toteaa, se on hyvin pieni ihmisverkko, jolla on yleensä korkein pääsy. Suurinta tuottoa tuottavat yritykset eivät yleensä ole käytettävissä sijoitusvaihtoehtoina jokapäiväisessä Joessa.

Kaikkien liikesuhteiden ensisijainen vipu on pääoman omistavan osapuolen käsissä. Tämä pääoma on historiallisesti harvoin jättänyt pankkien ja yhteiskunnan ultravaraisen otteen, ja etenkin verohelpotusten ja pelastustoimien tulva Yhdysvalloissa on varmistanut, että suuret rahat pysyvät paikallaan.

Päättämällä pääomavälittäjät demokratisoimalla investointien saanti tokenisaation avulla, yhteiskunnan ultravaraisen ylellisyys valuu lopulta massoihin. Ainakin tämä on se väite, jonka Stephane De Baets esittää St.Regis -hotellin merkinnällä.

Nämä välittäjät, luokka, johon kohonnut palautus Stephane De Baets kuuluu, eivät toimi hotellinomistajan Stephanen tai asiakkaan Stephanen edun mukaisesti. Monipuolinen Stephane näyttää kuitenkin yhdenmukaistavan ammatillisen identiteettinsä yhden lipun alle: pääsyn demokratisoimisen ja pankkien sitoutuneen kolmannen osapuolen hajoamisen, ja hän haluaa käyttää AspenDigitalia mullistamaan kiinteistöalaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me