Kaksi askelta eteenpäin, yksi askel taaksepäin

Joka viikko ei voi olla hyvä viikko. Kuukauden lähes yksinomaan vihreiden viikkojen jälkeen näimme vihdoin vetäytymisen markkinoilla. Saavutettuaan lauantaina noin 144 miljardin dollarin huippunsa markkinakorkki laski jyrkästi ja on tällä hetkellä tasainen hieman yli 130,7 miljardin dollarin tasolla. Tämä pudotus jättää meille noin kolmen prosentin markkinoiden laskun viime perjantaista lähtien. Ei suuri, mutta ei kauhea.

Salausvaluutan markkinatilastot (3.1.2019)

Salausvaluutan markkinatilastot (3.1.2019)

Muutama altcoine jäi markkinoiden vaikutuksesta kokonaan. Ontology (ONT) -hinta muutti 15,68%, Basic Attention Token (BAT) nousi 20,15%, ja Enjin Coin (ENJ) lähes kaksinkertaisti (98,52%) hinnalla huhuihin siitä, että projekti on ollut Samsungin kanssa yhteistyössä Galaxy S10: n salauksen lompakon kanssa. Kolme parasta:

Bitcoin laski 2,89% tällä viikolla, mutta on noin 11 prosenttia helmikuussa.

Ethereum osui tällä viikolla 7,71%: n tappiosta.

XRP pysyi suunnilleen samana, ajellen vain 0,61% hinnasta.

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Nasdaqin salausindeksit julkaistaan: Vain pari viikkoa salausindeksien suunnittelun ilmoittamisen jälkeen Nasdaq on käynnistänyt BLX (Bitcoin) ja ELX (Ethereum) -likviditeetti-indeksit alustallaan. Indeksit toimivat Brave New Coinin avulla, yhdistämällä laadulliset ja määrälliset tiedot. Indeksit päivittyvät 30 sekunnin välein käyttäen hinnan laskemiseen muun muassa kaupankäyntimäärää ja tilauskannan syvyyttä.

Uusilla indekseillä Nasdaq pyrkii lisäämään salaustuotemarkkinoiden avoimuutta. Toivottavasti se vakuuttaa sääntelyviranomaiset lopulta siitä, että markkinat ovat riittävän kypsiä hyväksymään kaivattu Bitcoin ETF.

Square tuo Bitcoin Big Bucks: Cash App, Square -yrityksen takana oleva yritys jätti vuoden 2018 vuosiraporttinsa tällä viikolla, ja poika oi poika, mikä vuosi sillä oli. Yhtiö ansaitsi 464 miljoonaa dollaria oikaistuja tuloja viimeisellä vuosineljänneksellä, mikä on 64 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Maksualustan kasvu saattaa kuitenkin hidastua. Yhtiö kasvatti liikevaihtoaan 53 prosenttia vuoden aikana, mikä näyttää hyvältä. Wall Streetin analyytikot odottivat kuitenkin 60 prosentin kasvua, jolloin osakekurssi laski hieman tuloslaskelman jälkeen.

Neliön Bitcoin-tulos

Neliön Bitcoin-tulos

Positiivisella salausviestillä bitcoin-ostot kasvoivat tasaisesti vuoteen 2018 verrattuna. Yhtiö toteutti 37 miljoonan dollarin, 43 miljoonan dollarin ja 52 miljoonan dollarin bitcoin-myynnin vastaavasti Q1, Q2 ja Q3. Squaren toimitusjohtaja Jack Dorsey on jo pitkään ollut julkinen Bitcoinin puolustaja ja on jopa vihjannut Lightning Network -liiketoimiin, jotka tulevat pian Square Cashiin.

Ihmiset sanovat asioita

Woz Tinkers: Haastattelussa Bloombergille tällä viikolla Applen perustaja Steve Wozniak kommentoi nykyisiä Bitcoin-markkinoita. Hän väittää, että vaikka hän myi suurimman osan omistuksistaan ​​huipun lähellä (Toki, Woz …), hän huokuu edelleen Bitcoinia ja uskoo, että olemme nähneet siitä “massiivista arvonluontia” parin viime vuoden aikana.

mikä uutta sattumalta

Bitcoin Travel and Transport: Voiko Blockchain kehittää miten pääsemme ympäri ?: Matkustaminen ympäri maailmaa pelkästään bitcoinilla on täysin mahdollista. Sijoitamme työkalut, jotka mahdollistavat sen.

Voivatko Blockchain Climate Change -aloitteet auttaa torjumaan ilmaston lämpenemistä ?: Ilmastonmuutosorganisaatioita on enemmän kuin luulisi käyttävänsi blockchainia tehtäviinsä.

Liittyykö Rakuten Neweggiin ja Shopifyyn hyväksyessään salausmaksut?: Näyttää siltä, ​​että Rakuten voi olla seuraava verkkokaupan jättiläinen, joka toteuttaa salausmaksut.

Pidättävätkö Bitcoin uuden normin? Tässä on miksi se on hyvä asia: Pahat pojat, pahat pojat. Mitä aiot tehdä? Whatcha tekee, kun blockchain-analyytikot tulevat sinulle.

Abran toimitusjohtaja Bill Barhydt julkisti uuden pääomasijoitusominaisuuden: Abra Kadabra Alakazam. Barhydt kertoo sovelluksensa (bitcoin-takaamasta) osakeohjelmasta.

Ovatko Blockchain-sijoitusrahastot sijoittamisen tulevaisuus?: Monipuolista riskiäsi ja maksa pienempiä maksuja? Kuulostaa win-win meille.

Suosituimmat Bitcoin-franchising-asiat: Kategoriat ja esimerkkejä reaalimaailmasta: He eivät ole Mickey Ds, mutta nämä Bitcoin-franchising-toiminnot tuovat silti melkoisen pennin.

Kuinka sosiaalinen mielipide vaikuttaa Bitcoin-markkinoihin ?: Hit “Like” for Bitcoin. Kommentti käyttäjälle Ethereum.

Sekoitetaan Crypto? Tässä on opas Bitcoin for Dummies: Haluatko oppia kuinka blockchain toimii? Etkö ole varma, mikä bitcoin tarkalleen on? Palautamme sen takaisin perusasioihin ELI5-oppaamme avulla.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Tutkimus sanoo … Blockchain-insinöörit: On lohdullista tietää, että jopa karhumarkkinoilla blockchain-asiantuntijoiden tarve on suurempi kuin koskaan. Hiredin äskettäin julkaistun raportin mukaan blockchain-insinöörien maailmanlaajuinen kysyntä on tänä vuonna yli 500 prosenttia. Tämä kasvuprosentti kääpiö turvallisuusinsinöörien kasvusta, toisella sijalla 132 prosentin kasvulla.

Suunnittelun kysynnän kasvu

Suunnittelun kysynnän kasvu (via Palkattu)

Massiivisen kysyntänsä lisäksi blockchain-insinöörit hakevat suurimpia palkkoja ikäisensä keskuudessa. Keskimääräinen vuosipalkka on 137 tuhatta dollaria (NYC: ssä), ja he ovat toiseksi vain pelinsinöörien joukossa, jotka saavat keskimäärin 147 tuhatta dollaria vuodessa..

Työnvälityssivusto pitää blockchain-kysynnän ja palkkojen kasvun “lukemattomina käyttötapauksina, digitaalisesta identiteetistä ja älykkäistä sopimuksista työvoiman hallintaan ja hajautettuun tallennustilaan”.

Todellinen tarina Bitcoinin arvosta Venezuelassa: Ei niin paljon uutisia, mutta New York Timesin lausunto Bitcoinista Venezuelassa teki sosiaalisen median kierroksista tällä viikolla. Siinä venezuelalainen taloustieteilijä Carlos Hernández jakaa kokemuksensa talouden romahduksen maassa. Hän selittää, kuinka bolivarien, Venezuelan kansallisen valuutan, omistaminen on “taloudellista itsemurhaa”. Romahtavan valuutan vuotuinen inflaatio oli 1700000 prosenttia vuonna 2018.

Suojellakseen rikkauttaan maan hyperinflaatiolta hän pitää omaisuutensa bitcoinissa. Venezuelan hallituksen tiukan valuutanvalvonnan vuoksi Hernández ei voi käyttää ulkomaan valuuttoja. Joten Bitcoin on hänen ainoa vaihtoehto. Hän väittää, että “rajaton raha” on enemmän kuin sananmuoto meille, jotka elämme romahtavassa taloudessa ja romahtavassa diktatuurissa. “Alalla, joka on täynnä puhetta lambot ja kuu, on tärkeää muistaa Bitcoinin todellinen arvo ja ihmiset, jotka auttavat eniten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me