Tällä viikolla kryptovaluutta – 30. maaliskuuta 2018

Karhut ovat palanneet kaupunkiin

Kryptovaluuttamarkkinat liukastuivat vielä taantumaan tällä viikolla. Kun markkinaosuus on 258 miljardia dollaria, se on alhaalla 20% sen 320 miljardin dollarin arvosta, jonka se kulti tällä viikolla. Tämä on koko markkinoiden matalin 24. marraskuuta 2017 lähtien.

Jep, olemme kääntäneet kelloa taaksepäin ja soittaneet hinnat takaisin vuoden 2017 tasolle. Harmi, että tämä arvostus oli tulossa viime vuonna – nyt se on vain markkinoiden meteorisen nousun krapula. Vaikka ei ole välttämättä hyvä tunne olla alimmillaan matalimmillaan neljässä kuukaudessa, ehkä tämä viimeinen jyrkkä lasku kertoo meille, että olemme lähellä pohjaa. Mutta emme ole vielä metsästä.

Bitcoin: Lähes markkinoiden omia liikkeitä heijastava isoäiti Bitcoin on alhaalla 21% viikolla pudoten nöyrästä 8600 dollarista tasaisempaan 6720 dollariin.

Ethereum: Ethereum on vielä huonompi. Toiseksi suosituin kryptovaluutta on 377 dollaria 28% seitsemän päivän aikana sen 528 dollarin kyselyhinnasta viikon alussa.

Ripple: Luettelomme numero kolme toimii tavallista paremmin. Parempi on suhteellista, koska se on edelleen alhaalla 21% 0,50 dollarilla 0,64 dollarista, mutta se ei ole rekisteröinyt joukon suurinta hinnanlaskua kuten muilla karhu-viikoilla

kryptovaluuttamarkkinatiedot maaliskuu 30

Kotimaan uutiset

2018 tulee olemaan vuosi, jolloin valaat tekevät “kaikki helvetin löysät”: Abra-kryptoinvestointisovelluksen toimitusjohtaja Bill Barhydt ennustaa, että “kaikki helvetti irtoaa” kryptovaluuttamaailmassa, kun länsimainen institutionaalinen raha alkaa tutkia salausvaroja. “Puhun hedge-rahastoille, korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille, jopa hyödykkeilijöille. He katsovat salausmarkkinoiden volatiliteettia ja pitävät sitä valtavana mahdollisuutena ”, Barhydt totesi. Siitä huolimatta toimitusjohtaja on edelleen nousussa virtuaalivaluutassa.

Etsi salattuja työpaikkoja lasku hintojen laskiessa: Työnhakukoneen mukaan Salausvaluutan hintojen laskun ohella myös salaukseen liittyvät työnhaut ovat vähentyneet. ”Viime vuoden kiinnostus kryptovaluuttaan liittyviin työpaikkoihin on todella kasvanut. Viime kuukausina bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen hinnat ovat kuitenkin olleet epävakaita ja (joissakin tapauksissa) laskeneet ”, yritys sanoi. “Myös työnhakijoiden kiinnostus Bitcoiniin ja kryptovaluuttaan liittyviin työpaikkoihin on laskenut.” Vaikka kryptovaluutta- ja bitcoin-työnhaut ovat laskeneet, blockchainiin liittyvät haut pysyvät vakaina.

OmiseGo lahjoittaa miljoona dollaria pakolaisten hyväntekeväisyyteen: Ethereumin luoja Vitalik Buterin ja fintech-startup-yritys OmiseGo lahjoittivat äskettäin miljoona dollaria GiveDirectly-hyväntekeväisyysjärjestölle, joka on sitoutunut tarjoamaan kieletön apurahoja erittäin köyhille. Lahjoitus on tarkoitus suunnata uuteen kampanjaan Ugandassa, joka antaa yli 12 000 pakolaiskotitaloudelle avustuksen liiketoiminnan kasvun ja muiden mahdollisuuksien helpottamiseksi..

OmiseGo hyväntekeväisyys

Salausaktiviteettien ilmoittaminen on velvoite, Yhdysvaltojen tulevaisuuden itsesääntely sanoo: Yhdysvaltain kansallinen futuuriliitto antoi muistutuksen siitä, että CPO: n, CTA: n ja IB: n, jotka joko käyvät kauppaa, neuvovat tai pyytävät tilauksia kryptovaluutasta tai kryptovaluuttajohdannaisista, on ilmoitettava kaikista kryptovaluuttatoiminnoista. “Tämä on jatkuva velvoite”, SRO sanoi. Muistutus tulee muutaman kuukauden kuluttua ilmoitusten käsittelystä viime vuoden joulukuussa.


Kyberturvallisuusyritys HackerOne palkkaa entisen Yhdysvaltain oikeusministeriön syyttäjän / salauksen asiantuntijan: “Bug bounty” -ohjelmastaan ​​tunnettu HackerOne on nostamassa kryptovaluuttaprofiiliaan uudella lisäyksellä joukkueeseensa – Kathryn Haun. Entisellä Yhdysvaltain oikeusministeriön syyttäjällä ja Coinbasen nykyisellä hallituksen jäsenellä Haunilla oli myös käsi syytteeseen luvuista, jotka liittyivät huumemarkkinoihin Silk Road ja BTC-e. HackerOnella hän aikoo auttaa vähentämään viestinnän aukkoja teknologien ja kehittäjien sekä toisaalta päättäjien välillä.

Fordin patentti kuvittelee salaustapahtumat ajoneuvojen välillä: Liikenteen maksamisesta voi tulla totta. Ford Motor Companylle on myönnetty uusi patentti, joka sisältää tavan, jolla autot voivat kommunikoida keskenään ja jopa käyttää merkkivaluuttaa transaktiotukena kulkutien ja mieltymysten ostamiseen. “CMMP-järjestelmä toimii yksittäisillä rahakkeisiin perustuvilla tapahtumilla, joissa kauppiaat ja kuluttajien ajoneuvot sopivat salausvaluuttayksiköistä”, patentti lukee.

Ford-salaus

Kyberturvallisuusyritys löytää salatun salauskaivoksen tartuttavat asiakkaat: Kyberturvallisuusyritys Darktrace on havainnut piilotetun salauksen kaivoksen noin 1 000 asiakkaansa verkossa. Eräässä tapauksessa he huomasivat, että erään eurooppalaisen pankin kelmi-työntekijä oli perustanut salauslouhinnan sivuliiketoiminnan lattialevyjen alle löytäessään hämmentäviä liikennemalleja. Yritys on erikoistunut tekoälyn käyttämiseen tietorikkomusten havaitsemiseksi ja niihin vastaamiseksi.

Twitter liittyy Crypto Ad Band -vaunuun: Seuraamalla esimerkkiä muiden sosiaalisen median alustojen, kuten Facebookin ja Googlen kanssa, Twitter on alkanut kieltää kryptovaluuttamainoksia. “Olemme sitoutuneet varmistamaan Twitter-yhteisön turvallisuuden”, yritys sanoo. “Tämän uuden käytännön mukaan Alkuperäisten kolikoiden (ICO) ja rahakkeiden myynti on kielletty maailmanlaajuisesti.” Twitterin uudet käytännöt on suunniteltu estämään petosten ja petosten mahdollisuudet.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Mikä on Riot Blockchain ($ RIOT) ?: Katsaus Riot Blockchain Inc. -yritykseen ($ RIOT), ensimmäiseen NASDAQ-pörssiyhtiöön, joka keskittyy yksinomaan bitcoin- ja blockchain-pohjaisiin yrityksiin.

Älä anna markkinoiden huijata sinua: Bulls juokse: Älä anna nykypäivän markkinoiden laskusuuntauksen häiritä sinua edelleen kuumasta sijoitusmaailmasta. Pelkästään vuonna 2017 pääomasijoittajat ja muut sijoittajat sijoittivat alalle 1,06 miljardia dollaria.

Bitfract julkistaa yksityisen beta-julkaisun: Tavallisesti salkun tasapainottaminen voi olla raskas ja kallis prosessi. Jos kaupankäyntistrategiaasi sisältyy tasapainoisen salkun pitäminen, tämä työkalu saattaa olla hyödyllinen.

Monikansallinen salausorganisaatio haastaa oikeusjuttuja teknisiä yrityksiä vastaan ​​Ad Banille: Salausvaluutta- ja blockchain-organisaatioiden koalitio ei ota ison tekniikan äskettäistä salausta koskeviin kieltoihin istumista. Kuka tuomari puolella?

Mikä on AST ?: AST tai AirSwap Token on hajautetun AirSwap-vaihdon jäsenyyden tunnus. AirSwapin ihmiset kutsuvat hajautetun vaihdonsa (tai DEX) nykyistä iteraatiota AirSwap Token Traderiksi.

Kuinka ostaa digitaalista taidetta: Blockchain ja tekniikka laajentavat harvinaisista peppeistä animeihin, mitä ajattelemme taiteeksi ja miten jaamme taidetta modernilla aikakaudella.

Mikä on gnoosi (GNO) ?: Tutustu tähän aloittelijan oppaaseen Gnosis, ennakointimarkkina-alusta, joka on rakennettu hajautetuksi sovellukseksi (dapp) Ethereum-verkossa.

Europol rikkoo tietoverkkorikollisuuden kuningasnastan, joka on vastuussa 1 miljardin euron rahanpesusta kryptovaluutalla: Aiemmin tällä viikolla Europol, Euroopan unionin johtava lainvalvontavirasto, otti äskettäin kiinni hakkerointiryhmän johtajan, joka oli vastuussa yli miljardin euron varastamisesta yli 100 rahoituslaitokselta ympäri maailmaa..

Mikä on IAMA-kolikko ?: Lisätietoja IAMA: sta (tai minä olen kolikko), Kevin Aboschin kokoelmasta sekä fyysisestä että digitaalisesta taideteoksesta.

Kiista muuttuu sulkemiseksi, kun Litepay sammuu: Litecoin-säätiön tällä viikolla julkaiseman blogikirjoituksen mukaan Litepayn toimitusjohtaja Kenneth Asare lopettaa kaikki toiminnot valmistautuakseen myymään yritystä.

Kuusi parasta Blockchain-taideprojektia: Tässä artikkelissa tarkastelemme kuutta suosituinta blockchain-taideprojektia ja miten heidän takanaan olevat taiteilijat käyttävät blockchain-tekniikkaa teoksissaan.

Salausvaluutan mainontakielto: Hanki käsitys siitä, miksi jotkut tekniikan suurimmista yrityksistä ovat johtaneet ristiretkeä salausvaluuttaan liittyvää mainontaa vastaan ​​alustoillaan.

Blockchainin taistelu väärennöksiä vastaan: Viestinnän helppouden kasvaessa väärennetyt uutiset ja väärät tarinat leviävät nyt nopeammin kuin koskaan. Opi kuinka blockchain yrittää käyristää tätä ärsyttävää suuntausta.

Mikä on Pura ?: Vaikka jokainen kryptovaluutta väittäisi yrittävänsä tehdä maailmasta paremman, Pura varaa 10% jokaisesta lohkopalkkiosta tehdäksesi juuri sen.

Mikä on anime-kolikko (ANI) ?: Lisätietoja Anime Coinista, projekti, joka tarjoaa alustan käyttäjille animeihin, allekirjoituksiin, pitämiseen ja vaihtamiseen animeihin liittyviä digitaalisia esineitä blockchainissa.

Miksi niin monet ICO: t epäonnistuvat ?: ICO: t eivät ole kuolleita. Tosiasia on, että on olemassa monia ICO: ita, jotka syntyivät vuonna 2017 ja vuoden 2018 alussa markkinoiden yleisen hyppyjen vuoksi, ja monilla ei ole strategiaa kestää.

Binance-muutto Maltalle: Maailman suosituin kryptovaluutanvaihto, Binance, muuttaa Maltalle.

Kansainväliset uutiset

Valko-Venäjä laillistaa kaikki salaukseen liittyvät yritykset: Pienessä Valko-Venäjässä säädettiin pääsääntöisesti salaustoimialan pyrkimyksestä tulla globaaliksi johtajaksi blockchain-innovaatioissa. Presidentti Alexander Lukašenkon allekirjoittama asetus nro 8 tarjoaa verohelpotuksia (kuten ei veroja kaivostoiminnan voitoista), viisumivapautta ja muita kannustimia houkutella blockchain-yrityksiä.

Yhdistyneen kuningaskunnan rahoitusvalvoja varoittaa mahdollisista huijauksista: Raportin mukaan “uskomme, että tämä yritys on tarjonnut rahoituspalveluja tai tuotteita Isossa-Britanniassa ilman lupaa. Selvitä, miksi olla erityisen varovainen suhtautuessasi tähän luvattomaan yritykseen ja kuinka suojautua huijareilta. ” Bulgariasta loppuvan Olsson Capitalin sanotaan kohdistavan brittiläisiä sijoittajia kryptokauppapalveluillaan.

Salaus hakata

Kaksi Japanin kaupankäyntialustaa on suljettu asetusten keskellä: Tokion GateWay ja Fukuokassa toimiva Mr. Exchange ovat kaksi viimeisimmistä japanilaisista pörsseistä, jotka on tarkoitus sulkea, kun sääntelyviranomaiset kiristävät otettaan. NEM: n 500 miljoonan dollarin varkauden jälkeen tammikuussa lisääntynyt valvonta alalla on painostanut pörssejä rekisteröitymään FSA: lle ja parantamaan niiden suhteellisen heikkoa turvallisuutta. Sulkeutumisen jälkeen kahden pörssin on palautettava kaikki sijoittajan varat.

Etelä-Koreassa voi olla salausmaksuvaihtoehtoja vuoteen 2019 mennessä: Yleensä teknologiarakkaudestaan ​​tunnetut eteläkorealaiset kuluttajat voivat pian viettää salauksensa yli 8000 vähittäiskaupassa. Suuri pörssi Bithumb ilmoitti yhteistyössä digitaalisten maksujen tarjoajan Korea Payn kanssa tarjoavansa pian maksuratkaisupalvelun asiakkailleen, jotka haluavat maksaa salauksensa avulla. Kaiken tyyppisten ja kokoisten yritysten odotetaan osallistuvan virtuaalivaluutan vallankumoukseen kahviloista kynttilöihin.

Tanskan suurin pankki pitää salausta kaupan kannalta liian riskialttiina: Raportissa Danske bank toteaa, että “meillä on negatiivinen kanta kryptovaluuttoihin, ja suosittelemme vahvasti, että asiakkaamme pidättäytyvät sijoittamasta kentälle.” Suuren volatiliteetin, avoimuuden puutteen ja yleisen kuluttajansuojan puutteen vuoksi pankki poisti asiakkailleen mahdollisuuden ostaa salaukseen liittyviä rahoitusvälineitä, kuten pörssissä vaihdettuja seteleitä. Siitä huolimatta asiakkaat voivat silti käyttää Danske-luottokorttejaan salauksen ostamiseen.

Salauspankki

Kiinan keskuspankki ajattelee, että salaus uhkaa kansallista valuuttaa: Kiinan kansantasavallan kultakullan ja hopean saavutuksia korostavassa kokouksessa Kiinan kansantasavalta käsitteli mahdollisia riskejä Kiinan juanille, mukaan lukien “digitaalitalouden kehitys”. Vaikka pankin varapuheenjohtaja Fan Yifei juhli pankkien kasvua digitaalisen valuutan tutkimuksessa ja kehityksessä, hän korosti yhtenä tärkeimmistä prioriteeteistaan ​​suojella juania virtuaalivaluutoilta tiukalla politiikalla..

Kanadan luottolaitos kieltää asiakkaita sijoittamasta salaukseen: Luottolaitos Bank of Montreal (BMO) ilmoitti 28. maaliskuuta, että sen asiakkaat eivät voi enää suorittaa luotto-, maksu- ja verkkomaksuja kryptovaluuttakauppapaikoilla. Pankin mukaan “tämä päätös tehtiin kryptovaluuttojen epävakaasta luonteesta johtuen ja asiakkaiden ja pankin turvallisuuden parantamiseksi.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me