Taivas putoaa!

Okei, ehkä olemme hieman dramaattisia. Mutta tällä viikolla oli verikylpy kryptovaluuttamarkkinoille. Viikon ensimmäisellä puoliskolla markkinat näyttivät jatkavan haihtumatonta liikettä, johon olemme tottuneet viime viikkojen aikana. Keskiviikkona asiat kuitenkin kääntyivät etelään lähes välittömästi seitsemän prosentin pudotuksella. Useat tapahtumat ovat saattaneet myötävaikuttaa tähän jyrkkään pudotukseen, mutta taistelut ja myöhemmät Bitcoin Cashin haarukat eivät todellakaan auttaneet.

Tämän viikon viime viikosta lähtien koko kryptovaluuttamarkkinat laskivat hieman yli 13 prosenttia ja ovat tällä hetkellä noin 184 miljardia dollaria. Tällainen pisara saa meidät epäröimään kirjautua alkuun kolikoihin.

Bitcoin laski tällä viikolla vuoden 2018 alimpaan tasoon menettämällä 12,24% arvostaan.

XRP hyppäsi Ethereumin yli rankingissa, mutta laski silti 5,83%.

Ethereum otti myös raskas rumpu. 15,43%: n romahdus, tarkalleen.

On syytä huomata, että Bitcoin Cash draama on vaikuttanut suuresti hintaan, ja Bitcoin-haarukka laski tällä viikolla 28,88%.

Salausvaluutan markkinatilastot (16.11.2018)

Salausvaluutan markkinatilastot (16.11.2018)

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Microsoft yhdistää SDK: n ja DLT: n: Eilen Microsoft julkaisi blockchain-kehityspaketin (BDK?) Osana Azure Blockchain Workbench -alustaa. Yritys aikoo käyttää blockchain SDK: ta (pidämme BDK: sta paremmin …) auttaa yrityksiä nopeasti integroimaan hajautettu kirjanpitotekniikka (DLT) nykyisiin järjestelmiin ja työnkulkuihin.

Alkuperäinen julkaisu sisältää ominaisuuksia, kuten liittymien, kuten mobiililaitteiden ja esineiden internetin, yhdistämisen, ketjun ulkopuolella olevan datan integroinnin ja älykkäiden sopimusten toteuttamisen. Microsoft aikoo jatkaa BDK-tarjonnan laajentamista, kun lisää käyttötapauksia paljastuu.

Trumpin vt. Oikeusministerillä on outoja salakirjoitussiteitä: Ja emme puhu niistä, joita käytät kaulassasi. Presidentti Trumpin väliaikaisella oikeusministerillä Matthew Whitakerilla on lievästi sanottuna värillinen historia. Whitaker istui aiemmin Maailman patenttimarkkinointi, yritys, joka tunnetaan erityisesti sulkemisesta liittovaltion tuomarin määräyksellä.

On epäselvää, kuinka hän oli mukana liiketoiminnassa, mutta luettelo yrityksen asiakaskunnasta on jotain katsottavaa. He työskentelivät hyvin varustettujen miesten wc: n, Sasquatch-nuken ja mikä tärkeintä, aikamatka-salauksen kanssa. Jos vain se olisi pahin ajatus kryptovaluutasta, jonka olemme kuulleet …


mikä uutta sattumalta

Coinsource sen himoitusta NYC BitLicense-, Bitcoin ATM -maksu- ja salaussäännöksistä: Coinsource-tiimi jakaa mitä tarvitsee saadakseen vaikeasti saavutettava BitLicense.

Bakkt: Maailmanlaajuinen ekosysteemi säännellyille digitaalisille varoille: (* Arnold Schwarzenegger -ääni *) Minusta tulee Bakkkkkt.

Ultimate Privacy Coin: Monero tai Zcash ?: Katso, mikä kahdesta parhaasta yksityisyyden kolikosta pitää tapahtumasi kääreissä.

Salauslompakkoyhtiö antaa pois digitaalisen valuutan, jonka arvo on 125 miljoonaa dollaria: Hanki itsellesi siivu tätä makeaa Stellar-piirakkaa.

Sanasto tärkeimmistä salausvaluutan teknisistä analyyseistä, jotka sinun on tiedettävä: Olemme saaneet sinut kattamaan kaiken keskiarvoista VPOC: iin.

Mikä on sulautettu kaivos? Voitko kaivaa kaksi salausta samanaikaisesti ?: No, voitko? Voitko?? Vastaus on kyllä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Perianne Boringista: Voimme sanoa luottavaisesti, että hänen viimeinen kerta ei määrittele hänen elämäänsä.

Fibonacci Retracements: Ennustaminen suurten todennäköisyyksien peruutuksille kryptoissa: Olen kuullut aikanani paljon kauhistuttavia matematiikkavitsejä, mutta tämä Fibonacci-vitsi on yhtä huono kuin kaksi viimeistä yhdessä.

Bitcoin Mining voittaa kullankaivun energiankulutusarvion: Väitetään.

Sähkön kaivosallas | Minkälainen salauksen kaivoshuijaus näyttää: hajotamme klassisen huijauksen, joten et enää hämää. Ei ei ei.

Changelly vs. ShapeShift | Head-On Review: Haluatko vaihtaa nopeasti halpoja, kuumia altteja? Nämä alustat ovat sinua varten.

Privacy Coin Runner-Ups: Bytecoin, PIVX, Verge ja Dash: Nämä kolikot eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin kaksi parasta, mutta ne ovat silti huomion arvoisia.

Miksi salaussijoittajien tulisi huolehtia yksityisistä lohkoketjuista: Olet ehkä ajatellut voivasi vain kirjoittaa yksityiset lohkoketjut. Tästä syystä saatat olla väärässä.

Voinko ostaa Bitcoinia IRA: lla?: Ota hodling seuraavalle tasolle lisäämällä Bitcoin IRA-salkkuusi. Mainitsimmeko ylimääräiset verohelpotukset, joita saat sen kanssa?

HitBTC-arvostelu: Onko HitBTC turvallinen käyttää ?: Selvitä, onko korkea likviditeettivaihto sinulle sopiva.

Aloittelijan opas yksityisyyden kolikoiden louhintaan Kuinka kaivaa ZCash: Tiedät jo, että se on yksi parhaista yksityisyyden kolikoista. Nyt voit kaivaa joitain itsellesi.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Oxfam Blockchain auttaa Kambodžan maanviljelijöitä: Torstaina Oxfam lanseerasi virallisesti BlocRicen, blockchain-pohjaisen ratkaisun, joka antaa viljelijöille enemmän neuvotteluvoimaa ostajien kanssa tekemisissä. Alusta tarjoaa älykkäitä sopimuksia Kambodžan riisinviljelijöiden, Kambodžan viejien ja hollantilaisten ostajien välillä.

BlocRice aloitti pilottiohjelmana viime huhtikuussa, ja sen on tarkoitus laajentua maaliskuussa 2019. Oxfam toivoo pääsevänsä Kambodžan riisiteollisuuden ulkopuolelle muihin maihin ja muihin vertikaalialoihin.

Tokion poliisin rintakuva kryptovaluutta pyramidijärjestelmä: Toinen päivä, toinen salaushuijaus. Tällä kertaa kahdeksan ihmistä pidätettiin osallistumisestaan ​​pyramidijärjestelmään, joka huijasi tuhansia ihmisiä lähes 70 miljoonasta dollarista. Miehistö vakuutti useita ihmisiä antamaan heille rahaa ostamaan Bitcoin heidän puolestaan, vaatien jopa 20 prosentin kuukausituoton. He lupasivat myös lisää sijoitustuottoja, jos nykyiset sijoittajat viittaavat uusiin ihmisiin.

Kuusi kahdeksasta syytetystä on jo myöntänyt syyllisyytensä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me