Bitcoin’s Back, Alright

Näyttää siltä, ​​että kryptovaluuttamarkkinat saattavat vihdoin kääntyä ympäri. * koputtaa puuta * Melkein jokainen kryptovaluutta kasvoi kaksinumeroisesti tällä viikolla, kun koko markkinat kasvoivat 104,2 miljardista dollariin noin 134,5 miljardiin dollariin – vain ujo 30 prosentin noususta. Bitcoin Cash nousi 141,68%. Tron kasvoi 64,82%. Helvetti, jopa Bitcoin SV nousi 52,57% tällä viikolla.

onko tämä härkämarkkinameme

Tällaiset numerot saattavat muistuttaa sinua vuoden 2017 härkäajoista. Meidän pitäisi kuitenkin hillitä jännitystä ja nähdä, mitä seuraavien parin viikon aikana on varastossa. Kolme parasta kolikkoa …

Bitcoin kasvoi vähiten tällä viikolla, mutta hintojen nousu oli silti yli kunnioitettavaa 23,81%.

XRP jatkaa toisen sijan säilyttämistä hinnan 28,16 prosentin parannuksella.

Ethereum on johtanut pakkausta viime perjantaista lähtien, kasvua 35,55%.

Salausvaluutan markkinatilastot (21.12.18)

Salausvaluutan markkinatilastot (21.12.18)

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Kongressiedustaja Darren Soto on taas siinä: Demokraattinen hurrikaani ajaa edelleen sääntelyn selkeyttä kryptovaluutta. Viime viikolla kerroimme Soton yhteisestä pyrkimyksestä republikaanien kongressiedustajan Ted Buddhin kanssa selvittää salaushintojen manipulointi. No, Soto tavoittaa jälleen puolueen linjat.

Tällä viikolla Soto esitteli kollegansa Warren Davidsonin ohella Tunnustaksonomian laki. Uusi lasku selvittäisi sekaannuksen kryptovaluutan luokittelusta. Mikä tärkeintä, siinä todetaan, että digitaalinen omaisuus ei ole enää turvallisuus, kun siitä tulee täysin toimiva verkko.

Facebookin potentiaalisesti heittävä hattu salausrenkaassa: Torstaina julkaistun Bloomberg-raportin mukaan “asiaa tuntevat ihmiset” ovat ilmoittaneet, että Facebook pyrkii luomaan vakaan kolikon WhatsApp-rahansiirtoihin. Yritys aikoo ilmeisesti aloittaa Intiassa, jossa maassa on yli 200 miljoonaa WhatsApp-käyttäjää ja 69 miljardia dollaria vuosittaisia ​​rahalähetyksiä.

Kuten aina, ota tämä uutinen suolalla, koska ilmoitus ei ole itse Facebookista. Facebook luo salausvaluutan – aika vanha tarina.


Facebook on kuitenkin lisännyt blockchain-tiimiään, mutta sillä on noin 40 jäsentä LinkedInin mukaan. Entinen PayPalin presidentti David Marcus on käyttänyt Facebook Messenger -sovellusta vuodesta 2014 lähtien ja johtaa tällä hetkellä blockchain-divisioonaa.

mikä uutta sattumalta

Kuinka sosiaaliset lompakot muuttavat kryptovaluutta-alaa: Salakirjoitetut lompakot ovat hyödyllisiä muille kuin vain kolikoidesi pitämiselle. Näin he voivat suojata myös digitaalista identiteettiäsi.

Unohda HODLing, viettääkö ainoa tapa elvyttää Bitcoinia?: Monet sijoittajat neuvovat hodl-kaikuja näillä verisillä markkinoilla, mutta sama neuvo voi olla meidän kuolemamme.

Mikä on nonce? Ei-hölynpölyä työn todistamiseen: Sinun täytyy palata blockchain-perusteisiin joka (n) kerran toisinaan.

Mikä on BlitzPredict (XBP)? | Aloittelijan opas: ”Hei ho, mennään! Ne muodostuvat suorassa linjassa. Heillä on tiukka tuuli. Lapset menettävät mielensä. BlitzPredict! “

Venezuelan kansalaiset pakotetaan vastaanottamaan eläkevaroja salauksessa: Venezuelan eläkkeensaajat omistavat jonkinlaisen salauksen, pitävätkö he siitä tai eivät.

Suuri sijoitusyhtiö varoittaa SEC: n purkautumisesta laittomille ICO: ille.

Kuinka ostaa Bitcoinia prepaid-kortilla: Tarvitsetko jonkin impulssiohjauksen? Tässä ovat suosituimmat paikat, jotka tukevat ennakkomaksukortin salauksen ostoja.

Suuri saksalainen yritys käynnistää hybridisalauksen pankkialustan: Sanotaan kaikki Guten tag spankinin uudelle krypto-kaupankäyntialustalle.

Kuinka ostaa Bitcoin luottokortilla: Unohda prepaid-kortit. Näin ostat Bitcoinisi luottona.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Yhdistyneen kuningaskunnan salausluokka on istunnossa: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus julkaisi keskiviikkona “Cryptoassets for individual” -asiakirjan kansalaisten auttamiseksi selvittämään veronsa. Artikkeli kattaa kaiken erityyppisistä rahakkeista (vaihto, apuohjelma, turvallisuus) esimerkkeihin, joissa kerrotaan verot, joita sovelletaan tiettyihin salaukseen liittyviin tapahtumiin.

Hänen majesteettinsa tulo- ja tullivirasto (HMRC), Yhdistyneen kuningaskunnan veronkantoyksikkö, aikoo julkaista seuraavaksi yritystoimintaan liittyvää lisämateriaalia. Näyttää siltä, ​​että et voi enää vedota tietämättömyyteen väistämättä Yhdistyneen kuningaskunnan veroja.

Atari tekee Blockchain-version suosituista peleistä: Äskettäisessä lehdistötiedotteessa pelinvalmistaja Atari ilmoitti yhteistyöstä maailmanlaajuisen sovelluskehittäjän Animoca Brandsin kanssa parin blockchain-pelin julkaisemiseksi. Kaksi peliä, RollerCoaster Tycoon Touch ja Goon-joukkue ovat suosittujen Atari-pelien uudelleenjulkaisuja, paitsi että tällä kertaa ne integroivat blockchain-tekniikan.

Peleissä käytetään ei-vaihdettavia rahakkeita, a la CryptoKitties, vaikkakaan ei ole määritelty tarkalleen, miten. Kahden nimikkeen pitäisi olla saatavilla joskus ensi vuoden toisella puoliskolla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me