Bitcoinin So Highhhhh, High Above Me

Tämän johdonmukaisen markkinoiden kasvun sanat ovat alkaneet loppua. Mutta luulemme, että tämä on hyvä ongelma. Koko salausmarkkinat kasvoivat tällä viikolla yli 179 miljardiin dollariin kolme ja puoli prosenttia positiiviseen suuntaan.

Salausvaluutan markkinatilastot (19.4.2019)

Salausvaluutan markkinatilastot (19.4.2019)

Jotkut tämän viikon parhaimmista voittajista olivat Binance Coin (29,61%), Tezos (42,48%) ja Basic Attention Token (31,49%). Craig Wright ja hänen pelleesityksensä aiheuttivat 17,33%: n pudotuksen Bitcoin SV: lle. Kolme parasta:

Bitcoin nousi terveenä 3,92%.

Ethereum johti 4,87 prosentin kasvulla.

XRP keräsi mukavan 1,16% nousun huipulta.

Kotimaan uutiset

Hallituksen lohkoketjun menot nousevat, nousevat, nousevat: IDC Government Insightsin torstaina julkaiseman raportin mukaan Yhdysvaltain hallituksen blockchain-menot nousevat 123,5 miljoonaan dollariin vuoteen 2022 mennessä. Tämä luku on huomattavasti suurempi kuin 10,7 miljoonaa dollaria, jonka setä Sam käytti vuonna 2017, yli 1000 prosenttia enemmän, jos olet utelias.

Lisäksi valtion ja kuntien menojen odotetaan saavuttavan yli 48 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä, mikä merkitsisi myös 1000 prosentin kasvua.

Shawn P. McCarthy, IDC Government Insights -tutkimusjohtaja, totesi uskovansa, että “omaisuudenhallinta, henkilöllisyyden hallinta ja älykkäät sopimukset ovat johtavia blockchain-ratkaisuja hallitukselle”. Hän lisäsi: “Varhaiset menot keskittyvät toimitusketjuun ja omaisuudenhoitoratkaisuihin, kun taas myöhempien vuosien menot kasvavat kattamaan enemmän identiteetin hallintaa ja monimutkaisia ​​rahoitustoimia.”

Yaaang Gaaang: Presidenttiehdokas Andrew Yang lisäsi salausasetukset alustalleen tällä viikolla. Demokraattinen ehdokas esitti suunnitelmia sääntelyn selkeyden lisäämiseksi digitaalisen omaisuuden tilaan kuluttajien suojelemiseksi samalla kun edistetään mahdollisimman paljon innovaatioita.

Yang otti laukausta “raskaista säännöksistä”, kuten New Yorkin BitLicense, väittäen, että niillä on ollut “viilentävä vaikutus Yhdysvaltain digitaalisen omaisuuden markkinoilla”. Sen sijaan hän uskoo, että meidän pitäisi puolustaa progressiivista lainsäädäntöä, kuten Token Taxonomy Act ja Wyoming.


Uusi käytäntö # 22 – Digitaalinen omaisuus / salausvaluutta-asetus. Sijoitukset kryptovaluuttoihin ja digitaalisiin hyödykkeisiin ovat ylittäneet sääntelykehyksemme. Sijoittajien on tiedettävä, mikä heidän hoidonsa on, jotta he voisivat innovoida kunnolla Yhdysvalloissa. https://t.co/PyzRfy1t9a

– Andrew Yang (@AndrewYang) 18. huhtikuuta 2019

Yang keräsi jonkin verran tunnettuutta suunnitelmallaan toteuttaa yleinen perustulo (UBI) ja on esiintynyt useissa tiedotusvälineissä, kuten Joe Rogan Podcast. Hänen salausta suosiva asenne voi antaa hänelle uuden sysäyksen kyselyissä.

Ihmiset sanovat asioita

Craig Wrightin haastehaku: Craig Wright, itse julistautuneena Satoshi Nakamotoksi, muuksi julistetuksi hulluksi, aloitti kierroksensa oikeudenkäynneillä tällä viikolla. Vitalik Buterin, podcaster Peter McCormack ja Twitter-persoonallisuus Hodlonaut kaikki näyttävät jääneen ristituleensa. Wright haluaa Buterinin ja McCormackin julkisesti ilmoittavan olevansa Satoshi Nakamoto tai joutuvansa oikeudellisiin seurauksiin. Tämä sirkustoiminta johti BCHSV: n poistamiseen listalta useilta alustoilta, kuten Binance, ShapeShift ja Kraken.

McCormackin vastaus on puhdasta kultaa:

Muodollinen vastaukseni Craig Wrightin ja @CalvinAyre. Tämä lähetettiin tänään. Odotamme ongelman ratkaisemista nopeasti ja tehokkaasti. pic.twitter.com/ANSmF1kH8k

– Tohtori Peter McCormack (@PeterMcCormack) 14. huhtikuuta 2019

Mitä uutta CoinCentralissa?

IOST: Haastattelu toimitusjohtajan Jimmy Zhongin kanssa: Tarkastamme uudelleen IOST: n toimitusjohtajan Jimmy Zhongin kanssa nähdäksemme, miten asiat ovat sujuneet projektin pääverkon käynnistämisen jälkeen.

Salausmarkkinoiden kauppias tuomittu rahanpesurikkomuksista: Kalifornia ei ole tarkoitettu vain elokuvan tähdille ja teknologiayrittäjille. Siellä on myös kohtuullinen osuus rahanpesusta.

Korvaako Bitcoin koskaan Fiatin ?: Ah, Bitcoin vs. Fiat. Kahden rahan titaanin taistelu. Mutta kuka voittaa?

Bitcoinin kaivosenergiankäyttö: Hyvä, huono ja tulevaisuus: Tarkastelemme bitcoinin louhinnan energiakriittejä ja tutkimme, miksi ne saattavat pian olla menneisyyttä.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Ethereumilla on iso viikko: Pari isoa ilmoitusta Ethereumille tällä viikolla. Ensinnäkin Enterprise Ethereum Alliance teki yhdessä Microsoftin kanssa muodostaen Token Taxonomy Initiative -aloitteen. Aloite on teknologianeutraali projekti, joka pyrkii standardoimaan tunnukset kaikissa verkoissa. Aloitteen jäseniä ovat Ethereum, Hyperledger, R3, EY, IBM, Intel, Microsoft ja J.P.Morgan muun muassa.

Myös tällä viikolla Ernst and Young (EY) ilmoitti Nightfall, protokolla, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään Ethereum-lohkoketjua. Asiantuntijapalveluyritys julkaisee koodin toukokuussa julkisesti, joten kuka tahansa voi käyttää sitä ilman lisenssejä tai käyttöoikeuksia.

Forbes paljastaa Blockchain 50: n: Tiistaina Forbes julkaisi Blockchainin miljardin dollarin vauvat – luettelo 50 miljardin dollarin yrityksistä, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa jollakin tavalla. Kolme pilkklubia sisälsi monia yrityksiä, joita olet todennäköisesti odottanut, kuten Coinbase, Ripple ja Bitfury. Oli kuitenkin myös yllätyksiä.

Vakuutusyhtiöt State Farm, Allianz SE ja MetLife toteuttavat Hyperledgerin, Cordan ja Ethereumin teknologiaa. Nestle ja CVS Health tekevät yhteistyötä IBM Blockchainin kanssa järjestelmissään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me