Valo tunnelin päässä

Näyttää siltä, ​​että pimeimmät päivämme saattavat olla takanamme, ihmiset. Tällä viikolla olemme vihreitä niin pitkälle kuin silmä näkee, kun markkinat näyttävät muuttavan virtansa.

Kokonaismarkkinat kasvoivat vajaasta 199 miljardista dollarista yli 225 miljardiin dollariin viikossa – kunnioitettava 13%: n kasvu. Toivotaan, että voimme pitää tämän vauhdin läpi vuoden loppuun.

Bitcoin näki a 3,94% lisäys, lähempänä sitä 7000 dollarin rajaa.

Jopa Ethereum ei voinut pysyä lyötynä, osoittamalla elämän merkkejä 8,52% kasvu.

Lopuksi, XRP, kiihkeys salausmaailmaan, hyppäsi huikea 109,91% viikon aikana. Kyllä, luit sen oikein – yli 100%. Hyppy näyttää tapahtuneen ennakoiden heidän tulevaa Swell-konferenssiaan.

Salausvaluutan markkinatilastot (21.9.2018)

Salausvaluutan markkinatilastot (21.9.2018)

Kotimaiset kryptovaluuttauutiset

Morgan Stanley tarjoaa pian Bitcoin Swap -kaupan … Väitetään: Bloombergin raportin mukaan Morgan Stanley saattaa pian tarjota Bitcoin-futuurisopimuksiin liittyviä vaihtosopimuksia. Etkö ole varma kuinka nuo toimivat? Emme myöskään. Yksi asia on kuitenkin selvä: Morgan Stanley -asiakkaat eivät vieläkään voi ostaa ja myydä kryptovaluutta suoraan. Ota tämä uutinen suolajuuren kera, kun raportissa mainitaan lähteenä nimeämätön ”asiaa tunteva henkilö”.

Kraken antaa keskisormen New Yorkin oikeusministerille: Aiemmin tänä vuonna New Yorkin oikeusministeriö koetteli useita Yhdysvaltojen vaihtoa heidän käytäntöjään koskevista tiedoista. No, San Franissa toimiva Kraken ei pelaa palloa. New Yorkin toimisto julkaisi havainnot tällä viikolla, ilmeisesti yrittäessään auttaa sijoittajia. Julkaisu sytytti ankaran kutsun viralliselta Kraken Twitter -tililtä sekä Krakenin toimitusjohtajalta Jesse Powellilta, joka pisti edelleen sääntelykarhua kieltäytyessään osallistumasta.

NY on se väärinkäyttäjä, hallitseva entinen, jonka kanssa erosit 3 vuotta sitten, mutta he vainoavat sinua, heittävät varjoa uusille suhteillesi, kykenemättömiä hyväksymään, että olet onnellisesti siirtynyt eteenpäin ja sinulla on parempi ilman heitä. #getoverit https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19. syyskuuta 2018


Coinbase sanoo: “Ei meitä!” omistettuihin kaupan väitteisiin: New Yorkin oikeusministerin asiakirjassa todettiin myös, että lähes kaksikymmentä prosenttia Coinbasen kaupoista on itse yrityksen omistamia. Coinbase väittää, että raportti ja sitä seuraavat tiedotusvälineistöt tulkitsivat väärin tämän tilaston omaksi kaupankäynniksi, kun itse asiassa sisäisten kauppojen on tarkoitus tarjota parempaa likviditeettiä asiakkaille. Se on klassinen tapaus hän sanoi, hän sanoi, mutta otamme Coinbasen sanan, koska he luopuivat tiedoista vapaaehtoisesti.

Ihmiset sanovat asioita

Markkinat ovat olleet laskussa, mikä ei näytä hidastavan ketään näistä kavereista. Katsotaanpa, mitä heillä on sanottavanaan.

Tim Draper on nouseva: Bitcoin-miljardööri tekee uuden nousun ennusteen äskettäisen Singaporen konferenssivideopuhelun aikana, ennustamalla 80 biljoonan dollarin kryptovaluuttamarkkinat seuraavien 15 vuoden aikana.

Mike Novogratz vaatii pohjaa: Salausguru Novogratz pölysi vanhan TA-hatun kutsumaan salausmarkkinoiden pohjalle Twitterissä ja viittasi täydelliseen paluuseen viime vuoden hintatasoon ennen kuplaa.

Tämä on BGCI-kaavio … Luulen, että eilen lasimme matalan. retusoinut viime vuoden lopun huippuarvot ja kiihtyvyyspisteen, joka johti massiiviseen ralliin / kuplaan … markkinat haluavat palata puhkeamiseen … seurasimme koko kuplaa. #soita pohjaan pic.twitter.com/EasTBYgjSj

– Michael Novogratz (@novogratz) 13. syyskuuta 2018

Binancen toimitusjohtaja CZ odottaa uutta nousua: Rahastot ovat safu… ja niillä on vielä tilaa nousulle. CZ torjuu Vitalik Buterinin väitteen, jonka mukaan vuoden 2017 härkätaistelu oli välähdys omilla näkymillään – vähintään 1000x enemmän kasvua.

Akon sääli tyhmää, joka ei sijoita: Vaikka hän myöntää, ettei hän ymmärrä täysin kryptovaluutta, Akon kertoi Drink Champs-podcastin kuuntelijoille: “Jos et investoi siihen (kryptovaluutat) nyt, jos et näe sitä tulevaa, olet tyhmä. ”

Mitä uutta CoinCentralissa?

Blockchain-joukkovelkakirjojen lisääntyvä kysyntä: Blockchain-joukkolainat ovat saamassa höyryä ympäri maailmaa. Ilmoitamme sinulle, mitä he ovat ja kuinka Maailmanpankki johtaa maksua.

Kolme parasta tapaa, joilla blockchain tappaa sen maataloudessa: E I E I cryptO. Blockchain näyttää tavaransa toisella alalla. Tällä kertaa maatalouden torjunta.

Applen perustaja Steve Wozniak liittyi Blockchain Startup Equiin: Woz liittyy yhä osittain salaiseen blockchain-aloitukseen Equiin. Katso miksi.

AlphaNetworksin perustaja Seth Shapiro kertoo, että medialiiketoiminta on rikki ja kaikki tietävät sen: Puhuimme Shapiron kanssa Lontoon World Blockchain Forumissa median ajankohtaisista asioista ja kuinka hän työskentelee niiden korjaamiseksi.

Blockchainin outo puoli | Omituiset altcoiinit: SexCoin, PutinCoin, FuckToken ja paljon muuta. Tässä on luettelo 10 naurettavimmista altcoineista.

Mikä on Nucleus Vision (nCash) | Aloittelijan opas: Nucleus Vision on blockchain-pohjainen, laitteisto- ja ohjelmistoekosysteemi kaupankäynnille. Lisätietoja on aloitusoppaassamme.

Mikä on salakirjoittaminen? Suojele itseäsi tämän vuoden suurimmalta tietoverkkorikollisuudelta: Sinun on suojattava itsesi ennen kuin hylätään itsesi … kryptojackingilta.

Kiinalainen yritys pitää Yhdysvaltain puolustusministeriön laitosta salauksen louhinnassa: Kiinalainen holdingyhtiö Wuhan General Group pyrkii vastakkaiseen suuntaan kohti Yhdysvaltoja perustamaan kaivostoiminnan.

Kuinka hakkerit pääsevät virtuaalisiin salauslompakkoihin sähköpostin ja sosiaalisen median kautta: Eikö mikään ole enää pyhää? Hakkerit kohdistavat nyt sähköpostit ja sosiaalisen median saadakseen salausvarasi.

EOS-välityspalvelimen äänestys | Yksinkertainen, kattava opas; Haluatko äänestää EOS Block -tuottajien puolesta, mutta sinulla ei ole aikaa tutkia kunnolla? Olemme käsitelleet sinut valtakirjaäänestysoppaassamme.

Japanin LINE tuo markkinoille Crypto Exchange BitBox: Ottaen sivun Telegram- ja Kik-soittokirjoista, viestialusta LINE heittää nyt hattuaan salausrenkaaseen.

Miksi Venäjä hallitsee OTC: tä, kun taas Malta, Belize Lead Exchange Sector: Saatat kuulla paljon Yhdysvaltoja ja Kiinaa, mutta nämä maat ovat itse asiassa hallitsevia vaihto-voimia.

Lolli: Kuinka legitti on asiakasuskollisuusohjelma, joka palkitsee käyttäjiä Bitcoinissa: Bitcoin palkitsee asiakasuskollisuuden? Laske meidät sisään.

Mikä on Minergate? | Kaivostoiminnan tekeminen kannettavalta tietokoneelta taas mahdolliseksi: Minergate on ollut edelläkävijä kaivosteollisuudessa. Lue lisää täältä.

Kuinka Bitcoin Blockchainia käytettiin DNC-sähköpostin hakkereiden jäljittämiseen: Ilmeisesti jotkut ihmiset eivät saaneet muistiota siitä, että Bitcoin ei ole oikeastaan ​​tuntematon.

Bitcoin Mining käyttää paljon vähemmän energiaa kuin kulta: Kaatamme myytit ja vääriä tietoja siitä, että Bitcoin-kaivostoiminta on kauhea ympäristökuormitus.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Japanin pörssi menettää 59 miljoonaa dollaria: Toinen viikko, toinen vaihto-hakkerointi. Tällä kertaa japanilainen pörssi Zaif menetti 5966 bitcoinia julkistamattomien Monacoin- ja Bitcoin Cash -määrien ohella. Kokonaisvahinko on noin 59 miljoonaa dollaria dollareina. Pörssi myy osan yhtiön osakkeista auttaakseen korvaamaan osan vahingoista. Anna tämän hakkeroinnin olla tärkeä muistutus tallentaa merkittävä määrä taikinaa kylmävarastoon, jossa omistat avaimet.

Venäläiset lainsäätäjät kuorivat “krypto-valuuttaa” äänikirjastaan: Äiti Venäjällä kryptovaluutta määrittää sinut. Kolmen kuukauden viiveen ja todennäköisesti lukuisten pullojen Tylenolia jälkeen venäläiset lainsäätäjät ovat viimeistelleet kryptovaluutan sääntelykehyksen. Puuttuva asiakirja: maininta sanasta “kryptovaluutta”. Sen sijaan he tarkistivat sanamuotoa “digitaalisten rahoitusvarojen” sääntelemiseksi toivoen luokittelun vaikeasti saavutettavaan omaisuuteen lopullisesti. Uusi laki asettaa salauslouhinnan ilmeisesti samaan veneeseen kuin rahakkeiden myöntäminen ICO: n kautta, jonka tunnukset edustavat omistusosuutta.

Iso pankki murtautui suureksi huonoksi pankiksi: Dankse, Tanskan suurin pankki, julkaisi äskettäin raportin äskettäisestä epäilyttävää toimintaa koskevasta sisäisestä tutkinnastaan ​​Viron sivukonttorissaan 234 miljardin dollarin verran. Tutkimuksen johti Bruun & Hjejlen lakiasiaintoimisto kattoi 15 000 asiakasta, ja 9,5 miljoonaa johti toimitusjohtaja Thomas F. Borgenin eroon, joka piti valitettavana, että “Dankse Bank ei pystynyt täyttämään vastuustaan ​​Viron mahdollisen rahanpesun yhteydessä”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me