“Mutta kyse ei ole siitä, kuinka kovasti lyöt. Kyse on siitä, kuinka vaikeaa voit osua ja jatkaa eteenpäin ”- Boxing Movie Man

Salausvaluutan kokonaismarkkinakorko laski 104 miljardista dollarista 102,1 miljardiin dollariin, pudotus 1,82% viikolla, mikä ei ole niin paha verrattuna markkinoiden lyömiseen viime viikkoina.

Bitcoin liukastui alas 4,58% 3 241 dollariin.

Ripple ja Ethereum ovat alhaalla 4,87% ja 4,61% vastaavasti.

Markkinat eivät kuitenkaan olleet vihreät. EOS on noussut 6,28%, ja muutamat muut alttit saivat massiivisia voittoja, jotka muistuttivat vuotta 2017, jolloin kaksinumeroisen vihreän näkeminen kryptovaluuttamarkkinoilla oli päivittäin * sytyttää ja viimeistelee savukkeen yhdellä vedolla, tuijottaa vilpittömästi seinää hetkeksi *. Aallot nousivat viileästi 63,04%, TenX ylös 48,29%, Dentacoin ylös 33,45%, ja parvi 85,89%. Kaukana näiden projektien kaikkien aikojen korkeimmista, mutta miellyttävä muistiinpano muuten surkeassa muutamassa viikossa.

Kryptovaluuttamarkkinat

Kryptovaluuttamarkkinat 14.12.2018

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Kongressin jäsenet esittävät kryptohintojen manipulointia vastustavia laskuja: Republikaanien Ted Budd ja demokraatti Darren Soto ovat liittyneet käsiinsä käytävän yli lopettaakseen kryptovaluutan hintamuutokset. Nämä kaksi miestä ovat esittäneet pari lakiesitystä, jotka “ohjaavat CFTC: tä ja muita finanssialan sääntelyviranomaisia ​​antamaan kriittisiä suosituksia sääntely-ympäristön parantamiseksi sekä kuluttajien että liiketoiminnan kehittämisen puolella”.

Ensimmäinen lasku, Virtuaalivaluutan kuluttajansuojalaki, pyytää CFTC: tä analysoimaan nykyistä hinnankäsittelyä ja ehdottamaan sääntelymuutoksia sen estämiseksi tulevaisuudessa. Toinen, Yhdysvaltain virtuaalivaluuttamarkkinat ja sääntelykilpailukyky, haluaa, että organisaatio suorittaa tutkimuksen muiden maiden säännöksistä etsimään “vaihtoehtoja nykyisille raskaille säännöksille, jotka voivat estää innovointia”. Uusi lakiesitys näyttää olevan voitto kaikille osapuolille.

CFTC etsii Ethereumin osaamista: Commodity Futures Trading Commission (CFTC) etsii nyt Ethereumin asiantuntemustasi. Tiistaina organisaatio julkaisi tietopyynnön (RFI) saadakseen lisätietoja älykkäiden sopimusten superverkosta.

Ole hyvä ja osallistu salakirjoitustekniikan ja markkinoiden julkisia kommentteja koskevaan kutsumme Yhdysvaltain raaka-aineiden tulevaisuuden kauppakomissio https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12. joulukuuta 2018

RFI sisältää yllättävän merkityksellisiä kysymyksiä, kuten: ”Onko Ethereum Networkilla skaalautuvuushaasteita? Jos on, kuvailkaa tällaisia ​​haasteita ja mahdollisia ratkaisuja. ” ja “Onko todiste panoksen konsensusmekanismista testattu tai validoitu laajuudessa?” Ehkä nämä valtion virkamiehet tietävät vähän blockchainista loppujen lopuksi …

Ihmiset sanovat asioita

Mike Surfin ’Bird Novogratz: Tuoreessa haastattelussa Bloomberg, legendaarinen salakirjoittaja Mike Novogratz levitti lomailuhenkiä alan tulevaisuuden suhteen. Hän totesi, että vaikka olemme nyt hiljaisuudessa, valtava aalto on tulossa. Ja kun se tapahtuu, hänen yrityksensä “parempi olla salauksen Laird Hamilton”.

“Mikä on Bitcoin?” -Kaikki: Google julkaisi vuoden 2018 haun tulokset tällä viikolla, ja muutama salaukseen liittyvä aihe otti kärjessä. “Mikä on Bitcoin?” saavutti ensimmäisen sijan Mikä on…? -kategoriassa taas “Kuinka ostaa Ripple” sijoittui neljänneksi Miten kategoria.

mikä uutta sattumalta

Kuinka kaivaa IOTA asentamatta täyttä solmua: Haluatko kaivaa IOTA: n? Se on helpompaa kuin luulet.

Tärkeimmät toimitusketjun lohkoketjuprojektit vuodelle 2019: Yritykset romuttaville startup-yrityksille: Toimitusketjut eivät ole vieraita blockchainille. Tässä on joitain parhaita projekteja, jotka antavat logistiikalle vauhtia.

Blockchain-teollisuuden taantuma, joka aiheuttaa kiinalaisia ​​sijoittajahermoja: kun salausmarkkinat ovat laskeneet, jotkut kiinalaiset sijoittajat saavat kylmät jalat.

Mikä on henkilöllisyyden hallinta? Turvallisuus nimettömyyden aikakaudella: Henkilöllisyytesi on luultavasti henkilökohtaisin omaisuutesi. Eikö sinun pitäisi hallita sitä, kuka sitä tarkastelee?

Kahdeksan asiaa, jotka sinun on tiedettävä salausveroista: “Koska olen verottaja, joo, olen verottaja.”

Kuinka maksaa veroja kryptovaluutoista: Vain kaksi asiaa elämässä on varma: kuolema ja… no, tiedät.

Bitcoin-kaivosvaikeuksien lasku suosii pysyviä kaivostyöläisiä: Kuulet koskaan tarinan kahdesta pienestä hiirestä?

Blockchain-tunnuksen hallinta | Tietoturva 2.0 ?: V: Equifax, Yahoo, Uber. K: Nimeä kolme yritystä, jotka ovat äskettäin vaarantaneet tietosi.

Hakkerit levittävät salauksen louhintaa haittaohjelmia reitittimien kautta: Piilota selaimesi, piilota reitittimet, koska ne hakkeroivat kaikki täällä.

Blockchain Internet: Verkon purkaminen verkosta: Vain harvat organisaatiot hallitsevat oletettavasti “hajautettua” Internetiä. Blockchainin avulla verkko voisi todella saavuttaa tämän tavoitteen.

Kuinka löytää paras salauskirjanpitäjä: Opas oppaan löytämiseen verokauden aikana: Yo dawg, kuulimme tarvitsevasi vero-opasta. Joten teimme oppaan kuinka löytää opas.

CoolWallet S -katsaus Mitä sinun pitäisi tietää mobiililaitteiden lompakosta: Säilytä digitaalista kultaa, koska sinulla on kuuma ja kylmä. Hinta ylös, ja se on alhaalla, Hymyilemme ja paheksumme.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Venezuelan KFC Chick Out, Church’s Chick In: Joukko uutisia Dash- ja Venezuelan-kanan franchising-palveluille tällä viikolla. Viikon alussa Dash Venezuela ilmoitti, että maan KFC-sijainnit hyväksyvät pian Dash-salausvaluutan. Kuitenkin he ilmeisesti hyppäsivät aseen ilmoitukseen. Pian sen jälkeen KFC Venezuela esitti oikaisun toteamalla, että he vain keskustelivat mahdollisuudesta.

Ennen kuin pystyimme asettamaan rumpukapulamme, Dash ja Church’s Chicken seurasivat uutta lehdistötiedotetta, jossa kerrottiin heidän uudesta kumppanuudestaan. Pikaruokaketju alkaa hyväksyä kryptovaluutta 13 sijainnissaan Venezuelassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me