Mr. Crypton villi ratsastus

Tämän viikon aloitus- ja loppukattoja ajatellen saatat ajatella, että se oli suhteellisen tapahtumaton seitsemän päivää. Markkinat irtoivat alle kahdesta prosentista arvosta ja sijoittivat markkina-arvoksi noin 122 miljardia dollaria. Viikon puolivälissä markkinat laskivat kuitenkin melkein viisi prosenttia kuudessa tunnissa, ennen kuin tappio palautui melkein yhtä nopeasti noin päivää myöhemmin.

Kryptovaluuttatilastot (18.1.2019)

Kryptovaluuttatilastot (18.1.2019)

Suurin osa yksittäisistä kryptovaluutoista pysyi yksinumeroisissa voitoissa ja tappioissa. Muutamia poikkeuksia olivat Augur (56,85%), Chainlink (20,45%) ja TenX (78,94%). Kolme parasta:

Bitcoin hintavakaus jatkoi hintojen pudotusta vain 0,96%.

XRP laski 2,54% viikon aikana.

Ja, Ethereum oli lyhyt 3,86% tappio viimeisten seitsemän päivän aikana.

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Wyoming voi merkitä osakkeita: Tasa-arvovaltio on jälleen positiivisen kryptovaluutta-lainsäädännön eturintamassa. Tällä viikolla parlamentin jäsenet laativat Bill 0185: n, joka laillisti yritysten osaketodistusten merkitsemisen. Osakeannin lisäksi lasku tekisi myös blockchainin kautta tapahtuvasta äänestämisestä oikeudellisesti sitovan.

Tämä lasku ei ole Wyomingin ensimmäinen salauslainsäädäntö. Kuten olemme aiemmin raportoineet, valtio on ehdottanut laskuja, joilla ICO: ita koskevia säännöksiä irrotetaan, rahakkeet luokitellaan omaksi omaisuusluokkakseen ja luodaan tekniikan hiekkalaatikko lohkoketjutekniikan testaamiseksi ilman ylivoimaista valvontaa.

Myös blockchain-yritykset alkavat huomata. Cardanon takana oleva kehitysyhtiö IOHK on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​muuttaa Hongkongista Wyomingiin.

College Nerds Challenge Bitcoin: Ja kun sanomme nörtit, se parhaalla mahdollisella tavalla. MIT: n, Stanfordin ja Berkeleyn professorit yrittävät luoda uuden kryptovaluutan, joka puhaltaa Bitcoinin tapahtumanopeudet vedestä uhraamatta salauksen keskeisiä hajauttamisperiaatteita. Uusi salaus, Unit-e, väitetään käsittelevän jopa 10000 tapahtumaa sekunnissa käyttämällä uutta sirpalointimuotoa.

Unit-e on ensimmäinen hajautetun teknologian tutkimushanke, joka on voittoa tavoittelematon hajautetun teknologian luominen ja jota tukevat sijoittajat, kuten Pantera Capital.

Sama kappale, eri kuoro. Tämä yritys ei ole ensimmäinen (eikä tule olemaan viimeinen) yritys yrittää tuhota kuningas Bitcoin. Meidän on odotettava kolikon lanseerausta myöhemmin tänä vuonna, jotta voimme nähdä, täyttääkö se hypeensä.

Ihmiset sanovat asioita

Soto vs. SEC: Darren Soto, blockchainin suurin fani Capitol Hillillä, kertoi Cheddarille tällä viikolla, että SEC: llä ei pitäisi olla toimivaltaa useimpiin kryptovaluuttoihin. Hän uskoo, että “arvopaperilakit voivat olla erittäin tiukkoja”, mikä estää blockchain-tekniikan kasvua. Kongressiedustaja on myös laittanut rahansa suuhunsa ja esittänyt kaksi laskua, jotka auttaisivat sijoittamaan USA blockchain-ruokaketjun kärkeen. Kumouksesi, SEC.

JP vs CZ: Pörssin omistajilla oli melko paljon nähtävää vastauksena Cryptopian viimeaikaiseen hakkerointiin (katso alla). Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao (CZ) kertoi varojen varastoinnin riskeistä kannustaen käyttäjiä varastoimaan kolikoita vain hyvämaineiseen vai vielä parempaan suuntaan hajautettuun pörssiin (DEX)..

Säilytä kolikoita itse. Taistelet hakkereita vastaan ​​itse ja varaudut itse lompakon menettämisestä. Tietokone rikkoutuu, USB-laitteet katoavat.

Säilytä pörssissä. Käytä vain tunnetuimpia, todistetusti turvallisia vaihto-ohjelmia.

Tai siirry DEX: ään, häiritse itseämme. https://t.co/Ci4ux9I3VD

– CZ Binance (@cz_binance) 15. tammikuuta 2019

Krakenin toimitusjohtaja Jesse Powell ei ole samaa mieltä. CZ: n twiitin jälkeen Powell pyysi seuraajia “olemaan tallentamatta enemmän kolikoita pörssiin (mukaan lukien [Kraken]) kuin sinun tarvitsee aktiivisesti käydä kauppaa”.

Älä säilytä enemmän kolikoita pörssissä (mukaan lukien @krakenfx) kuin sinun tarvitsee aktiivisesti käydä kauppaa. Käyttää @LedgerHQ tai @Trezor. DEX: t eivät ole ihmelääke – katso DAO: ta. Avoin lähdekoodi tarkoittaa vain sitä, että hyödyntäminen löydetään aikaisemmin (luultavasti ei hyvien kaverien toimesta). &# 128591; https://t.co/LmzhtCjpM0

– Jesse Powell (@jespow) 16. tammikuuta 2019

Muista aina: Ei avaimiasi, ei salaustasi.

mikä uutta sattumalta

Meksikon narkot käyttävät kiinalaisia ​​salauksen rahanpesun syndikaatteja: Tarina on niin hyvä, että sillä pitäisi olla oma Netflix-sarja.

Mikä on Nimiq (NIM)? Selainpohjainen lohkoketju: vaikea kirjoittaa, mutta helppo käyttää. Tutustu selainpohjaisen kryptovaluutan oppaaseen.

Blockchainin maarekisteri: The New Kid on the Block: Vermontista Dubaihin, maanomistuksesi tallentaminen blockchainiin on nousussa.

Mikä on Theta Token (THETA) ?: Jaa kaistanleveytesi ja videosi tämän pian käynnistyvän lohkoketjun kanssa.

Ethereum Classic, Consensys, Bitmain ja muut: Salakirjoittajat tuntevat hintojen laskun: Jos luulit, että tämä karhumarkkinat ovat kärsineet, odota, kunnes kuulet näistä raskaspainoista.

Ethereum Konstantinopolin haarukka | Mitä sinun on tiedettävä: Kaikki mitä sinun pitäisi tietää tulevasta viivästyneestä Ethereumin kovahaarukasta.

Salausvertailu Katsaus kryptovaluuttatietojen tarjoajaan: Tutustu keskitetysti kaikkiin salausvaluutan tietotarpeisiisi.

Haastattelu: Zilliqa-tiimi sirpaloitumisesta, skaalautuvuudesta ja turvallisista älykkäistä sopimuksista: Zilliqa-tiimi antaa siellä mielipiteen tänään kolmesta suuresta lohkoketjusta.

Blockchain käyttää | Missä salauksella voi olla todellinen ero ?: Ihmiset yleensä mainostavat joitain naurettavia käyttötapoja lohkoketjuun. Nämä ovat niitä, joissa se voi tehdä todellinen ero kuitenkin.

CryptoNightin ja arvoituksellisen CryptoNoten eriyttäminen: Opas tekniikkaan, joka käyttää joitain suosikki yksityisyyden kolikoitasi.

Salausveroparatiisit: Aloittelijan opas lieviin salausveropisteisiin: Etkö halua maksaa veroja salauksestasi? Ehkä kannattaa paeta maasta. (Vitsit tietysti)

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Vuoden 2019 ensimmäinen hakkerointi menee…: * lyönti rumpu * Cryptopia! Tiistaina Cryptopia-tiimi ilmoitti käyttäjille Twitterin kautta, että he olivat “kokeneet tietoturvaloukkauksen, joka aiheutti merkittäviä menetyksiä”. Vaihto on sittemmin keskeyttänyt toiminnan ja asettanut sivuston huoltotilaan, kunnes ne selvittävät tarkalleen, mitä tapahtui.

pic.twitter.com/0ZwqFfwwHi

– Cryptopia Exchange (@Cryptopia_NZ) 15. tammikuuta 2019

Vaikka vaihto- ja lainvalvontaviranomaiset eivät ole paljastaneet varastettujen varojen kokonaismäärää, arviot vaihtelevat välillä 3-13 miljoonaa dollaria. Varas ilmeisesti yritti siirtää osan varastetuista tavaroista Binanceen, jossa ne pakastettiin nopeasti, Binancen toimitusjohtajan Changpeng Zhaon (CZ) mukaan.

Tarvitsetko edustusta, Eh ?: Suurella pohjoisen naapurillamme on nyt kaikkien aikojen ensimmäinen salattu asianajotoimisto. Torontossa toimivan yrityksen perusti Addison Cameron-Huff, merkittävä kryptovaluutta-asianajaja. Ennen yrityksen perustamista Cameron-Huff toimi asianajajana lukuisille salaustoiminnan aloittajille ja rahakkeisiin perustuville yrityksille.

Yritys ottaa käyttöön kiinteän palkkion palvelupaketista “kauppakohtaisesta neuvonnasta” “auttamiseen DMCA-poistojen yhteydessä”. Koska kryptovaluutta on edelleen laillisella harmaalla alueella Kanadassa, yrityksen tulisi pysyä paljon kiireisenä seuraavana vuonna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me