Digitaalisten valuuttojen käyttöönotto on tullut yhä suositummaksi yksilöiden keskuudessa sen jälkeen, kun Bitcoin otettiin käyttöön vuosikymmen sitten. Nyt useammat yritykset ovat myös alkaneet luoda bitcoin-franchising-yrityksiä (yrityksiä, jotka integroivat salauksen yhdellä tai useammalla tavalla). Tässä on joitain suosituimpia bitcoin-franchising-luokkia ja muutama todellinen esimerkki yrityksistä tässä tilassa.

Salausmaksujen hyväksyminen

Yksi helpoimmista tavoista, joilla liiketoiminnasta voi tulla bitcoin-franchising, on aloittaa kryptovaluutan käyttöönotto maksuvälineenä. Vuonna 2019 tämä ei ole läheskään vain idea. Monet maailman parhaista yrityksistä (ja monet pienyritykset) hyväksyvät jo salauksen. Tämä liike ulottuu eri toimialoille, tiili- ja laastimyymälöistä verkkokauppoihin.

Esimerkiksi Shopify antaa myymälän omistajille mahdollisuuden hyväksyä Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ja 300 + muuta salausta. Microsoft, CheapAir ja monet muut tunnetut yritykset hyväksyvät kaikki salauksen. Tästä menestyksestä huolimatta olemme nähneet myös joitain tapauksia, joissa yritykset ovat lopettaneet salauksen hyväksymisen. Tärkeimpiä syitä tähän ovat esimerkiksi karhumarkkinat ja korkeat transaktiopalkkiot blockchain-huipun käyttöaikana. Jatkuvien teknisten parannusten myötä yleinen trendi on kuitenkin selkeä: useampi yritys haluaa hyväksyä salausmaksut.

Shopify-logo

Shopify on yksi monista suurista yrityksistä, jotka hyväksyvät salausmaksut.

Kaivosala

Salausvaluutan louhinta on myös toinen reitti yrittäjille. Vaikka on mahdollista aloittaa kaivostoiminta omasta kodistaan ​​harrastajana, jotkut ihmiset ovat perustaneet massiivisia yrityksiä bitcoin-kaivoksesta. Bitmain, maailman johtava bitcoin-kaivoslaitteiden tuottaja, on yksi tällainen esimerkki. Vuoden 2018 yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana tämä yritys teki 500 miljoonaa dollaria hieman yli 3 miljardin dollarin tuloilla.

Kaivoslautojen valmistus ei ole ainoa bitcoin-franchising-mahdollisuus kaivosluokassa. Suuret yritykset ovat investoineet infrastruktuuriin (ts. Varastot) laajamittaisen kaivostoiminnan hoitamiseksi. TMGcore on yksi esimerkki. Perinteisesti kaivoslautat ovat todennäköisesti kannattavia hyvin erityisissä paikoissa. Enimmäkseen tämä sisältää paikkoja, joissa on viileämpi ilmasto ja pääsy halpaan sähköön.

TMGcore muuttaa tätä kuitenkin innovatiivisen uuden kaivoslaitoksen avulla. Itä-Teksasissa yritys käyttää tiettävästi kaksivaiheista nestejäähdytys upotustekniikkaa. Tämä vähentää jäähdytyskustannuksia jopa 90 prosenttia. Oletettavasti yhtiö perustaa LEGACYII-nimisen kaivosaltaan jossain vaiheessa vuonna 2019. Kaivosallas toimii uusiutuvalla energialla. Kyllä, näiden alkuperäisten pääomasijoitusten tarkkaa kokoa ei tunneta. On kuitenkin normaalia, että tämän suuruiset projektit maksavat miljoonien alusta. Jopa korkeilla alkukustannuksilla samanlaisia ​​salauksen kaivoslaitteita on tulossa ympäri maailmaa.

Tammikuussa 2018 venäläinen liikemies Aleksey Kolesnik osti kaksi voimalaitosta Permissä, Venäjällä arviolta 3 miljoonalla dollarilla. Näiden tilojen hankinnan uskotaan olevan tarkoitettu salauksen kaivos- ja datakeskuksen perustamiseen. On vielä tärkeämpiä vastaavia esimerkkejä. Esimerkiksi huhtikuussa 2018 kaksi australialaista yritystä (Hunter Energy ja IOT Group) aloittivat suunnitelman käytöstä poistetun hiilivoimalan muuttamiseksi salauksen kaivoslaitokseksi.

Ostaminen / HODLing

Salausvaluutan ja HODLingin ostaminen johti useiden bitcoin-miljonäärien ja bitcoin-miljardöörien luomiseen viime vuosina. Suurimmaksi osaksi sijoitus on perinteisesti tehty yksilötasolla. Siitä huolimatta tämä on alkamassa muuttua, kun syntyy bitcoin-franchising-toimintoja, kuten digitaalisia varainhoitoyrityksiä.

Tarkemmin sanottuna monia perinteisen rahoituksen käsitteitä käytetään nyt salauksessa. Kuten aiemmin esitettiin, Grayscale Investments on perustanut useita salaussijoitusrahastoja. Nämä kaikki rahoitustuotteet on luokiteltu luotonantajiksi. Joitakin merkittäviä tarjouksia ovat yhden omaisuuden tuotteet (eli ETC, XRP, ZEC) ja hajautetut tuotteet (kokoelma erilaisia ​​sijoitusrahastoja).

Yhdysvalloissa Bitcoin ETF: ien tilaa ei ole määritelty (helmikuusta 2019 lähtien). Tämä käsite on kuitenkin saamassa pitoa. Tulevat sääntelyhyväksynnät voivat tarkoittaa enemmän yrityksiä varainhoidossa ja enemmän institutionaalisia sijoitusvaihtoehtoja.

Vaihtoehtona yllä oleville valinnoille jotkut yritykset saattavat jopa päättää muuntaa vain osan fiat-voitoista salaukseksi ja käyttää tätä tapana varastoida pääomia.

Salausvaihdot ja Bitcoin-pankkiautomaatit

On olemassa useita kryptovaluutan vaihtoa, joilla on ollut merkittävä vaikutus salausteollisuuteen. Nämä yritykset tarjoavat kaivattua likviditeettiä markkinoille ja yksinkertaistavat salausten hankintaa ja käyttöä P2P-maksuihin. Keskitetyt pörssit, hajautetut pörssit, futuurikauppapaikat ja jopa Bitcoin-pankkiautomaatit ovat muutamia esimerkkejä tämäntyyppisestä bitcoin-franchising-versiosta.

Jotkut pörssit tarjoavat mahdollisuuden muuntaa fiat salaukseksi, mikä on tärkeä yhteys, joka avaa uusia mahdollisuuksia salauksen käyttöönottoon. Toiset tarjoavat palveluja tai protokollia salauksen salaukseksi vaihtamiseksi täyttämällä elintarpeiden pääsy erilaisiin salauksiin.

Tyypillisesti suurin osa pörsseistä perii vakiomaksuja kaupoista ja / tai rahastojen nostoista. Coinbase, maailman suosituin fiat-to-crypto -vaihto, saavutti arviolta 1,3 miljardin dollarin tulot vuonna 2018 ja Miljardi dollaria vuonna 2017. Binance, maailman suosituin krypta-salaus -vaihto, teki 446 miljoonan dollarin voitto vuonna 2018.

valokuva Bitcoin-pankkiautomaatista

Bitcoin-pankkiautomaateista on tulossa suosittu bitcoin-franchising-tyyppi.

Kehitä teknisiä ratkaisuja, jotka integroivat lohkoketjun ja salauksen

Toinen tärkeä osa bitcoin-franchising-ekosysteemiä on joukko tekniikoita, jotka hyödyntävät lohkoketjua ja salausmaksuja. Hajautetut sovellukset (dapps), blockchain as a service (BaaS) -alustat ja monet muut ratkaisut ovat yhä suositumpia.

Lisäksi näiden tekniikoiden tavoitteena on tarjota enemmän tehokkuutta kuin perinteiset ratkaisut. Palkka- / HR-alueella Bitwage tarjoaa blockchain-pohjaisen, palkka- ja laskutuspalvelun sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Maksujen rahoitusvaihtoehtoihin kuuluvat kryptot (BTC ja ETH) sekä lukuisat fiat-valuutat, joita voidaan käsitellä luottokortilla, pankkisiirrolla ja ACH: lla.

B2B-palveluiden, kuten Bitwage, lisäksi hajautetut sovellukset (dapps), kuten CryptoKitties, ovat suosittu vaihtoehto kehittäjille, jotka haluavat luoda kuluttajakeskeisiä yrityksiä salauksen ympärille. CryptoKittiesin kaltaisten pelisovellusten lanseeraamisen myötä yrityksillä on mahdollisuus kerätä maksuja käyttäjiltä suoraan salauksessa. Käyttäjille näiden pelien laatu paranee tasaisesti. Viime kädessä he luovat uusia kokemuksia, jotka eivät olleet aiemmin mahdollisia perinteisten verkko- tai mobiilisovellusten kanssa.

Kun nämä tekniikat paranevat ajan myötä, niihin liittyvillä BaaS-ratkaisuilla ja sovelluksilla on kyky saada enemmän käyttäjiä ja vaikuttaa enemmän markkinoiden kapealle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me