Ylös ja alas ja ympäri

Positiivisen viikon alun jälkeen markkinat vetivät klassisen Bart Simpson -kaaviokuvion, jättäen meidät kokonaisuutena alas. Sunnuntaina kokonaismarkkinat nousivat melkein viisi prosenttia kahdessa tunnissa saavuttaen viikoittaisen korkeimman tason, joka oli hieman yli 138,5 miljardia dollaria.

Ralli oli kuitenkin lyhytikäinen, koska markkinat laskivat sitten torstaina viikoittaiselle matalimmalle tasolle, 121,7 miljardiin dollariin, eivätkä ole toipuneet paljon sen jälkeen. Meillä on tällä hetkellä 123,2 miljardin dollarin markkina-arvo, 4,5 prosentin pudotus viikolla.

Kryptovaluuttatilastot (11.1.2019)

Kryptovaluuttatilastot (11.1.2019)

Suurin osa parhaista kryptovaluutoista näki punaisen myös tällä viikolla. Yksi poikkeus oli Tron (TRX), joka kasvoi 23,71 prosenttia. Mitä tulee isoihin koiriin:

Bitcoin laski 3,04% nykyisellä hinnalla vajaa 3700 dollaria.

XRP menetti viikon aikana 6,04%, mutta sai toiseksi parhaan sijan.

Ethereum sai lyödä ja irtoaa 15,52% hinnastaan.

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Nevadan testit Blockchainin syntymätodistukset: Nevada. Siinä on Sin City, maailman suurin pieni kaupunki, ja nyt useat valtion alueet ansaitsevat myös Blockchain City -nimen. Ehkä se on hieman venytys.

Useat Nevadan läänit ovat alkaneet digitalisoida valtion varmenteita ja tallentaa ne blockchain-tekniikalla. Esimerkiksi Washoe County esitteli huhtikuussa 2018 ohjelman, joka tallentaa vihkitodistukset Ethereum-verkkoon. Joulukuuhun mennessä he ovat käsitelleet 950 digitaalista avioliittoa. Toinen lääni, Elko, testaa tekniikkaa syntymätodistuksilla.

Washoe County aikoo siirtyä eteenpäin muiden hallituksen asiakirjojen digitoinnin kanssa. Erityisesti yksi projekti keskittyy siihen katastrofien palauttamisen keinoin, jos (tai kun) fyysiset tiedot tuhoutuvat.

NASA ehdottaa Blockchain-lentotietoja: Yhdysvaltojen kansallinen ilmailu- ja avaruushallinto (NASA) julkaisi torstaina ehdotuksen “avoimen lähdekoodin luvallisesta lohkoketjusta, joka mahdollistaa lentokoneiden yksityisyyden ja nimettömyyden ja tarjoaa samalla turvallisen ja tehokkaan menetelmän viestintään ilmaliikennepalvelujen, operatiivisen tuen tai muun valtuutetun kanssa. yhteisöt. ” Tai yksinkertaisemmin sanoen, blockchain lentoliikennetiedoille.

Blockchain-alusta käyttäisi yksityisiä kanavia Hyperledger Fabricissa. Ehdotus on vastaus palvelujen epäämisen, huijaamisen ja muihin automaattisen riippuvaisen seurannan (ADS-B) esiin tuomiin riskeihin. Vuodesta 2020 alkaen FAA valtuuttaa ADS-B: n kansallisen hyväksymisen, joten näihin kysymyksiin on puututtava nopeasti. NASA uskoo, että estoketju voisi olla ratkaisu.

Ihmiset sanovat asioita

Szabon saarna: Yksi Bitcoinin varhaisimmista kehittäjistä (ja huhuttu Satoshi), Nick Szabo, puhui Israelin Bitcoin-huippukokouksessa tiistaina. Esityksensä aikana hän esitti rohkean väitteen: “Joissakin tilanteissa keskuspankki ei voi luottaa ulkomaiseen keskuspankkiin tai hallitukseen joukkovelkakirjoillaan … luottamusminimoidumpi ratkaisu on kryptovaluutta.” Vaikka jotkut diehardit näkevät Bitcoinin keinona vapautua pankkikiinnityksistä, näyttää siltä, ​​että maailmassa voisi olla paikka molemmille.

mikä uutta sattumalta

Bitcoin vs. Tech Stocks: Suhteellinen vahvuusvertailu: Viimeisten viiden vuoden kahden kuumimman omaisuusluokan vertailu rinnakkain.

Kuinka kaivaa Ethereumia NiceHashin avulla: Opi kaivamaan Ethereumia nyt, koska et pysty pitkään.

Crypto Bill Pay Services: Tee ostoksia viisaasti ja varo: Kukaan ei pidä laskujen maksamisesta. Mutta salauksen käyttäminen voisi tehdä teosta hieman vähemmän sietämättömän.

Altcoin Race for King Heats Up: XRP Community Blames CoinMarketCap: Ethereum on ohittanut XRP: n jälleen kerran toiseksi. XRP-shillit ovat kuitenkin kyseenalaisia.

Bitcoin vs. kiinteistö: Mikä omaisuusluokka toimii paremmin?: Mikä on ero Bitcoinin ja talon välillä? Emme ole sijoittaneet kaikkia elämäsäästöjämme taloon.

Craig Wright kohtaa oikeudellisen takaiskun, kovan Bitcoin Cash Wars -tilanteen: Näyttää siltä, ​​että Faketoshi saattaa vihdoin saada tulonsa.

Bitcoin ja kaupankäynnin psykologia: Älä anna mielesi huijata sinua tekemään huonoja kauppapäätöksiä. Logiikka sykkii tunteet joka kerta.

Mikä on korttelissa, joka tapauksessa? | Johdatus lohkojen tutkijoihin: Jo ennen lohkoketjuja oli lohkoja. Opi tästä perustavasta lohkoketjutekniikasta.

Hajautettu järjestelmäarkkitehtuuri: Kuinka Blockchain mullisti vertaisverkot: P2P: stä DLT: hen hajautetut järjestelmät ovat olleet tärkeitä hajauttamisen vallankumouksessa.

Bitcoin vs. kehittyvien markkinoiden osakkeet Mikä omaisuus on sinulle parempi?: Kahden suuren riskin, korkean palkkion omaisuuden taistelu. Tiedät mitä he sanovat, “Sinun täytyy riskoida saamaan keksi.”

Viisi vinkkiä välttää putoamista alkuperäisestä kolikkotarjouksesta: Siitä on melkein tullut kryptovaluutta sijoitusvaluutassa, vaikka sen ei pitäisi olla. Autamme sinua välttämään huijauksia.

Sujuvampi ajo: Salkun ylikeskittymän rajoittaminen: Oletko kyllästynyt salaustorille? Omaisuuden monipuolistaminen on lippusi pelastukseen.

Blockchain Automotive: Knight Riderin tekeminen ylpeäksi: Vaikka meillä ei todennäköisesti ole KITT: tä lähitulevaisuudessa, olemme melkein lähellä.

Monet pilvipalvelutyypit: IaaS, PaaS, SaaS – lue kaikki niistä täällä.

Mikä on Coinvest Token (COIN) ?: Tutustu automaattiseen kaupankäyntialustaan, joka tekee kaiken.

Bitcoin Trading Bots: Koneet ottavat johtoaseman: Se on kuin BattleBots, mutta huomattavasti vähemmän sahanteriä ja sirpaleita.

Gate.io Exchange -katsaus | Onko se turvallista ?: Annamme sinulle tämän vähemmän tunnetun vaihdon alennuksen.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

EBA pyytää yleiseurooppalaisia ​​salaussääntöjä: Euroopan pankkiviranomainen (EBA) julkaisi keskiviikkona raportin, jossa kehotettiin Euroopan komissiota käsittelemään kryptovaluutan aiheuttamat ongelmat nykyisten säännösten mukaisesti. Järjestö väittää, että “salausvarat eivät kuulu EU: n rahoituspalveluasetuksen soveltamisalaan, ja erityiset palvelut, jotka liittyvät salauksen omaisuudenhoitajan lompakon tarjoamiseen ja salausvarojen kaupankäyntialustoihin, eivät ole säänneltyjä toimintoja EU: n rahoituspalvelulain mukaan.” Tämän selkeän sääntelyn puuttumisen vuoksi on vaikea suojella kuluttajien etuja.

Siksi EBA on toteuttamassa toimia vuonna 2019 parantaakseen salauksen rahoituslaitosten valvontaa erityisesti kuluttajille suunnattujen toimintojen suhteen. Toivottavasti Euroopan komissio liittyy junaan ja antaa enemmän selkeyttä siitä, miten kryptovaluuttoja tulisi kohdella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me